Μα σάς παρακαλώ , μήν τραβάτε φωτογραφίες . Μήν τραβάτε σας λέω ... Μήν ... μήν , σάς παρακαλώ ...
ΟΚ , ΟΚ αφού επιμένετε τραβήξτε τις ...

Φαντάστηκα ένα Πλατώ με ένα αμφιθεατρικό τοξοτό ξύλινο δάπεδο , όπου τα μικρά παιδιά θα κάθονται οκλαδόν πάνω τους (θα έχει στρωμένη μοκέτα) . Τον παρουσιαστή στη μέση (όρθιο) με ένα μοντέλο σε ένα τραπεζάκι Γυάλινο για να φαίνεται απο όλες τις γωνίες (και απο κάτω για να μήν μας κατηγορήσουν για ταχυδακτυλουργούς) ...
Ο παρουσιαστής θα μιλά συνεχώς και θα ρωτά τα παιδιά , θα έχει δηλαδή Άμεση επαφή μαζί τους . Κανείς δέν θέλει Διάλεξη αυτού καθ'αυτού ειδικά στην ΤV . Διάλογος να γίνεται με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του παρουσιαστή βέβαια ...
Παρ.: Γιά πείτε μου , πόσοι απο εσάς έχουν φανταστεί να γίνουν πιλότοι μιά μέρα ... ?
Παιδ.: "σηκώνουν δειλά - δειλά μερικοί τα χέρια και μερικές κοπέλες επίσης !"
Παρ.: Ξέρετε πως πολλοί απο τους σημερινούς πιλότους υπήρξαν αερομοντελιστές ?
Παιδ.: "γελούν και μερικοί φαίνονται εντυπωσιασμένοι αρχικά ... "
Παρ.: Αλήθεια , απο ποιά ηλικία νομίζετε πως ξεκινά ο μοντελισμός ?! Μήπως απο 8 ή 15 χρονών ? Μήπως είναι μόνο για τους μεγάλους και για αυτούς που έχουν πολλά λεφτά ?
Παιδ.: "Κάποιος μικρός μιλάει και λέει ... " ναί , εγώ νομίζω πως είναι για μεγάλους γιατί έχει πολλά κουμπιά , βενζίνη και καλώδια . Ο μπαμπάς μου άκουσε για την εκπομπή στην τηλεόραση και μου είπε να έρθω ... "έχει και λίγο 'μουντή' φατσούλα ... "
Παρ.: Χμμ ... έ λοιπόν ξέρεις κάτι .. πώς σε λένε ?
Παιδ.: Αλέξανδρο με λένε αλλά οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλέξη .
Παρ.: Λοιπόν Αλέξανδρε , εγώ θα σε φωνάζω έτσι γιατί έχεις υπέροχο Ελληνικότατο όνομα , θά 'θελα να σου πώ πώς ο μοντελισμός μπορεί να ξεκινήσει απο 4 ή και 3 χρονών με Πολύύύ απλά αεροπλανάκια που ακόμη και εμείς αυτή τη στιγμή μπορούμε να φτιάξουμε μαζί άν με βοηθήσεις εσύ και όσοι φίλοι μας θέλουν ... Λοιπόν τί λέτε , θα έρθετε όλοι εδώ να με βοηθήσετε ?? ...
"Και όλοι μαζί φτιάχνουν απο 3 χιλιοστά μπάλσας απλά ανεμοπτεράκια . Μαθαίνουν επιτόπου πως πρέπει να το ζυγίσουν γιατί είναι Σημαντικότατο για να πετάξει σωστά . Επίσης φτιάχνουν και καταπέλτες με ξυλάκια απο σουβλάκια όπου πιάνουν επάνω ένα Λάστιχο του εμπορίου και απο μιά εγκοπή που θα φτιάξουν μπροστά στο αεροπλανάκι τρελαίνονται στις ... εκτοξεύσεις μέσα στο Πλατώ ή έξω στην αυλή ... "
Κάπως έτσι μπορεί να κλείσει η πρώτη εκπομπή ...