Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.849 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 19:04:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 19:04:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από MYRON B
    [Σήμερα στις 17:44]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309849
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 119
    Συνολικά: 121
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγορά από ελληνικό κατάστημα  (Αναγνώστηκε 10280 φορές)
    panioul
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2015, 21:24:28 »

Ανοίγω αυτό το νήμα για συζήτηση γιατί πραγματικά θέλω να εκφράσω και να αναφέρω την παρακάτω εμπειρία που είχα αγοράζοντας από ελληνικό κατάστημα...

Πριν από όλα θέλω να αναφέρω ότι ασχολούμαι με τον μοντελισμό περισσότερο από 20 χρόνια έχοντας κάνει πραγματικά χιλιάδες αγορές τόσο από ελληνικά καταστήματα όσο και από πάρα πολλά καταστήματα του εξωτερικού. Επίσης θέλω να πω πως αυτά που θα αναφέρω δεν θα τα αναφέρω για να κάνω δυσφήμιση καθώς δεν θα αναφέρω το όνομα του καταστήματος. Το κάνω μόνο και μόνο γιατί πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι να μας διαβάζουν και κάποιοι καταστηματάρχες. Άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά κάθε μέρα παλεύουν να τα βγάλουν πέρα σε αυτή την ελληνική αγορά και που νοιάζονται πραγματικά για το χόμπυ μας αλλά και το επάγγελμά τους. Άνθρωποι οι οποίοι διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές θα προσέξουν και θα ενδιαφερθούν ώστε να μην συμβεί αυτό σε πελάτη τους έστω και κατά λάθος...

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανα μία αρκετά μεγάλη έρευνα για την αγορά 2 μπαταριών Lipo. Το εύρως και ο χρόνος της έρευνας ήταν αρκετά μεγάλος γιατί θα ξόδευα αρκετά χρήματα για την αγορά τους καθώς πρόκειται για 2 μπαταρίες 6 στοιχείων άνω των 4500mah. Αφού λοιπόν ολοκλήρωσα την έρευνα μου ήμουν πολύ χαρούμενος διότι μπόρεσα να βρω επώνυμες μπαταρίες, στη χωρητικότητα που ήθελα σε ελληνικό κατάστημα αν και φυσικά ήταν λίγο ακριβότερες από αντίστοιχες μπαταρίες σε καταστήματα του εξωτερικού. Οπότε προτίμησα να τις αγοράσω από Ελλάδα για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Να τονίσω εδώ ότι το κατάστημα δείχνει το απόθεμα των προϊόντων του και τιμή με και χωρίς ΦΠΑ. Βάζοντας την παραγγελία υπήρχε ειδική επιλογή (την γνωστή σε πολλούς "Ship to different address" ) ώστε να αποσταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή της χρέωσης και επίσης η επιλογή για πληρωμή μέσω paypal που φυσικά και ακολούθησα. Εφόσον λοιπόν η πληρωμή έγινε μέσω paypal η χρέωση έγινε άμεσα και ολοκληρώθηκε η παραγγελία.

Το απόγευμα της επόμενης μέρας με καλέσανε από το κατάστημα για να μου αναφέρουν ότι οι μπαταρίες δεν υπήρχαν σε απόθεμα και όχι μόνο αυτές αλλά και οποιεσδήποτε άλλες με παρόμοια χαρακτηριστικά ενώ παρ' όλα αυτά εμφανίζονταν και άλλες σε απόθεμα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Ενώ μου ζήτησαν συγγνώμη, μου πρότειναν κάποιες μικρότερης χωρητικότητας δικαιολογούμενοι ότι επειδή κάποιοι πελάτες ωρμάνε και τις παίρνουν μαζεμένες δεν ενημερώνουν τα αποθέματά τους!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ 'Η ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!!   idiot2 idiot2 idiot2  Επειδή φυσικά η χρέωση στην πιστωτική είχε ήδη γίνει και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας από φιλότιμο, μετά από πολλές ερωτήσεις καταφέραμε να βρούμε σε απόθεμα μπαταρίες αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας και αποφάσισα να μου στείλουν αυτές. Φυσικά τη διαφορά ζητήθηκα να την πληρώσω μέσω αντικαταβολής το οποίο και δέχθηκα.

Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω μία παρένθεση ότι δυστυχώς το φαινόμενο του να μην υπάρχουν αποθέματα για προϊόντα που εμφανίζονται σε "stock" στα ηλεκτρονικά καταστήματα κάνει πολύ συχνά την εμφάνισή του κάτι που είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό διότι καταργείται κάθε έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου, της αμεσότητά του και της ευκολίας της όλης διαδικασίας.

Συνεχίζω την μικρή ιστορία λέγοντας ότι κλέισαμε το τηλέφωνο παίρνοντας την επιβεβαίωση ότι εκείνη την ώρα ετοίμαζε την παραγγελία να την στείλει. Να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια της παραγγελίας εκτός από την αποστολή σε άλλη διεύθυνση επέλεξα και πλήρωσα και την αποστολή μέσω courier, για να μπορέσω να παραλάβω τα δέμα στο σημείο που βρίσκομαι στις εργάσιμες ώρες μου αλλά και για την ταχύτητα της αποστολής. Επίσης να αναφέρω ότι πολλά καταστήματα του εξωτερικού αλλά και του ελληνικού χώρου δεν χρεώνουν την αποστολή.

Την επόμενη μέρα φυσικά δεν παρέλαβα τίποτα, μόνο που μετά τις 14.00 έκανα ένα τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσω αν το είχαν στείλει. Μου απάντησαν ευγενικά ότι δεν πρόλαβαν την προηγούμενη μέρα, πράγμα το οποίο σεβάστηκα γιατί πράγματι είχαμε μιλήσει αρκετά αργά στο τηλέφωνο για να αλλάξουμε την παραγγελία, και πως θα το έστελναν εκείνη την ώρα ώστε να το είχα σήμερα. Σήμερα αφού πέρασε όλη μέρα και δεν είχα παραλάβει κάποιο δέμα προτίμησα να φύγω από τη δουλειά χωρίς να πάρω κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσω τι έγινε για να μην γίνω ενοχλητικός και να περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο. Επίστρέφωντας όμως σπίτι με πήραν τηλέφωνο από το πατρικό μου σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης να μου πουν ότι είχαν αφήσει ένα ειδοποιητήριο!!!! Αναγκάστηκα να διασχίσω όλη την πόλη, σπαταλώντας πάνω από δύο ώρες σε ώρα αιχμής για να προλάβω τελευταία στιγμή το γραφείο της courier για να παραλάβω το δέμα. Ο λόγος φυσικά ήταν ότι την αποστολή το κατάστημα την έκανε στην διεύθυνση της χρέωσης!!! Σε εκείνο το σημείο ήμουν ήδη πολύ εκνευρισμένος διότι πλήρωσα και μάλιστα παραπάνω για την αποστολή μέσω courier και τελικά έχασα και χρόνο και χρήμα για να παραλάβω το δέμα.

Επιστρέφωντας σπίτι σκεφτόμουν να πάρω το κατάστημα κάποια στιγμή αύριο απλά μόνο για να τους το αναφέρω και για να είναι πιο προσεκτικοί γιατί είναι κρίμα να πληρώνεις μια υπηρεσία για κάποιο λόγο που πραγματικά χρειάζεσαι και τελικά να καταλήγεις να γίνεσαι Βέγγος!!! (αιωνία του η μνήμη...). Είπα όμως να ανοίξω το δέμα πριν τους κάνω το τηλέφωνο μήπως και κάτι άλλο δεν πήγαινε καλά.... Και τελικά μόλις άνοιξα το δέμα βρήκα τις μπαταριές που όντως είπαμε να μου στείλουν αλλά πουθενά απόδειξη αγοράς!!!!!Μέχρι και τα χαρτονάκια κάτω από τα κουτιά των μπαταριών σήκωσα ελπίζωντας μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα την έχουν βάλει κάπου!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ....Το όλο γελοίο του θέματος είναι ότι όπως τόνισα και παραπάνω στο κατάστημά τους αναφέρεται τιμή με και χωρίς ΦΠΑ!!!! Διατηρώ μια χαζή και μικρή τελευταία επιφύλαξη για την απόδειξη διότι στο λογαριασμό μου στο κατάστημά τους υπάρχει ένα έγγραφο στην παραγγελία μου το οποίο λέει με μεγάλα γράμματα Receipt αλλά δεν φέρει καμία ψηφιακή υπογραφή, πράγμα που από όσο ξέρω σημαίνει ότι δεν είναι νόμιμη...Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει....

Μετά από όλο αυτό σκέφτομαι πως μπορώ σαν καταναλωτής να ζητήσω την προστασία μου και τι στάση να κρατήσω απέναντι στο κατάστημα....;;;;;
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 14 Οκτ 2015, 21:38:19 από panioul » Καταγράφηκε

Ιωαννίδης Παναγιώτης
    Ένωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2015, 21:52:34 »

Αφού δεν σου έκοψε απόδειξη να πας να παρεις την διαφορά που προκύπτει απο το φπα φιλε δεν γινεται μονο εμεις οι μισθωτοί να την πληρώνουμε η να απαιτήσεις  απόδειξη αυτό θα έκανα εγώ δεν γινεται και η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος έτσι ?όπως λέει κ η παρημία. Η αλλιώς απευθήνσου στη γραμμή καταναλωτή εάν δεν βρείς άκρη.
    Καταγράφηκε
    jnkmilos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2015, 23:58:05 »

Καταγγελία στην εφορία να τους κάνουν έλεγχο για να μάθουν να είναι πονηροι
    ΤΟ ιδιο ΈΓΙΝΕ και στα νησιά φέτος χρεωναν τις πιστωτικές των ξένων αλλά απόδειξη
    δεν εκοβαν για να μην αποδίδουν το ΦΠΑ
      Όσον αφορά το θέμα του στοκ παλιό το κόλπο το κάνουν επίτηδες γιατί ξέρουν την καψα
    Που έχουμε για το χόμπι και σου λένε Άστον να τσιμπησει και εγώ θα του πουλήσω κάτι αλλο
    Καταγράφηκε

Τι είναι το σημερα παρά το χθές του αύριο.
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 00:55:52 »

Υπαρχει τροπος να μην κοβουν αποδειξη ενω δεχονται πληρωμη με πιστωτικη καρτα;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 06:23:20 »

Όσον αφορά το θέμα του στοκ παλιό το κόλπο το κάνουν επίτηδες γιατί ξέρουν την καψα
    Που έχουμε για το χόμπι και σου λένε Άστον να τσιμπησει και εγώ θα του πουλήσω κάτι αλλο

εχω ένα θεμα τωρα και θελω να το γραψω  εχω παρει τηλ τον δελατολα στο κατάστημα του και ζητησα μια ηλεκτρονικη και
    ένα ταχυμετρητη μου ειπαι θα κοιταξει στην αποθηκη και θα με παρη τηλ δεν πηρε  πηρα παλη εγω ξαναειπα τι θελω .....θα
    σε παρω τηλ και μια απω τα ιδια   buck2  τι συμβαινη ? γιατι ?  είναι αυτό που γραφει ο jnkmilos  πιο επανω ?
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Chris71
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 09:14:10 »

Καλά τώρα αυτό με τον Δελαττόλα έχει γίνει αστείο το ¨θα κοιτάξω στην αποθήκη¨!   Grin Grin Grin του έχω κάνει τέσσερα τηλέφωνα σε διάστημα δύο μηνών , για κάτι έλικες ξύλινες εάν έχει το βήμα που χρειάζομαι ,
    και ακόμα ψάχνει στην αποθήκη Tongue
    Καταγράφηκε

Always look on the bright side of life!
    Θοδωρης FH16
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 10:33:10 »

Και μετα απο ολα αυτα φταιμε εμεις που αγοραζουμε απο εξωτερικο και δε στηριζουμε τα Ελληνικα καταστηματα.
    Και το λεω αυτο γιατι κι εγω εχω αναλογες εμπειριες απο πραγματα που ειναι σε στοκ στην ιστιοσελιδα αλλα τελικα δεν υπαρχουν στην αποθηκη, και εχω παραλαβει αρκετα δεματα (ειμαι απο επαρχια) που ειναι αφαντη η αποδειξη και κανεις δεν ξερει τιποτα.
    Τι να πεις ομως; Απλα ο καθενας μας βλεπει και κρινει.Το ποιος χανει τελικα θα δουμε.....
    Καταγράφηκε
    panioul
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 12:39:25 »

Σήμερα μίλησα με το κατάστημα... Το ύφος και ο τόνος ήταν απερίγραπτα από την αρχή. Του ζήτησα να μην εκνευρίζεται και να προσέχει λίγο αυτά που του λέει ένας πελάτης γιατί δεν υπάρχει λόγος να φωνάζουμε και να υψώνουμε τους τόνους. Όταν του είπα για το λάθος της αποστολής το παραδέχτηκε αλλά μου είπε ότι κακός έκανα τόσο δρόμο να το πάρω!!! Θα έπρεπε λέει να τον πάρω τηλέφωνο να το κανόνιζε αυτός και ήταν λάθος μου που πήγα να το πάρω! Και μετά πήγε η κουβέντα στη απόδειξη... Εκεί εκριβώς ήταν που τσατίστηκε κιόλας και ότι είπε, ήταν λες και άκουγα κασέτα να παίζει... Τσατισμένος και με ύφος μου είπε είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν μέσα;;;;!!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Και φυσικά του απάντησα εσύ είσαι σίγουρος ότι την έκοψες;;; Καμιά φορά πάνω στην βιασύνη λέει μπορεί να μην την βάλαμε μέσα και να μην τη στείλαμε για να προλάβουμε την courier. Και φυσικά με το ίδιο ύφος μου λέει μη στεναχωριέσαι έχω ΔΕΚΑ να σου στείλω!!! Λες και του ζητάω ελλεημοσύνη!! Αφού του απάντησα δεν θέλω 10 αλλά την απόδειξη που μου έκοψες και ξέχασες να μου στείλεις μου λέει γιατί σε χαλάει αν σου κόψω μία σήμερα και είναι και πιο μεγάλη;;; Φυσικά του είπα ότι θέλω αυτή που έκοψε προχθες γιατί δεν έχω να κερδίσω τίποτα απολύτως με την συνεργασία μου μαζί του και πως ήδη έχασα πάρα πολλά. Το τέλος της κουβέντας ήταν πως επειδή ο χρόνος του είναι πολύτιμος να του πω επιτέλους τι θέλω γιατί φαινόταν πως από την αρχή πήρα τηλέφωνο να τον ξεχέσω, και όταν του απάντησα πως του πήρα τηλέφωνο γιατί θέλω να δουλεύει σωστά και να είναι σωστός απέναντι στους πελάτες του μου λέει εντάξει θα σου στείλω την απόδειξη να τελειώνουμε.... Πριν κλείσει το τηλέφωνο του είπα πως να φροντίσει να είναι η δικιά μου απόδειξη γιατί από τι στιγμή που έχει αυτό το ύφος και αυτή την συμπεριφορά απέναντι στους πελάτες του τότε πρέπει να γνωρίζει και πια είναι τα νόμιμα δικαιώματά μου....
    Καταγράφηκε

Ιωαννίδης Παναγιώτης
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 12:52:51 »

Νομίζω ότι θέλει ''στεγνό δώσιμο''......!!!! police
    Ολα στη φόρα!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 13:40:24 »

συμφωνώ πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουνε στα σοβαρά εάν θέλουνε να μείνουνε στην αγορά.
    Κάτι άσχετο ρε παιδιά με την paypal έχουμε κανένα νέο?
    Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 14:08:54 »

Η αποδειξη αυτη μετραει στην εφορια?
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    panioul
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 14:23:31 »

συμφωνώ πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουνε στα σοβαρά εάν θέλουνε να μείνουνε στην αγορά.
    Κάτι άσχετο ρε παιδιά με την paypal έχουμε κανένα νέο?

Γιάννη η paypal τουλάχιστον μέσω πιστωτικής της Alpha Bank (American Express) δουλεύει μια χαρά, έκανα 2 αγορές μέσα στο ΣΚ 300€ και 200€.

Όσο για το πρώτο θέμα πόσο σοβαρά να το πάρουν όταν έχεις αυτές τις αντιμετωπίσεις!! Όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι στο τέλος τα ακούς κιόλας!
    Καταγράφηκε

Ιωαννίδης Παναγιώτης
    panioul
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 14:24:58 »

Η απόδειξη που ανέφερα πιο πάνω που υπάρχει στο λογαριασμό μου στο site του προφανώς και δεν μετράει γιατί δεν μου το ανέφερε καθόλου. Από εκεί και πέρα θα δω την απόδειξη που θα μου στείλει ΑΝ μου τη στείλει....
    Καταγράφηκε

Ιωαννίδης Παναγιώτης
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 15:31:27 »

Μετραει εμμεσα. Για καθε αποδειξη που δεν εκδιδεται καποιος καταστηματαρχης φοροδιαφευγει, μειωνονται τα φορολογικα εσοδα και το κενο που προκυπτει καλεισαι μετα εσυ και εγω (γενικα ολοι οι... χαζουληδες αυτου του τοπου, που ειναι συνεπεις) να πληρωσουν. Ειναι πιο ευκολο να ζητησουν χρημα απο τους συνεπεις παρα να ψαξουν να κυνηγησουν τους κλεφτες.

Σε καθε περιπτωση να ζηταμε ολοι αποδειξη.

ΥΓ Τα παραπανω ειναι απλα η απαντηση στην ερωτηση που εχω παρεθεσει, δεν υπονοω τιποτα για το καταστημα που δεν ξερουμε καν ποιο ειναι.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    panioul
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 17:21:52 »

Νομίζω ότι θέλει ''στεγνό δώσιμο''......!!!! police
    Ολα στη φόρα!

Που όμως;; Εφορία;; Προστασία καταναλωτή;; ΠΟΥ;;; Εδώ ο τύπος ο άπαιχτος μου έλεγε "τι μου λες δηλαδή ότι δεν κόβω αποδείξεις, έχω μια στοίβα εδώ πάνω στον πάγκο αν θες να σου τις στείλω!!!" Καμιά φορά τα σκέφτομαι όλα αυτά και λέω δε θα γίνουμε άνθρωποι...
    Καταγράφηκε

Ιωαννίδης Παναγιώτης
    Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αγορά από ελληνικό κατάστημα
    Μεταπήδηση σε: