Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 21:49:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 21:49:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 112
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ποιο κατα την γνωμη σας ειναι πιο αξιοπιστο ελικοπτερο τησ αγορας! ???  (Αναγνώστηκε 5272 φορές)
    devol1
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 10 Ιαν 2008, 21:52:33 »

ΕΧΩ ΕΝΑ LAMA V3 ENA V4 KAI ENA THΣ ROBBY  ΤΩΡΑ ΤΗΕΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΟΠΟΣ Π.Χ ΤΟ FALCON H BELT CP ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ Η WOLKERA ! ...... ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥ! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Ατζολετάκης Αγαπητός
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 10 Ιαν 2008, 22:15:58 »

ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ.........

* d_17_takoeletaet_t.jpg (37.59 KB, 310x400 - εμφανίστηκε 1023 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 10 Ιαν 2008, 22:39:35 »

Φθηνό και πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει -> E-sky Belt-cp

Πολύ καλό ελικόπτερο -> Thunder Tiger Mini titan E-325

Το καλύτερο ελικόπτερο της κατηγορίας -> Align T-rex 450 Superior Edition το φούλ μεταλλικό, και πολύ ακριβό....
    σε σημείο που να παίρνεις άνετα θερμικό.

Thumbs up
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 11 Ιαν 2008, 00:27:53 »

ΧΧΧΧΧμμμμμμμ!! Θα συμφωνισω με τον Paterpanta! Wink

Coming soon: MA X-Cell Bandit 450! Cheesy  Λεω'γω τωρα!

* bandit_left_side.jpg (31.28 KB, 301x187 - εμφανίστηκε 981 φορές.)

* bandit_rotor_head.jpg (56.23 KB, 432x390 - εμφανίστηκε 972 φορές.)
    Καταγράφηκε
    devol1
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 11 Ιαν 2008, 19:50:54 »

belt cp ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ + ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ TREX ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧ-CELL ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ !!!

(Daedalous) ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ... 

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ~~~!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ!  Thumbs up Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Ιαν 2008, 20:05:37 από devol1 » Καταγράφηκε
    Πτέραρχος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 11 Ιαν 2008, 21:26:00 »

belt cp ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ + ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ TREX ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧ-CELL ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ !!!

(Daedalous) ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ... 

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ~~~!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ!  Thumbs up Thumbs up

Το πιό αξιόπιστο ελικότερο τησ αγοράς είναι αυτό που εχει ένας φίλος μου . Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ "
    "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου"
    *

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 20:15:21 »

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ Walkera 60 Huh ΤΣΟΥΖΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒELT!!!
    Καταγράφηκε
    jeikas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 21 Ιαν 2008, 15:45:52 »

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ Walkera 60 Huh ΤΣΟΥΖΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒELT!!!

Walkera 60 = άχρηστα ηλεκτρονικά και πολύ χρήμα σε αναβαθμίσεις που τελικά δεν επιφέρουν καμία ουσιαστική αλλαγή στο μοντέλο.

Είχα αμέτρητα Link που θα μπορούσα να σου στείλω σχετικά με το γιατί δεν πρέπει να αγοράσεις ένα Walkera, αλλά τα έσβησα όλα όταν κατάλαβα οτι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι.
    Για' μένα η mercedes των ελικοπτέρων είναι το HDX 450 ή ακόμα καλύτερα το 500 (πιό μεγάλο, πιό σταθερό και πιο ακριβό!!!).
    Ειδικά το HDX450 είναι απίστευτο το τι μπορεί να αντέξει από πτώσεις και κακομεταχείριση.
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 21 Ιαν 2008, 16:53:41 »

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο jeikas όσο αφορά τα του walkera.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω για κάποιες περισσότερες λεπτομέριες πέρι HDX και όχι μόνο εσένα αλλά όσοι τυγχάνουν να έχουν γνώση περί αυτών των ελικοπτέρων.

Έχω ακούσει λοιπόν ότι είναι αντιγραφές των Trex. Τελευταία όμως παρατηρείται πως οι αντιγραφές είναι τόσο πιστές που ακόμα και ποιοτικά μιμούνται άριστα το πρωτότυπο. Ισχύει αυτό για τα HDX; Είναι πράγματι τόσο αξιέπαινα στο πέταγμα όπως και τα Trex; Αν όχι, σε πιο βαθμό πετάνε αξιοπρεπώς;

Ενδιαφέρομαι για ένα ηλεκτρικό 450αρι για να κάνω εκεί τα 3D ξεσπάσματά μου ώστε να γλυτώσω τυχών σπασίματα στον ράπτορα. Ήμουν μεταξύ mini titan και trex γιατί τα θεωρώ ελικόπτερα εγγύηση, αλλά δεν έχω γνώση για άλλα ελικόπτερα όπως για παράδειγμα τα HDX που βγαίνουν και πιο οικονομικά. Αυτά όσων αφορά το σκαρί (kit). Για τα ηλεκτρονικά θα πάμε σε σίγουρα πράγματα... Align motor - ESC + BEC governor mode, Futaba GY401+S9254 κ.λ.π.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    devol1
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 15:15:09 »

KAΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!... ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ WALKERA ΒΑΛΩ FUTABA ΣΤΑ 2,4GHZ ΚΑΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ FUTABA GY-240??? AYTA ΤΑ ΕΧΩ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Τ-REX ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ WALKERA ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!   ΑΠΛΑ ΤΟ WALKERA ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ 3D ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ Τ-REX!!! Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 15:27:51 από devol1 » Καταγράφηκε
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 18:39:53 »

αληθεια, αφου εχεις, εστω και λανθασμενη αποψη.... γιατι ρωτας οσους ειναι ευτυχισμενοι με αλλα ελικοπτερα πλην αυτου τς επιλογης σου?
    αν επιμενεις στο walkera, πουλαω ενα  FULLY UPGRADED...kai me arkera parts..(στειλε Pm)
    ενημερωτικα εχω και ενα μαμισιο belt cp που δεν πουλαω... Wink
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 21:19:28 »

KAΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!... ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ WALKERA ΒΑΛΩ FUTABA ΣΤΑ 2,4GHZ ΚΑΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ FUTABA GY-240??? AYTA ΤΑ ΕΧΩ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Τ-REX ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ WALKERA ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!   ΑΠΛΑ ΤΟ WALKERA ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ 3D ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ Τ-REX!!! Thumbs up

Καλησπέρα...
    Μην παιδεύεσαι φίλε, αυτό που θέλεις λέγεται E-sky Belt CP...!!!!

Φθηνό και καλό για τα χρήματα που κοστίζει και εάν το σπάσεις ανταλλακτικά μέχρι και στο περίπτερο της γειτωνιάς σου.
    Όπως χαριτωμένα είπε και ο φίλος μου Αλέξης, Εάν καταφέρεις και το θάψεις στο χώμα απο την πτώση, με 75 ευρώ παίρνεις καινούριο !!!
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    furybilly
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 22:59:42 »

ΡΙΞΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ TWISTER TO STORM. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ 6CH FUTABA ΣΤΑ 2.4. ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ Cheesy.ΓΙΑ ΟΣΟΥ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ HOBBYBOX ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ Wink
    Καταγράφηκε

Billy
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 23:15:37 »

Πόσο κάνει αυτό; Γιατί στην ιστοσελιδά δεν βλέπω να αναγράφει τιμές...
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    jeikas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2008, 16:44:40 »

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο jeikas όσο αφορά τα του walkera.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω για κάποιες περισσότερες λεπτομέριες πέρι HDX και όχι μόνο εσένα αλλά όσοι τυγχάνουν να έχουν γνώση περί αυτών των ελικοπτέρων.

Έχω ακούσει λοιπόν ότι είναι αντιγραφές των Trex. Τελευταία όμως παρατηρείται πως οι αντιγραφές είναι τόσο πιστές που ακόμα και ποιοτικά μιμούνται άριστα το πρωτότυπο. Ισχύει αυτό για τα HDX; Είναι πράγματι τόσο αξιέπαινα στο πέταγμα όπως και τα Trex; Αν όχι, σε πιο βαθμό πετάνε αξιοπρεπώς;

Ενδιαφέρομαι για ένα ηλεκτρικό 450αρι για να κάνω εκεί τα 3D ξεσπάσματά μου ώστε να γλυτώσω τυχών σπασίματα στον ράπτορα. Ήμουν μεταξύ mini titan και trex γιατί τα θεωρώ ελικόπτερα εγγύηση, αλλά δεν έχω γνώση για άλλα ελικόπτερα όπως για παράδειγμα τα HDX που βγαίνουν και πιο οικονομικά. Αυτά όσων αφορά το σκαρί (kit). Για τα ηλεκτρονικά θα πάμε σε σίγουρα πράγματα... Align motor - ESC + BEC governor mode, Futaba GY401+S9254 κ.λ.π.

Ειναι αντιγραφή του T-Rex με ελάχιστες διαφορές.
    Δεν το εχω δοκιμάσει σε 3D αφού η εμπειρία μου σε πτήση είναι ακόμα μικρή, αλλά φίλος που έχει T-Rex και HDX είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά του σε 3D.
    Όσο για την τιμή του, το KIT χωρίς ηλεκτρονικά μου κόστισε 250€ από τοπικό κατάστημα.
    Το στήσιμό του ήταν εύκολη δουλειά και συνολικά χρειάστηκα περίπου 3 ώρες χωρίς manual.

Εγώ προσωπικά το αγόρασα ψάχνοντας για ένα μεγαλύτερο μοντέλο (από το 450άρι) που να πετάει χαλαρά όταν έχει αέρα, αφού εδώ στην Κρήτη δύσκολα βλέπεις μέρα με άπνοια.

Και ένα μικρό demo των ικανοτήτων του...
    http://www.youtube.com/v/CmLnY6oSDWg&rel=1
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: ποιο κατα την γνωμη σας ειναι πιο αξιοπιστο ελικοπτερο τησ αγορας! ???
    Μεταπήδηση σε: