|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 26 Μαρ 2008, 00:04:13 » |
|
καπνους βγαζει οταν βαλεις μονο το balancer και τον βαλεις να φορτιση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
thunderabe
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 26 Μαρ 2008, 00:06:23 » |
|
καλα που το ειπατε γιατι δεν το γνωριζα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 26 Μαρ 2008, 17:03:36 » |
|
εμενα μου εβγαλε καπνο σε φορτιση μιας NIMH πρωτα και μετα δοκιμασα και μια λιπο οπου παλι ειχα τα ιδια. Γνωριζεις τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση; Ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:11:24 » |
|
οταν βαζω μια οποιαδηποτε μπαταρια (nimh ,pb ,lipo )για φορτιση παταω το enter για καποια δευτερολεπτα και μου βγαζει τα εξης : check battery wait και μετα connection break .γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινετε αυτο;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:37:02 » |
|
κάτι έχεις σύνδεση λάθος η είναι λάθος η μπαταρία που του είπες ότι θα φόρτισης  άλλο ένα ενδεχόμενο είναι να μην του παρέχεις πολλά amber θέλει τουλάχιστον 3-4 για να δουλέψει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 22:52:50 » |
|
τις μπαταριες τις δηλωνω σωστα , τα amper 3-4 εννοεις αυτα που δηλωνουμε μεσα απο το φορτιστη ή του ανταπτορα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarrisPat
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 27 Μαρ 2008, 23:22:59 » |
|
Η μπαταρια σου ειναι χαλασμενη η τελειως αφορτιστη.
Μη κανεις αποφορτιση. Βαλτη μονο για φορτιση ωστε να παρει λιγο και μετα κανε ολοκληρο τον κυκλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 28 Μαρ 2008, 21:04:41 » |
|
μα το κανει σε οποια μπαταρια παω να φορτισω nimh lipo pb
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tsuskas
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 14:40:01 » |
|
για να σας βοηθησω λιγακι http://myhobbycity.com/forumdisplay.php?f=16 εδω θα βρειτε προβληματα και λυσεις για τους IMAX B6 & B8
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΕΘΑΒΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
SY7 AJQ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΙΑΙΑ
|
|
|
|
bleriot
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 16:15:22 » |
|
μα το κανει σε οποια μπαταρια παω να φορτισω nimh lipo pb
το πιθανότερο είναι να έχει κάποια κακή σύνδεση το καλώδιο φόρτισης που δίνει ρεύμα στη μπαταρία που πάς να φορτίσεις. Είτε εξωτερικά στον αντάπτορα που συνδέεις τη μπαταρία είτε εσωτερικά να έχει ξεκολλήσει κάτι από το PCB board .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 16:28:48 » |
|
δηλαδη αμα το ανοιξω υπαρχει περιπτωση να το φτιαξω μονος μου ; αξιζει να το στειλω πισω στo hobbycity;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANDREASTWIN
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 17:04:38 » |
|
Φιλε μου ανοιξετο προσεκτικα και δες αν ειναι κανενα ξεκολημενο καλοδιο οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω γιατη και εγω εχω βρη ξεκολιμενο απο ψυχρη κοληση,το κολησα και οκ.αν δεν δεις κατι τετοιο τοτε το κλεινεις και το στελνεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 17:40:33 » |
|
Φιλε μου ανοιξετο προσεκτικα και δες αν ειναι κανενα ξεκολημενο καλοδιο οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω γιατη και εγω εχω βρη ξεκολιμενο απο ψυχρη κοληση,το κολησα και οκ.αν δεν δεις κατι τετοιο τοτε το κλεινεις και το στελνεις.  Το ίδιο έκανα κι εγώ. Τον έστειλα προχτές αφού δεν είχε εμφανές πρόβλημα (στην πλακέτα). Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο Plane. Μόνο που εμένα φόρτιζε μόνο LiPo 3S, τις 2S (7,4) τις έβλεπε 3S και παραλίγο να μου τις κατέστρεφε τις δύο που δοκίμασα, με αποφόρτιση και balance επανήλθαν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
plane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 10 Απρ 2008, 21:40:29 » |
|
φανταζομαι οτι αν τον ανοιξω θα χαθει η εγγυηση καθως εχει 2 χαρτακια στο πλαι για να φαινεται αν εχει ανοιχτει . Φιλε MarD μπορεις να μου πεις τι εκανες εσυ με τα χαρτακια και ποσο σου πειραν στο ταχυδρομειο για να δω αν αξιζει να το στειλω πισω ; ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|