Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.770 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 18:31:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 18:31:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:16]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 14:25]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309770
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 425
    Συνολικά: 427
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ  (Αναγνώστηκε 9182 φορές)
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 12:40:54 »

καλημέρα το μέγεθος του αεροπλάνου παιδιά δεν ήταν κατι το συνταρακτικο ήταν ένα scale   μοντέλο δικινητήριο μεγέθους 1,60 δηλαδή μιά κούτα όσο για το ταχυδρομείο είπε ότι δεν μπορούσε να πάει το όνομα δεν θέλω να το πω δημόσια αλλά εάν διαβάζει τοφόρουμ θα το καταλάβει βέβαια το λέω ότι δεν βαζω όλα τα μαγαζιά στην ίδια μοίρα και επειδή δεν θέλω να κρύβομαι πίσω απο ανωνυμία

Με εκτιμηση Σταμούλης Ιωάννης
    Καταγράφηκε
    stratos1978
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 20:29:31 »

φιλαρακι ναι ,ειναι απιστευτο αυτο που λες.
    γιατι δεν του εκανες μηνυση?
    αφησες κατι για σερβις,πηρες καποιο χαρτι απο το μαγαζι στα χερια σου?ειχες μαζι σου καποιον μαρτηρα?
    ετσι απλα του ''χαρισες'' την τ/κ?

πολυ περιεργο....

υγ. εννοειται οτι θα του εκανα το μαγαζι του ...οικοπεδο!
    Καταγράφηκε
    flyer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 20:37:11 »

Μέσα σε όλα αυτά που αναφέρονται θα πρέπει κάποιος να εκτιμήσει και το γεγονός ότι αυτό είναι ένα hobby και το κάνεις για να περνάς καλά και να παίρνεις μία ευχαρίστηση.

Είναι τελείως διαφορετικό από το να αγοράζεις ένα οποιοδήποτε άλλο προϊόν καθημερινής ανάγκης και στο οποίο σίγουρα θα έχεις πολλές επιλογές ή τουλάχιστον περισσότερες.

Προσωπικά ασχολούμαι με τον μοντελισμό πολλά χρόνια (και τωρα τελευταία και με πετούμενα) και για να μπορώ να το κάνω στερούμαι κάποια άλλα πράγματα, το οποίο βέβαια είναι επιλογή.

Οπότε επιθυμώ να έχω εξυπηρέτηση η όποια ανταποκρίνεται και στα χρήματα που δίνω και στις απαιτήσεις που έχω.

Όσον αφορά στον Κινέζο ναι τον προτιμώ κάποιες φορές (και όχι μόνο τον Κινέζο) διότι παίρνω αυτό που θέλω σε σωστή τιμή και στην ώρα του!!!!!

Γενικότερα είμαι υπέρ να στο να στηρίζω τα Ελληνικά μαγαζιά ΑΛΛΆ είμαι τελείως κατά να στηρίζω κάποιους που νομίζουν ότι είναι επιχειρηματίες επειδή έτυχε (με κάποιο τρόπο) να βρεθούν με ένα κατάστημα μοντελισμό!!!!!
    Καταγράφηκε
    serflyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 20:42:29 »

φιλαρακι ναι ,ειναι απιστευτο αυτο που λες.
    γιατι δεν του εκανες μηνυση?
    αφησες κατι για σερβις,πηρες καποιο χαρτι απο το μαγαζι στα χερια σου?ειχες μαζι σου καποιον μαρτηρα?
    ετσι απλα του ''χαρισες'' την τ/κ?

πολυ περιεργο....

υγ. εννοειται οτι θα του εκανα το μαγαζι του ...οικοπεδο!

Όταν σου συνβαίνει κάτι τέτοιο δεν το περιμένεις ποτε,ειδικά από ένα μαγαζί από το οποιο έχεις ψωνίσει επανειλημμένα.
    Τώρα όσο για μήνυσης και να κάνω οικόπεδο το μαγαζί του αλλου κλπ κλπ ,δεν αξίζει για μια μεταχειρισμένη t/k.

Απλά κατάπια το πικρό χάπι και απλά για μένα αυτό το μαγαζί έπαψε να υπάρχει.

Είμαι σίγουρος πάντως ότι αυτός ο κύριος αν διαβάσει αυτή την συζήτηση θα καταλάβει ποιος είμαι και σε τι περιστατικό αναφέρομαι διότι είναι και αυτός μέσα σε αυτό το site.

Καταγράφηκε
    stratos1978
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 20:43:49 »

ελα να σου πω εγω την δικη μου εμπειρια και μαλιστα προσφατη.

παω στο καταστημα του nem.gr πισω απο την αχαρνων για να αγορασω ενα ελικα για το μοτερακι agm 30cc που προσφατα αγορασα απο εξωτερικο.
    -ειμαι δευτερος στην σειρα.
    -ο τυπος(καταστηματαρχης) καθετε στο γραφειακι του και μιλαει ευγενεστατος με καποιον πελατη (που προφανως του τα σκαει χοντρα.
    -κλεινει το τηλεφωνο και μας ρωταει,τι θελετε?
    -ο φιλος πριν απο εμενα του λεει ''μια ελικα''
    -και εγω ελικα θελω του λεω
    -''δηλαδη και οι δυο ηρθατε για 2 ευρω '' μας λεει.
    -εγω του λεω οτι η δικια μου ειναι λιιιιγο ακριβοτερη ,16 ευρω για να ειμαι ακριβης.

οκ, μου την δινει ,και ερχετε η σειρα της αποδειξης..........της ποιας ειπες?

-θες αποδειξη?εχω την μηχανη κλειστη μου λεει.
    ΓΑΜΑΤΟ?HuhHuh??

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ?ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?HuhHuh

περνω τα ρεστα μου και φευγω.ηταν η τελευταια φορα που ειδε τα λεφτα μου.

Καταγράφηκε
    ZAFIRIS
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 20:47:05 »

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ?ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?

φιλε αυτο γινεται ανετα ανεκδοτο!!!!!
     laugh laugh laugh laugh

Περα απο την πλακα....θα ηθελα να μοιραστω και εγω την αποψη μου ή τις οποιες εμπειριες μου-ΚΑΛΕΣ και ΚΑΚΕΣ.Σε καθε επαγγελμα υπαρχει ο καλος και ο κακος,αλλωστε πισω απο την ιδιοτητα ειναι απλα ενας ανθρωπος.

Ξεκιναω απο τον Κινεζο ή οποιον αλλο εμπορα που ζει σε μια χωρα που θελει η οικονομια της να ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Φυσικα τα ξενα καταστηματα τις περισσοτερες φορες ειναι ποιο φθηνα,ειτε λογω χωρας παραγωγης,ειτε λογω ποσοτητας παραγωγης/εμποριας.Παλι ομως παρατηρητω οτι καποια ξενα μαγαζια εχουν χαλασει την οποια ποιοτητα ειχανε ή χρεωνουν υπερογκα ποσα μεταφορας.Αρα η επιλογη Ξενου μαγαζιου συνηθως ειναι φθηνοτερη αλλα θελει προσοχη και καποια εμπειρια.

Περναω τωρα στο θεμα των Ελληνικων μαγαζιων.Για αρχη πρεπει να παραδεχτουμε οτι η οποια Ελληνικη Κυβερνηση θελει να εξαφανισει την μεσαια ταξη και μεσα σε αυτους τον οποιον  Ελευθερο επαγγελματια.Αρα οι μαγαζατορες εχουνε συνεταιρο το κρατος και αρκετες φορες δεν μπορουνε να ειναι ανταγωνιστικοι....Αυτο σημαινει οτι ποτε δεν προκειται οχι να φθασουν αλλα ουτε να πλησιασουν τις τιμες του οποιου ΚΙΝΕΖΟΥ.

Καποια μαγαζια δεν εχουν καταλαβει οτι η εποχη του 'καθομαι και τα περνω" περασε και οτι αν δεν εχεις κομποδεμα απλα εκλεισες....Καποια αλλα μαθανε απο τα λαθη
     τους και προσεγγιζουν το ολο θεμα με ποιο ανθρωπινη συμπεριφορα....καποια αλλα παλι δουλευουν "ημιερασιτεχνικα"για να μπορεσουν να επιβιωσουν....και καποια αλλα απλα δεν αλλαζει ο ανθρωπος οτι και να κανεις... επισης καποια αλλα εχουν  "νοικιασει" μοντελιστες (η τιμη του ενοικιου ειναι αναλογη με το ΙQ του προσωπου) για την δυσφημιση ή την διαφημιση καποιου καταστηματος.

Επειδη ολοι εχουμε ψωνισει απο τα ελληνικα καταστηματα λιγο πολυ γνωριζουμε τους Μαγαζατορες και επιλεγουμε πολλες φορες να αγορασουμε ακριβοτερα γιατι απλα θελουμε να "πληρωσουμε" ή καλυτερα να ευχαριστησουμε τον Μαγαζατορα που μας στηριξε ή μοιραστηκε μια αερομοντελιστικη του εμπειρια μαζι μας...ή ακομα την ανθρωπινη επαφη που εχεις με εναν Μαγαζατορα και οχι απλα μια prepaid....

Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι υπαρχουν αρκετοι μοντελιστες που και για 5% διαφορα ψωνιζουνε απο εξω...(το αφηνω στην κριση σας)
    Υπαρχουν ομως και μαγαζατορες που οταν δουν οτι δεν παρακολουθεις την μοντελιστικη αγορα ειναι ικανοι να σου πουλησουν μπατονετα για τα αυτια για αξονα μοτερ!!!!

Επισης και με καθε επιφυλαξη δεν βλεπω τα Ελληνικα Μαγαζια να κανουν καποιες προσφορες ή εστω να πουλανε καποια προιοντα σαν σετ(π.χ μοτερ,σπινερ,ελικα,voltage regulator,lipo).Φανταζομαι οτι λογω ποσοτητας ισως να μπορεσουν ετσι να ριξουν το κερδος τους αλλα απο τον αριθμο των προιοντων να βγαλουν το ποσο που τους αναλογει σαν επιχειρηση.Ισως λογω κρισης ακολουθουν την πεπατημενη.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι ψωνιζοντας απο εξω κανουμε κακο στη χωρα μας αλλα και οι οποιοι κακοι επαγγελματιες ειναι συνεργοι σε αυτο....

Προσωπικα εγω,ενω εβρισκα ενα προιον στη ελληνικα αγορα πολυ ποιο φθηνο,προτιμησα να πληρωσω εως και 30% παραπανω απλα γιατι δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του καταστηματος.

Κλεινοντας η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να ειμαστε πολυ επιφυλακτικοι τοσο με τα Ξενα μαγαζια οσο και με τα Ελληνικα καταστηματα...να στηριζουμε το Μαγαζι που μας αντιμετωπισε ανθρωπινα,να γυρναμε την πλατη μας σε οσους δεν μας σεβονται σαν καταναλωτες αλλα ΠΑΝΤΑ να δινουμε μια δευτερη ευκαιρια γιατι ισως -λεω-ισως καποια στιγμη μπορει να αλλαξουνε τα πραγματα και εχουμε μια  υπευθυνη συμπεριφορα απεναντι στους συνανθρωπους μας .

Ελπιζω να μην ζαλισα αλλα ουτε να προσβαλα καποιον.

Με Σεβασμο,Ζαφειρης.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 00:10:18 από ZAFIRIS » Καταγράφηκε
    datamedic
    Aeromodeller Full Member

Knowledge is power and information is strength

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 22:03:25 »

όλα είναι σχετικά και οι αγοραστικές επιλογές πολλές, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Κάλο είναι όσοι έχετε να πείτε είτε παράπονο είτε ένα καλό λόγο , να λέτε και το όνομα του επιχειρηματία - μαγαζιού, αλλιώς μην μιλάτε καθόλου , είναι ακριβώς το ίδιο.

Φιλικά Τάσος.

Καταγράφηκε

Velocity Outrage Nitro 50
    T-Rex 600 Scaled to Jet Ranger Bell 206
    T-Rex 550
    Dji Phantom Vision
    Gnauper A6 Texan 91 4 stroke
    Hobbyking Breeze FPV
    chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 23:10:39 »

παιδια χωρις πολλα λογια, εξαιρουμενου ενα με δυο μαγαζια  ολοι η αλλοι ειναι ασχετοι και της αρπαχτης ... πραγματικα.....κρίμα και για αυτους που δεν ειναι επαγγελματιες,και για εμας που δεχομαστε τετοιες συμπεριφορες
    Καταγράφηκε
    ZAFIRIS
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 5 Φεβ 2015, 23:47:11 »

όλα είναι σχετικά και οι αγοραστικές επιλογές πολλές, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Κάλο είναι όσοι έχετε να πείτε είτε παράπονο είτε ένα καλό λόγο , να λέτε και το όνομα του επιχειρηματία - μαγαζιού, αλλιώς μην μιλάτε καθόλου , είναι ακριβώς το ίδιο.

Φιλικά Τάσος.

Σεβαστη η αποψη σου αλλα με αυτη την λογικη δεν θα υπηρχε ουτε μια γραπτη γραμμη στα forum αν ολοι μας επρεπε να ονοματισουμε (γιατι πολυ απλα δεν θελουμε να ονοματισουμε)ή πολυ απλα μπορει να θεωρηθει  κακοβουλη διαφημιση.

Αλλα αφου προτρεπεις τον κοσμο- ανωνυμα- να μην εκφραζει την αποψη του αλλα την ιδια στιγμη εκφραζεις την δικη σου,μηπως θα επρεπε να κανεις πραξη την προτροπη σου και να ονοματισεις εσυ?

Ομοιος Φιλικα Ζαφειρης.
    Καταγράφηκε
    serflyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 00:17:12 »

Φιλικά Τάσος.

Φιλε Τάσο,
    Eάν  ονοματίσω τον επιχειρηματία δεν αποκλείεται να
    φτάσουνε τα πράγματα στους δικηγόρους  (αυτος ο κυριος,μπορει να βρει πάτημα για συκοφαντική δυσφήμιση).
    Αν ήθελα να κάνω φασαρία θα την είχα κάνει από την αρχή,αλλα δεν το έκανα,και δεν θέλω να το κάνω ειδικά 8-9 μήνες μετά το περιστατικό.
    Απλά καταθέτουμε ο καθένας της  εμπειρίες του.

Καταγράφηκε
    ΜΑΥΡΟΣ79Β
    Aeromodeller Full Member

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 00:18:15 »

Φιλικά Τάσος.

για να μην γινω πολυ κακως,με το ονομα και το καταστημα,,,,,,,  θα γινω πολυ καλoς με το ονομα και το καταστημα  γιωργος-modellsport.gr    Thumbs up up:

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 7 Φεβ 2015, 23:19:29 από ΜΑΥΡΟΣ79Β » Καταγράφηκε

ΖΗΤΩ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 01:05:04 »

Σας φαίνεται απίστευτο αλλα δυστυχώς δεν είναι.

Όταν ο άλλος έχει πάρει το αντικείμενο και δεν στο επιστρέφει παρα μόνον με τους δικούς του ορους, η έρχεσαι στα χερια και το πράμα παίρνει άσχημη τροπή,η δίνεις τόπο στην οργή και το παρατάς.

Προτίμησα το δευτερο.

Δεν αξυζε για μενα, να γινει τοσι φασαρια.

Aπλά αυτός ο πονηρός έμπορος μπορεί να νόμιζε ότι κέρδισε ένα ποσον ,αλλα σίγουρα έχασε έναν πελάτη(που είχε αγοράσει πολλά στο παρελθόν απ ο τον ίδιο),από τον οποιο σίγουρα θα είχε να κερδίσει περισσότερα, με την πάροδο του χρόνου

Αυτό δεν σημαίνει ότι στη Ελλάδα δεν έχει καλά καταστήματα,μερικά μάλιστα είναι και παρα πολύ καλά.
    Ούτε σημαίνει ότι στο εξωτερικό είναι όλη καλοί

Απλά ανέφερα ένα πολύ ατυχες περιστατικό.

Τι λες ρε φιλε συγνώμη πλακα μας κανεις σου εφαγε την τ/κ  με δόλιο τρόπο και θα το αφήσεις ετσι !!! εμένα μου εχουν κανει το ιδιο (επειδη ξερω τον τροπο με κάρτα γραφικον) πήγαμε απο εκει με φιλο και τον κάναμε ρομπα με τιγκα πελατες μεσα  που πηγε να μας βγάλει τρελούς και άσχετους με το αντικείμενο.
    Αν εχεις απόδειξή για την παραλαβή της είμαι υπέρ κραξικο δημόσια και καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή γιατι αλλιώς θα πέσουν και αλλοι στην λούμπα ισως με ακριβότερα πράγματά.
    Αλλα ειμαι σίγουρος πως έκανες το λαθος να μην σου κόψει δελτιο παραλαβής ισως γι αυτο έκανες πίσω όπως επισης μπορει να σου ζήτησε λεφτα για μια επισκευή που μπορει να μην έκανε ποτε οπότε σε έφερε σε δίλημμα γνωστό το κολπο σου λεει αμα δεν πληρώσεις δεν την παίρνεις πισω  ως ελαχιστη χρέωση εργασίας και ας μην την κοίταξε καν.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 10:48:41 από dukepapas » Καταγράφηκε
    serflyer
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 08:47:10 »

Παραθεση απο dukepapas

""""Αλλα ειμαι σίγουρος πως έκανες το λαθος να μην σου κόψει δελτιο παραλαβής ισως γι αυτο έκανες πίσω όπως επισης μπορει να σου ζήτησε λεφτα για μια επισκευή που μπορει να μην έκανε ποτε οπότε σε έφερε σε δίλημμα γνωστό το κολπο σου λεει αμα δεν πληρώσεις δεν την παίρνεις πισω  ως ελαχιστη χρέωση εργασίας και ας μην την κοίταξε καν.'''''

Φιλε dukepapas.

Εγινε όπως ακριβώς το είπες,χωρίς χαρτιά,χωρίς τίποτα.Και είμαι και σίγουρος ότι δεν στάλθηκε ποτε στο εξωτερικό για επίσκευη η t/k αν και πλήρωσα 20 ευρώ μεταφορικά.
    Η συνφωνία ήτανε να μην επισκευαστεί η t/k εάν δεν ενημερωθώ πρώτα για το κόστος.
    Μετά από ένα μηνα με καλεί και μου ζητάει να πληρώσω αλλα 80 ευρώ για επίσκευη.
    Αρνήθηκα να τα πληρώσω γιατί δεν ενημερώθηκα πριν όπως είχα κάθε δικαίωμα.
    Με τά πολλά κατέβασε την απαίτηση του στα 70 ευρώ και μετά στα 50 ευρώ.
    Οταν ρώτησα τι ζημια είχε η t/k η απάντηση ήτανε ότι δεν είχε καμια ζημια και oti το service άλλαξε προληπτικά μια πλακέτα.
    Δηλαδή φανερή κοροϊδία.
    Είναι δυνατόν η t/k να μην είχε ζημια και να αλλαχτεί προληπτικά μια πλακέτα και να υποχρεωθεί ο πελάτης να πλήρωση μια επίσκευη μη αναγκαία?
    Στο τέλος αφού δεν συνφωνουσα να πληρώσω και αφου δεν μου επέστρεφε την t/k, μου λέει ότι μπορεί να την πουλήσει 100 ευρώ για να πάρει αυτός τα 70 ευρο της επισκευης και να μου δώσει πίσω 30 ευρώ.
    Ακόμα περιμένω (ματαια)να με πάρει για να μου επιστρέψει τουλάχιστον αυτα.

Που να περιμένεις τέτοιο πράγμα από κατάστημα του οπίου είσαι πελάτης!!!!

Και η τ/κ,μια futaba T7C αγορασμένη από το ίδιο κατάστημα ενάμισι χρόνο πριν.

Tο συμπέρασμα δικό σας.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 09:02:16 από serflyer » Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2015, 10:56:31 »

Undecided Λυπάμαι πραγματικά αλλα είδες άμα ο πελάτης δεν ξέρει τα δικαιώματα του έπρεπε να επιμείνεις να σου κόψει ενα παραστατικό είναι υποχρεωμένος πάντως στύλε μου με πμ το μαγαζί να ξέρω και να μην σε νοιάζει έτσι και αλλιώς η χαζομάρα και η κουτοπονηριά είναι γνωστή οπότε επειδή είναι κλειστός ο κύκλος σίγουρα θα μαθευτεί.
    Παντως αν ηταν spectrum μικρο το κακο ....... μπορεί να γλίτωσες μερικά αεροπλάνα  laugh κάθε εμπόδιο για καλο που λενε (πλακα κανω) angel
    Καταγράφηκε
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2015, 17:37:12 »

: τελικα θα πρεπει να πηγαίνουμε με δικηγορο στο ελληνικο μαγαζι
    η να εχουμε τελειωσει την νομικη πρωτου κανουμε καποια αγορα?  

Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ
    Μεταπήδηση σε: