THOMAS7
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2015, 22:55:07 » |
|
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με το τετρακόπτερο αυτό με το χρόνο πτήσης. έχω μπαταρίες 3s 5000 mah και 3s 5500 mah και βγάζω πτήση 9 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση. φοράει naza m v2. Όταν μετράω τις μπαταρίες γράφουν 3.88 3.86 3.91 και όλα μαζί 11.6ν. Στο νάζα έχει το πρώτο στάδιο (πορτοκαλί) 11.20 και το δεύτερο (κόκκινο) 11.10. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτά και όταν αρχίζει να αναβοσβήνει κόκκινο το κατεβάζω. γιατί όμως αφού έχει το αλέρτ στα 11.20 αναβοσβήνει στο 11.6?? πώς θα ξέρω πότε να το κατεβάσω.? απότι κατάλαβα μπορώ να πετάξω και άλλο αλλά αφού μου ανάβει το κόκκινο νομίζω ότι πρέπει να το κατεβάσω..
Όποιος ξέρει τι παίζει παρακαλώ πολύ να μου πεί και εμένα γιατί έχω δώσει 150 ευρώ και πετάω κοντά στα 8-9 λεπτά χ 3 φορές. (έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω ένα 250αρι και να πετάω πιο πολύ..)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Align Trex500 Blade Mcpx
|
|
|
THOMAS7
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2015, 23:04:22 » |
|
και το τρελό βλέπω κάτι βιντεάκια με 4500mah 3σελλες και πετάνε 30λεπτα και 25λεπτα πιο extreme. Αν πέταγα 15λεπτα θα ήμουν ευτυχισμένος... .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Align Trex500 Blade Mcpx
|
|
|
helibillys
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 08:21:17 » |
|
Καλή σου μέρα. Έχω το ίδιο setup και πετάω με 3s 5000mah 25c (zippy compact) με τα gains στα default.
Έχω φτασει και 18 λεπτα ακραία όμως και με τα battery monitor off. Οπότε το σταματω στα 13 με 15 λεπτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ALIGN TREX 600 NITRO PRO DFC, DJI F450 E300, JR XG11 DMSS, PHANTOM 3 PRO, DJI CUSTOM HEXA H3-3D GOPRO 4 BLACK
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 17:07:24 » |
|
https://www.youtube.com/watch?v=rfJ_T_ofqA0 Kαλησπερα και απο εμενα ενα βιντεο που ισως σε βοηθησει αν και οι πιο πολλοι πεταμε με το voltage monitor στο off και ειτε βλεπουμε απο το osd την ταση ειτε παιρνεις ενα μπιπερ που να σε προειδοποιει και να κατεβαινεις οταν χτυπαει...Εγω εχω το mini i osd και οταν δειχνει 10,9 βολτ κατεβαινω και αφου κατεβω αυτοματα ανεβαινει η μπαταρια 0,3 βολτ οποτε δεν την ξελιγωνεις...Μπορεις να κατεβεις και στα 10,4 αλλα καλο ειναι να μην παει η ταση της μπαταριας κατω απο 3,6βολτ ανα κελι... ελπιζω να βοηθησα φιλικα Νικος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THOMAS7
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 17:20:27 » |
|
Παιδια σας ευχαριστω πολυ , λογικα θα παρω την λυση του osd. Τωρα περιμενω και την οθονη οποτε δεν αξιζει να το δωσω..μας τα χαλασε και ο καιρος και δεν μπορω να κανω και καμια δοκιμη..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Align Trex500 Blade Mcpx
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 17:48:47 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
THOMAS7
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 20:21:35 » |
|
Νικο σε ευχαριστω πολυ απλα πως θα τροφοδοτω τον πομπο εικονας και το μπιπερ μαζι; Γινεται αυτο;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Align Trex500 Blade Mcpx
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 21:06:54 » |
|
Εάν προσέξεις στο βίντεο που έχω πιο επάνω φίλε μου το μπιπερ παίρνει ρεύμα από το μπαλανσερ της μπαταρίας το οποίο δεν σου χρειάζεται... Ο πομπός θα παίρνει ρεύμα από διακλάδωση που θα κάνεις εκεί που θα δίνει ρεύμα η μπαταρία στο μουλτι εκτός και αν δουλεύεις τετρασσελο σεταπ,τότε θα πρέπει να βάλεις ένα μπεκ να ρίχνει την τάση στα 12 βόλτ για να τροφοδοτεις τον πομπό γιατί ως συνήθως δουλεύουν με τρισσελη τα συστήματα fpv...Ότι άλλο απορία έχεις και μπορώ να βοηθήσω πες μου,η χαρά του μοντελισμού είναι να μοιράζεσαι και τις γνώσεις σου!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nickboul
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 17 Μαρ 2015, 23:46:24 » |
|
Εγώ παρατήρησα οτι η 2700 με την 4000 βγάζουν σχεδόν ίδιο χρονο πτήσης. Γύρω στα 8-9 λεπτα.
Με fpv εξοπλισμό αλλά ανεξαρτητη μπαταρία για τον πομπό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannisvl
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2015, 10:44:21 » |
|
σωστο πρεπει να ειναι γιατι παιζει ρολο και η διαφορα βάρους που εχουν οι μπαταριες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nickboul
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 18 Μαρ 2015, 10:46:33 » |
|
Και η δοκιμή έγινε με zippy compact 30c ιδιας καταστασης.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannisvl
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 19 Μαρ 2015, 08:52:31 » |
|
για βαλε εδω τα στοιχεία σου να δεις τι εχεις που μπορεις να αλλάξεις http://www.ecalc.ch/xcoptercalc.php?ecalc&lang=enεαν δεν σου βγαζει τα μοτερ διαλεξε ενα αλλο και ξανα μετα ψαξε για το δικο σου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THOMAS7
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 21 Μαρ 2015, 19:51:06 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Align Trex500 Blade Mcpx
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2015, 13:00:39 » |
|
Καλημέρα φίλε μου οι λιπο μπαταριες δεν πρέπει να πέφτουν κάτω από 3 βόλτ ανά κελί δηλ αν είχες 9 βόλτ στο τέλος της πτήσης η μπαταρία σου πάει για πέταμα...Την μέτρησες στο τέλος της πτήσης?Έπρεπε να βάλεις το μπαζερ που σου αναφέρω πιο επάνω και να το ρυθμίσεις στα 3,6 ανά κελί έτσι ώστε όταν αρχίσει να βαράει να κατέβεις...Ελπίζω να μην την ξεζουμισες γιατί τώρα δεν θα σου βγάζει ούτε 10 λεπτό...Επίσης ελπίζω να διαβάσεις το ποστ μου αυτό και να μην αχρηστεψεις και τις υπόλοιπες...Περιμένω νέα σου από μετρήσεις βόλτ... Φιλικά Νίκος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|