Σημερα στο Μοντελοδρομιο ημουν μαρτυρας σε μια πτηση με αρκετη δοση challenge!!!!!

O καιρος ΝΑ με 3 με 4 μποφωρ....ηρθε ο κολλιτος μου φιλος μαζι με το Α/Π του ενα polecat μεσοπτερυγο με ανοιγμα φτερου 1.40cm και με οverpower για τοΑ/Π μια μηχανη OS 70 4STROKE..

Εχει να παρει μπροστα αρκετο καιρο....και αφου το κερασαμε με φρεσκο καυσιμο...βαλαμε και ενα φρεσκο μπουζι..και με λιγο σκαλισμα ολα ετοιμα για απογειωση...
Ξεκιναει ο Tony την απογειωση...το Α/Π στον αερα μια χαρα και με τον κινητηρα super...

Μας λεει ο Tony....Ρε παιδια....ο κωλος του Α/Π κουνιεται...συνεχιζει ο tony την πτηση...οσπου καποια στιγμη ακουμε ενα φαπππ.....και βλεπουμε οτι κατι ξεκολησε απο το πισω μερος του Α/Π...ηταν το μισο elevator...

Πιανει την τηλ/ση ο φιλος ο gkcarbon....και καταφερνει να προσγειωση το Α/Π με μισο πηδαλειο elevator και με το aileron να εχει ξεπιασει απο το horn...
Ειχαμε παθει ενα σοκ....αφενος που ο gkcarbon τα καταφερε...αλλα και απο την συμπεριφορα του Α/Π

Ειμαι νεος στον Χωρο....Κατι αναλογο δεν εχω ξαναδει..

Το ξερω οι παλιοι εχετε να γραφετε ιστοριες πολλες...αλλα κατι αναλογο σας εχει συμβει??

Καλη χρονια Antonio Logo!!!