Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.692 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 06:00:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 06:00:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από ΗΑWK 100
    [Σήμερα στις 00:24]

από Markhelis
    [Χθες στις 15:03]

[Χθες στις 08:22]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309692
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 107
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 68
    Συνολικά: 68
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: r/c αυτοκινητο  (Αναγνώστηκε 9378 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 18 Δεκ 2007, 16:30:47 »

Αν το χοντρύνουν με το περιοδικό και αρχίζουν και δίνουν τίποτα 30άρια ή ισχυρά ηλεκτρικά νομίζω πρέπει κάτι να γίνει και να σταματήσει εκεί. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει όφελος από την αντιπροσωπεία, αφού μόλις σήμερα έμαθα οτι ένα άλλο αυτοκίνητο δεν το υποστηρίζει η αντιπροσωπεία του παρά μόνο η Deacostini. Έλεος πια. Θα γεμίσουμε θεριστές και όχι μοντελιστές. Φανταστείτε εκεί που πετάμε αγώνα πχ να πέφτουν χωρίς λόγο τα μοντέλα μας επειδή κάποιος κανα χιλιόμετρο παραπέρα δοκιμάζει την τ/κ του να δει πώς δουλεύει; Cheesy
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 07:21:07 »

ξερετε καποιο forum που να ασχολειται με R/C CARS αναλυτικα οπως το δικο μας???
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    thana-psi
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 07:34:40 »

ilias ριξε μια ματια εδω
    http://www.modelteam.gr/index.php
    Καταγράφηκε
    Κωστας Ζαχαριαδης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 08:40:41 »

Καλημερα,

ριξε μια ματια και σε αυτο
    http://modelling-news.com/forum/mug.php
    Καταγράφηκε

Φιλικα Κωστας
    Facebook : https://www.facebook.com/AlphasportrcModels
    Web Site : www.alphasportrc.com
    NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 11:34:23 »

Ηλια, πολυ φιλότιμες προσπάθειες για συγκεντρωση πληροφορίας γίνονται στο modelteam.  Thumbs up
    Το modelling news με τοσα μηχανακια να γραφουν "see my new pictures" και τελευταιες πραγματικες δημοσιευσεις απο την εποχη του χαλκου δεν νομιζω οτι εχει κατι αξιολογο...
    Καταγράφηκε

It is so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 12:23:48 »

Ηλια, πολυ φιλότιμες προσπάθειες για συγκεντρωση πληροφορίας γίνονται στο modelteam.  Thumbs up
    Το modelling news με τοσα μηχανακια να γραφουν "see my new pictures" και τελευταιες πραγματικες δημοσιευσεις απο την εποχη του χαλκου δεν νομιζω οτι εχει κατι αξιολογο...

Λογικό δεν είναι ;
    Από την εποχή μάλιστα που κάποιοι δεν ήξεραν τι είναι ο μοντελισμός και πούλαγαν δίσκους βυνιλίου !

Οταν σταμάτησε να λειτουργεί (2003) εμφανίστηκαν διάφοροι που από το βυνιλιο το έριξαν στα μολύβια και μετά στη μπάλσα.

Ωστόσο το modelling-news.com σύντομα θα παίζει στο modelling-news.net (που ήδη υπολειτουργεί)

Μέχρι τότε αρκέσου στις τυχόν σωστές πληροφορίες που θα καταφέρεις να βρείς στο modelteam.
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 12:28:04 »

Οταν λές αναλυτικά.... εννοείς Γιάννης κερνάει....Γιάννης πίνει, ή αναλυτικά όπως το aeromodelling ?
    Καταγράφηκε
    NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 12:35:15 »

Λογικό δεν είναι ;
    Από την εποχή μάλιστα που κάποιοι δεν ήξεραν τι είναι ο μοντελισμός και πούλαγαν δίσκους βυνιλίου !

Οταν σταμάτησε να λειτουργεί (2003) εμφανίστηκαν διάφοροι που από το βυνιλιο το έριξαν στα μολύβια και μετά στη μπάλσα.

Ωστόσο το modelling-news.com σύντομα θα παίζει στο modelling-news.net (που ήδη υπολειτουργεί)

Μέχρι τότε αρκέσου στις τυχόν σωστές πληροφορίες που θα καταφέρεις να βρείς στο modelteam.

Ναι απολύτως λογικό να μην έχει κάτι αξιόλογο μόνο Bots γράφουν. Το λες κι εσύ ο ίδιος.

Σε ευχαριστώ που με κατευθύνεις σωστά για να μάθω την ιστορία του μοντελισμού. Κάτι ξέρω όμως και του λόγου μου και για το που αρκούμαι δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία με την καινούρια σου προσπάθεια, την επόμενη φορά όμως απάντα σχετικά με αυτό που ρωτάει ο φίλος παραπάνω και όχι για βινύλια και ιστορίες  Wink.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί η κουβέντα αυτή εδώ, πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να ξεφυτρώνουν απαντήσεις με εκατό χιλιάδες υπονοούμενα σε μέρη που κανέναν δεν ενδιαφέρει...

Μην το κάνουμε σαν την λαική ρήση με τους γαιδάρους και τον αχυρώνα....
    Καταγράφηκε

It is so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 12:54:52 »

Ναι απολύτως λογικό να μην έχει κάτι αξιόλογο μόνο Bots γράφουν. Το λες κι εσύ ο ίδιος.

Σε ευχαριστώ που με κατευθύνεις σωστά για να μάθω την ιστορία του μοντελισμού. Κάτι ξέρω όμως και του λόγου μου και για το που αρκούμαι δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία με την καινούρια σου προσπάθεια, την επόμενη φορά όμως απάντα σχετικά με αυτό που ρωτάει ο φίλος παραπάνω και όχι για βινύλια και ιστορίες  Wink.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί η κουβέντα αυτή εδώ, πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να ξεφυτρώνουν απαντήσεις με εκατό χιλιάδες υπονοούμενα σε μέρη που κανέναν δεν ενδιαφέρει...

Μην το κάνουμε σαν την λαική ρήση με τους γαιδάρους και τον αχυρώνα....
    Όπως είδες (αν είδες) απάντησα με ερώτημα ως προς το "αναλυτικά" !
    Εγώ δεν σε κατεύθυνα αλλά σου έδωσα ιδέα για να δώσεις την ανάλογη προσοχή :

Το modelling-news.com αποτελείται από δύο σκέλη :
    Από μία βάση πληροφοριών που δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη (αναλυτική) τουλάχιστον στην ελλάδα από το 1999.
    Και από ένα forum.
    Το forum δεν λειτουργεί !
    Απλά θα ατικατασταθεί απ' το ότι ανέφερα.
    Η βάση πληροφοριών όμως υπάρχει και έχει στοιχεία που μάλλον δεν έχουν κάποια άλλα !
    Αν λοιπόν κάποιος θεωρεί αναλυτικά στοιχεία, την επανάληψη των ίδιων και των ίδιων χωρίς ουσία ... πάω πάσο.
    Αν εσύ λοιπόν δεν κατάλαβες δεν νομίζω ότι φταίω εγώ....

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι δική μου προσπάθεια.... αλλά πολλών ατόμων - καταστημάτων... μια και βαρέθηκαν να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια χωρίς ουσία, ή να διαβάζουν επιμελή φτιαρίσματα και στο τέλος να βγαίνει το συμπέρασμα που ήδη έγραψα (Γιάννης Κερνάει ...).

Ωστόσο άποψη έγραψες ... άποψη έγραψα !
    Καταγράφηκε
    NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 13:15:50 »

Σε πάω!

Όπως είδα απάντησες σε εμένα για βινύλια και μολύβια πέρα απο την ερώτηση σου για το "αναλυτικά".

Point taken για την ιδέα.

Δική σου προσπάθεια ή όχι, το ξαναλέω, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  Thumbs up

Μακάρι να αξιοποιήσετε (εις) την βάση με όσο δυνατόν καλύτερο τρόπο. Μακάρι να σταματήσουν και οι μικρότητες, τα υπονοούμενα, τα φτυαρίσματα και οι λανθάνουσες συμπεριφορές και να δώσει όποιος μπορεί μια βοήθεια στους νεότερους για να πάει μπροστά το χόμπυ. Ειδικά, απο εσένα που είσαι και επαγγελματίας  θα περίμενα τέτοια συμπεριφορά και όχι απωθημένο, αλλα και πάλι, αυτός είμαι εγώ.

Και για να κλείνουμε, μετά απο αρκετά άχρηστα ποστ, καταλήγουμε στο ότι ο σύνδεσμος που προτάθηκε παραπάνω, δεν λειτουργεί, για τον οποιοδήποτε λόγο.

over and out και συγνώμη για την κατάχρηση του βήματος (για ακόμα μια φορά)
    Καταγράφηκε

MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 13:37:10 »

Σε πάω!

Όπως είδα απάντησες σε εμένα για βινύλια και μολύβια πέρα απο την ερώτηση σου για το "αναλυτικά".

Point taken για την ιδέα.

Δική σου προσπάθεια ή όχι, το ξαναλέω, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  Thumbs up

Μακάρι να αξιοποιήσετε (εις) την βάση με όσο δυνατόν καλύτερο τρόπο. Μακάρι να σταματήσουν και οι μικρότητες, τα υπονοούμενα, τα φτυαρίσματα και οι λανθάνουσες συμπεριφορές και να δώσει όποιος μπορεί μια βοήθεια στους νεότερους για να πάει μπροστά το χόμπυ. Ειδικά, απο εσένα που είσαι και επαγγελματίας  θα περίμενα τέτοια συμπεριφορά και όχι απωθημένο, αλλα και πάλι, αυτός είμαι εγώ.

Και για να κλείνουμε, μετά απο αρκετά άχρηστα ποστ, καταλήγουμε στο ότι ο σύνδεσμος που προτάθηκε παραπάνω, δεν λειτουργεί, για τον οποιοδήποτε λόγο.

over and out και συγνώμη για την κατάχρηση του βήματος (για ακόμα μια φορά)
    Εσύ μίλησες για εποχή του χαλκού !
    Εγώ μίλησα για εποχή βινυλίου !
    Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λοιπόν !

Την συμπεριφορά - απωθημένα άσε να την κρίνουν οι άλλοι.

Οπότε να διορθώσω το το link του Κώστα .... σε modelling-news.com (σκέτο) - και πλέον modelling-news.net
    Καταγράφηκε
    Virtualrc
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 13:38:19 »

Άμα θέλω να σπάσω αναλυτικά κανένα μοτέρ: modelteam.gr

Άμα ψαχτώ λιγάκι σοβαρά:
    http://modelling-news.net/forum/viewforum.php?f=23&sid=0012dfbb6f125e3119b74cef614e888e
    Καταγράφηκε
    NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 13:44:27 »

Άμα θέλω να σπάσω αναλυτικά κανένα μοτέρ: modelteam.gr

Άμα ψαχτώ λιγάκι σοβαρά:
    http://modelling-news.net/forum/viewforum.php?f=23&sid=0012dfbb6f125e3119b74cef614e888e

Ψάξου εσύ σοβαρά και άσε τις λάσπες μεγάλε. Όταν συνειδητοποιήσεις που είσαι και πόσο αστείο φαίνεται που ξαφνικά ενα νέο μέλος χωρίς ούτε μια καλημέρα και μετά απο 8 !!! λεπτά απο την εγγραφή του πετάει μια κοτσάνα σαν και αυτήν που έγραψες, τα λέμε.

Αν εσύ δεν σέβεσαι τον χώρο που σε φιλοξενεί, φαντάζομαι ότι το ίδιο καθεστώς επιθυμείς και για τον δικό σου χώρο, προσωπικά σε ευχαριστώ που το κάνεις έστω και εμμέσως σαφές για να λάβεις την ανάλογη αντιμετώπιση.
    Καταγράφηκε

evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 13:47:59 »

Φρόνιμα παρακαλώ!  knuppel2
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 13:50:02 »

Αλήθεια πως σπάμε "αναλυτικα" ένα μοτέρ?   Γιατί έχω καναδυό για πέταμα. Συγκεκριμένο λινκ παρακαλώ για να δω που περιγράφεται αυτή η "διαδικασία" και όχι λασπογενικολογίες.  
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: r/c αυτοκινητο
    Μεταπήδηση σε: