|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 21 Δεκ 2007, 19:06:40 » |
|
σημερα μου ηρθε αλλο ενα λαμα 4 απο ebay 78euro ολα μαζι με 2 μπαταριες και καλωδιο εξομειωτη και βοηθητικα skids kai 20 blades....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 21 Δεκ 2007, 20:26:41 » |
|
σημερα μου ηρθε αλλο ενα λαμα 4 απο ebay 78euro ολα μαζι με 2 μπαταριες και καλωδιο εξομειωτη και βοηθητικα skids kai 20 blades....
μεγειες! καποιος θα παρει το χριστουγεννιατικο δωρακι του! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 21 Δεκ 2007, 20:35:28 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fotis_t
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 23 Δεκ 2007, 13:56:47 » |
|
μεγεια σου φιλε και καλες πτησεις  να παραγγειλε και καμμια 40αρια blades γιατι θα τα χρειαστεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 24 Δεκ 2007, 15:23:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 24 Δεκ 2007, 17:43:39 » |
|
μην "σκας" ταχυδρομείο είναι έπεσες και στη γιορτές τώρα και θα το καθυστερήσουν εγώ ρωτάω αν το μαγαζί που θέλω να ψωνίσω συνεργάζεται με κούριερ αν συνεργάζεται έχει ali τιμή όταν πληρώνει τα έξοδα εκείνος οποτε μου τα βάζει στην τιμή και το έχω γρηγορότερa και φθηνότερα από την κούριερ που θα πλήρωνα εγώ!!!συγκεκριμένα ο κουτσουλας στέλνει Σύρο σε μια μέρα με 4 ευρώ κούριερ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 24 Δεκ 2007, 17:47:50 » |
|
καμαρι εχεισ δικιο. και εγο αυτο κανω . αλλα το κουριερ που συνεργαζετε ο biz greece δε το φερνει εδω , οποτε μασ εμενε μονο το ταχυδρομειο. προσ το παρον κανω μονο ονειρα και βλεπο το ελικοπτερακι μου να πεταει και εμενα να το χειριζομε. ολα αυτα μονο στη φαντασια μου. καλα Χριστουγεννα ευχομαι σε ολουσ . υγεια και ευτυχια σε ολουσ .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 24 Δεκ 2007, 17:54:05 » |
|
και εσύ αυτό πήρες γιαννάκη??καλά χριστούγεννα και σε εσένα εγώ αύριο θα έχω την spektrum εδώ την έστειλε σήμερα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 27 Δεκ 2007, 17:32:31 » |
|
βρε παιδια μια βοηθεια. πηρα το λαμα σιμερα αλλα οταν το εβγαλα απο το κουτι και δοκιμασα να το πεταξο ιδα οτι οι ελικεσ δε ηταν σφιγμενοι αλλα γυρνουσαν . πρεπει να τουσ σφικσω? επισισ πρεπει να σφικσω κατι αλλο? ειδα οτι οταν δινω λιγο γκαζι ο επάνω ελικασ περνει πιο μετα απο τον κατω. και κατι ακομι , τα μικρα στικ δε ειναι στη μεση στη τυλεκατυθηνση αλλα εινε μετακινιμενα . περνω τον bizgreece αλλα δε τ0ο σηκωνει . και στο βιβλιο με τισ οδυγιεσ δε λεει τιποτα για προτο πεταγμα . ασε που στο βιβλιο με τισ οδιγιεσ μιλαει για ελιθκοπτερο με εναν ελικα και οχι με δυο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 27 Δεκ 2007, 18:09:47 » |
|
Μην τους σφίξεις, έτσι πρέπει να μείνουν. Τα ποτενσιόμετρα μάλλον κατά τύχη μετακινήθηκαν, βάλτα στη μέση εκτός του γκαζιού που πρέπει να είναι στο 1/4 της απόστασσης για να λειτουργήσει το σύστημα ασφάλειας του ESC. Τα ρυθμίζεις μετά πετώντας και δοκιμάζοντας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 27 Δεκ 2007, 18:16:31 » |
|
δοκιμασα να το σηκοσο αλλα αυτο παει προσ τα πισο . με το στικ το εφερα αλλα εχω παει το στικ στο τερμα . τι αλοο να κανω /
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 27 Δεκ 2007, 18:31:07 » |
|
και κατι ακομα . τι ειναι ο μεταλικοσ μοχλοσ επανω δεξια στην τιλεκατευθυνση που γραφει TRN ? και ποσ ξερουμε οτι η μπαταρεια εινε οκ? οταν σβηνει το πρασινο φοτακι? ( τωρα αναβοσβυνει )(?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 27 Δεκ 2007, 18:41:27 » |
|
ο μοχλός που έχει δεν δουλεύει το λαμπάκι όταν αναβοσβήνει είναι ότι τελειώνει η φόρτιση τους έλικες σφίξε τους λίγο αλλα και πάλι να γυρίζουν εύκολα έτσι ώστε όταν χτυπήσει κάπου να διπλώσουν χωρίς να σπάσουν η να φαγωθεί το γρανάζι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 27 Δεκ 2007, 19:08:45 » |
|
και κατι ακομα . τα λαμπακια επανω στην τηλεκατευθηνση τι εινε ? τα πεντε. και κατι ακομα . εχθοσ απο την δυναμη τον μοτερ ποσ αλλιοσ βλεπουμε ποση μπαταρεια εχουμε στο ελικοπτερο οταν αυτο εινε στον αερα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|