Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:38:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:38:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 43
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 35657 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #75 στις: Κυριακή, 20 Ιαν 2008, 17:38:08 »

Πιστεύω πως είναι Απαραίτητο ένα Έντυπο γιατί :

*  Προάγει τον Ελληνικό γραπτό λόγο . Δυστυχώς βλέπω πολλούς νέους να μήν μπορούν να εκφραστούν πλέον γραπτώς ακόμη και στο Φόρουμ ... 

*  Δέν αφήνει 'εκτός' όλους εκείνους τους λίγο ηλικιωμένους ας πούμε που δέν θέλουν είτε δέν ξέρουν είτε δέν έχουν την ικανότητα τη δική μας να κοιτάνε μιά οθόνη για πάνω απο 30 λεπτά . Ο άνθρωπος γυρνά , οι αξίες αλλάζουν και έχουμε αρκετούς θα έλεγα Έλληνες αερομοντελιστές σε ηλικία άνω των 40 ετών ...

*  Παρ'όλης της εξάπλωσης του Διαδικτύου , πάντα το περιοδικό έχει άλλη αίγλη , του δίνεις άλλη σημασία . Στα φόρουμ , μπαίνουν και γράφουν χίλιοι δυό φίλοι , κάθε καρυδιάς καρύδι και στο τέλος χάνεσαι και μπερδεύεσαι . Ένα έντυπο όμως έχει φιλτραριστεί για το περιεχόμενό του και δέν σε παρασύρει σε άλλα μονοπάτια ούτε δικαιούσαι να το παρασύρεις και εσύ ...

Απόδειξη αυτού είναι πως θα σκεφτόμουνα Λιγότερο να κάνω Format στον Η/Υ μου , παρά στην Βιβλιοθήκη μου !

DM
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #76 στις: Κυριακή, 20 Ιαν 2008, 19:04:48 »

Φιλε μου DeltaMan συμφωνώ και επαυξάνω!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #77 στις: Κυριακή, 20 Ιαν 2008, 19:24:41 »

1) Μήπως ξέρει κανείς πόσο θα στοίχιζε η εκτύπωση μίας σελίδας Α4 ? Άν , για παράδειγμα , το περιοδικό είχε 40 σελίδες αρχικά , και κάποιος ήθελε να εκτυπώσει 200 περιοδικά , πόσο θα στοίχιζε στο τυπογραφείο ? Ας μήν σκεφτόμαστε για ποιοτικό ή το καλύτερο χαρτί στην αρχή ...

2) Πόσο στοιχίζει ένας ικανός Laser εκτυπωτής για τη δουλειά αυτή ? Λέμε άν για παράδειγμα ήθελες να αποφύγεις το τυπογραφείο ... Πόσο θα στοίχιζε η αλλαγή μελανοταινιών κ.λ.π. και κάθε πότε ?

3) Άν μερικοί αρθρογράφοι του περιοδικού ήταν επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν μερικά προιόντα θα πείραζε τον κόσμο πιστεύετε ?

Oπς  sorry αυτό το post δεν το είδα ήταν στην προηγουμενη σελίδα!

Δεν στοιχίζει πολλά όπως το θέτεις και άμα είναι συλλογική προσπάθεια το κόστος είναι ακόμα πολύ πιο μικρό, ακόμα και ποιοτικά προσεγμένο να είναι
    που είναι και το ζητούμενο γιατί όχι...Όπως το λες για αρχή όμως έτσι?? γιατί σίγουρα αργά η γρήγορα πρέπει να μπούμε στην λογική τις διανομής σε όλη την ελλάδα
    βεβαια  και μέσο των εμπόρων του είδους να πουλιέται απεθείας στα μαγαζιά + τις απευθείας συνδρομές  μέσο net και όχι μονο κτλ...για αρχή καλά είναι..

όλα γίνονται, που θα πάει θα σας βάλω στην μπρίζα, τρόπους όσους θέλετε!!

Στο τρίτο  ερώτημα σου είναι συζητήσιμο και δεν είναι εκ του παρόντος,σημασία έχει ότι ικανά άτομα παίρνουν επιτέλους μπροστά και βλέπουν μπροστά!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    akmakas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #78 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 00:52:34 »

Εχω ένα πολύ παλιό περιοδικό modeling από το 1988 περίπου αν σας ενδιαφέρουν τα νοσταλγικά τεύχη να το σκανάρω και να το ανεβάσω!

Αγαπητέ φίλε,

η πρότασή σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σε ενημερώνω ότι η Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών, έχει πρόγραμμα να ανεβάσει στην ιστοσελίδα της όλες τις δημοσιεύσεις του παρελθόντος με αερομοντελιστικά θέματα. Επομένως η εργασία σου να σκανάρεις τα παλιά τεύχη του modelling (εμείς έχουμε απο το 1995 τεύχος 45) θα είναι ακρως ενδιαφέρουσα, και αν θέλεις μπορείς να μας τα στείλεις να τα συμπεριλάβουμε μαζί με τα άλλα στην ιστοσελίδα μας.

Αργησα να απαντήσω μιας και βρίσκομαι σε μια κατάσταση τρεξίματος και άγχους...Τεσπα..Θα το ξεκινήσω και μόλις το τελιώσω θα κάνω ποστ!
    Καταγράφηκε

To Forum των πωρωμένων συλλεκτών...
    Retro computers.συλλεκτικά αντικείμενα...
    www.silogomania.forumotion.com...
    Back to the roots...
    Δημήτρης Σιόλος
    Aeromodeller Sr. Member

aka Γεωλόγος

« Απάντηση #79 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 08:48:42 »

Εχω ένα πολύ παλιό περιοδικό modeling από το 1988 περίπου αν σας ενδιαφέρουν τα νοσταλγικά τεύχη να το σκανάρω και να το ανεβάσω!

Αγαπητέ φίλε,

η πρότασή σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σε ενημερώνω ότι η Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών, έχει πρόγραμμα να ανεβάσει στην ιστοσελίδα της όλες τις δημοσιεύσεις του παρελθόντος με αερομοντελιστικά θέματα. Επομένως η εργασία σου να σκανάρεις τα παλιά τεύχη του modelling (εμείς έχουμε απο το 1995 τεύχος 45) θα είναι ακρως ενδιαφέρουσα, και αν θέλεις μπορείς να μας τα στείλεις να τα συμπεριλάβουμε μαζί με τα άλλα στην ιστοσελίδα μας.
    Εννοείτε το παλιό στατικο Modelling που ειχε στο τελος λιγο αερομοντελισμο,γιατι εχω παρα πολλα τευχη του και ισως να μπορουσα να βοηθησω,αν και δεν εχω scanner...Καιι εχω βρει και 2 αεροποριες του 1976 του πατερα μου...Για περισσοτερα στον Evan που τις ειδε...
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #80 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 09:39:10 »

Αγαπητοί φίλοι,

απ' ότι αντιλαμβάνομαι οι θερμοί υποστηρικτές Ελληνικής έκδοσης δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο, ούτε ως αρθρογράφοι.

Ρωτήστε κάποιον που έχει ασχοληθεί με έκδοση, αρθρογραφία, και το οικονομικό θέμα, και μετά μπορείτε να επανέλθετε με σαφέστερες προτάσεις.

Οποιος γνωρίζει λοιπόν το θέμα, ας παρουσιάσει την οικονομοτεχνική μελέτη της έκδοσης ενός Ελληνικού περιοδικού (επίσημα, με βιβλία εφορίας, υπεύθυνο έκδοσης, κ.λ.π.)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #81 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 16:18:11 »

άντε μπόις!! Thumbs up

ψάξτε το λίγο να δούμε τι παίζει μην μιλάμε στον αέρα...

να το ψάξω εγώ από γαλλία για ελλάδα δεν λέει... Undecided
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #82 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 13:12:26 »

Κύριε Γιάννη ,

απ' ότι φαίνεται έχετε ασχοληθεί με το θέμα .
    Εγώ δέν έχω ασχοληθεί γι'αυτό και ρωτάω , μήπως και μάθω . Γι΄αυτό άλλωστε είμαι μέλος σε αυτό το Φόρουμ .

Μπορείτε λοιπόν να ανακοινώσετε τα Δικά σας στοιχεία ?
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #83 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 15:06:11 »

Κύριε Γιάννη ,

απ' ότι φαίνεται έχετε ασχοληθεί με το θέμα .
    Εγώ δέν έχω ασχοληθεί γι'αυτό και ρωτάω , μήπως και μάθω . Γι΄αυτό άλλωστε είμαι μέλος σε αυτό το Φόρουμ .

Μπορείτε λοιπόν να ανακοινώσετε τα Δικά σας στοιχεία ?

Δεν κατάλαβες Απόστολε,

το θέμα δεν είναι το τι ξέρω εγώ, αλλά το πως αντιλαμβάνονται την έκδοση περιοδικού αυτοί που θέλουν οπωσδήποτε να κυκλοφορήσει. Αυτοί που γκρινιάζουν γιατί δεν υπάρχει Ελληνικό περιοδικό όπως τα αντίστοιχα ξένα.

Εγώ δεν λέω να μη κυκλοφορήσει Ελληνικό περιοδικό, αλλά δεν είμαι αισιοόδοξος ότι ΑΝ τελικά κυκλοφορήσει θα κρατηθεί σε κυκλοφορία για αρκετό χρόνο, και ότι ο χρηματοδότης του δεν θα χάσει τα χρήματα που επένδυσε. Οτι δηλαδή δεν θα έχει την τύχη των προγενέστερων.

Πόσοι Ελληνες αερομοντελιστές μπορούν να γράψουν έγκυρο τεχνικό άρθρο; Πόσοι μπορούν να καλύψουν δημοσιογραφικά μία εκδήλωση; Ποιός θα δακτυλογραφήσει τα κείμενα και θα φιλοτεχνήσει τις φωτογραφίες; Ποιός θα είναι ο διορθωτής; Ποιός θα ασχοληθεί με τις διαφημίσεις; Τελικά ποιός θα είναι ο χρηματοδότης, και ποιός ο υπεύθυνος κυκλοφορίας; Ο λογιστής; Ο μεταφορέας; Ο σύνδεσμος με το τυπογραφείο; Ποιός χώρος θα δέχεται τα παλιά τεύχη και τις επιστροφές;

Ολα τα σύγχρονα ξένα περιοδικά είναι πλέον ένας κατάλογος προϊόντων, με την ίδια καταχώρηση, κάθε μήνα, μέσα στον οποίο εμφανίζονται και ένα - δύο άρθρα, από αξιόλογο αρθρογράφο.
    Τα υπόλοιπα άρθρα είναι πληρωμένα από τους εμπόρους για να διαφημίσουν (δήθεν να κάνουν τεστ) στο μοντέλο τους, ή δήθεν "να τι νέο βρήκαμε στα μαγαζιά".

Χαρακτηριστικά, πριν μερικά χρόνια, τρία Αμερικάνικα περιοδικά σε διάστημα 3-5 μηνών παρουσίασαν τεστ ενός συγκεκριμένου μοντέλου, με άλλο αρθρογράφο το καθένα, αλλά τους ξέφυγε και περιέλαβαν κοινά κείμενα, που προήρχοντο από το έτοιμο άρθρο που τους έδωσε ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίας που το λανσάριζε.

Από τις προσωπικές μου εμπειρίες θα σου πω ότι μου ήταν δύσκολο να είμαι συνεπής με την ημερομηνία παράδοσης ύλης, σε όποιο περιοδικό και αν είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω, και αυτό ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για όλους.

Οταν ανέλαβα να ετοιμάσω το αγγλόφωνο newsletter της CIAM, για 32 σελίδες (μία έκδοση ανά έτος), η εργασία άρχιζε Οκτώβριο, και μετα βίας ήταν έτοιμο στα μέσα Μαρτίου. Χωρίς βοήθεια, η αντοχή μου (κυρίως με τους ξένους που δεν έστελναν εγκαίρως το άρθρο που ανελάμβαναν) εξαντλήθηκε σε τρία τεύχη.

Από τα λίγα Ελληνικά περιοδικά που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, άκουσα τρελά πράγματα:
    Πολλές εταιρείες έστελναν την διαφήμισή τους, που δημοσιεύετο, αλλά ποτέ δεν την πλήρωσαν. Πολλές φορές δεν έγινε σωστή απόδοση των εισπράξεων από τις πωλήσεις στα περίπτερα. Δεν πλήρωσε ο νέος υπεύθυνος την εφορία, και αυτή κυνήγησε τον προηγούμενο υπεύθυνο.

Αν το περιοδικό θα έχει στόχο μόνο την πληροφόρηση των λίγων, και όχί την ευρεία κυκλοφορία, είναι χαμένο απο χέρι. Το Internet θα το φάει λάχανο.
    Αν στοχεύει σε ευρεία κυκλοφορία χρειάζεται να γίνει πρώτα εταιρεία για να κινήσει τα νήματα.

Επανέρχομαι λοιπόν στο ότι "Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά καλύτερη η γνώση και η οργάνωση".

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    gregman
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #84 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 15:39:12 »

Αγαπητοι φιλοι

η ιδεα ενος περιοδικου αερομοντελιστικου ειναι ομορφη , μπορει να ειναι δυσκολη υποθεση δεν ειναι ομως και απαγορευτικη.

Η δικια μου εμπειρια  στο αντικειμενο περιοριζεται στην εκδοση αρκετων απο τα τευχη του Αερομοντελιστη που εξεδιδε η ΕΑΑ και που βρισκονται  στο aeromodelling σε ηλεκτρονικη μορφη.

Σας διαβεβαιωνω οτι παρ ολες τις δυσκολιες ηταν μια ευχαριστη εμπειρια και μαλιστα σε εποχες που τα κομπιουτερ ηταν λιγα και φτωχα σε δυναντοτητες.

ειχαμε την τυχη οι περισσοτεροι απο τους τοτε εμπορους να μας στηριξουν με διαφημισεις ωστε να μειωσουμε το κοστος  εκδοσης και διανομης αλλα παντα τσονταραμε και απο το ταμειο.

απαιτησε ομως περα απο το συντονισμο και την ευρεση αρθρων και φωτογραφιων πολυ χαμαλικι και τρεξιμο για διορθωσεις  προσαρμογη υλης   πηγαινε ελα απο το μονταζ στο τυπογραφειο μεταφορα τευχων φακελωμα ταχυδρομεια κλπ.

ευτυχως  υπηρχε βοηθεια απο οσα μελη ειχαν διαθεση  αλοιως δεν θα ηταν δυνατη η πραγματοποιηση  της εκδοσης.

και σημερα καπως ετσι ειναι το τρεξιμο με τη διαφορα οτι απο φορολογικης πλευρας πρεπει πλεον να ειναι μια κανονικη και οχι ερασιτεχνικη εκδοση, με βιβλια λογιστηριο συμφωνιες διαθεσης και διακινησης πρακτορευση και διαφορα αλλα αποθαρυντικα οπως κεφαλαιο γιατι ανευ χρηματων ουδεν.

αυτα αν θελουμε μια εκδοση που να στεκεται  στα περιπτερα και να ειναι κοντα αν οχι εφαμιλλη των αντιστοιχων ξενων.

οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια απλα θα ειναι ενα newsletter  περιωρισμενης κυκολφοριας και ανευ ενδιαφεροντος για διαφημιζομενους που ειναι η βασικη πηγη εσοδου.

και για να κλεισω την σκεψη μου,  τι απαιτειται σημερα...

α. ενδιαφερομενος/οι  με αρχικο κεφαλαιο και διαθεση και χρονο για τρεξιμο και φυσικα καποιες γνωσεις.
    β.αρθρογραφοι - φωτογραφοι
    γ. ενδιαφερον απο επαγγελματιες για καταχωρησεις
    δ.ενας τουλαχιστον εξειδικευμενος  συνεργατης περι εκδοτικων θεματων

αυτα ειναι η αρχη, τα υπολοιπα ειναι θεμα καλου management και συμφωνιων για το πρακτικο μερος της εκδοσης και διακινησης.

α και τελευταιο αλλα σημαντικο η αποδοχη της προοπτικης  οτι αν δε παει καλα απλα χασαμε χρονο και χρημα.
    Καταγράφηκε

Γρηγόρης Μανουσακάκης
    gregman
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #85 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 15:47:07 »

μολις ειδα και την απαντηση του jkon οπου οσα γραφει ειναι απλα η σκληρη πραγματικοτητα  που ισως ειναι και χειροτερη απ οσο φαινεται.
    Καταγράφηκε

Γρηγόρης Μανουσακάκης
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #86 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 16:01:40 »

μολις ειδα και την απαντηση του jkon οπου οσα γραφει ειναι απλα η σκληρη πραγματικοτητα  που ισως ειναι και χειροτερη απ οσο φαινεται.

Τι;  Δεν διαφωνούμε; Καλά εεε, θα νομίζουν ότι τους κάνουμε πλάκα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #87 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 16:11:13 »

παρεπιπτόντως συμφωνώ με όλους τους παραπάνω...

Και να συμπληρώσω ότι φυσικά πρέπει να αφήσουμε  την μπακαλίστικη λογική, την φιλική συμμετοχη  κτλ
    δεν είναι καιρός για πρίγκιπες, και κλείνω με αυτό: αυτός η αυτοί που θα τολμήσουν να χώσουν το χέρι στην τσέπη και να κάνουν ένα  ΚΑΛΟ περιοδικό του χώρου, θα κερδίσει ο αερομοντελισμός στην ελλάδα, και θα μαζέψουν και πολύ χρήμα, ο μοντελισμός είναι στα πιο ψιλά του σήμερα, μα από τον κινέζο τιμές κτλ,μα γενικά από την παγκοσμιοποίση και ότι άλλο θέλετε...είναι σε όλους προσιτός! 

Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    gregman
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #88 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 16:31:01 »

παλι ξυνεσαι στη γκλιτσα  του τσομπανη Grin Grin αλλα με βρισκεις στις καλες μου

Ε λοιπον θεωρεισαι ο καταληλοτερος για εκδοτης  και πολυ το εχεις αργησει.
    ασε λοιπον τη μουρμουρα  και  στρωσου στη δουλεια.

(αρκει να μη γραφεις το editorial  laugh laugh laugh laugh)
    Καταγράφηκε

Γρηγόρης Μανουσακάκης
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #89 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 16:54:53 »

παλι ξυνεσαι στη γκλιτσα  του τσομπανη Grin Grin αλλα με βρισκεις στις καλες μου

Ε λοιπον θεωρεισαι ο καταληλοτερος για εκδοτης  και πολυ το εχεις αργησει.
    ασε λοιπον τη μουρμουρα  και  στρωσου στη δουλεια.

(αρκει να μη γραφεις το editorial  laugh laugh laugh laugh)

Ούτε για αστείο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Βιβλία και περιοδικά - Θεωρητικά θέματα  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
    Μεταπήδηση σε: