Αλλος ένας περιφερειακός αγώνας F5J διοργανώθηκε από την Αερολέσχη Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.
Εξαιρετική παρέα, ωραίο κλίμα, κατάλληλος (αν και δύσκολος) καιρός με πολύ απαλά θερμικά και αντιστοιχα "ευγενικά" καθοδικά.
Πάντα τέτοια!
Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους της Περιοχής που συνέδραμαν στην προσπάθειά μας (Ποδηλατικός Αθλος Ρούμελης, Κινηση Πολιτών Σπερχειάδας) καθώς και τους χορηγούς που προσέφεραν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά "Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ" (
http://theoniwater.gr) και την "TUVUNU A.E." (
www.tuvunu.com).
Επίσης πρέπει να αναφερθούμε στην αμέριστη βοήθεια του Δήμου Μακρακώμης και του Δημάρχου κ. Παπαευθυμίου. Πραγματική βοήθεια πολύ πέρα από τα τυπικά που έχουμε δει κατα καιρούς ...
Προσωπικά τώρα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Αγγελο Σκαργιώτη που ήρθε με δική του πρωτοβουλία και μου δάνεισε το ανεμόπτερό του για να συνεχίσω τον αγώνα όταν το δικό μου "καθηλώθηκε" από πτώση λόγω βλαβης του servo του elevator... (Το μήλο κάτω από τη μηλιά που λένε ...)

Αντε και του χρόνου με υγεία!
Τα υπόλοιπα στις φωτογραφίες που έβγαζα όταν δεν πέταγα... (αρκετές από αυτές είναι του Αγγελου Σκαργιώτη).