Παιδια χωρις να κανω διαφημιση εγω εχω το RADICAL G20 της CENTURY το οποιο Kit carbon μεταφορικα μαζι και ο κινητηρας
ZENOAH 20cc 2.3 HP με την κεφαλη απο το Predator μου στοιχισε 800 ΕΥΡΩ.H τιμη εδω Ελλαδα είναι αντε γεια
Το μεγεθός του είναι κάτι ανάμεσα σε 50αρι και 60αρι 4,8κιλα φοραει main blades από 600mm-640mm Ειναι CCPM φοράει standar servo
350mm ντεπόζιτο 20 λεπτά πτήσης.Δεν είναι μόνο για scale πτήση η sport Οπως θα τρεξουν μερικοι να πουν το ελικόπτερο πωλειτε
για 3D πτήση το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει.
Ποιος λοιπόν ο λόγος να μπαίνουμε στην διαδικασία των μετατροπών οι οποίες στοιχιζουν και δεν είναι σίγουρες, εφόσον υπάρχουν
λύσεις έτοιμες και δοκιμασμενες, οι οποίες δεν ερχονται διότι πέφτει μεγάλη ΚΟΝΟΜΑ από τα καύσιμα Ελλαδα ή αν έρθουν είναι
υπερτιμημένες
Φίλε jnkmilos το ελικόπτερο το έχει φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα του άλλαξε γρανάζι και μπορώ να πω ότι έκανε μια πολύ αξιοπρεπέστατη πτήση 3D Φυσικά μην φανταστείς ότι ήταν γρήγορες οι αλλαγές διεύθυνσης σαν ένα T-rex αλλά έβγαλε ότι βγάζει ένα T-rex αξιοπρεπώς παρ ολο που είναι κατά πολύ βαρύτερο
Ένα σχετικό θέμα είχα ανοίξει παλαιότερα
ΕΔΩ όταν το είχε φέρει