|
Nick1150
|
 |
« στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 07:56:52 » |
|
Εγώ σίγουρα όχι, όμως επειδή έψαξα μέσα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάποιο thread που να είναι αφιερωμένο σε ιδέες για βαφή canopy, είπα να δημιουργήσω εγώ ένα θέμα και να βάζουμε φωτογραφίες από τα μοντέλα μας και τα καλυπτρά τους. Δεν ξέρω αν σας σας αρέσει η ιδέα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!! Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!! Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
|
|
|
|
Nick1150
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 07:58:55 » |
|
και ξεκινάω εγώ  Lama V3 Xtreme look, βαμένο σε άσπρο και μαύρο μόνο 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!! Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!! Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
|
|
|
|
kostas1234
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 08:11:29 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 21:49:13 » |
|
Ο καθενας βλεπει το δικο του πιο ομορφο .... ετσι και εγω ..
Ειναι το αγαπημενο μου μικρακι !!!!!!:D
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 01:31:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 02:08:50 » |
|
Moυ φαίνεται ότι ο φίλος μου ο Νεκτάριος δεν κατάλαβε καλά...  Να ποιος έχει το καλύτερο canopy!!!!  Nektarios-EC-135!!!!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
iosif
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 02:17:33 » |
|
Πραγματικα ο ορισμος του καλλιτεχνη!!!! Πολυ καλα σχεδια με εκπληκτικα χρωματα! Θελω να του μοιασω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 09:37:27 » |
|
Moυ φαίνεται ότι ο φίλος μου ο Νεκτάριος δεν κατάλαβε καλά...  Να ποιος έχει το καλύτερο canopy!!!!  Nektarios-EC-135!!!! εγω θα συμφωνησω με τον Αποστολη και το καλυτερο canopy ειναι αυτο και αλλο ενα ..................  μα και βεβαια δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο....
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 09:46:40 » |
|
Πράγματι πολύ όμορφο! Αλλά μια τάπα ρε παιδί μου για την εξάτμιση; Σαν molotov είναι. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
Nick1150
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 10:34:43 » |
|
μα και βεβαια δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πτέραρχος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 11:18:57 » |
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Φεβ 2008, 21:18:59 από Πτέραρχος »
|
Καταγράφηκε
|
Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ " "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου" _______________________________________________ _______________________________________________
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 17:08:37 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πτέραρχος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 17:58:48 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ " "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου" _______________________________________________ _______________________________________________
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 18:18:58 » |
|
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο πτεραρχο! Αντε να αρχισει η πασαρελα.....να δουμε κ κανενα διαφορετικο ''μοντελο'' Τοσα χρονια μας εχουν πριξει με την καθε λογης πυροβολημενη ξανθια κοκαλιαρα! Ας κανουμε λοιπον τα δικα μας καληστεια Ξεκιναω με ενα πελωριο 10αρι για το fuselage του φιλου πτεραρχου! Πραγματικα εχω χαζεψει....φανταστικη δουλεια,δεν συμφωνειτε? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|