Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 14:48:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 14:48:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 709
    Συνολικά: 710
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγώνες ΕΛ.Α.Ο. 2008  (Αναγνώστηκε 10436 φορές)
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

tiger

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 14 Μαρ 2008, 20:10:33 »

Καλησπερα και απο εμενα.Κατ΄αρχας να διευκρινησω οτι δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπστω την Α.Ε.ΜΑ.Εκτιμω ομως οτι θα ηταν φρονιμοτερο να σχολιαζουμε η' ακομη χειροτερα να ειρωνευομαστε καποιο σωματειο στηριζομενοι σε πραγματικα γεγονοτα και περιστατικα.Η δικη μου εμπειρια λεει, οτι οσες φορες βρεθηκα στο παρελθον φιλοξενουμενος της Α.Ε.ΜΑ., τοσο σε αγωνες, οσο και στα δυο προηγουμενα AIRSHOWS, ολα ηταν κανονισμενα, τοσο εξωαγωνιστικα, (δωρεαν διαμονη για τους αγωνες, φαγητο κτλ), οσο και διαδικαστικα στον αγωνα.                                                                                                                                          
                    Βρηκα ζεστους ανθρωπους ,με διαθεση να με  βοηθησουν σε οτι ζητησα, και κυριως συναντησα ανθρωπους που ειχαν διαθεση να δουλεψουν για τους αγωνες, χωρις αμμεσο οφελος ,(δεν συμμετειχε δηλαδη καποιος απο αυτους).Οσον αφορα το θεμα των αγωνων F3A, εκτιμω πως η σκεψη που αρχικα υπηρξε για αλλαγη ημερομηνιας ,(και αφου η ημερομηνια της  γεν. συνελευσης της ΕΛΑΟ δεν αλλαζε), δεν αποτελει κατι το τελειως παραλογο.Ωστοσο το Δ.Σ.,  αναγνωριζοντας τις πιθανες ανωμαλιες που θα προεκειπταν, συμφωνησε να παραχωρηθει ο χωρος, προκειμενου να διεξαχθουν οι αγωνες, διευκρινιζοντας απλως οτι δεν  θα μπορουσε να βοηθησει στο επιπεδο που ηθελε.                                                                                                                                                        
                     Τελος, μην παραγνωριζουμε κατι που ολοι θα θελαμε για τα σωματεια μας, και που ειναι η σχετικη διαφημιση του HOBBY στην εκαστοτε τοπικη και ευρητερη κοινωνια, με αφορμη την αναληψη ενος πανελληνιου πρωταθληματος ,λογος που εκτιμω οτι αποτελει μια απο τις αιτιες που θα ηθελε ολο το Δ.Σ.να παρεβρισκεται στους αγωνες και που τωρα εκ' των πραγματων δεν γινεται.Επιπροσθετα, οι αποντες της ημερας εκεινης ειναι ανθρωποι που αποδεδειγμενα εχουν οργανωσει αρτια οτι εχουν αναλλαβει μεχρι σημερα.                                                                                                                                                                        
                                                         Τετραδακος Δ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 14 Μαρ 2008, 21:15:24 από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ » Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 14 Μαρ 2008, 20:48:38 »

Ωστοσο το Δ.Σ.,  αναγνωριζοντας τις πιθανες ανωμαλιες που θα προεκειπταν, συμφωνησε να παραχωρηθει ο χωρος, προκειμενου να διεξαχθουν οι αγωνες, διευκρινιζοντας απλως οτι δεν  θα μπορουσε να βοηθησει στο επιπεδο που ηθελε.                                                                                                                                                         

Μπορώ αν είναι εύκολο να μάθω πότε τελικά αποφασίστηκε αυτό?  Γιατί φαντάζομαι δεν αποφασίστηκε τώρα που ο Τάσος έγραψε το (απαράδεκτο) μήνυμα.

Ευχαριστώ

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 14 Μαρ 2008, 21:21:15 »

Αγαπητε Serafim το αναφερει και ο Βαγγελης ο Ξενος σε προηγουμενο post.Αν γνωριζω σωστα χθες στην συνελευση του δ.σ. της Α.Ε.ΜΑ. αποφασιστηκε να μην ζητηθει αλλαγη της ημερομηνιας .                                                                   
                                                            Τετραδακος Δ.
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 14 Μαρ 2008, 21:22:51 »

Γεια σας,

Καλως η κακως παρθηκε η αποφαση για το ποτε θα γινει ο αγωνας. Δεν ειχε ανακοινωθει καποια αλλαγη επισημα, αλλα απο αυτα που εχω ακουσει ειχε προταθει να γινει καποια αλλη ημερομηνια που οι διοργανωτες θα ειχαν λιγοτερο φορτο (δυστυχως συνεπεσε και συνελευση της ΕΛΑΟ). Ευχομαι στην Α.Ε.ΜΑ καλη διοργανωση!! Thumbs up

Φορτιζω και ερχομαι.... Cheesy

* Synergy_Lab.JPG (44.74 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 468 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 14 Μαρ 2008, 21:54:28 »

Δημήτρη ναι, το διάβασα ότι το αναφέρει, απλά για τον χρόνο που αποφασίστηκε είχα την απορία.  Δυστυχώς τις τελευταίες 20 μέρες (και έχοντας μόνο άλλες 35 για τον αγώνα) υπάρχει μια ασάφεια για το τι θα γίνει τελικά.  Και αν τελικά είχε αναβληθεί δεν θα ήταν τόσο κακό μια και θα υπήρχε περιθώριο για προπόνηση, απλά ξεκίνησε ένα θέμα για την πιθανή αλλαγή, κανείς (και από την ΕΛΑΟ και από την ΑΕΜΑ) δεν βγήκε να πει ότι δεν υπάρχει θέμα ή ότι πάρθηκε αυτή η απόφαση, και τελικά, μετά από 20 μέρες, σε μια περίοδο που η προπόνηση είναι δύσκολη για πολλούς λόγους (δεν έχει αλλάξει ακόμα η ώρα, καιρός) ανακοινώνεται τελικά ότι οι αγώνες θα γίνουν στην ώρα τους.

Ξέρω και κατανοώ ότι δεν έχει κανένας την υποχρέωση να ενημερώνει εδώ στο forum, αλλά απ' ότι ξέρω θέμα υπήρχε (οπότε δεν μιλάμε για παραπληροφόρηση), και πέρα από την υποχρέωση υπάρχει και η καλή θέληση να βοηθηθεί μια κατηγορία που προσπαθεί να ανέβει και όλα αυτά μόνο κακό της κάνουν.  Και φυσικά αν τελικά δεν άλλαξε η ημερομηνία του αγώνα επειδή κάποιοι βγήκαν στο forum και εξέφρασαν με άσχημο τρόπο την αντίθεσή τους, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι πολύ χαζό.  Το τι διοργανώσεις έχει κάνει η ΑΕΜΑ είναι γνωστό σε όλους και οτιδήποτε που να τις κατακρίνει είναι ολοφάνερα εμπαθές.

Αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι ότι μου δίνεται η εντύπωση ότι με έχουν γραμμένο, όλοι.  Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το να προσπαθούν να μην μου κάνουν την ζωή δύσκολη.

Αυτά τα λίγα, κατά τ' άλλα καλή προπόνηση σε όλους.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 15 Μαρ 2008, 00:33:11 »

Αγαπητέ Serafim και τόσοι άλλοι συν αναγνώστες του συγκεκριμένου thread
    Στις 18-2-08 σε αυτόν εδώ τον χώρο αναρτήθηκε το πρόγραμμα αγώνων αερομοντελισμού 2008 της ΕΛΑΟ.
    Από τότε και μέχρι σήμερα τόσο εδώ όσο και στο επίσημο site της ΕΛΑΟ δεν υπήρξε κάποια αλλαγή
    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί κάποιος θα έπρεπε να ανακοινώσει δημόσια, αν υπάρχει θέμα ή όχι. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο τον ισχυρισμό σου ότι πάρθηκε απόφαση λόγω forum....  Ο αγώνας είχε προγραμματιστή για 19-20/4 άρα εμείς ως αθλητές αυτό ξέραμε.. γιατί  απορούμε που κάτι  γίνεται όπως  προγραμματίστηκε??

φιλικα

dapan

Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 15 Μαρ 2008, 00:44:51 »

5. Τελικά αν άλλαζε η ημερομηνία δεν ήταν ευθύνη της ΑΕΜΑ, αλλά της ΕΛΑΟ. Εμείς εφ όσον υπήρχαν αντιδράσεις και σχόλια -κακόπιστα- μπαίνουμε στην διαδικασία να είμαστε παρόντες στη ΓΣ το πρωί του Σαββάτου 19/4 και αμέσως μετά να έλθουμε πίσω να συνδράμουμε στους αγώνες που αναλάβαμε να κάνουμε και που ήδη θα έχουν ξεκινήσει - με τα υπόλοιπα στελέχη της ΑΕΜΑ- σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Παντελή δεν είναι δικός μου ισχυρισμός, οπότε αν είναι απαράδεκτο κάτι μάλλον δεν είναι δικό μου.  Πίστεψέ με, δεν θα μου πέρναγε καν από το μυαλό κάτι τέτοιο αν δεν το είχα διαβάσει.  Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.  Γι' αυτό άλλωστε εγώ είπα απλά ότι θα ήταν 'χαζό'.

Επίσης, όπως είπα και παραπάνω, έχεις δίκιο ότι δεν ανακοινώθηκε τίποτα από την ΕΛΑΟ.  Το είπα και παραπάνω, δεν υπήρχε υποχρέωση.  Απλά τα μέλη της επιτροπής της ΕΛΑΟ (ή έστω κάποια από αυτά για να μην σε βάλω μέσα αναγκαστικά αν εσύ συγκεκριμένα δεν ήσουνα γνώστης) ήξεραν και δεν έκριναν αναγκαίο να διευκρινήσουν, όχι από υποχρέωση ή γιατί ξεκίνησε κάτι από αυτούς, αλλά σαν βοήθεια για όλους εμάς που απλά διαβάζουμε εδώ τι γίνεται.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

_ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 15 Μαρ 2008, 01:08:57 »

Καλημέρα,

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ Huh
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤA MHNYMATA TΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .....

Εγώ απλά έγραψα αυτά που όλοι άκουγαν και όλοι συζητούσαν.

Σήμερα μίλησα με την επιτροπή αερομοντελισμού και με ενημέρωσαν ότι θα γίνει όπως προγραμματίσθηκε.

Κύριε Ξένο, εγώ δεν είπα τίποτε απ'όλα αυτά που γράφετε, απλά εξέφρασα την σκέψη μου, εξάλλου αυτό το διάστημα (η ΑΕΜΑ) είστε αρκετά απασχολημένοι με την διοργάνωση του indoor και με την συνάντηση στην 111ΠΜ καθώς επίσης είναι και η συνέλευση της ΕΛΑΟ το Σ/Κ.

Τέλος πάντων δεν τίθεται θέμα, ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ίσα ίσα, απλά πολλές συζητήσεις γινόταν και κανείς  δεν ήξερε η δεν ανακοίνωνε.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΟΤΙ "Τώρα εάν ο Βόλος, που αποφασίστηκε να φιλοξενήσει τον αγώνα, δεν βολεύεται το πολύ πολύ να τον κάνουμε σε καμμιά αλάνα"
    θα ήθελα να πώ ότι παρεξηγήστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!! Κάποτε φίλοι μου ΜΟΝΟ σε αλάνες πετούσαμε !!!
    Εαν το εκλαμβάνετε ώς μομφή για το μοντελοδρόμιο σας, δεν ισχύει.

Θα τα πούμε και απο κοντά την Κυριακή.

Καλό Σ/Κ !!!!
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 20:56:24 »

Κύριε Ξένο, εγώ δεν είπα τίποτε απ'όλα αυτά που γράφετε, απλά εξέφρασα την σκέψη μου, εξάλλου αυτό το διάστημα (η ΑΕΜΑ) είστε αρκετά απασχολημένοι με την διοργάνωση του indoor και με την συνάντηση στην 111ΠΜ καθώς επίσης είναι και η συνέλευση της ΕΛΑΟ το Σ/Κ.

Τέλος πάντων δεν τίθεται θέμα, ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ίσα ίσα, απλά πολλές συζητήσεις γινόταν και κανείς  δεν ήξερε η δεν ανακοίνωνε.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΟΤΙ "Τώρα εάν ο Βόλος, που αποφασίστηκε να φιλοξενήσει τον αγώνα, δεν βολεύεται το πολύ πολύ να τον κάνουμε σε καμμιά αλάνα"
    θα ήθελα να πώ ότι παρεξηγήστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!! Κάποτε φίλοι μου ΜΟΝΟ σε αλάνες πετούσαμε !!!
    Εαν το εκλαμβάνετε ώς μομφή για το μοντελοδρόμιο σας, δεν ισχύει.

Θα τα πούμε και απο κοντά την Κυριακή.

Καλό Σ/Κ !!!!

Δυστυχώς μόλις γύρισα στο Βόλο και δεν μπόρεσα να είμαι στο indoor.
    Ας ηρεμήσουμε λίγο. Μας περιμένουν δύσκολα πράγματα. Θεωρώ το θέμα "λήξαν" - σε ότι αφορά την ΑΕΜΑ - βέβαια.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Αγώνες ΕΛ.Α.Ο. 2008
    Μεταπήδηση σε: