Καλησπερα σε ολους σας!
Τον τελευταιο καιρο βλεπω σε διαφορα σιτε της Ελλαδας αλλα κ του εξωτερικου τους συγγεκριμενους κινητηρες
CRCCpro GF-26 , GF-45 βενζινης!
Και σε τιμες που σχεδον σε παρακαλανε ...αγορασε με....
Ομως επιδη ειναι ακομα καινουριες κ δεν εχουν ακουστει τα σχετικα σχολια για τις επιδοσεις τους αλλα πανω απ'ολα για την αξιοπιστια τους,
ειναι φυσικο ο καθε μοντελιστης που σεβεται τον εαυτο του αλλα κ τα μοντελλα του που τα εχει πληρωσει με το αιμα της καρδιας του να αναρωτιεται.....
Αξιζει να το ρισκαρει να βαλει εναν τετοιο κινητηρα στο μοντελο του?
Η θα πληρωσει μετα ακομα ενα καρο ευρωπουλα για να βαλει ενα επωνημο αν φυσικα εχει επιβιωσει το αγαπημενο του μοντελο απο ενα τετοιο πειραμα?
Εχει καποιος απο εσας τεσταρει κανεναν απο αυτους τους κινητηρες?
Και αν ναι εισαστε ικανοποιημενοι απο την αξιοπιστια κ τις επιδοσεις τους?
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ?
http://www.extrememodels.gr/ShowCategory.asp?Page=1&CatID=18Νεκταριος-Κρητη!
Νεκτάριε απο τα λίγα ή τα πολλά που έχω ακούσει χωρίς να είμαι κάτοχος τέτοιας μηχανής είναι ότι στα 2 τελευταία χρόνια που έχουν εμφανιστεί στην αγορά αυτές οι " γνήσιες κινέζικες" δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα .Πραγματικά λόγω της τιμής ,εμφάνισης, βάρους, κλπ, σε παρακαλούν να τις αγοράσεις !! Προσωπικά για την κατηγορία που απευθύνονται , εγώ θα προτιμούσα μια γνήσια ZENOAH . Βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό λόγω του ότι σε εμένα και οι 2 που έχω ( 23cc $& 62cc)

¨βγήκαν άριστες " χωρίς κανένα πρόβλημα με αξιοπιστία στην λειτουργία του κινητήρα . Η διαφορά τιμής βέβαια σε κάνει να σκεφτείς και αλλιώς .....