lellis
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
www.rodosmodelling.com
|
 |
« στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 20:20:14 » |
|
καλησπέρα έχω πάρει το G4 REALFLIGHT και το κάνω κανονικά εγκατάσταση..αλλα μόλις πάω να το ανοίξω μού πετάει αυτό το μήνυμα.< KEError 21078: error determing path to .in. > ...μήπως είχε κάνis το ίδιο πρόβλημα?? thanks
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 23:23:18 » |
|
TI WINDOWS ΕΧΕΙΣ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ VISTA ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ UPDATE ΑΠΟ ΤΗΝ REAL FLIGHT ΣΤΑ ΧΡ ΤΑ ENGLISH ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 8 Μαρ 2008, 20:15:58 » |
|
καλησπέρα έχω πάρει το G4 REALFLIGHT και το κάνω κανονικά εγκατάσταση..αλλα μόλις πάω να το ανοίξω μού πετάει αυτό το μήνυμα.< KEError 21078: error determing path to .in. > ...μήπως είχε κάνis το ίδιο πρόβλημα?? thanks ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙ WINDOWS ΕΧΕΙΣ  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
lellis
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
www.rodosmodelling.com
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 9 Μαρ 2008, 20:02:38 » |
|
Exw ta ellinika windows!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belzevoul
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 30 Απρ 2008, 20:02:24 » |
|
Καλησπερα και απο εμενα!!Μπορει καποιος να μου πει τι γινετε στην περιπτωση των ελληνικων "παραθυρων" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
geoli
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 19 Ιουλ 2008, 20:57:37 » |
|
καλησπέρα έχω πάρει το G4 REALFLIGHT και το κάνω κανονικά εγκατάσταση..αλλα μόλις πάω να το ανοίξω μού πετάει αυτό το μήνυμα.< KEError 21078: error determing path to .in. > ...μήπως είχε κάνis το ίδιο πρόβλημα?? Καλησπέρα σεόλη την παρέα . Αλλος ένας κάτοχος του G4 με windows vista ελληνικά και μου παρουσιάζει τα ίδια κατά την εγκατάσταση τι γίνεται , έχει λυθεί το πρόβλημα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Alekos
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 30 Οκτ 2008, 21:57:35 » |
|
Μιλαμε για γνησιο ,'η αντιγραμενο CD παιδια?? γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω (γνησιο)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis007
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 23 Νοε 2008, 15:34:25 » |
|
καλησπερα εχω και εγω τον g4 στα vista και ειχα το ιδιο προβλημα..πρεπει το ονομα του υπολογιστη και ο φακελος που το εχεις αποθηκευσει να ειναι με λατινικους χαρακτηρες και οχι στα ελληνικα και να μην υπαρχουν κενα αναμεσα στις λεξεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
honney bee cp2 T-rex 600 nitro pro
|
|
|
CESSNA 182
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 23 Νοε 2008, 22:03:56 » |
|
καλησπέρα
Οταν πας να κανεις εγκατάσταση σε βγάζει στο αρχικό menu ?? (το εικονίδιο με το αεροπλανάκι και απο κάτω update ,technical support κ.λ.π)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nikosss81
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 21:40:03 » |
|
TI WINDOWS ΕΧΕΙΣ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ VISTA ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ UPDATE ΑΠΟ ΤΗΝ REAL FLIGHT ΣΤΑ ΧΡ ΤΑ ENGLISH ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
[/i] ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (KEError 21078) ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ XP ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ULTREX ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ XP?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. BYE BYE G4..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis007
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 23:15:10 » |
|
κανε μετανομασια τον φακελο που το αποθηκευεις σε λατινικους χαρακτηρες χωρις κενα αναμεσα στις λεξεις..πχ realflight. επισης αν εχεισ ονομασει το ονομα του pc στα ελληνικα θελει και αυτο αλλαγη...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
honney bee cp2 T-rex 600 nitro pro
|
|
|
g.duras
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 15 Δεκ 2008, 18:04:05 » |
|
Παιδιά μια απο τα ίδια και σε εμένα, καμιά ιδέα???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 26 Δεκ 2008, 17:26:36 » |
|
Σε εμενα η προταση του antonis007 δουλεψε. Τωρα που το εφερε η κουβεντα πως ρυθμιζουμε το dualrate στον G4;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 26 Δεκ 2008, 18:27:36 » |
|
kalispera kapou pou exei mia epilogi to pc pou exeis san deyteri glwsa ta agglika kati tetio theli alagi an thimame pantos to phoenix einai apla pio kalo 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|