καλιμέρα σε όλη την παρέα να έχετε υπόψιν σας ότι επειδή υπάρχει ipo μπαταρία στην τηλεκατευθυνση και επειδή έχει πολλα C ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΆΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ εάν ήταν nimh δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Θα διαφωνησω. Η καθε καταναλωση (στην περιπτωση μας η τηλεκατευθυνση) τραβαει (καταναλωνει) οσο ακριβως ρευμα χρειαζεται. Οσο επιτρεπει η συνολικη αντισταση της. Ειτε της βαλεις μια μικρη NiMh ειτε βαλεις ενα τερας Lipo, απο την στιγμη που η ταση ειναι η σωστη η καταναλωση θα ειναι ακριβως ιδια.
Ειδικα για την ΤΚ που η καταναλωση της ειναι πολυ μικρη, περιπου 100-200mAh (εκτιμηση δικια μου, δεν εχω μετρησει ποτε).
Σε μια ενεργοβορα καταναλωση (πχ μοτερ) το ρευμα παλι θα ειναι το ιδιο μεχρι το σημειο που μπορει και η μπαταρια να ακολουθησει.
Με μια προταση, οι lipo δεν καινε τις ΤΚ, η απροσεκτη στιγμη και το λαθος τις καιει.
ΥΓ Ειμαι εδω για να μαθω (και εχω μαθει πολλα) και εαν προκυψει να γραψω και τα λιγα που ξερω, εαν το αντιλαμβανεσαι οτι σου κανω παρατηρηση το σβηνω αμεσα. Δεν ειναι παρατηρηση ουτε δασκαλεμα. Ευχαριστω