nikosd
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Τετάρτη, 2 Ιαν 2008, 00:25:38 » |
|
Χρόνια Πολλά παιδιά και ευχομαι να σας αγαπάνε αυτοί που εσείς θέλεται να σας αγαπάνε.
Και μια ερώτηση Σε ενα μοτέρ brussles που χρειάζεται 12Α ΕSc μπορώ να χρεισιμοποιήσω Esc 18A
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heliland
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 2 Ιαν 2008, 00:40:57 » |
|
Χρόνια πολλά και καλή χρονία!
Άνετα το χρησιμοποιείς, αν ήταν λιγότερο δεν θα σου έκανε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 18:34:39 » |
|
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
εχω ενα ESC Flighttech 45A brushless
παλαιοτερα ειχα μπει στο πραγραμματισμο του κανοντας την κλασικη κινηση Full throttle Και μετα συνδεση της μπαταριας στο Esc
(Ουτως ή αλλως ετσι λεει και το Manual)
Προσπαθω τωρα να κανω το ιδιο άλλα ματαια αφου το μονο που κανει ειναι 3 μπιπ και τελος Οταν ανοιγοκλεινω το μοτερ δουλευει κανονικα με το στικ
αλλαξα και μοτερ μηπως παιζει τιποτα αλλα το ιδιο πραγμα
μπορει για καποιο λογο να μην θελει να μπει σε προγραμμα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
DeltaMan
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 20:55:32 » |
|
Καλησπέρα Ηλία . Το πιό σύνηθες είναι να χρειάζεται να κάνεις απο τον Πομπό reverse στο κανάλι του γκαζιού . Εφόσον όμως το έχεις ξανακάνει , δέν μπορώ να φανταστώ τί φταίει ...  Και είναι και απο τα καλά ESC's ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 21:51:51 » |
|
Αποστολε γιατι να κανω Reverse το καναλι του γκαζιου αφου η προς τα επανω κινηση του στικ δινει αυξηση στο γκαζι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 27 Οκτ 2008, 23:41:40 » |
|
Να κάνω μια υπόθεση κι εγώ. Μήπως δεν τερματίζει το γκάζι; Θέλει κανά τριμάρισμα; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 28 Οκτ 2008, 07:12:44 » |
|
φιλε Mard το σκεφτηκα και αυτο αλλα τιποτα
θα αλλαξω τηλεκατευθυνση και δεκτη μηπως αλλαξει κατι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANDREASTWIN
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 30 Νοε 2008, 17:43:14 » |
|
για σας παιδια και χρονια πολλα στους αντρειδες,μαζι με αυτους και εγω.το δωρο που χρειαζωμαι ειναι το σεταρισμα σε ενα turborix 25A digital speed controller εχω χασει το χαρτη με το σεταρισμα του, μπορει να βοηθησει καποιος φιλος θα το εκτιμουσα .
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 30 Νοε 2008, 18:54:14 από ANDREASTWIN »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANDREASTWIN
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 30 Νοε 2008, 23:23:25 » |
|
για σας παιδια και χρονια πολλα στους αντρειδες,μαζι με αυτους και εγω.το δωρο που χρειαζωμαι ειναι το σεταρισμα σε ενα turborix 25A digital speed controller εχω χασει το χαρτη με το σεταρισμα του, μπορει να βοηθησει καποιος φιλος θα το εκτιμουσα . TO BRHKA ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 01:29:11 » |
|
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.... ΤΙ είναι προτιμότερο να πάρω για το Belt Μου ? Ενα 60αρι esc ή ένα 30άρι με BEC  Στή τιμή ίδια είναι πάνω κάτω... Και στη μάρκα. To Bec τι ακριβώς κάνει θα καταλάβω κάποια διαφορά???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 03:25:52 » |
|
το BEC ειναι για να δινει ρευμα στα σερβο οταν πεσει η ταση της μπαταριας ωστε να μην χασεις τον ελεγχο των κινησεων
Οποτε υπαρχουν esc με bec ή esc που χρειαζονται να βαλεις ξεχωριστο bec . παντα ομως το χρειαζεσαι
Αν θα παρεις 60αρι ή 30αρι αυτο εχει σχεση με τα αμπερ που τραβαει το μοτερ σιγουρα το μεγαλυτερο ειναι και καλυτερο αλλα βαρυτερο και πολλες φορες αχρηστο
Οποτε καλυτερα να σου που οι beltακηδες ποσα αμπερ τραβαει ενα μοτερ και τι χρειαζεσαι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 17:54:35 » |
|
Εχω ενα Esc BRUSHED στα 10Α. Λογικα μπορει να παρει μπαταρια γυρω στα 10 Volts Αν βαλω μπαταρια 20 Volts (χοντρικα) αλλα τραβαει 2-3αμπερ ....θα καει; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 18:13:33 » |
|
Θα καεί μόνο αν περάσουν παραπάνω αμπέρ από όσα μπορεί να διαχειριστεί το esc π.χ αν είναι 10Α το esc. δεν πρέπει να τα υπερβείς ούτε στα 7v ούτε στα 18v (μιλάμε πάντα για τάση εισόδου εντός προδιαγραφών) Οπότε στην περίπτωσή σου η απάντηση είναι οτι δεν θα καεί 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DEPRON MANIAC
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 19:32:51 » |
|
Αν έχει BEC δεν θα μπορείς να βάλεις πάνω από 12ν γιατί θα καεί από το ίδιο το BEC!!! Καλύτερα να βρεις τα χαρακτηριστικά του ESC για πιο σίγουρα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ
Βρε μανία με το depron
Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου
Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2015, 06:57:42 » |
|
Αν έχει BEC δεν θα μπορείς να βάλεις πάνω από 12ν γιατί θα καεί από το ίδιο το BEC!!! Καλύτερα να βρεις τα χαρακτηριστικά του ESC για πιο σίγουρα.  αν βγαλω εκτος λειτουργιας το Bec βγαζοντας το κοκκινο καλωδιο που παει στον δεκτη; το esc ειναι της GWS GW/ICS100 5~8 cells (6V~9.6V) 5A / 8A Max. bec 5V/1A
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|