Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.789 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 19:21:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 19:21:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 19:10]

[Σήμερα στις 15:43]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

[Χθες στις 14:35]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309789
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 172
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 68
    Συνολικά: 69
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Kyosho Caliber 400XP  (Αναγνώστηκε 4441 φορές)
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Λαμπράκης Πάνος

« στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 03:45:44 »

Καλησπερα!

Μηπως τυγχανει κανενας να εχει στην κατοχη του το Caliber 400XP της Kyosho?Εαν ναι,ποια ειναι η γνωμη του?
    Φαινεται σοβαρο ελικοπτερο και καταλληλο να γεμισει με CNC αναβαθμισεις,σπιτικες εννοειται!

* cal400.jpg (48.3 KB, 570x382 - εμφανίστηκε 612 φορές.)
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 09:54:24 »

.......CNC αναβαθμισεις,σπιτικες εννοειται!

Κάτι τέτοια ακούω και τρελαίνομαι !!
    Καταγράφηκε
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 13:18:47 »

γιατί τρελαίνεσαι εσύ θα τις φτιάξεις?HuhHuhHuhidiot2 laugh
    Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 13:36:28 »

Grin Grin Grin  Ναι αλλα εχει σημασία Ποιος το λέει,  Thumbs up, καποιος που ασχολείται με αυτά  Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Υποσχέσου φίλε The machinist οτι θα μας δείξεις και εμας το αποτελεσμα !!!!!!
    Καταγράφηκε
    dragonsyr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 15:54:41 »

offtopic : παρατηρηση
    λοιπον παιδια , αυτο το φαινομενο με απαντησεις χωρις ουσια δεν το εχω ξαναδει σε φορουμ.
    θα γραψω και γω ακομα μια για να το επισημανω.
    η ερωτηση ηταν:
    Καλησπερα!

Μηπως τυγχανει κανενας να εχει στην κατοχη του το Caliber 400XP της Kyosho?Εαν ναι,ποια ειναι η γνωμη του?
    Φαινεται σοβαρο ελικοπτερο και καταλληλο να γεμισει με CNC αναβαθμισεις,σπιτικες εννοειται!
    και οι απαντησεις 3  και  ουτε καν πλησιασαν το θεμα.
    Καλο θα ηταν , εαν δεν εχουμε κατι να πουμε να μην απανταμε . Οποιος θελει να ανεβαζει το κοντερ των απαντησεων του ας αρκεστει στο test board https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?board=58.0 και να μην γεμιζει σαβουρα ποστς τα οποια μπορουν να δωσουν σωστη και ολοκληρωμενη απαντηση σε καποιον που το διαβαζει.
    Ειναι πολυ ασχημο να διαβαζεις ενα ποστ πολλων σελιδων και τελικα να μην βγαζεις ακρη με αυτα που διαβαζεις (τα περισσοτερα offtopic)
    συγχωρεστε με εαν γινομαι "κακος" αλλα ειναι η γνωμη μου και θα ηθελα να ακουστει

στο θεμα μας τωρα .
    Εφοσον ασχολησε με πατεντες απο οτι καταλαβα , γιατι δεν πας να το δεις απο κοντα σε ενα καταστημα να δεις ποιοτητα και ανοχες πατενταρισματος ?
    εφοσον εσυ θα το "φτιαξεις" μαλλον το καλυτερο ειναι να το δεις και να κρινεις τι σε παιρνει να κανεις και τι οχι
    φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου (το λεω συνεχεια στα ποστ μου για τυχον παρεξηγησεις)

Καταγράφηκε

SCEADU Evo 37(B) SWM(A)  *  OS MAX 37 SX-H  *  GY401  *  Spectrum dx7-AR7000
                                             ....Καλές Προσγειώσεις....
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 18:00:17 »

μπορούσες κάλλιστα να παράλειψις τα παραπάνω και να μας πεις την απάντηση σου γιατί έτσι είσαι και εσύ offtopic ο κάθε ένας έχει την δουλειά του  άσε να το κάνει ο admin αυτό που προσπαθείς να κανεις  φιλικα παντα Βαγγέλης Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 19:24:22 από heli-division » Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 02:21:35 »

Καλησπερα!

Φιλε Βαγγελη σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!"Σπιτικες" κατι σαν τα κουλουρακια  laugh Νικο τα εργαλεια κανουν τον μαστορα...  Thumbs up Τι το πηραμε το "μαραφετι"?για να σκαλιζουμε επιγραφες?Οχι βεβαια...
    Δεν εβαλα το θεμα για "μουρη" οτι θα το αναβαθμισω κλπ.Απλα το "χτυπησα" σε μια δημοπρασια στο eBay καινουριο και επειδη δεν εχω την ευκαιρια να το δω απο κοντα,λογω του οτι μενω στο Αργος και εδω δεν υπαρχει μαγαζι με ελικοπτερα και σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω Αθηνα μονο και μονο να το δω(ειναι λιγο βλακεια να ζαλιζω καποιον μαγαζατορα ενω το εχω ηδη παρει απο αλλου),λεω μεχρι να ερθει απο Γερμανια,να ρωταγα και την αποψη καποιου,οχι σε θεμα ποιοτητας,αλλα πτητικης ικανοτητας,ωστε να εχω μια ιδεα!Dragonsyr γινεσαι αποτομος χωρις λογο...Εχει δικιο ο heli-division θα μπορουσες απλα να αναφερεις οτι οι αλλοι ειναι offtopic(χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο) και να πεις την αποψη σου εφ'οσον εχεις αυτο το ελικοπτερο στην κατοχη σου.Αφου δεν απαντησες στην ερωτηση μου,εισαι και συ offtopic.Καλο θα ηταν να παρω μια απαντηση στην ερωτηση που εκανα,αλλα αυτο δεν με χαλαει κιολας.Οταν θα ερθει,θα το μονταρω και θα δω ιδιοις ομασοι τι παιζει.Αλλα οπως προανεφερα καλο θα ηταν να εχω και μια δευτερη γνωμη για καποια ασχημη συμπεριφορα του E/Π. κλπ.
    Dragonsyr,Αν θυμαμαι καλα και στο θεμα των μηχανουργικων σε μια ερωτηση σου παλι αποτομος ησουν...Καλο θα ηταν να αλλαξεις λιγο υφος και να βαζεις λιγο "νερο στο κρασι σου..."."Οσο για τις "πατεντες" φανταζομαι οτι θα εχεις καταλαβει οτι ειναι κατι περισσοτερο απο αυτο...

Εννοειται οτι το θεμα δεν αλλαξε,αν καποιος εχει το συγκεκριμενο ελικοπτερο και εχει καποια σχολια,μπορει να τα βαλει...

Τα λεμε!
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 12:21:01 »

offtopic : παρατηρηση
    λοιπον παιδια , αυτο το φαινομενο με απαντησεις χωρις ουσια δεν το εχω ξαναδει σε φορουμ.
    θα γραψω και γω ακομα μια για να το επισημανω.

Επισημάνσεις που αφορούν την ορθότητα λειτουργίας των τόπικ/ποστ στον τομέα Ηλεκτρικά/θερμικά Ελικόπτερα παρακαλώ απευθείας αναφορά στον συντονιστή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Καταγράφηκε
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 03:23:51 »

Ηρθε το εργαλειο σημερα!!

Παρα πολυ καλη ποιοτητα,γνωστη βεβαια γι'αυτη η KYOSHO!!  Thumbs up Αυτο που μου εκανε εντυπωση, σημερα που εχουμε κατακλυστει απο κινεζικα σκουπιδια,ειναι οτι το ελικοπτερο ειναι Made in Japan εξ'ολοκληρου!Ακομα και το Manual!Οπως προειπα η ποιοτητα ειναι εμφανης απο τα carbon μεχρι τα βιδακια του.Καλος σχεδιασμος με ομορφο πλαισιο!
    Αυτο που οφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσε,ειναι οτι το ελικοπτερο δεν ειναι CCPM.Στα μειον θα συμπεριλαμβανα οτι δεν εχει λεπιδες και μοτερ.Βεβαια αυτο ειναι καλο γιατι εχω μπανισει κατι carbon blades της SAB και θα συνδυαστουν πολυ καλα,παρα να ειχε ξυλινες λεπιδες μεσα.Μοτερ προς το παρον ενα φθηνο και βλεπουμε!
    Οταν το ετοιμασω θα βαλω και φωτογραφιες μεσα!

Belt CP τρεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     laugh
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 02:54:21 »

The machinist "γιασου",τι έγινε τελικά μαυτό το ελικοπτεράκι?Πες μας καμια γνώμη???πετάει καλά?παίρνει αναβάθμιση και αν ναι ποια?αναρωτιέμαι αν για παράδειγμα μπορεί να μακρύνει η μπούμα?Έχω παραγγείλει και go ένα και το περιμένω λόγο τιμής προσφοράς.Σε παρακαλώ ότι γνωρίζεις εσύ η άλλος "μοδελιστις" ειδικά για αναβαθμίσεις τι του ταιριάζει ας το γράψετε.Ευχάριστο
    Καταγράφηκε
    dpap
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 11:02:57 »

Φιλε machinist καλυμερα ,μια προταση που ελπιζω να μην ειναι εντελως off topic,αν εχω καταλαβει καλα εχεις τα εργαλεια και τις γνωσεις και σου αρεσουν οι κατασκευες,πραγμα που θεωρω κατι σαν το αγιο δισκοποτηρο του μοντελισμου,γιατι δεν ψαχνεσε ,διαβαζοντας πολυ,συμβουλευομενος ξενα και Ελληνηκα forum να κατασκευασεις εξολοκληρου ενα δικο σου ελικοπτερο Thumbs up
    Καταγράφηκε

Καποτε υπηρχαν NITRO,FLYBAR,και κρυσταλοι συχνοτητων!
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 13:01:46 »

Αχ αυτά τα- off topic-σκέτη ζαλάδα.Εύχομαι να γράψει k κάποιος που πραγματικά γνωρίζει κάτι "γιαφτο" το ελικόπτερο. Huh Huh Huh
    Καταγράφηκε
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 12 Μαΐ 2009, 23:41:23 »

"γιασας" ξανά η ερώτηση mimpos και την δει κάποιος.Γνωρίζει κανεις αν το συγκεκριμένο Κάλιμπερ 400χρ παίρνει κάποια αναβάθμιση σχετικά με μακρύτερη μπούμα k ιμάντα?και αν ναι από ποιο heli?Ευχάριστο idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε
    Mitsos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 15 Μαΐ 2009, 19:04:04 »

Αυτο που οφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσε,ειναι οτι το ελικοπτερο δεν ειναι CCPM.
    Τι είναι τότε?Χρεισιμοποιεί κάτι άλλο και και πως αυτό δουλεύει?
    Καταγράφηκε

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Kyosho Caliber 400XP
    Μεταπήδηση σε: