Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.694 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 06:44:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 06:44:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309694
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 111
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 98
    Συνολικά: 99
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  (Αναγνώστηκε 5962 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 17:01:10 »

Μάνο φίλε μου το σπίτι σου είναι και δικό μας. Όλοι Έλληνες είμαστε, η Ελλάδα μια και ενωμένη και όταν χρειαστεί θα το αποδείξουμε. Μέχρι τότε μπορεί οκαθένας να λέει ότι του κατέβει. Τα σύνορά μας είναι χαραγμένα, είναι γνωστά με σφραγίδες και υπογραφές και όποιος θέλει εδώ είμαστε, ας έρθει να τα πάρει. knuppel2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    dragonsyr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 17:02:10 »

μπορω να φτιαξω για σενα εναν χαρτη που να δειχνει την τουρκια ελληνικη....... εσυ που εισαι εγγεγραμμενος θα τον βαλεις προς απαντηση??
    εγω παντως δεν θα κανω login
    Καταγράφηκε

SCEADU Evo 37(B) SWM(A)  *  OS MAX 37 SX-H  *  GY401  *  Spectrum dx7-AR7000
                                             ....Καλές Προσγειώσεις....
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 17:12:36 »

Παιδιά μην μπερδευόμαστε, ανεξάρτητα με το τι έγραψε κάποιος, το συγκεκριμένο φόρουμ δεν έχει σχέση με το τι λέει ο καθένας. Με το login εκεί δε σημαίνει ότι συμφωνείτε με το θέμα. Φόρουμ είναι. Απλά κάποιοι βρήκαν χαλαρούς τους admin και το γράψαν. Εμ τι νομίζετε νοικοκύριδες σαν τον Κωστόπουλο λίγοι υπάρχουν  angel
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ahouliar
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 17:48:00 »

Επειδή είμαι λίγο χαζος... Το πρόβλημα μας είναι αν θα κάνει κάποιος login?Αν κάποιος κάνει login, αυτό τι σημαίνει? Και στο you tube κάνουμε login, το οποίο σφύζει από ανθελληνικά videos (από Τούρκους, Αλβανούς..κτλ.) videos κακοποίησης αλλοδαπών από μπάτσους..Αυτό τι σημαίνει ότι συμφωνούμε με αυτά?
    Μάνο φίλε μου το σπίτι σου είναι και δικό μας. Όλοι Έλληνες είμαστε, η Ελλάδα μια και ενωμένη και όταν χρειαστεί θα το αποδείξουμε. Μέχρι τότε μπορεί οκαθένας να λέει ότι του κατέβει. Τα σύνορά μας είναι χαραγμένα, είναι γνωστά με σφραγίδες και υπογραφές και όποιος θέλει εδώ είμαστε, ας έρθει να τα πάρει. knuppel2
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Sfyris: Εγώ δεν είμαι από Θεσσαλονίκη (από Ιωάννινα) αλλά ενοχλούμαι με το χάρτη αυτό!!!!!
    Καταγράφηκε

Αριστοτέλης Χουλιάρας
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 18:06:53 »

Επίσης καλό είναι να θυμούνται κάποιοι ετέροι μας (Ευρωπαίοι - διορθώνω για αποφυγή παρεξηγήσεων), οτι χάρη στο οτι εμείς υποφέρουμε αυτοί ευημερούν  Είμαστε (οι Έλληνες - ξαναδιορθώνω για τον ίδιο λόγο) ο κυματοθραύστης τους αν δεν το πήραν χαμπάρι.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 11 Δεκ 2007, 00:28:33 από sfyris » Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 21:06:20 »

Στο YouTube δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή login για να δεις τα περιεχόμενα, ούτε καν για να το κάνεις flag. Μόνο για να στείλεις σχόλιο. που είναι κατανοητό.

To http://www.facebook.com/, όπως και το YouTube και άλλα sites σίγουρα δεν έχουν ευθύνη για κάτι που δημοσιεύεται αυτόματα. Δεν μπορεί να εμποδιστεί και δεν μπορεί να γίνει κατανοητό το περιεχόμενο σε ξένη γλώσσα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στο Aeromodelling GR. Στο YouTube γίνεται αλαλούμ.

To http://www.facebook.com/ δεν μπορεί να το δει οποιοσδήποτε, πρέπει να κάνει εγγραφή και σύνδεση, δεν έχει ελεύθερη πρόσβαση σε τίποτα. Εδώ υπάρχει διαφορά.

Αμφιβάλλω για την ουσιαστική δύναμη τέτοιων δημοσιευμάτων, μάλλον οι αντιδράσεις τα τροφοδοτούν. Πολλές φορές υπερτιμάται η σημασία τους και η συμμετοχή τους σε κάποια αποτελέσματα.

Υπενθυμίζω οτι δεν υπάρχει πίνακας για θέματα εκτός αντικειμένου στο Aeromodelling GR, έχουν διαγραφεί αρκετά, διαφορετικά θα πλατειάζαμε χωρίς λόγο. Πολλές φορές το θέμα είναι πραγματικά ενδιαφέρον, άλλες μόνο από συγκεκριμένη σκοπιά και μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες.

Υ.Γ. Εχω γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη και έχω πολλούς συγγενείς εκεί, τυχαίνει και να ενοχλούμαι από ζητούμενα πιστοποιητικά "εθνικοφροσύνης". Το ίδιο συμβαίνει πιστεύω για αρκετούς, ανεξάρτητα από τόπο καταγωγής.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2007, 22:09:29 »

...αμφιβάλλω για την ουσιαστική δύναμη τέτοιων δημοσιευμάτων, μάλλον οι αντιδράσεις τα τροφοδοτούν...

Thumbs up
    Καταγράφηκε
    manos_skg
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 12 Δεκ 2007, 18:34:29 »

Υ.Γ. Εχω γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη και έχω πολλούς συγγενείς εκεί, τυχαίνει και να ενοχλούμαι από ζητούμενα πιστοποιητικά "εθνικοφροσύνης". Το ίδιο συμβαίνει πιστεύω για αρκετούς, ανεξάρτητα από τόπο καταγωγής.

Τι εννοείτε κύριε Κωστόπουλε;

Όσον αφορά στην τροπή που έχει πάρει το θέμα νομίζω ότι πλέον θα σας ζητήσω εγώ να το σβήσετε γιατί δεν περίμενα τέτοιο μπαράζ απαντήσεων παρά μόνον την προώθηση του link σε άλλα forums που μπορεί κάποιοι να συμμετέχουν!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 13 Δεκ 2007, 16:36:26 από manos_skg » Καταγράφηκε

... το πάθαμε κι' αυτό ...
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2007, 20:48:44 »

Τι εννοείτε κύριε Κωστόπουλε;

Όσον αφορά στην τροπή που έχει πάρει το θέμα νομίζω ότι πλέον θα σας ζητήσω εγώ να το σβήσετε γιατί δεν περίμενα τέτοιο μπαράζ απαντήσεων παρά μόνον την προώθηση του link σε άλλα forums που μπορεί κάποιοι να συμμετέχουν!

Αγαπητέ Μάνο,

Είδες τι κατάφεραν τα "κουμάσια" οι γείτονες μας τελικά;
    Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να τσακωθούμε εδω μέσα για το ποιός είναι πιο Έλληνας απο τον άλλο. ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ είμαστε και όσοι δεν είμαστε τουλάχιστον έτσι το αισθανόμαστε.
    Το αν αυτοί οι κόπανοι γράφουν αηδίες τα γραφόμενά τους αφορούν τους ίδιους και όσους ανοίκουν στην συνομοταξία των ΗΛΙΘΙΩΝ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ. Το αν θα παραμείνουν τα σύνορά μας ακέραια ή  μεγαλώσουν ή μικρύνουν αυτό αφορά και ΒΑΡΥΝΕΙ τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ μας ηγέτες και όχι εμάς τους πολίτες. Εμείς πρέπει αν μή τι άλλο να να κάνουμε πράξη τα όσα καλά μας δίδαξαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Και σίγουρα το καλλίτερο απόφθεγμά τους ήταν το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ".
    Με φιλικούς χαιρετισμούς στους βορειοελλαδίτες συντρόφους και συνφορουμίστες, αλλά και στους υπόλοιπους "θιγμένους" όμως όχι "διανοητικά καθυστερυμένους - σαν αυτούς τους γείτονες μας " έλληνες σε όλη την επικράτεια,
    Τρύφωνας
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 18 Δεκ 2007, 21:53:45 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
    Μεταπήδηση σε: