Καλησπέρα...Πόσα χρόνια ακόμα το βλέπεις να τραβά η κατασκευή του¨? Το ξεκίνησες το 2016 έχουν περάσει 7 χρόνια..Το 2026 θα το έχεις τελειώσει Φώτη?χαρά στο κουράγιο σου...εγώ βαρέθηκα που σε βλέπω να παιδέυεσε να το ολοκληρώσεις...Σε θαυμαζω αλλα πραγματικά κουράστηκα να περιμένω...Καλή ολοκληρωση εύχομαι
Καλησπέρα φίλε ilectrikos!
Η απάντηση του αγαπητού Αργύρη καλύπτει σε μεγάλο βαθμό αυτά που θα θέλω να σου απαντήσω και απλά θα συνεχίσω προσθέτοντας όσα μόνο εγώ ζω αυτά τα 7 χρόνια.
Καταλαβαίνω ότι ίσως κάποιοι έχουν βαρεθεί με την αργή μου παρουσίαση αλλά το μοντέλο... όσο και αν ανυπομονώ να το δω στον αέρα, κατασκευάζεται πρώτα για την δική μου ευχαρίστηση, κατασκευάζεται για να ξεφύγει το δικό μου μυαλό από τα όποια προσωπικά προβλήματα μπορεί να έχω, κατασκευάζεται για να αξιοποιήσω όσο ελεύθερο χρόνο έχω, κατασκευάζεται για να αποκτήσω και να μοιράσω γνώσεις γύρω από τον μοντελισμό, κατασκευάζεται για όλους εσάς που πραγματικά γουστάρετε να το βλέπετε, να παίρνετε ή να δίνετε κατασκευαστικές πληροφορίες κτλ κτλ. Και θα σου πω και κάτι απ την καρδιά μου. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο 6τμ εργαστήριο με ύψος 1.6μ στην σοφίτα 5 ορόφου και μόνο σε καθιστή θέση, σκέφτομαι πως και πότε θα κάνω περήφανους όλους γνωρίζω εδώ στο aeromodelling αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Σε πληροφορώ ότι το μοντέλο αυτό έχει φτιαχτεί σε χρόνο ρεκόρ. Στα 7 αυτά χρόνια υπάρχουν 2 χρόνια απραξίας υπάρχουν 6μηνα ή 7μηνα απραξίας υπάρχουν μόνο μια ή δυο ώρες τον μήνα κατασκευής και υπάρχουν και κάποια 2ημερα ή 3ημερα που σταματούσα μόνο για φαγητό. Και να ξέρεις ότι πραγματικά τα γουστάρω παρα πολύ αυτά τα 7 χρόνια της δικής σου βαρεμάρας.
Έχω φτιάξει από τότε μια υπέροχη οικογένεια έχω την δική μου επιχείρηση και σιγά σιγά φτάνω στην ολοκλήρωση του embraer.
Χαίρομαι και σε ευχαριστώ για ότι μου έγραψες παραπάνω γιατί μόνο δύναμη και πείσμα να συνεχίσω μου έδωσες!
ΥΓ δεν χρειάζεται πολυ ανάλυση ότι πίσω απ όλο αυτό κρύβονται και περίπου 12.000€ που πρέπει να μου περισσέψουν για να τα ρίξω στο χόμπι.