[/quote]
Παρακολουθω εδω και καιρο με ιδιαιτερο ενδιαφερων τα θεματα σας απο το Μαλεμε μεχρι και το Χανια street flyers...
Πραγματι, περνατε τελεια απο οτι βλεπω και το νησι σας εχει πανεμορφα τοπια! Μακαρι να αξιωθω καποια στιγμη να ξαναερθω. θα ηταν μεγαλη μου χαρα να σας δω και στα βορεια οταν αλλαξουμε εδω πανω στη Σαλονικη μοντελοδρομειο και να κανουμε και καμια εκδηλωση.
Ντινο, το μοντελακι που πηρες ειναι εισαγωγικο για το F3A. Ακουσα τον Αποστολο σε ενα βιντεο να λεει πως υπαρχουν αρκετοι ενδιαφερομενοι για την κατηγορια. Βαλε προπονησεις και αντε να τα πουμε του χρονου κι απο κοντα στον επομενο αγωνα για pattern.
Αποστολε τωρα που σου ηρθε και το ανεμοπτερο, σου λειπουν 2 κατηγοριες...ενα scale κι ενα pattern

Να ειστε παντα καλα παιδια και ευελπιστω φετος να καταφερω να κατεβω στα Χανια

[/quote]
γεια σου φιλε μου μας τιμας με τα λογια σου για το νησι μας .........

βασικα το ξερω οτι αυτο το μοντελακι ενοειτε δεν θα πεταει f3a ωπος ενα κανονικο balsino προσεγμενο μοντελο αλλα το πηρα για εισαγωγη ωπος ακριβος τοπες και επειδη μαρεσουν πολυ τα f3a σαν αεροπλανα ειναι πολυ αεροδυναμικα

ποτε δεν ξερεις μπορει στο μελον να ερθουμε και σε κανενα αγωνα....
το brisk2 που πηραμε εγω και ο Αποστολης δοκιμασa χθες τη πρωτη του πτηση και αναμενεται βιντεο και κοντρα με το mouton του Κωστα
για πες μας εντυπώσεις .
με ενδιαφερει . μιας και mouton, πετανε 2 εδω ( εχουν φωλια σ' ενα βουνο εδω κοντα

) , και το brisk απο οτι ειδα ειναι και αυτό σε καλη τιμη
φιλε μου Γιαννη το brisk2 ειναι πολυ σταθερο βγαινει μολις 580 γραμμαρια και θα σου πω ενα πραγμα παλευα 40 λεπτα να το προσγειωσω δεν θελει να κατεβει απο τον αερα ,κανει ολα τα ακροβατικα με ευκολια αλλα προλαβα και του εσπασα το ενα σερβο και το αξονα του μοτερ λογω οτι δεν κατεβενε με τιποτα στο σημειο που το πεταξα και ειχε μια αναγκαστικη προσγειωση σε κατι θαμνους χαχαχαχαχαχα

αλλα αυριο θαναι ετοιμο για πτηση παλι και θα σας βγαλω βιντεο να το δειτε ............