|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #210 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2008, 00:22:15 » |
|
Ε, είπαμε μια ότι είναι γιορτή, η άλλη ότι είναι καλή μερα και στο τέλος καταλήξαμε να φύγουμε στις 11 το βράδυ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #211 στις: Κυριακή, 25 Μαΐ 2008, 23:39:13 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- Καλησπερα σε ολους σας Φανταστικη μερα σημερα για οτιδοιποτε! Ετσι σαν φανατικοι streer flyers που ειμαστε ειπαμε να την τιμησουμε δεοντως! Πηραμε λοιπον καθε λογης μοντελο επ'ωμου....κ η συνεχεια ειναι σε ολους σας γνωστη!Σημερα δεν εχω φωτο να σας δειξω,ειπαμε ο καιρος ηταν τοσο τελειως που προτιμησα να πεταξω απο το να τραβαω φωτο! Κακια εεεε Ελπιζω ο φιλος μας ο Ντινος να μοιραστει μαζι μας οτι προλαβε κ αυτος να τραβηξει οσο φωρτιζε για να ξαναπεταξει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #212 στις: Κυριακή, 25 Μαΐ 2008, 23:40:57 » |
|
Ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους απο χανια που μας τιμησαν με την παρουσια τους και που μας εκαναν να πουμε οτι αξιζε το κοπο που χρειαστηκε για να στηθει ενας τετοιος απιθανος κατ'εμε χωρος για να βγαζομε το αχτι μας αλλα κ για να περναμε καλα οποτε εμεις το θελουμε κ οχι οποτε το θελουν κ μας αφηνουν καποιοι!  Και παλι ευχαριστω! FLY ALWAYS  Νεκταριος(Chania street flyers)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #213 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:52:23 » |
|
Οι CSF πρεπει να εχουν και ορια... Σταματήστε τους. Άλλοι είναι σε λαγούμια και βλέπουν τις εξελίξεις από την οθόνη του κινητού και αυτοί είναι ακόμα στα εργαστήρια... Έλεος... Λίγο σεβασμό ρε παιδιά. Αλλά θα επανέλθω σε μια εβδομάδα με φωτό από τις δραστηριότητες μου με ένα επίσης τρελό παρέακι που εχω κολλήσει! Θα δείτε τι θα παθετε. (βάλτε φωτό τώρα)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #214 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 02:10:52 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #215 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 02:11:58 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #216 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 02:23:25 » |
|
Δεν με πείθεις.... Λαγούμι και πάλι λαγούμι!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #217 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 02:25:22 » |
|
.......  .........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #218 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 02:30:49 » |
|
Κοίτα τι σου έρχεται...... ....Σε έπεισα τώρα? 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #219 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 02:35:22 » |
|
Πως το είπαμε; Μαντραπηδα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #220 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 11:04:00 » |
|
αχχχχχχχχχχχ φανταρακι ....................... δεν προλαβα χθες το βραδυ να σε φτιαξω αλλα σημερα ετοιμασου το βιντεακι ερχεται 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
yiannis99
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #221 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 11:13:34 » |
|
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά από τα Χανιά, Ήμουν στην πόλη σας για το Σαββατοκύριακο και είπα να σας ψάξω για να γνωριστούμε. Ήρθα από το αεροδρόμιο στο Μάλεμε κατά τις 13.00 αλλά μου είπαν ότι έχουν μια Νατοϊκή εξάσκηση και δεν πετάτε...  , τώρα βλέπω ότι κάπου ήσασταν. Που μπορώ να σας βρίσκω όποτε ξαναέρθω? ΜΦΧ Γιάννης. ΥΓ: Για παρηγοριά πήγα στους αγώνες αυτοκινήτων στην Pistapark και πέρασα μια χαρά!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Gravity Sucks ......
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #222 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 11:17:35 » |
|
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά από τα Χανιά, Ήμουν στην πόλη σας για το Σαββατοκύριακο και είπα να σας ψάξω για να γνωριστούμε. Ήρθα από το αεροδρόμιο στο Μάλεμε κατά τις 13.00 αλλά μου είπαν ότι έχουν μια Νατοϊκή εξάσκηση και δεν πετάτε...  , τώρα βλέπω ότι κάπου ήσασταν. Που μπορώ να σας βρίσκω όποτε ξαναέρθω? ΜΦΧ Γιάννης. ΥΓ: Για παρηγοριά πήγα στους αγώνες αυτοκινήτων στην Pistapark και πέρασα μια χαρά!  αααααα κριμα χθες περασαμε τελεια ειμασταν λιγο πιο περα απο το μαλεμε στο καστελι.......σου στελνω με pm το κιν μου αν ξαναρθεις να με παρεις τη αμεσως οκ φιλε αααααα κριμα χθες περασαμε τελεια ειμασταν λιγο πιο περα απο το μαλεμε στο καστελι.......σου στελνω με pm το κιν μου αν ξαναρθεις να με παρεις τη αμεσως οκ φιλε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #223 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 11:22:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
yiannis99
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #224 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 11:55:24 » |
|
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά από τα Χανιά, Ήμουν στην πόλη σας για το Σαββατοκύριακο και είπα να σας ψάξω για να γνωριστούμε. Ήρθα από το αεροδρόμιο στο Μάλεμε κατά τις 13.00 αλλά μου είπαν ότι έχουν μια Νατοϊκή εξάσκηση και δεν πετάτε...  , τώρα βλέπω ότι κάπου ήσασταν. Που μπορώ να σας βρίσκω όποτε ξαναέρθω? ΜΦΧ Γιάννης. ΥΓ: Για παρηγοριά πήγα στους αγώνες αυτοκινήτων στην Pistapark και πέρασα μια χαρά!  αααααα κριμα χθες περασαμε τελεια ειμασταν λιγο πιο περα απο το μαλεμε στο καστελι.......σου στελνω με pm το κιν μου αν ξαναρθεις να με παρεις τη αμεσως οκ φιλε αααααα κριμα χθες περασαμε τελεια ειμασταν λιγο πιο περα απο το μαλεμε στο καστελι.......σου στελνω με pm το κιν μου αν ξαναρθεις να με παρεις τη αμεσως οκ φιλε  Ευχαριστώ Ντίνο, θα σας έρθω!.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Gravity Sucks ......
|
|
|
|