Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.820 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 22:13:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 22:13:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 21:17]

από dominicm
    [Σήμερα στις 18:55]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 17:56]

[Σήμερα στις 12:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309820
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 154
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 117
    Συνολικά: 118
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: κατεβαινουν οι τιμες .......  (Αναγνώστηκε 5373 φορές)
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2007, 10:32:58 »

μερικοι επαγγελματιες επαλληθευουν οτι υπαρχει αισχοκερδια στην αγορα του αερομοντελισμου πολλες φορες και απο τους  απο τους ιδιους με διαφορες κινησεις που κανουν ...........ι κερδος εχουν μονο οι καταναλωτες που  ποτε δεν ειναι ευχαριστημενοι που θα παει θα φτασουμε και θα ξεπερασουνε (προς τα κατω )τις τιμες τις Αμερικανικης και Κινεζικης αγορας ................καλο αυτο . Thumbs up Thumbs up 
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2007, 10:59:43 »

Φίλε fanis αυτό πού αναφέρεις είναι πολύ καλό. Εγώ προσωπικά έχω δεί σέ 2 καταστήματα μιά βελτίωση τών τιμών. Cheesy
    Βέβαια εσύ ώς επαγελματίας κάτι θά ξέρεις παραπανω. Wink
    Βέβαια πολλά καταστήματα εξακολουθούν νά μήν έχουν τιμές σέ πολλά προιόντα, κυρίως σέ ανταλακτικά καί αυτό είναι ένα μικρό προβληματάκι.
    Πάντως θέλω νά πιστέυω ότι κάποια στιγμή πρέπει νά καταλάβουμε όλοι, ότι τό καλύτερο είναι νά υπάρξει μιά ισοροπία μεταξύ μοντελιστών καί καταστημάτων. Δηλαδή (βοηθησέ με νά σέ βοηθήσω.)
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2007, 11:44:37 »

Kαλά έλεγα εγώ πριν λίγες μέρες ότι θα το δούμε και κάτω από 100 €...κάτι ήξερα Wink, ......γιατί όταν οι μεγαλοεισαγωγείς με τα 1000δεςςςςς  κομμάτια απ' ευθείας από τον κατασκευαστή προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν μια βδομάδα πριν τις γιορτές να τα δίνουν πιο φθηνά από όσο αγοράζαμε πριν δυο μήνες.... βέβαια καλό να πέφτουν οι τιμές !!! αλλά σε όλα τα είδη και όχι μόνο στο LAMA που έχει καταντήσει να είναι "σήμα κατατεΘέν" στην σύγκριση τιμών...γιατί δεν ρίχνουν οι εισαγωγείς και τα θερμικά ελικόπτερα ?, και τους κινητήρες? και τις τηλεκατευθύνσεις? ... άντεεεεεε ρίξτε τις τιμές γιατί μόνο τα καταστήματα φαίνονται ότι είναι ακριβά στο τέλος..... ........Ελπίζω να δούμε εκπτώσεις και στα άλλα τα πιο ακριβά και πιο μοντελιστικά είδη  idiot2 αλλιώς θα αρχίσουμε να βλέπουμε "συνεργασίες" καταστημάτων στις εισαγωγές για να μπορούμε να παίρνουμε τις ίδιες ποσότητες και τις ίδιες τιμές απ' έξω.... οπότε να μην χρειαζόμαστε την "χονδρική" από Ελλάδα. Thumbs up

Καταγράφηκε

heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2007, 12:24:06 »

kairos eitan na fonaksete kai ligo exei paragini to kako!1!!!
    Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 22 Δεκ 2007, 19:11:58 »

Εγώ πάντως εδώ και δυο βδομάδες άρχισα και μαθαίνω ιταλικά. Και πάω πολύ καλά μπορώ να πω, είναι η τρίτη γλώσσα που μαθαίνω. Βελτιωνόμαστε Wink
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 10:22:38 »

Χρηστο φανταζεσε ποσα βγαζουν οι αντιπροσωποι τελικα (εχεις δικιο για δικη μας εισαγωγη  Thumbs up).......δικιο εχουν που φωναζουν οι καταναλωτες ....το κακο ειναι οτι τα βαζουν μαζι μας .μιας και το ανεφερες δεν μπορει ενα λαμα να εχει 130-150 ευρω και μετα απο λιγες μερες να εχει 90-100 .......εγω σταματησα να πουλαω τετοια τελος ..........καλυτερα να τα περνουν απο αλλου ...εγω προσωπικα δεν δεχομε να λενε οτι αισχοκερδο ......
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 11:47:47 »

Φίλε fanis ή λύση πιστέυω δέν είναι νά σταματήσεις νά φέρνεις καποια μοντέλα.
    Η λυση είναι εσείς οί καταστηματάρχες νά τά βρήτε μεταξύ σας, καί άν είναι δυνατόν νά εξομοιώσετε τίς τιμές.
    Τούς χονδρέμπορους εμείς δέν τούς ξέρουμε, αλλά δέν μπορεί στό ένα κατάστημα ό χονδρέμπορας νά πουλάει κάτι 10 δραχμές καί στό άλλο 15. Εσείς κάνετε τήν διαφορά.

Οσο αφορά τήν αισχροκέρδια πού αναφέρεις θά σέ ρωτήσω κάτι καί άν θές μού απαντάς.

Πώς εξηγείται ένα κατάστημα νά πουλά τό κάυσιμο 20.5 ευρώ και τό άλλο νά πουλά τό ίδιο καύσιμο 32 ευρώ.

Πώς εξηγείται ένά κατάστημα νά πουλά τόν raptor titan 497.72 ευρώ καί τό άλλο να τόν πουλά 570 ευρώ.

Πώς εξηγείται ένα κατάστημα νά πουλά τόν raptor τόν 30άρι 338.47 ευρώ καί τό άλλο νά τόν πουλά 430 ευρώ.

Πώς εξηγείται ένα κατάστημα νά πουλά τό μπουζί τό os 8,  5.50 ευρώ και τό άλλο 7.90 ευρώ. Τό έχω βρεί καί μέ 10 ευρώ. Cheesy

Καί άν υποθέσουμε ότι αυτός πού πουλάει (τυχαίο παράδειγμα)  τό καυσιμο 20.5 ευρό βγάζει ένα κέρδος,  τότε αυτός πού τό πουλάει 32 ευρώ τί κάνει........... Μάς τόν πιάνει κανονικά. Οπως ενοείται καί στά πιό πάνω προιόντα.

Καί άλλα πολλά πού συναντάμε καθημερινά. Γιαυτό πολλές φορές αγανακτούμε. Καλώς ή κακώς.

Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 12:06:54 »

έτσι είναι φάνη και σου είπα και την περίπτωση με το raptor 90 s.e τι έγινε με διαφορα με 19%φπα αθηνα το πουλάνε 1099 και εδώ με 13% 1345 έλεος δηλαδή
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 13:20:17 »

Για να μου φέρει η κουριερ το ραπτορα για κάποιον πελάτη ζητούσε 360 ευρώ!!!!! Τελικά βρήκα άλλη λύση αλλά ταλαιπωρήθηκα. Τι κιαν το ΦΠΑ είναι μικρό εδώ στο νησί, μας τον πιάνουν οι μεταφορικές. Ιδίως όσοι δεν μπορούμε να τα σκάσουμε κανονικά για να φέρουμε ας πούμε 10 ράπτορες υποφέρουμε. Άσε που σχεδόν όλοι οι χονδρέμποροι πουλάνε και λιανική. Άντε να τους συναγωνιστείς "από το υπερπέραν" ακόμα και αν δεν πουλάνε φτηνά.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    dragonsyr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 13:28:42 »

παιδια κακα τα ψεμματα , καποια στιγμη θα το καταλαβουν οι καταστηματαρχες οτι  δεν μπορουν να ανταγωνιστουν το internet . ηδη το καταλαβαν πολλοι.

Προσωπικα πριν παρω κατι , εχω βρει τιμες εξωτερικου και παζαρευω με τους εδω.. οποιος θελει να πουλησει εχει καλως. Υπαρχουν πολλοι που τελικα καταληγουν σε λογικη τιμη.

καταλαβαινω οτι δεν "βγαινουν" απο μια πωληση την εβδομαδα , αλλα και γω δεν ειμαι η μητερα τερεζα των μοντελιστικων μαγαζιων. Ας δινουν σε λογικες τιμες το προιον και ας προσπαθησουν να βγουν με το σκεπτικο "η καταναλωση φερνει το κερδος. οσο ποιο φτηνα τοσο ποιο πολλα.

φιλικα
    Καταγράφηκε

SCEADU Evo 37(B) SWM(A)  *  OS MAX 37 SX-H  *  GY401  *  Spectrum dx7-AR7000
                                             ....Καλές Προσγειώσεις....
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 13:50:21 »

Πλάκα έχει ο κόσμος. Ζητάει ποσότητα υπηρεσίας όταν είναι να αγοράσει, αλλά ποιότητα υπηρεσίας όταν έρχεται το αυγό στον κόλο. Αγοράζετε από εξωτερικό φτηνά αλλά δε βλέπω κανέναν όταν έχει πρόβλημα να απευθύνεται εκεί που το αγόρασε για να βοηθηθεί στα δύσκολα. Όταν πρόκειται για το εξωτερικό δεν ισχύει η υποχρέωση του έμπορα να βοηθήσει; μόνο όταν αγοράζουν από μας ισχύει αυτό; εσείς δε θέλετε να είστε οι μητέρες τερέζες μας όπως λέτε, θέλετε όμως να γινόμαστε εμείς οι δικιές σας όταν έρχονται τα δύσκολα ε; Να σου πω κάτι φίλε dragonsyr; δεν γεννήθηκα έμπορας. Ήμουν και γω μοντελιστής και πελάτης σε άλλους. Αγόρασα ακριβά δε μπορώ να πω, όμως όταν ήρθε η ώρα για τα δύσκολα, δεν έψαχνα σε φόρουμ και από και από δω και εκεί να βρω λύση. Πήγα εκεί που αγόραζα και έβρισκα αυτό ήθελα. Και ακόμα και τώρα βρίσκω. Έμμεινε αυτό που δε θα κέρδιζα ποτέ από το εξωτερικό. Αυτό που δεν υπάρχει λέξη να το περιγράψει.

Υ.Γ. Φίλε dragonsyr ίσως να ακούγομαι λίγο απότομος, δε θέλω να πάρεις στραβά αυτό που λέω έτσι; Μια εμπειρία καταθέτω, δε θέλω να το εκλάβεις σαν επίθεση, είναι ο άτιμος ο γραφτός λόγος που καμιά φορά δεν αφήνει να φανούν και τα συναισθήματα του γράφοντα  beer
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 14:01:55 από sfyris » Καταγράφηκε

dragonsyr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 14:01:56 »

Πλάκα έχει ο κόσμος. Ζητάει ποσότητα υπηρεσίας όταν είναι να αγοράσει, αλλά ποιότητα υπηρεσίας όταν έρχεται το αυγό στον κόλο. Αγοράζετε από εξωτερικό φτηνά αλλά δε βλέπω κανέναν όταν έχει πρόβλημα να απευθύνεται εκεί που το αγόρασε για να βοηθηθεί στα δύσκολα. Όταν πρόκειται για το εξωτερικό δεν ισχύει η υποχρέωση του έμπορα να βοηθήσει; μόνο όταν αγοράζουν από μας ισχύει αυτό; εσείς δε θέλετε να είστε οι μητέρες τερέζες μας όπως λέτε, θέλετε όμως να γινόμαστε εμείς οι δικιές σας όταν έρχονται τα δύσκολα ε;
    Δεν αγοραζω απο το εξωτερικο πραγματα τα οποια θα θελω υποστηριξη . Εννοειτε πως αυτα τα παιρνω απο εδω κατοπιν συμφωνιας τιμης (οπως περιγραφω ποιο πανω) edit αν και μετα απο πολυ ωρα: "θα ειμουν και τρελος αν το εκανα" αλλα εαν βρω ανταλακτικο το οποιο εχει διαφορα 300% και δεν θελει υποστηριξη και δεν μπορεσω να καταφερω την τιμη που θελω , γιατι να μην το παρω απο εκει?

τα δυσκολα ξεπερνιουνται πολυ ευκολα , εαν το κατεχεις το θεμα. Δεν ειναι ολοι ασχετοι για να τα δινουν τοσο απλοχερα σε μια διαφορα 300%
    Δεν αναφερομαι σε καμμια περιπτωση για διαφορες εως και 10 ευρω ,εχω μαθει να ειμαι πραγματικος και σωστος πελατης σε αυτους που το αξιζουν και τα 10 ευρω δεν με χαλανε.Και δεν ζηταω εγω να γινει ο μαγαζατορας μητερα τερεζα μου.Αρκει να κανει αυτο που πρεπει απο την μερια του για να υποστηριξει αυτο που πουλαει .
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 14:21:45 από dragonsyr » Καταγράφηκε

SCEADU Evo 37(B) SWM(A)  *  OS MAX 37 SX-H  *  GY401  *  Spectrum dx7-AR7000
                                             ....Καλές Προσγειώσεις....
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 14:05:27 »

Έτσι έτσι σ'αυτό συμφωνώ. Για τις ακρότητες που αναφέρεις αναφέρθηκα. Thumbs up
    Καταγράφηκε

heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 14:08:03 »

φιλε σφυρής άκου εδώ ένα πολύ ωραίο παραδειγματάκι!σε ένα κατάστημα στην κρήτη βρήκα ένα ωραίο ελικόπτερο να πάρο 630 ευρώ!!!και εκεί που έπαιζα στο internet μου δίνη ένας γνωστός ένα site και τι βλέπω το ίδιο ελικόπτερο 265 euro από που να το πάρο?Huh?
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 14:10:38 »

Άστα να πάνε εκεί έχεις δίκιο. Αλλά............για ψάξε και κάπου αλλού στην Ελλάδα μήπως και το βρεις παραπλήσια τιμή, γιατί αμέσως εξωτερικό;  Αυτό εννοώ  Wink
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: κατεβαινουν οι τιμες .......
    Μεταπήδηση σε: