Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.784 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 13:09:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 13:09:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 13:01]

από jean-zac
    [Σήμερα στις 07:23]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

[Χθες στις 14:35]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309784
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 172
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 124
    Συνολικά: 127
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση αερομοντελιστών στην Κέρκυρα  (Αναγνώστηκε 12017 φορές)
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 08:17:25 »

Εξαιρετική ιδέα K. Παπαδόπουλε!! Cheesy smitten
    Έκρινα πως δεν είναι νωρίς με την προοπτική να μπει στα υπόψιν τον φίλων του forum.
    Πέρα από αερομοντελιστικα και καλή παρέα...θα σας δείξω και την ΚEΡΚΥΡΑ όπως ΔΕΝ μπορεί να την δει ΚΑΝEΝΑΣ τουρίστας!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 10:15:01 »

Καλημέρα και από μένα,

Ας δούμε λοιπόν πόσοι είναι οι ενδιαφερόμενοι, αν ο Σπύρος ενδιαφέρεται και ας προσδιορίσουμε κάποιο μήνα.

Ειδικά για την Κέρκυρα πιστεύω ότι ο Ιούνιος είναι η καλύτερη περίοδος. Οχι ότι Ιούλιος και Αύγουστος είναι άσκημα αλλά είναι high season και οι τιμές θα είναι ανεβασμένες, αρκετά ξενοδοχεία θα είναι γεμάτα κλπ.

Ο Σεπτέμβριος καλός αλλά και η πιθανότητα βροχής αρκετή.

Δεν ξέρω βέβαια Νικ αν εσύ έχεις επιστρέψει τον Ιούνιο.

Εμπρός λοιπόν ας υπάρξουν προτάσεις.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 10:16:50 από Αντώνης Παπαδόπουλος » Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 10:37:16 »

Πολύ καλή η ιδέα του Αντώνη και του Νίκου, πυροδοτήθηκε μάλλον από το θέμα Διακοπές και αερομοντελισμός  που ξεκίνησε ο Νίκος, μπήκε και το R/C Hotel, θυμήθηκε ο Αντώνης τους Παγκόσμιους F3J στην Κέρκυρα και τι ωραία περάσαμε και μέσω του θέματος Ατύχημα με αερομοντέλο στην Ιρλανδία μόλις διάβασε ότι ο Νίκος είναι από την Κέρκυρα του το είπε, άλλο που δεν ήθελε και ο Νίκος κα νάμαστε εδώ. Εχει πλάκα το πως λειτουργεί η μνήμη και μου θυμίζει το "Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονούνται".

Αλλαξα μόνο τον τίτλο, Νίκο χωρίς παρεξήγηση ε  Wink, σε "Συνάντηση αερομοντελιστών στην Κέρκυρα". Με τιμά η ανταπόκριση και η συμμετοχή σας αλλά θα θυμίσω ότι το Aeromodelling GR είναι ένα εργαλείο και τόπος συνάντησης για τους Ελληνες αερομοντελιστές και όχι σύλλογος. Ο όρος "φίλοι του Forum" παραπέμπει σε σύλλογο, ομάδα. Κατά κανένα τρόπο όποιος συμμετέχει στην προσπάθεια που λέγεται Aeromodelling GR δεν ανήκει σε κάποιον ή κάτι. Το Aeromodelling GR εγινε για όλους τους Ελληνες αερομοντελλιστές και τους φίλους τους σ' όλο τον κόσμο.

Οχι ότι δεν θα μου άρεσε να δω κάποιο αυτοκόλλητο σε μερικά μοντέλα ή μπλουζάκια   αυτό όμως θα σημαίνει μόνο ότι σας αρέσει η προσπάθεια και συμμετέχετε και τίποτα άλλο.

Αντώνη μάλλον πρέπει να δούμε και από τον Σπύρο πότε είναι η καταλληλότερη εποχή, να μην κάνουμε και λογαριασμούς χωρίς τον ξενοδόχο laugh  και είναι και το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Ο για το 2006.
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 10:45:14 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 13:47:56 »

Ειμαι μεσα για την συναντηση αυτη με 1000 που λενε ανυπομονω να ορισετε  ημερομηνια !!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 21:31:55 »

Υπολογίστε με μέσα ... Όποιο μήνα , μέρα ή Νύχτα ( uglystupid2)  Θέλετε ...  Cheesy
    Μπορεί απο τα Τρίκαλα να έρθουν κι 'αλλοι ...  Wink
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 14:54:44 »

Αρχίζει και γίνετε εδιαφέρον από συμμετοχές είμαι ιδιαιτερα ευτυχείς....πάντα είμαι τις γνώμης ότι πρέπει να γνωριζόμαστε μεταξύ μας...πέρα του ότι θα περάσουμε καλά και βεβαια είναι το σημαντικότερο, όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε ανάλογα ο καθένας  την εμπειρία του. Μονο θετικές θα είναι τέτοιες διακοπές....φιλια ,πτήσεις, διάλογος, και τουρισμός...τι καλύτερο!! smitten

K.Παπαδόπουλε να σας ενημερώσω ότι ο καιρός στην Κέρκυρα είναι υπέροχος έως και τέλος οκτώβρη.
    Πιο πολλές βροχές και κακό καιρό έχει τον αύγουστο παρα σεπτέβρη και οκτώβρη...
    Για να σας δώσω ένα παράδειγμα ήδη είναι προγραμματισμένο με γάλλους φίλους αερομοντελιστές στο rchotel ταξίδι για τις πρώτες μέρες οκτώβρη 2006 στην Κέρκυρα!
    Μπορώ άνετα να συμμετέχω και στο δικό μας ταξίδι έχοντας το πλεονέκτημα ότι δεν πληρώνω Hotel μένω στο σπίτι μου....
    Φυσικά θα είμαστε ΌΛΗ ΜEΡΑ ΜΑΖI  προκειμενου να σας προσφέρω τις "υπερεσιες" μου...με ΜΕΓAΛΗ ΕΥΧΑΡIΣΤΗΣΗ Wink

Ελπίζω κάποιοι από σας να έχετε την γυναίκες σας μαζί...μην αναγκαστώ να πνίξω την δικη μου στο λιμάνι.... Crazy2
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 16:50:03 »

Εγω εχω εναν κολλητο απο Κερκυρα(μενει αγγλια και παει καθε καλοκαιρι Κερκυρα) και μου εχει πει να παω!!Αν ειναι και κατσει και συναντηση ηρθα "Ζουμπιτος"...Εχω και ενα συμφοιτητη αρα αν μπορω(απο αποψη χρονου) ηρθα με χιλια.................... laugh laugh laugh

Α...Και δεν εχω γυναικα Crazy2 Crazy2 Crazy2 Crazy2 ..Ειμαι μικρουλης ακομα,Ευτυχως !!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 18:28:38 »

Δε χρειάζεται να έχεις γύναικα v_tolias!Μόνο αερομοντέλλο!Εξάλλου στη Κέρκυρα θα βρείς πολλές!Οι ντόπιες είναι πολύ καλές !Δύο φορές έχω πάει.... Azn Azn
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 19:44:21 »

Ξερω....Ξερω... Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Χρονο να εχω τοτε,γιατι τα καλοκαιρια δυσκολα βρισκω χρονο πλεον...Κατι εξεταστικη μεχρι τελος Ιουνιου,κατι καμια δουλεια γιατι δεν μπορω να τα ζηταω ολα απο τους γονεις,κατι μετα αρχιζει η αλλη εξεταστικη,κατι οι προπονησεις που αρχιζουν μεσα Αυγουστου(θελω να παιζω και ποδοσφαιρο τρομαρα μου)!!!!!Θα κανω το παν παντως για να ερθω
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 19:47:27 »

Χωρίς να θέω να μιλήσω εξ ονόματος όλων των μελλών του ΟΑΜΕΛ με σιγουριά πιστεύω πως από το συλλογό μας θα είναι αρκετά τα μέλη που θα είναι παρόν σε μία τέτοια συνάντηση...Για την αφεντιά μου βέβαια εκτός απροόπτου είμαι ...ΜΕΣΑ.... Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    rchotel
    Aeromodeller
    *

Για σας απο Κερκυρα

« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 21:13:28 »

Για σας παιδια
    Με ευχαριστει αφανταστα η δηλωση ενδιαφεροντος απο Ελληνες μοντελιστες.
    Απο τους συμετασχοντες στη συζητηση μονο ο Αντωνης εχει ελθει στο προηγουμενο ξενοδοχειο και χαιρομαι που του αρεσε. Πιστευω οτι η καινουρια μοναδα ειναι καλυτεη απο την προηγουμενη και θα σας αρεσει.
    Ενα σημαντικο στοιχειο (ισως και το πιο σημαντικο) της επιτυχιας του RChotel ειναι η ατμοσφαιρα που υπαρχει. Πολοι πελατες μου   ειναι διστακτικοι στη αρχη πιστευοντας οτι θα βρουν εμπειρους μοντελιστες (ασσους) εδω  και οτι  θα συναντησουν μια κλικα Το μονο που δεν συμβαινει ειναι αυτο. Ολοι εμαστε μοντελιστες , πεταμε , τσακιζουμε μερικες φορες και το βραδυ με μια ( 2,3,...) μπυρα τα λεμε. Επισης εχω παρα πολλα ζευγαρια στα οποια το γυναικειο φυλλο ειναι αυτο που θελει να ξαναλθει. Απλα η συνταγη δουλευει γιατι ο αντρας παιζει με τα παιγνιδια του ενω η γυναικα την αραζει στην πισινα φτιαχνοντας χρωμα.
    Ελπιζω οτι η ατμοσφαιρα αυτη θα σας αρεσει και ισως καταφερουμε να καθιερωσουμε μια καλοκαιρινη ΕΛΛΗΝΙΚΗ συναντηση στο RChotel το οποιο ειναι στην Ελλαδα.
    Αρθρα για εμας οπωσ επισης και φωτογραφιες θα βρειτε στην σελιδα μας  http://HTTP://www.rchotel.com  οπως επισης στο τελευταιο RADIO CONTRO MODEL WORLD και  ROTR WORLD
    Πιστευω οτι  η καλυτερη περιοδος γαι μια συναντηση ειναι τον Ιουλιο γαιτι οι προηγουμενοι μηνες ειναι σχεδον γεματοι.  Οποτε αν συμφωνειται και εσεις εγω προτεινω τον Ιουλιο.
    Οσοι θα ηθελαν περισοτερρες πληροφοριες για μας μπορειται να μου στειλετε μυνημα.
    Φιλικα
    Σπυροσ Τσελλας

Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 22:05:50 »

Σπύρο θα σου επιβάλλω αυστηρό πρόστιμο   police

Τι πάει να πει μόνο ο Αντώνης έχει έρθει στο ξενοδοχείο 

Αρκετοί απ' αυτούς που συμμετέχουν στο φόρουμ γνωρίζουν και έχουν έρθει ή και έχουν μείνει στο ξενοδοχείο.
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=411.0

Ο Ιούλιος βολεύει γιατί είναι νεκρή περίοδος για αγώνες αερομοντέλων.

Φημολογείται και κάτι για άτυπο αγώνα μικρών ηλεκτρικών ακροβατικών 3D πάνω από την πισίνα  . Θα βραβευτούν λέει και τα μικρά ηλεκτρικά foamίes που θα κάνουν την καλύτερη βουτιά στην πισίνα (ο DeltaMan μετά την σχετική προπόνηση στην Καστοριά θεωρείται φαβορί)   laugh

Ο Κος Αντώνης Παπαδόπουλος θα έρθει με μοντέλο να δει την καταλληλότητα του χώρου για F3J.

Ο Κος Κανδυλάκης θα έχει αρκετό χώρο απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες για να πετάξει Free Flight.

Ο Κος Κωνσταντακάτος άκουσα ότι δυσκολεύεται να βρει το κατάλληλο βαν για να χωρέσει τα μοντέλα που θέλει να πάρει μαζί του.

O Phantom Rider Κώστας Κωστόπουλος ίσως εμφανιστεί στο προσκήνιο. Ο χώρος δείχνει αρκετός και το χώμα μαλακό για C/L combat, αν όχι κάτι άλλο θα βρεθεί.

Θα γίνει και θα πάει καλά  Thumbs up

Υ.Γ. Πόσους χωράει το ξενοδοχείο Σπύρο;
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    rchotel
    Aeromodeller
    *

Για σας απο Κερκυρα

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 22:29:04 »

ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχουμε πεταξει το flying boat απο την πισινα οπως επισης και ενα f16  30 εκατοστα.  Οσο για θερμικα πιστευω οτι εχουμε αρκετα κρινοντας απο τους γλαρους και τα αλλα πουλια.
    Free Flight & C/L  ειανι κατι που θα ηθελα να πολυ να δω στο μοντελοδρομιο.
    Επισης μην ξεχναμε και τα ελικοπτερα.

Α...............................      Για οσους ενδιαφερονται φτιαχνουμε πιστα monster truck  και  buggy.

Καταγράφηκε

rchotel
    Aeromodeller
    *

Για σας απο Κερκυρα

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 22:30:15 »

εχουμε 20 δωματια με χωρητικοτητα μεταξυ 40 και 44 ατομα
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 13 Δεκ 2005, 13:37:17 »

Κύριε Σπύρο ,
    μόλις ανακοινωθεί η Ημερ/νία , κλείνετε ένα Δίκλινο για μένα (για 2 άτομα) για την Προηγούμενη + την ίδια βραδυά της Συνάντησης . Δηλαδή 2 Βράδυα .
    Δέν με ενδιαφέρουν τα 'κομφόρ'  Air Condition και Τηλεόραση (μόνο νά 'χει ένα Ντους) . Δώστε μου το φθηνότερο ...  Wink
    Όσον αφορά τα 3D πάνω απ'τη Πισίνα ... YOU BET ...  Thumbs up  Φώτα για το βράδυ έχει ??
    Θα το πετάω ενώ θα είμαι Αραχτός πάνω σε στρώμα ΜΕΣΑ στην πισίνα ...   
    Ά ... εμένα με ενδιαφέρει η πίστα για Τέρατα Φορτηγάκια ... Δείτε παρακάτω ...  Grin

* 3DJumpjpg.jpg (25.82 KB, 863x410 - εμφανίστηκε 366 φορές.)
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Συνάντηση αερομοντελιστών στην Κέρκυρα
    Μεταπήδηση σε: