datamedic
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Knowledge is power and information is strength
|
 |
« στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2015, 18:55:50 » |
|
Καλησπέρα... μια που φτάσανε και τα χριστούγεννα είπα να ρωτήσω να έχουμε και τίποτα να λέμε τι σας έφερε ο άγιος βασίλης?
εμένα προσωπικά ένα Μικρο super cp να περνάω την ώρα μου και να θυμούντε τα δάκτυλα τα sticks μιας που τα οικονομικά έιναι πεσμένα και ο χρόνος πάρα πολύ περιορισμένος!
εσας?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velocity Outrage Nitro 50 T-Rex 600 Scaled to Jet Ranger Bell 206 T-Rex 550 Dji Phantom Vision Gnauper A6 Texan 91 4 stroke Hobbyking Breeze FPV
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2015, 20:10:56 » |
|
τον ΕΝΦΙΑ και τα τελη κυκλοφοριας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2015, 23:56:58 » |
|
Και περιμένουμε ΔΕΗ και θέρμανση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aslanidis
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 00:30:04 » |
|
Αν κατάλαβα καλά ο Άγιος Βασίλης έφερε σε κάποιους: Ένα αεροπλάνο cup, σε άλλον ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας και άλλος περιμένει να του φέρει το λογαριασμό της ΔΕΗ και της θέρμανσης. Πάλι τη βγάλανε λάδι οι πολιτικοί μας!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ahilleas
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 08:50:28 » |
|
Και περιμένουμε ΔΕΗ και θέρμανση. μαζί με αυτά εμένα μου ήρθε και η ασφάλεια. ο άι Βασίλης έμαθα πετάει σε μεγάλα ύψη φέτος, και η νονά μου.μου λέει ότι μεγάλωσα πια και να μην την περιμένω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
helis
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 17:43:14 » |
|
Εμενα μου εφερε "ορεξη" να ασχοληθω με καποιες μικρορυθμισεις και να πεταξω για πρωτη φορα ενα 450αρι ελικοπτερο που ξεκινησα να στηνω περυσι τετοια εποχη. Ηταν αρκετο καιρο στο ραφι. Ε μου εφερε και μια dfc κεφαλη... Φετος την εβγαλα οικονομικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 18:06:48 » |
|
Επειδή ο Αγ. Βασίλης δεν φέρνει τίποτε δωρεάν, του είπα να μην έρθει φέτος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
dapan
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 18:20:52 » |
|
Προσωπικά, εύχομαι να φέρει Υγεία σε όλους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος, όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 18:33:48 » |
|
Υγεία σε όλους και πολλά τρόφιμα και βασικές ανάγκες στις οικογένειες μεταναστών.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 19:38:01 » |
|
Υγεία σε όλους και πολλά τρόφιμα και βασικές ανάγκες στις οικογένειες μεταναστών.
Οι πολυτεκνοι, οι αστεγοι, τα ορφανοτροφεια, οι αναπηροι ειναι χορτατοι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
jean-zac
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 19:38:39 » |
|
Τι ατυχία και αυτή βρέ παιδιά. Σε εμένα είπε ότι κάτι του έτυχε και θα αργήσει να μου φέρει δώρο. Να κάνω υπομονή καμιά δεκαριά + μήνες λέει !!!!! Μου έστειλε κάρτα όμως πόσο σκληρά δουλεύει !!!! Προσπαθεί να ζεστάνει όσους δεν έχουν ρούχα να φορέσουν. Τι καλός Άγιος είναι τελικά !!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 20:54:01 » |
|
Οι πολυτεκνοι, οι αστεγοι, τα ορφανοτροφεια, οι αναπηροι ειναι χορτατοι? Αυτοι φιλε στον Καϊάδα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 20:55:38 » |
|
Αυτο παλι με την υγεια.....υγεια ειχαν και στον Τιτανικο...τυχη δεν ειχαν.Τυχη θελουμε.Και καναν που να μην ειναι προδοτης.....σωθ'κες τωρα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 23:05:22 » |
|
Οι πολυτεκνοι, οι αστεγοι, τα ορφανοτροφεια, οι αναπηροι ειναι χορτατοι? Αυτοι φιλε στον Καϊάδα. Όλοι όσοι έχουν ανάγκη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2015, 23:29:31 » |
|
Αυτο παλι με την υγεια.....υγεια ειχαν και στον Τιτανικο...τυχη δεν ειχαν.Τυχη θελουμε.Και καναν που να μην ειναι προδοτης.....σωθ'κες τωρα.
Τι να την κάνεις την τύχη αν δεν έχεις την υγειά σου; Νομίζω είναι ένας συνδυασμός και των δυο. Ο Ωνάσης τελικά είχε τύχη; Ξεφύγαμε Καλές γιορτές!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|