Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 17:34:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 17:34:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 57
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: T rex 450L Dominator L tail wagging problem.....  (Αναγνώστηκε 18075 φορές)
    flaperon35
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #75 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 16:21:50 »

να πω κάτι που είναι απίθανο αλλά καμία φορά δεν ξέρεις,  τα πίσω φτερακια τα βαζεις με την σοστη φορά τους. Λεω εγω τορα ?
    Καταγράφηκε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.... ΜΟΝΟ ΧΑΖΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    nikos ilion
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #76 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 16:33:44 »

ΔΟΚΙΜΑΣΕ  ΑΥΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=oJJuK_lA9pY
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=y1xR0ea_JvE
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ- ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΟΣΑ ΧΟΡΝ ΕΧΕΙΣ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ GAUI ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΟΡΝ (ΤΟ 14 ΧΟΡΝ !).ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ  ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ- ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΜΑΓΚΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΣΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ .ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ  ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΟΛΙΣΕΜ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.!
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #77 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 18:40:26 »

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ- ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΟΣΑ ΧΟΡΝ ΕΧΕΙΣ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ GAUI ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΟΡΝ (ΤΟ 14 ΧΟΡΝ !).ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ  ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ- ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΜΑΓΚΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΣΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ .ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ  ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΟΛΙΣΕΜ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.!

δεν ειδα καν τι μου εστειλες ακομη...μολις τωρα καταφερα κατι με αλλο σερβο και αλλαγη στη αποσταση της ντιζας....λοιπον μιση δουλεια εγινε...καταφερνω να το γκαζωνω 100% μια φορα στις 5 και δεν εχει ΙΧΝΟΣ κραδασμου...ΑΛΛΑ...μολις παει να διορθωσει η να στριψω λιγο....γρανκ...αρχιζουν αποτομα οι κραδασμοι.............πφφφφφ......κοντα πρεπει να ειμαι.....κανεις καμια ιδεα?HuhHuhHuhHuh
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #78 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 19:07:28 »

δεν ειδα καν τι μου εστειλες ακομη...μολις τωρα καταφερα κατι με αλλο σερβο και αλλαγη στη αποσταση της ντιζας....λοιπον μιση δουλεια εγινε...καταφερνω να το γκαζωνω 100% μια φορα στις 5 και δεν εχει ΙΧΝΟΣ κραδασμου...ΑΛΛΑ...μολις παει να διορθωσει η να στριψω λιγο....γρανκ...αρχιζουν αποτομα οι κραδασμοι.............πφφφφφ......κοντα πρεπει να ειμαι.....κανεις καμια ιδεα?HuhHuhHuhHuh

αυτο με τη ντιζα το εκανα εχθες με ενα φιλο πολυ παλιο στα ελικοπτερα αλλα δεν ειχε αποτελεσμα δυστυχως....σημερα το ξανακανα αλλαζοντας 2-3 πραματα ακομη...επισης το βιντεο του φρεντι το ειχα δει κι αυτο.....τωρα το περιεργο ειναι οτι καποιες φασεις εξαφανιζονται οι κραδασμοι/δονησεις.....αλλα μολις στριβω λιγο η παει να διορθωσει....μπαμ...αρχιζουν......!!!! πιστευω οτι παιζει να ειμαι και ο μοναδικος στο πλανητη με ολα αυτα τα παραξενα shit..........κανεις?γιατι ενω στρωνει με το που στριβει λιγο μετα συντονιζει και αρχιζουν κραδασμοι? καμια ιδεα?Huh?? :/
    Καταγράφηκε
    nikos ilion
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #79 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 19:26:11 »

ποσες ελικες ουρας δοκιμασες¨? μηπως χρειαζεσαι αντίβαρα στα ακρα -εκει που βιδωνουν οι ελικες
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #80 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 19:56:35 »

ποσες ελικες ουρας δοκιμασες¨? μηπως χρειαζεσαι αντίβαρα στα ακρα -εκει που βιδωνουν οι ελικες

λοιπον πετυχα καθε φορα που ξεκιναω το μοτερ ισια...να μην εχει ΙΧΝΟΣ δονησης και μερικες φορες σε μετριες στροφες επισης δε κανει οπως πριν και αρχιζε αποτομα......αρχιζει ομως ακομη....προσεξα οτι οταν κραταω ελαφρα το μπουμ μπροστα μπροστα εκει που μπαινει στη τρυπα βοηθαει να φυγουν οι δονησεις.....αρχιζω να πιστευω οτι ισως εχω σφιξει πολυ τις βιδες το παραλληλο φιν και να συμπεφτει με το ρουλεμαν.....εχω 4 καινουριες μπουμες.....βαριεμαι αυτη τη στιγμη να την αλλαξω και να μη τη σφιξω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ......αλλα καπου εκει ειναι το προβλημα σιγουρα......δε παιζει.......!!!! κανεις καμια ιδεα η κανενας που ξερει τεχνικα θεματα με συντονισμους? γιατι ξεκιναει πλεον χωρις δονησεις...και σε διορθωσεις η σε στριψιμο αρπαζει και αρχιζει.....λες και ακουμπαει καπου που δε θα πρεπε......σαν να βαζεις το δαχτυλο σου στη πριζα......! ααντε αντε χαλαω και τις μπαταριες μου ...ξεχαστηκα πριν και εριξα την μια στα 2.90 ανα κελι.....την γαμησα....και οι αλλες 2 φορτιζουν ως το 25.1 αντι 25.2 τωρα επισης γαμωτο....πφφφφ πφφφ.... αντε να το βρουμε να ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ .....πραγματικα αν βρεθει αυτο τελος και το wagging....το προσεξα οτι οταν δεν εχει δονησεις...ανεβαζω και πολυ gain και ειναι βραχος ...εβαλα πολυ δυναμη να σπρωξω την ουρα πριν μεχρι να αρχισει να δονηζει......κοντα ειμαι κοντα.....κανεις αν σκεφτει κατι και το αποτελειωσουμε αμεσως θαναι αψογα!!!!!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #81 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 20:41:18 »

Αλλαξε το αυτοκόλλητο πατάκι του beastx με ένα πιο ψιλό καλής ποιότητας και θα στρώσουν όλα!!  Wink
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #82 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 20:56:09 »

Αλλαξε το αυτοκόλλητο πατάκι του beastx με ένα πιο ψιλό καλής ποιότητας και θα στρώσουν όλα!!  Wink

δε διαβασες τι γραφω παραπανω? ηδη καταφερα το μοτερ ξεκιναει χωρις κραδασμους και δονησεις εως και 100%....σε μετριες στροφες του μοτερ καταφερα να το στριβω κιολας χωρις να αρπαζει και να αρχιζουν παλι οι κραδασμοι....κατι κανει σα να "χτυπαει" οταν αρχιζουν που υποψιαζομαι οτι σε καποιο σημειο απλα ειναι παρασφιγμενες οι βιδες.............οταν δεν εχω δονησεις.....φευγει και το tail wagging εντελως...αρα μενα σμπαρο 2 τριγωνια που λενε....στα μισα και λιγο παραπανω ειμαι να το βρω το "μπερδεμα" γαμωτο.........οχι το beastx εκει που καθεται "βασιλιας" ειναι δεν εχει αναγκη ...χαχαχαχα
    Καταγράφηκε
    tasosextra330s
    Aeromodeller Sr. Member

krill katana 33%

« Απάντηση #83 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 21:12:15 »

το αυτοκολλητο πρεπει να το βαλεις ετσι κ αλλιως..... κατω απο το  beastx  δεν εχεις καθολου σφουγγαρι αν θυμαμαι σωστα.....
    Καταγράφηκε

krill katana 33%, krill yak 55 28% extreme flight extra 300s 78" extreme flight mxs 83",graupner heim airwolf, sebart katana s 50  ,piper cub 1/3scale, extra 330s team phoenix 0.90size, seawind 0.90size, caliber 90 ver06 .pt17 sterman 2,10m...cap 232 50cc
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #84 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 21:18:16 »

το αυτοκολλητο πρεπει να το βαλεις ετσι κ αλλιως..... κατω απο το  beastx  δεν εχεις καθολου σφουγγαρι αν θυμαμαι σωστα.....

οχι δεν εχω σφουγγαρι η κατι αλλο απλα τη διπλης οψης που ειχε μεσα στο κουτι.....Τασο αν φυγουν οι κραδασμοι οπως σου ειπα εξαφανιστηκε και το κουνημα της ουρας παντελως....
    Καταγράφηκε
    tasosextra330s
    Aeromodeller Sr. Member

krill katana 33%

« Απάντηση #85 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 21:34:35 »

Συμφωνώ αλλα είτε φύγουν είτε όχι κάτω απο το γυροσκοπιο επιβάλλεται να έχεις σφουγγάρι ειναι κατι που πρέπει να το κανεις ακόμα και τέλειο να ηταν το ελικόπτερο....
    Καταγράφηκε

krill katana 33%, krill yak 55 28% extreme flight extra 300s 78" extreme flight mxs 83",graupner heim airwolf, sebart katana s 50  ,piper cub 1/3scale, extra 330s team phoenix 0.90size, seawind 0.90size, caliber 90 ver06 .pt17 sterman 2,10m...cap 232 50cc
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #86 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 21:45:31 »

εχω 2 σφουγγαρακια σχεδον στο μεγεθος του μπιστεξ...λιγακι μικροτερα....αλλα πως να τα κολλησω....
    Καταγράφηκε
    johnny_alex
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #87 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 22:14:56 »

Επειδή το συγκεκριμένο ελικόπτερο το έχω, έχει ένα μικρό θεματάκι με την ντίζα της ουράς, η συγκεκριμένη ντίζα είναι πολύ λεπτή και παραμορφόνεται σχετικά εύκολα, γιαυτο το λόγο όταν δώσεις απότομα rudder μπορεί και να μαγκώσει στο πλαστικό holder, η align σου λέει στο manual, ότι εκεί που θα κάτσει το holder να το σφηνώσεις με ένα δεματικό και να το κόψεις μετά. Θέλει λίγο υπομονή να βρεις την κατάλληλη θέση που να μην παραμορφώνει την ντίζα και να το σταθεροποιήσεις- σφηνώσεις στην θέση αυτή, επίσης μέσα από το beastx πρεπει να ρυθμίσεις σωστά τα end points,αλλιώς θα έχεις θέμα. Προσπάθησα να του βάλω την ντίζα από το x3 που είναι πιο χοντρή και ποιοτικά καλύτερη, αλλά λόγο του ότι η μπούμα του x3 είναι πιο χοντρή δεν έμπενε το holder  στο dominator. Εχει λίγο παίδεμα μέχρι να βρείς την σωστή θέση, αλλά μετά δεν θα έχεις θέμα. Δες και μήπως από το μπάνε βγάλε, σου έχει στραβώσει και η ντίζα γιατί είναι ψιλοψεύτικη.
    Καταγράφηκε

Ο μεγαλύτερος εχθρος του αερομοντελιστή, ειναι η γυναίκα του!
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #88 στις: Δευτέρα, 25 Μαΐ 2015, 22:28:33 »

τα εχω κανει τα end point sto E menu φιλος....ειναι πενα...δε παραμορφωνει καν ουτε σκαλωνει πουθενα....τωρα για τα στρογγυλα αυτα που περναει η ντιζα απο μεσα τα εχω σε σημεια απλα να μην αφηνουν μεγαλο κενο......το γελοιο τωρα ειναι οτι εχω καταφερει να μην εχω καθολου κραδασμο στο γκαζι μεχρι και τερμα ουτε wagging.....αν στριψω ελαφρα πολυ ολα οκ....αλλα αν στριψω λιγο αποτομα η διορθωσει λιγο δυνατα κατι συντονιζει και αρχιζει τους κραδασμους......αυτο προσπαθω να βρω και μετα ειμαι στην πενα για πρωτη φορα επιτελους.......που θα παει..πιστευω οτι μπορει να φταιει οτι μπορει σε καποιο σημειο  να εχω σφιξει πολυ καμια βιδα η κατι τετοιο ...να δεις τωρα κατι απλο θα ειναι.....και ειναι θεμα τυχης και να θελει να σου κατσει να το βρεις......
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #89 στις: Τρίτη, 26 Μαΐ 2015, 23:34:39 »

καλα και κακα νεα........το βρηκα το προβλημα......κραδασμοι μηδεν....και στη διορθωση μηδεν και βραχος η ουρα......δε προλαβαινω να χαρω.....φευγε απο τη τρυπα του μπουμ το πλαστικο εκεινο που κραταει το φιν πανω...γυρναει με 100% γκαζι ολο το πισω συστημα και ΜΠΑΜ.....κομματια ολα τα γραναζια ελικακια αξονακια......πανω στο πανικο μου να το βγαλω εσπασα και ενα κομματι απο το σασι.....!!! τωρα πιστευει κανεις οτι οταν κατι ΔΕΝ σε θελει δε σε θελει? παρολο που εχω ολα τα ανταλλακτικα να το φτιαξω...τερμα.....το στελνω αθηνα σε επαγγελματια να το σενιαρει κι ας πληρωσω...δεν αντεχω αλλο βαλε βγαλε βιδες και ειδικα οταν χαλανε.....γαμω τη τυχη μου γαμω....ΜΟΛΙΣ εγινε σωστο...δε προλαβα ουτε να χαρω και η ειρωνια ηταν οτι το σκεφτομουν πριν να βαλω το μεταλλικο εκει στη τρυπα κι οχι το πλαστικο τουλαχιστον μεχρι να βρω το  προβλημα....δεν εχω αλλα λογια. κλεινει το "θεμα" παιδια..ευχαριστω ολους οσους προσπαθησατε να βοηθησετε...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: T rex 450L Dominator L tail wagging problem.....
    Μεταπήδηση σε: