VALEO
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 14 Δεκ 2005, 00:32:36 » |
|
Αγαπητοι φιλοι μοντεληστες ειμαι και εγω ενας ταπηνος Κερκυραιος μοντελιστης και νομιζω οτι η ιδεα των διακοπων στο αγαπητο νησι μου μαζι με ατελιωτες πτησεις θα ειναι οτη πιο ονηρεμενω για τον καθεναμας ανηπομωνο να δω περισοτερη ανταποκρηση απο τα διαφορα μελη του forum εδω το να οριστη και ημερομηνια θα ειναι οτι καλητερο για αναπροσαρμογη του προγραματος μας με τιμη valeo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rchotel
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Για σας απο Κερκυρα
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 14 Δεκ 2005, 19:28:47 » |
|
Φιλοι μου Ταπεινοι και ωραιοι απο την Κερκυρα και ολη την υπολοιπη Ελλαδα Βλεποντας τις υπαρχοντες κρατησεις πιστευω οτι καλη περιοδος για να γινει κατι ειναι 7/07 , 14/07. Ελπιζω να ταιριαζει με το προγραμμα σας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DeltaMan
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 14 Δεκ 2005, 19:55:55 » |
|
Παιδιά , εγώ αναπροσαρμόζω το πρόγραμμά μου κοιτώντας ΠΡΩΤΑ τις μοντελιστικές Δραστηριότητες ...  Άρα θα ήθελα να ξέρω πρώτα την Ημερ/νία της συνάντησής μας και μετά τα υπόλοιπα ... 7 Ιουλίου τή μέρα είναι ? Ά ... έχω μιά ιδεά ... Θα φέρω μοτοανεμόπτερο απο την Ηγουμενίτσα ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ μέχρι το νησί ... Γιούχουουουου ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
|
|
|
|
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 14 Δεκ 2005, 21:12:31 » |
|
Καλησπέρα,
Μία απλή ιδέα που αλλάξαμε με τον Νικ και η καλή διάθεση που υπάρχει από όλους τείνει να κάνει αυτή την ιδέα πραγματικότητα. Το πρόγραμμα των αγώνων θα βγεί εντός του Δεκεμβρίου, και από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει καμία εκδήλωση εκείνη την εποχή.
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι διαθεσιμότητα υπάρχει σε δωμάτια την εποχή εκείνη από τονΣπύρο, ώστε να δούμε αν θα μιλάμε για διήμερο, τριήμερο ή και για όσους θέλουν παραπάνω. Αφού το διευκρινήσουμε αυτό τότε βλε΄πουμε όλοι την διαθεσιμότητα μας και προχωράμε.
Τα λέμε στην συνέχεια
Αντώνης Παπαδόπουλος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rchotel
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Για σας απο Κερκυρα
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 14 Δεκ 2005, 22:03:32 » |
|
Για σας και παλι Αντωνη οι ημερομηνιες που προτεινα ειναι κενες που σημαινει οτι αυτη την στιγμη εχω κενα ολα τα δωματια. Σπυρος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rchotel
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Για σας απο Κερκυρα
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 17 Δεκ 2005, 13:02:24 » |
|
Nick from france O nikos zoxios soy exei steilei 4 email.... T elabes
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikFrance
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 19 Δεκ 2005, 02:16:55 » |
|
Όχι Σπύρο μου ΤIΠΟΤΑ δεν έλαβα  σου έχω απάντηση με e-mail για περισσότερα...μην βγαίνουμε εκτος θέματος στο forum. Σε ευχάριστο πολύ πάντως! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ξάδερφος από Γαλλία...
|
|
|
VALEO
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 19 Δεκ 2005, 23:25:52 » |
|
valeo= Ζωχιος Νικολαος απο βραχονισιδα Κερκυρας το θεμα ειναι να μπορεσω να μαθω το mail σου γιατι αυτο που εχω πιθανων να ειναι λαθος valeo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rchotel
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Για σας απο Κερκυρα
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2005, 10:04:02 » |
|
Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και ευτηχισμενος ο καινουριος χρονος. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DINOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2005, 10:21:02 » |
|
Αφού θυμηθηκατε και τα ελικοπτεράκια...  θα σας τιμήσω δεόντος. Τα καλοκαίρια επισκέπτομαι συχνα το πανέμορφο νησί σας, μιας και τα χιλιόμετρα που μεσολαβούν, δεν είναι και πολλά!!! Άρκει βέβαια να προλάβουμε θέση γιατι φαντάζομαι οτι θα γίνει πανελλαδική συναντηση  Περιμένουμε λοιπόν! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πάντα ψηλά κι' όλο ψηλότερα!
|
|
|
rchotel
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Για σας απο Κερκυρα
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 27 Ιουν 2006, 22:38:53 » |
|
Για σας Επαναφεροντας το θεμα μιας φιλικης συναντησης στην Κερκυρα και κυταζοντας τις κρατησεις οι ημερομηνιες που μπορω να προτεινω ειναι παρασκευη 21 Ιουλιου
η
Παρασκευη 4 Αυγουστου
Στην δευτερη επιλογη εχω πιο πολλα δωματια ενω στην πρωτη υπαρχουν ηδη αρκετες κρατησεις Ελπιζω να σας δω ολους Σπυρος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosmasleiletzoglou
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 28 Ιουν 2006, 00:34:39 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 28 Ιουν 2006, 02:03:38 » |
|
Δεν πειραζει μαζι φετος στο νησι θα κανουμε παρεα οποτε χαλλλλλαρα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
kosmasleiletzoglou
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 28 Ιουν 2006, 02:09:13 » |
|
Αχ Κώστα μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Κάτσε νάρθεις πρώτα, να δω και γω αν θα έχω χρόνο από το μαγαζί και βλέπουμε... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 28 Ιουν 2006, 02:23:43 » |
|
Αντε τώρα γυρίζει ο τροχός 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
|