|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 12:04:17 » |
|
Ντινο φορτισε για αυριο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 12:05:57 » |
|
Ορκίστηκες όλα καλά?  ? για μονάδα πώς τα βλέπεις που πάς? Γιώργος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 12:44:44 » |
|
Ντινο φορτισε για αυριο  oooooooooooooooooooo επεστρεψε ο Ασωτος  γουσταροοοοοοο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
Nick1150
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 14:21:21 » |
|
Μπράβο ρε παιδιά  ωραίες φωτό 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!! Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!! Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 16:03:11 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 16:04:11 » |
|
..........
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 16:25:45 » |
|
μπράβο Νεκτάριε πολύ όμορφο τι κινητήρα του έχεις επάνω λες να πετάξει γιατί σαν λίγο δύσκολο το βλέπω για το λόγο ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 18:12:29 » |
|
Kαλησπερα σε ολους σας! Οντως πρεπει να ειναι λιγο κοψωχολια για να το πεταξεις! Ομως πετουσα μεχρι προσφατα ενα Phantom F4! Ηταν αρκετα γρηγορο για προπελατο κ αρκετα βαρη μοντελο! Στο συγγεκριμενο του εχω βαλει εναν mokki 61 μιας κ ο κατασκευαστης το δινει για 46-60,μου αρεσουνε κ τα πολλα γκαζια οποτε κατι θα γινει!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πτέραρχος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 19:38:09 » |
|
Kαλησπερα σε ολους σας! Οντως πρεπει να ειναι λιγο κοψωχολια για να το πεταξεις! Ομως πετουσα μεχρι προσφατα ενα Phantom F4! Ηταν αρκετα γρηγορο για προπελατο κ αρκετα βαρη μοντελο! Στο συγγεκριμενο του εχω βαλει εναν mokki 61 μιας κ ο κατασκευαστης το δινει για 46-60,μου αρεσουνε κ τα πολλα γκαζια οποτε κατι θα γινει!
Ομορφο !! Καλοπέταχτο Νεκτάριε ! Να προσέξεις την μέρα που θα το πετάξεις να μην έχουν βολή στο ΠΒΚ και το περάσουν για "στόχο " !!!  Ακομα περιμένω να δώ βίντεο απο το εξ ίσου όμορφο Cessna σου . Τι έγινε ..το τελείωσες ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ " "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου" _______________________________________________ _______________________________________________
|
|
|
MAD3D
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 19:53:37 » |
|
εχω και εγω ενα ιδιο πολυ καλο βιδολογος .ισοροπημενο θελει προσοχη στην απογειωση να συκοθη γλυκα βρυσκη η ελικα κατω.ριτραξ μονο καλα αερος γιατι κλεινουν( φιλικα παυλος ΑΘΗΝΑ)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 25 Φεβ 2008, 22:16:47 » |
|
Φιλε Αρη,φιλε Παυλο,καλησπερα σε ολους σας! Δυστυχως το CESSNa δεν το διακινδυνευω να το πεταξω με αυτα τα σερβο που του εχω βαλει μιας κ την πατησα σαν αγραμματος με αυτη την αγορα μου,αφου μου τα κατηγορησαν ολοι για σκαρτα! δυστυχως τα futaba που εχω παραγγειλει αγνοειται η τυχη τους, κ ετσι εμεινε οπως εχει το θεμα! Φιλε Παυλο ο βιδολογος θα σηκωνεται κ θα καθηζει στα standard gear μιας κ δεν υπαρχει η οικονομικη ανεση για ενα καλο σετ retracts! Εχω ομως ακομα ενα προβλημα, κ αφορα το ζυγισμα του μοντελου! Μαλον του επεσε βαρης ο MOKKI 61 k κ μαλλον θα χρειαστο αρκετο μολιβι ζυγοσταθμησης για να το φερω στα ισια του κ ας εχω βαλει τις μπαταριες οσο παει πιο μπροστα! Ειμαι σε διλημα γιατι ειναι ιδη βαρη κ δεν θελω να το επιβαρινω κι'αλλο γιατι μετα θα πεταει σαν σφυρι! Εσυ πως τα καταφερες με το δικο σου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MAD3D
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 00:35:40 » |
|
os 55 ax 404 γραμ. μπαταριες μπροστα απο κανοπυ.αλλα μην ανησυχεις απο βαρος εγω εχω ριτραχ και μπαταριες 3300 και παει καλα.το προβλημα ειναι στην ελικα πρεπει να βρεις μικρο δισκο πολυ βημα εγω εχω 11.8 και αν βιαστο νατο συκοσο σπαω ελικα. στην προσγειωση οριζοντια και μετρια ταχυτητα.αν βρεις ελικα με πιο πολυ βημα θελω και εγω.(ζυγισμα αναποδα και αν θες μιξη ελερον ελεβειτορ )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 08:03:18 » |
|
Ντινο φορτισε για αυριο  ΩΧ!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 09:27:18 » |
|
Νεκταριεεεεεεεεεε σαν να βγηκες εκτος θεματος!!!!  ερχομενος το πρωι απο το καραβι, πρωτη μου δουλεια ηταν να παω στο εργαστηριο να επιθεωρησω!!!! η εκλιση μου ειχε πιασει τοπο και ηταν ολα φορτισμενα και ετοιμα για το μεσημερι!!!!!! σημερα θα παμε με στολο και αρκετοι!!!! το STREET FLYING προχωραει ακαθεκτο στα ΧΑΝΙΑ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|