|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #330 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 13:09:21 » |
|
ARF....
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #331 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 13:13:49 » |
|
Tελικα ο σχιστοματης(αγνωστων λοιπων στοιχειων)  Βρηκε τη θεση που του αρμοζε....θα φας καλα!!!!!!  χεχεχε!!!!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Michalis23
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #332 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 15:18:40 » |
|
Γεια σας παιδια!Λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων εχω φυγει προσορινα απο το χομπι μας!Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ετοιμαζομαι για την επομενη φορα!Ελπιζω να μπορεσω να σας δω στο μαλεμε καμια μερα!Ετοιμαζω το καινουριο μου αποκτημα (αδυναμια στα scale models) piper cub!Μονο κινιτηρας και ετοιμο!Μας επεσε πολυ γρηγορο το αγαπημένο μου Miss America!Ευχαριστω τον Νεκταριο ec-135 για την βοηθεια του στο χωρο του αερομοντελισμου!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Michalis23
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #333 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 15:28:31 » |
|
Photos
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #334 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 16:07:50 » |
|
Eυχαριστω πολυ το φιλο Μιχαλη για τα καλα του λογια! Ομως ο δασκαλος χωρις τη ορεξη αλλα κ την θεληση του μαθητη δεν ειναι απολυτως τιποτα! Μια συμβουλη ομως φιλε Μιχαλη.... Κοιτα να βρεις λιγο χρονο για καμια πτηση,για να ξεσκονιστουν κ λιγο γιατι σε λιγο καιρο θα θες τσαπα κ φτιαρι για να τα ξεθαψεις απο τις σκονες  Καλες πησεις φιλε!!!! 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #335 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 16:26:00 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 18:26:43 από Serafim »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #336 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 16:28:48 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 18:27:06 από Serafim »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #337 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 19:40:57 » |
|
στο τσακ η απογειωση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #338 στις: Κυριακή, 13 Ιουλ 2008, 16:05:16 » |
|
Αμ η προσγειωση..... ΦΙΙΙΙΟΟΟΟΟΥΥΥ......Ισα που χωρεσαμε!!!!  Πρωτη του σε απωγειωση κ προσγειωση κ ατριμαριστο μεχρι να βγει στον αερα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #339 στις: Τετάρτη, 16 Ιουλ 2008, 11:49:45 » |
|
Tελικα ο σχιστοματης(αγνωστων λοιπων στοιχειων)  Βρηκε τη θεση που του αρμοζε....θα φας καλα!!!!!!  χεχεχε!!!! O Σχιστοματης μου φαινεται ειναι ο crrc-pro (σου σου ρου που που,που λεει και ο ΝΕοΣ  ),αν χρειαστεις manual υπαρχει!Ο 45cc ειναι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #340 στις: Τετάρτη, 16 Ιουλ 2008, 13:52:17 » |
|
Γεια Με καθυστέρηση 3 ημερών Βλέπετε τι πρόγραμμα εκπαιδεύσεις κάνω στους μαθητές μου και ακόμα δεν είδε τίποτα Αλέξη περιμένω να έρθεις να του κάνομε αυτό που λέγαμε για να του δώσομε δίπλωμα μετά
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Talos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
talosfpv.blogspot.com
|
 |
« Απάντηση #341 στις: Πέμπτη, 17 Ιουλ 2008, 21:18:35 » |
|
Γεια Με καθυστέρηση 3 ημερών Βλέπετε τι πρόγραμμα εκπαιδεύσεις κάνω στους μαθητές μου και ακόμα δεν είδε τίποτα Αλέξη περιμένω να έρθεις να του κάνομε αυτό που λέγαμε για να του δώσομε δίπλωμα μετά
Κώστα, καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την ιδέα που έδωσες  , για περιποιηθούμε και εμείς το "νέο"  Οι Samos All Weather RC pilots , σε ευγνωμονούν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #342 στις: Παρασκευή, 18 Ιουλ 2008, 10:34:20 » |
|
ΟΠΑ! ΟΠΑ!!!!!! Για ποιο νέο μιλάμε Τale??  Δεν νομίζω για τον αδερφό μου!!!!!!!!!!!!!!??  Αυτό σηκώνει Video response!!!  Θα δείτε εσείς Samos all Weather Pilots! ...και εσύ Κώστα θα...θα...θα...θα...θα........!!!!!!!!!  Υ.Γ. Talos δώσε χαιρετίσματα σε όλη την παρέα σου εκεί!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #343 στις: Παρασκευή, 18 Ιουλ 2008, 16:37:02 » |
|
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  Ντινο ΨΑΡΑΑΑΑΑ!!!! Εγω δεν εχω παρει ακομα καμψεις!!! για μια προπελα??? Κατι επ'ομου και κατι παρουσιαστε και αυτα με το ΤREX!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #344 στις: Σάββατο, 19 Ιουλ 2008, 00:27:25 » |
|
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  Ντινο ΨΑΡΑΑΑΑΑ!!!! Εγω δεν εχω παρει ακομα καμψεις!!! για μια προπελα??? Κατι επ'ομου και κατι παρουσιαστε και αυτα με το ΤREX!!!  χαχαχαχαχα γελασαμε...... ειδες τι παθαινεις αμα δεν εχεις προπελες να παιξεις σαν το ζητιανο καταντας για να παρεις τη δοση σου στη πτηση  βαπτισμα ε καλα θα σας φτιαξω εγω.......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|