|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #315 στις: Κυριακή, 6 Ιουλ 2008, 22:04:14 » |
|
Φίλε Γιάννη είναι νωρίς ακόμα! Ούτε στα μισα δεν εχω φτάσει....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #316 στις: Δευτέρα, 7 Ιουλ 2008, 09:36:37 » |
|
καλημερα τρελαμενοι............... αδρανεια ποια αδρανεια χθες ολοι μερα πεζαμε αλλα σαν εξυπνοι που ειμαστε δεν ειχαμε μπαταρια στη καμερα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #317 στις: Δευτέρα, 7 Ιουλ 2008, 11:50:40 » |
|
A ρε φιλε Ντινο και εμεις περιμεναμε να δουμε το καινουργιο σας video  ,δεν πειραζει φιλε την επομενη φορα!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #318 στις: Δευτέρα, 7 Ιουλ 2008, 12:45:23 » |
|
Γεια Τελικά υπάρχει κάτι που βλέπει και δικάζει μερικούς  Δεν έχω μοντέλο να πετάξω και δεν μου δίνανε Όλα όσα λέει ο Ντίνος δεν περιγράφονται Τα κάνανε όλα στο Μαλεμε γυαλιά καρφιά και γλιτώσανε από το φακό μου Τι να πω -------------  ------------- Α έλειπε και ένας ακόμα  Ποιος α μα φοράει στολή παραλλαγής αυτό το διάστημα και 210 μέρες ακόμα και δεν τον αναγνωρίζω Έχω βίντεο αλλά με ανεμόπτερα σε άλλη πλάγια  Αν δεν έρθουν μερική που λένε ότι πετάνε παντού δεν έχει βίντεο 
|
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
...every day for us something new...
|
 |
« Απάντηση #319 στις: Δευτέρα, 7 Ιουλ 2008, 12:55:32 » |
|
Γεια χαρα... ε το καηενο το διπλανακι... πεθανε...  τελικα ανοιξε το μαλεμε...?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...ΑSP engines 4ever...hehehe...
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #320 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 10:24:40 » |
|
το μαλεμε εχει αρχισει και γινεται επικινδυνο  c-160 που ριχνουνε βομβες και αλεξιπτωτα ο Κωστας μπηκε σε εμπολεμη περιοδο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μια φωτο απο το καινουριο πετουμενο του Κωστα 3d 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #321 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 10:41:52 » |
|
Τα λόγια είναι περιττά η θα έρχεστε στο βουνό Η θα ανοίγει η καταπακτή του C-160  Και τι θα πέφτει από μέσα θα αρχίσω απαλά πρώτα με πέτρες και μετά ξέρετε με τι Θα ανατινάζω κανονικά το διάδρομο με ότι έχει πάνω  Ρε θα έρχεστε στο βουνό η όχι  και έμαθα ότι είναι καθοδόν νέα μοντέλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #322 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 17:55:46 » |
|
Θα ερχόμαστε, θα ερχομαστεεεεε....!  Νεα μοντέλα?? Τι που!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #323 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 19:09:29 » |
|
Μπορουμε να εχουμε στοιχεια για το C-160??
μαρκα και τι στησιμο εχει??
Πολυ ωραιο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #324 στις: Παρασκευή, 11 Ιουλ 2008, 22:16:26 » |
|
Γεια σου Ηλία
Το μοντέλο το αγόρασα έτοιμο Το είχε κάποιος εδώ στα Χανιά οποίες δυστυχώς έφυγε από το χόμπι έχει δυο κινητήρες μαγκνουμ 45 Άνοιγμα 1.84 βάρος δεν ξέρω ακόμα Το μοντέλο έχει 7 σέρβο Και το βασικότερο από όλα έχει καταπακτή Που αυτό σημαίνει πολλά για εμένα οπoioς κάνει βλακείες θα έχει και το αναλογώ δωρώ από τον ουρανό τώρα όσο αναφορά το μοντέλο θα το κάνω ακριβώς στα χρώματα του αληθινού με την μόνη διάφορα πίσω θα έχει Eλληνική σημαία το έχω δει να πετάει μια φορά και να κάνει και ρίψη αλεξιπτωτιστή Αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να έχει πετάξει πάνω από 5 φορές
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #325 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 00:48:12 » |
|
Τα λόγια είναι περιττά η θα έρχεστε στο βουνό Η θα ανοίγει η καταπακτή του C-160  Και τι θα πέφτει από μέσα θα αρχίσω απαλά πρώτα με πέτρες και μετά ξέρετε με τι Θα ανατινάζω κανονικά το διάδρομο με ότι έχει πάνω  Ρε θα έρχεστε στο βουνό η όχι  και έμαθα ότι είναι καθοδόν νέα μοντέλα Τι έγινε ακόμα κρατάει η γιορτή για την επέτειο στην ΜΑΧΗ ΤΙΣ ΚΡΗΤΗΣ(20 - 31 ΜΑΪΟΥ 1941) ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ για αναπαράσταση?? http://www.tem.uoc.gr/all-users/msg00056.html 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #326 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 12:31:21 » |
|
Kαλο απογευμα σε ολους σας  Μερικες φωτο αντι για τα γνωστα βιντεο,απο τα κατορθωματα της εβδομαδας που μας περασε! Λιγο κθηστερημενα λογο ελειψης χρονου,αλλα νομιζω οτι η πλακα δεν εχει χρονικους φραγμους  Η ζεστη αφορητη παλι,αλλα οταν εχεις 15 μερες να ακουμπησεις στικ αυτα ειναι πταισματα! Ολοι οι καλοι χωραμε 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #327 στις: Σάββατο, 12 Ιουλ 2008, 12:46:23 » |
|
Ο καιρος υπεροχος,απνοια,οτι καλυτερο για δοκιμες! Cessna skylane maiden flight....
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
**AVIATOR 44**