Καλησπερα,
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο ε/π αλλα απο οσο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης αυτο οφειλεται στα end points των servo.Νομιζω πως το μπροστινο σερβο σε ολες τις διαταξεις CCPM ειναι αυτο του elevator.....αρα αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να ρυθμισεις τα σερβο ωστε και τα τρια να κανουν ακριβως την ιδια διαδρομη.
Αυτο θα το ελεγξεις κανοντας αργα την διαδρομη στο βημα πανω-κατω,στην περιπτωση που παραρατηρησεις καποιο απο τα σερβο να σταματει ενω τα αλλα συνεχιζουν το εργο τους,μπες στο μενου της τ/κ σου και αυξησε το end point του servo αυτου ωστε να σταματανε και τα τρια σερβο την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ στιγμη.
Αν και αυτος ο τροπος δεν φερει την αναμενομενη λυση στο προβλημα σου,αναζητησε καποιο λαθος στην επισκευη που εκανες την κεφαλη.
Πολυ συμαντικα ειναι και τα sub-trim των servos,να ειναι οσο το δυνατων πιο κοντα στο 0%.Αυτο θα το πετυχεις κεντραροντας ακριβως τα σερβο και τοποθετοντας τα SERVO-HORNS οσο το δυνατων πιο κοντα στο κεντρο.
Δεν το εχω το συγκεκριμενο ε/π,για αυτο και δεν ξερω καιποιο μυστικο για το προβλημα,ελπιζω ομως να βοηθησα