Πολύ περίεργα αυτά που περιγράφης φίλε kiparisi...

Εγώ έχω lama v4 το έχω λιώσει στις πτήσεις,και τώρα το αναβάθμισα με τα extreme parts...
Το πρόβλημα αυτό που λες δεν το είχα ποτέ,ούτε μετά απο πτώσεις μεγάλες.
1)Η κεραία του που είναι δεμένη δεν εχει πρόβλημα μεχρι και 100 μέτρα που το έχω δοκιμάσει.
2)Το τρεμοπεξιμο απο τα servo έχει να κάνει με το 4-1....,(δυστηχώς είναι όλα σε ένα).
3)Δες την συχνότητα της τ/κ και σιγουρέψου ότι είναι ίδια με τον κρύσταλλο..
4)Κοίτα αν είναι κουμπομένα καλά ο κρύσταλλος στην τ/κ και στο esc,καθώς και όλα τα πριζάκια(2 στην αριστερή πλευρά που δίνουν κίνηση στα μοτέρ και 2 στην δεξιά ch1 και ch2 πάνω στο 4-1..
5)Δές και την κεραία του εάν έχει κοπεί κάπου..
Αν μέχρι εδώ είσαι εντάξει κάνε με την σειρά αυτά:
Φόρτισε
καλά τις μπαταρίες της τ/κ,και την lipo του lama.
Άνοιξε την τ/κ και πάντα να κατεβάζεις το trim του γκαζιού στο (0),μετά που θα την πιάσεις στα χέρια σου το πάς στην μέση..
Σύνδεσε τώρα την lipo με το heli και μην το κουνήσεις καθόλου μέχρι να σετάρει.
Θα δείς στο esc ενα πράσιννο λαμπάκι που θα αναβοσβήνει,αν όλα πανε καλά είσαι έτοιμος να πετάξεις..
Αν δείς το λαμπάκι να γίνεται κοκκίνο η τα servo να κανουν τα δικά τους μετά απο όλα αυτά που σου λέω ποιο πανω κλείστα όλα και αγόρασε ένα καινουργιο 4-1.
Και κάτι για το τέλος που νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμο για πολλούς νεόυς μοντελιστές..
Όταν αγοράζουμε ένα μοντέλο RTF έτοιμο να πετάξει δλδ,τα διπλοτσεκάρουμε όλα και για την δική μας ασφάλεια αλλά και για το ίδιο το μοντέλο,κάποιες φορές δεν πετάνε όλα μόλις τα βγάλεις απο το κουτί...
Ελπίζω να σε βοήθησε αυτό το post....
Και πάλι εδώ είμαστε.....

Φιλικά Αντώνης