Αγόρασα ένα Honey bee King 2 εδώ και κάποιους μήνες. Λόγω της απειρίας μου , αγόρασα και το Lama V4 για να μάθω κάποια βασικά πράγματα για να πετάω ένα ελικοπτεράκι καθώς και ένα προγραμμα στο PC (sim. Flight)..Προσπάθησα να πετάξω το Honey , το σήκωσα μερικά μέτρα (εξωτερικό χώρο) με μεγάλη δυσκολία. Παρατήρησα αστάθεια και μια χαλαρότητα στο κύριο αξονα(κεντρικό άξονα). Γύρισα μια βόλτα στον κάθε άξονα των σέρβο και η χαλαρώτητα μειώθηκε (καλά έκανα?). Πήγα να ξαναδοκιμάσω να το πετάξω αλλά ενώ τα σερβο λειτουργούσαν δεν υπήρχε κίνηση στους έλικες. Η μπαταρία είχε ρεύμα καθώς έφτανε ρεύμα και στο μοτέρ.Έχοντας λίγο ανοιχτό το στικ της τηλεκατεύθυνσης και σπρώχνοντας τους έλικες το μοτέρ λειτούργησε. ¨Ενας φίλος μου παλιός αερομοντελιστής μου είπε πως χάλασαν τα καρβουνάκια από το μοτέρ(brush moter),με 3 πτήσης?

Τέλος παράγγειλα ένα μοτερ της Esky brushlless motor 3100 rpm/v 25A ek5-0004 μαζί με speed controler EK1-0350.Ξέρει κανένας αυτό το μοτερ?. Θέλω να αγοράσω και κάποιες μπαταρίες(μαμίσια έχει μια 3cells 10c 1000mA 11.1). Μπορεί να σηκώσει μια 3cells 15c lipo 1500mA 11.1 69x33x23
100g ή μια 3cells 15c 2400mA 11.1 87,7x33,3x26,4
156gr ή μια 20c με 190γρ ή αναγκαστηκα την μαμίσια?

Παρακαλώ μια βοήθεια για την επιλογή μπαταρίας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το μοτέρ και την αστάθεια του συστήματος κύριου έλικα(να αγοράσω το μεταλικό σύστημα κύριου άξονα της Εσκυ upgrated???)!!! Ευχαριστώ