|
psomaras
|
 |
« στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 01:38:59 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια... 
|
|
|
exinfernis
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 09:09:52 » |
|
Φίλε μου πρώτα πρόσεξε την τοποθέτηση της κεραίας στο μοντέλο.Δέν πρέπει να έχει καμπύλες (κούρμπες) καί πρέπει να είναι τοποθετημένη στην εξωτερική μεριά του μοντέλου αν αυτό είναι δυνατόν.
Πρέπει να μας πείς όμως άν πρόκειται για FM,AM καί τί τηλεκατεύθυνση έχεις. Εκεί όπου πέτακσες, πετούσαν άλλα μοντέλα? Εγινε έλεγχος συχνοτήτων? Αν πιστεύεις πως ήταν παρεμβολή, έλεγξε την απόστασή σου από το μοντέλο καί την απόσταση της (κακόβουλης) τηλεκετεύθυνσης απο αυτό. Μπορεί να "πέφτετε" στα ίδια κύματα αλλά κάποια από τις δύο να "θάβει" μέρος του σήματος της δικιάς σου.Οταν μια κατεύθυνση εκπέμπει σε μια συχνότητα Α δέν αποκλείεται να παράγει θόρυβο καί σε διπλνές συχνότητες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 11:41:25 » |
|
τι τ/κ εχεις και τι δέκτη ??
ετσι που το περιέγραψες μου φαίνεται οτι εχει δεκτοί για park flyer , Αν είναι έτσι λογικά δεν "ακούει " μακρυά
Αλήθεια πόσο μακρυά ?? έκανες range check ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 17:16:43 » |
|
 πάρε την t/k και σιγά σιγά πήγαινε όλο και πιο μακριά να δεις ποτε και αν θα τα κάνει τα νούμερα τις εγώ πιστεύω ότι είναι από t/k το πρόβλημα  φιλικά Βαγγέλης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 18:04:05 » |
|
κλεισε κεραια πηγαινε στα 20-30 μετρα και δες αν κανει νουμερα αν ολα οκ τοτε πτηση κοντα οχι μακρια για να δεις αν το κανει δες ακομα αν σου κανει νουμερα με ανοιχτο γκαζι και μετα κλεισε το τελειως τα προβληματα υπηρχαν απο την αρχη ή τωρα ?? εγινε καποια πτωση και μετα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
psomaras
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 19:24:46 » |
|
Ηταν η πρωτη πτηση! Τωρα που το εκανα στο σπιτι δεν εκανε κατι...  Λεω να ξαναδοκιμασω σε καποιο αλλο μερος!!! Εσυ ilias τι λες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Periklis
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 19:35:06 » |
|
O miniature receiver ενδεχομένος να είναι για park flyer. Κατά συνέπεια δεν ξέρω κατα πόσο ανταποκρίνετε σε μεγάλου μήκους εμβέλειες. Αλήθεια, για τι αεροπλάνο μιλάμε;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 20:41:27 » |
|
δοκιμασε σε αλλο μερος και κανε αυτα που σου ειπα μηπως δεις κατι και ξανα πες μας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 20:55:47 » |
|
Φιλε psomaras την ιδια τ/κ εχω και εγω. Στα πρωτα τεστ που εκανα με το μοντελο κατω και την κεραια κλειστη στα 40-50 μετρα δεν ειχα κανενα προβλημα. Δεν εχει κανει πτηση ακομη και δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω. Αυτα τα λιγα απο μενα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 22:24:29 » |
|
κλειστη τελειως κεραια?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 29 Ιαν 2008, 10:02:55 » |
|
nai 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
psomaras
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 6 Φεβ 2008, 13:29:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 11:11:29 » |
|
Αν ο δέκτης δεν είναι full range το καταλαβαίνεις αν όχι στην πρώτη πτήση αλλά μετά από δυο τρεις πτήσεις σίγουρα αυτό έπαθε και ένας φίλος που του είπα ότι ο δέκτης που είχε δεν ήταν για θερμικό αεροπλάνο αλλά για μικρό ηλεκτρικό αποτέλεσμα ήταν να χάσει το αεροπλάνο του και να μην το βρει καθόλου προσοχή λοιπόν να έχουμε τα κατάλληλα σετ πομπού δεκτη  Όσο για της παρεμβολές αν σε ένα σημείο έχει παρεμβολές αυτές δεν χάνονται και όσες φορές και να περνάς από εκείνο το σημείο πάντα το αεροπλάνο κάνει τα τρελά του αυτό έχω δει εγώ σε ένα σημείο του αεροδρόμιου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 15:55:28 » |
|
καλησπερα σε ολους μηπως θα μπορουσατε να μου λυσεται μια απορια? εχω τ/κ hitek optic 6 οταν βαζω κρυσταλους 40,785 δεν εχω κανενα προβλημα μολις αλλαζω σε 40,675 μειωνεται η εμβελεια αρχιζουν κλειδωματα στον qpcm δεκτη η τα τρελλα στους απλους (καποιος φιλος ειπε οτι μπορει αν την ανοιξει καποιος ηλεκτρονικος να την συντονισει πειραζοντας καποιους μεταβλητους)ισχυει? επεισης σκεφτωμαι για spektrym 7 ποια ειναι η γνωμη σας ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|