Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά για να πω την αλήθεια δεν αποφάσισα να κάνω τις παρουσιάσεις αυτές (ίσως να ακολουθήσουν και άλλες) για τα μπράβο (το εννοώ!

).
Ένας λόγος είναι ότι παρουσιάζοντας κατασκευές (όλοι μας, με ότι κάνει ο κάθε ένας) ίσως καταφέρουμε να τραβήξουμε και άλλους σε κατασκευές και να αφήσουν λίγο τα ARF. Δεν λέω, καλά είναι και αυτά αλλά με μέτρο. Άλλωστε ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ανέκαθεν σήμαινε κατασκευή.
Ένας άλλος λόγος είναι ότι δείχνοντας τεχνικές (και εδώ είναι άλλοι ΠΟΛΥ καλύτεροι από εμένα) όλο και κάποιον βοηθάμε να αντιμετωπίσει δικά του θέματα .Εγώ για παράδειγμα βλέποντας τα βιντεάκια του απίστευτου SHINDEN του Αργύρη είδα πως μπορώ να καμπυλώσω το αλουμίνιο για την κατασκευή που έχω τώρα στα σκαριά, και για να πω την αλήθεια ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να δείξω και εγώ τι έχω κάνει. Είμαι σίγουρος ότι οι λύσεις μου δεν είναι και οι καλύτερες αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό.
Όσο για πτήση, για την ώρα δεν προβλέπεται. Δεν έχω τα ηλεκτρονικά και το κόστος είναι «αλμυρό». Πέραν αυτού, έχοντας ήδη ένα δικινητήριο και ένα τρικινητήριο και πηγαίνοντας για πτήση το πολύ μια φορά τον μήνα, δεν έχω και πολύ κέφι να μπλέξω με άλλο ένα αεροπλάνο με πάνω από μία μηχανή! Βάλε σε αυτά και το μέγεθος ...άστα!

Ευχαριστώ και πάλι.
Κώστας.