Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.768 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 16:07:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 16:07:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από spirost
    [Σήμερα στις 14:40]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 14:25]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309768
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 295
    Συνολικά: 296
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Παν ακροβατικών F3A 2014,20-21 Σεπτ. Μελισσοχώρι: Σάββατο, 20 Σεπ 2014 - Κυριακή, 21 Σεπ 2014
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιοι ακροβατικών F3A 2014, 20-21 Σεπτ. Μελισσοχώρι  (Αναγνώστηκε 5884 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« στις: Παρασκευή, 12 Σεπ 2014, 13:54:19 »

Από το site της ΕΠΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
    Πανελλήνιοι Αγώνες Αερομοντελισμού Κατηγορίας Ακροβατικών
    Κριτήριο Εθνικής Ομάδας
    Ελληνικό, 1 Σεπτεμβρίου 2014
    1o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία προσκαλεί όλα τα σωματεία μέλη της με ενασχόληση στο αεράθλημα του αερομοντελισμού, να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Αερομοντελισμού στις κατηγορίες F3ΑGR-A, F3ΑGR-B και F3Α που θα γίνουν στο μοντελοδρόμιο του ΟΑΜΕΛ στο Μελισοχώρι, το Σάββατο και Κυριακή 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014. Οι αγώνες αυτοί προσμετρούνται στην αξιολόγηση των σωματείων.

Ο αγώνας της κατηγορίας F3Α αποτελεί επίσης κριτήριο για την συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα για τους Διεθνείς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2015.
    ....

Περισσότερα στο site της ΕΠΑΕ
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    spirost
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 21 Σεπ 2014, 22:05:01 »

Καλησπέρα. Υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα?
    Καταγράφηκε

Τερζήμπασης Σπύρος
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 21 Σεπ 2014, 22:09:41 »

Ήταν ένα γεμάτο  αερομοντελιστικό διήμερο. Το απολαύσαμε.
    Του χρόνου με υγεία και περισσότεροι . 

* 1148749_10204831790025575_1023770150728550857_n.jpg (109.57 KB, 960x540 - εμφανίστηκε 612 φορές.)
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    spirost
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 21 Σεπ 2014, 22:11:14 »

Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τερζήμπασης Σπύρος
    andreas
    Moderator

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 22 Σεπ 2014, 10:13:55 »

Εθχαρηστουμε τον ΟΑΜΕΛ για την φιλοξενια ενος  ακομη αγωνα ,με αρκετες συμετοχες για τα δεδομενα ,και καλο επιπεδο ανταγωνισμου  Thumbs up
    Θελουμε κιαλες φωτοοοο!!!
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Πυργίδης Παναγιώτης
    Aeromodeller Sr. Member

3D Addicted

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 22 Σεπ 2014, 12:38:34 »

Καλημέρα,

εκ μέρους του ΔΣ του Ο.Α.ΜΕΛ. ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες και ελπίζουμε του χρόνου ο αριθμός των αθλητών να αυξηθεί. Είχαμε ένα διήμερο με εκπληκτικό καιρό και πάνω απ'όλα ήμασταν μια όμορφη παρέα.

Τα αποτελέσματα αγώνων για κάθε κατηγορία είναι τα εξής:

F3A:

1ος : Χαλκιάς Άκης (ΟΑΜΕΛ) με συνολική βαθμολογία 2978
    2ος: Σοπέογλου Ηλίας (ΕΑΘ) με συνολική βαθμολογία 2922

F3A GR-B:

1ος: Μαμφρέδας Ιωάννης (ΑΕΜΑ) με συνολική βαθμολογία 2000
    2ος: Πυργίδης Παναγιώτης (ΟΑΜΕΛ) με συνολική βαθμολογία 1731
    3ος: Νταναβάρας Παντελής (ΟΑΜΕΛ) με συνολική βαθμολογία 1670
    4ος: Ιωαννίδης Σταύρος (ΕΑΘ) με συνολική βαθμολογία 1526
    5ος: Αγαγιώτης Ανδρέας (ΑΕΜΑ) με συνολική βαθμολογία 1454

F3A GR-A

1ος: Βαρδάκας Ναούμ (ΣΑΚ) με συνολική βαθμολογία 2000
    2ος: Βόντσας Ιωάννης (ΣΑΚ) με συνολική βαθμολογία 1693
    3ος: Ασλανίδης Γεώργιος (ΣΑΚ) με συνολική βαθμολογία 1601
    4ος: Οργανόπουλος Χαράλαμπος (ΑΕΜΑ) με συνολική βαθμολογία 1548
    5ος: Βόντσας Δημήτριος (ΣΑΚ) με συνολική βαθμολογία 1084

Αναλυτική βαθμολογία θα ανακοινωθεί από την ΕΛΑΟ μετά από έλεγχο των φύλλων (βαθμολογίας)
    Καταγράφηκε
    alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 22 Σεπ 2014, 12:48:24 »

Θερμά  συγχαρητήρια  σε  όλους  τους  εμπλεκόμενους  στην  διαδικασία, ( οργανωτές, αθλητές,  κριτές  κ.λ.π.)
    Ιδιαίτερα  συγχαρητήρια  στα  μέλη  της  Α,Ε.ΜΑ.  για  τη  συμμετοχή  τους,  και  στον  Γιάννη  Μαμφρέδα  τρις  πρωταθλητή  της
    κατηγορίας  F3A - GR - B.
    ΄Αντε  να  ξεμπλοκάρουν  και  κάποιοι  άλλοι.  Η  συμμετοχή   σε  αγώνες  έχει  πολλά  θετικά  σημεία. Μην  φοβάστε  τη  σύγκριση.
    Δεν  δαγκώνει.  Προσπάθεια  χρειάζεται.
    Του  χρόνου  καλύτερα.
    Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 01:01:32 »

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές για τη συμμετοχή και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 01:47:24 »

Γεια σας φίλοι
    Αλο ενα F3A NATIONAL CHAMPIONCHIP Thumbs up ολοκληρωθηκε με επιτυχια.Θερμα συγχαριτηρια σε ολους.
    Οι αθλητες αποδειξαμε οτι θελουμε και μπορουμε με τη συμετοχη μας να παμε το pattern ακομα ενα βημα πιο μπροστα .
    Τεσσερις νεοι αθλητες εκαναν την εμφανιση τους και ανταμιφθηκαν με χειροκροτημα επαθλα και αναμνηστικα (ετσι πρεπει).
    Το κλιμα ηταν κατι παραπανω απο αριστο σε ολη τη διαρκεια του αγωνα . ο Ακης και ο Ηλιας ζωγραφησαν στο θεσσαλικο ουρανο . Αλα και στις  grA και grB ηταν παρα πολυ καλες οι πτησεις.
    Σε αυτο συνεβαλε αποφασιστηκα  ο ΟΑΜΕΛ και ο κ. Σπυροπουλος που απο την πεμπτη ειχε το μοντελοδρομιο σε αριστη κατασταση και παρευρισκοταν στο χωρο ολη την ημερα παρεχοντας αναμνηστηκα ,pc, ρευμα, γραμματεια, κλπ.
    Πραγματικα τα επαθλα που ειχαν σταλει απο την ΕΛΑΟ ηταν αξιοπρεπεστατα ανταξια της προσπαθειας των αθλητων (ευχαριστουμε)
    Περα ομως απο εκει καμια εκπροσωπιση απο την ΕΛΑΟ ουτε κριτες ουτε κανεις (δεν πειραζει... καλη καρδια).
    Μου ζητηθηκε να ειμαι κριτης στην f3a και αρνηθηκα αμεσως γιατι δεν εχω την καταλληλη εκπαιδευση.Μετα απο συζητηση δεχτηκα απο σεβασμο
    στις αμετρητες ωρες του Σοπεογλου στο F3A και την προσπαθεια του Σπυροπουλου. Ηταν ηλεκτρικη καρεκλα .
    Ολα αυτα τα αναφαιρω για να ξερουν ολοι πως εχουν τα πραγματα.
    Ολοι πρεπει να προσφερουμε για να παρουμε. Να συμετεχουμε με σκοπο το ταξιδι πρωτα και μετα τον προορισμο.

Τελος ηταν τιμη μου που βρεθηκα αναμεσα στους καλυτερους ακροβατες της ελλαδας και αυτο μου αρκει Thumbs up Thumbs up  

φιλικα Γιαννης μαμφρεδας Ζακυνθος
    Καταγράφηκε
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 01:58:38 »

Θα ηθελα να ευχαριστησω το ΔΣ και τα παιδια της ΑΕΜΑ για την φιλοξενια καθοσον παρεμεινα στο Βολο και το ενδιαφερον. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    billys gt
    Aeromodeller Full Member

rc planes power!!!

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 12:42:41 »

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!  Thumbs up  Wink 
    Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων 

Θα ήθελα να ευχαριστώ και από εδώ τον Γιάννη Μαμφρέδα για την  ενημέρωση του  smiley6600  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 17:25:44 »

Καλησπερα και απο εμενα.Κατ' αρχας θα ηθελα να συγχαρω αρχικα οσους συμμετειχαν στον αγωνα, και δευτερευοντως τους νικητες ολων των κατηγοριων.Στις μερες μας τοσο ο χρονος, οσο και το οικονομικο, αποτελουν δυστυχως τροχοπαιδι για ολους μας, με αποτελεσμα και οι αγωνες να διαγουν μερες χαλεπες.
               Δεν ξερω αν θα επρεπε να "απολογηθω", καθως ενω ειχα δεσμευτει οτι θα παρευρισκομαι στον αγωνα, τελικα δεν καταφερα να ειμαι παροντας,καθως ενα προβλημα υγειας του μικρου μου γιου, με κρατησε στην Αθηνα τουλαχιστον για το Σαββατο.
               Θα αρχισω ορμωμενος απο το παραπονο του  Γιαννη Μαφρεδα, που αφορα την απουσια καποιου εκπροσωπου της Ομοσπονδιας στους εν λογω αγωνες.Φιλε Γιαννη αυτοι που με γνωριζουν καλα, ξερουν οτι δεν ανεβηκα γιατι οντως μου προεκυψε κατι, και οχι γιατι απλως βαρεθηκα.Εχω κανει τοσα χιλιομετρα στην ζωη μου για τους αγωνες με αυτοκινητα, πλοια αεροπλανα,  (τοσο για τα Ε/Π αλλα και για τις αλλες κατηγοριες), που να εισαι σιγουρος, οτι αλλα 700 δεν θα με προβληματιζαν, ειδικα οταν ειχα δεσμευτει και προφορικα.Επιπλεον περαν του αγωνα, το συγκεκριμενο Σ/Κ, αποτελουσε μια ωραια ευκαιρια να δω και 5 φιλους και απο τον ΟΑΜΕΛ , και απο τον Βολο.
                Οσον αφορα το θεμα των κριτων, εχω να πω οτι οι κριτες στις διαφορες κατηγοριες, προκυπτουν εκ' των εσω.Ειτε δηλαδη απο αθλητες αλλης κατηγοριας του ιδιου αγωνα, ειτε απο αθλητες αλλων κατηγοριων, που εχουν περασει καποιο σεμιναριο κριτων, για την κατηγορια που διεξαγεται.Δεν φερνει η Ομοσπονδια δικους της κριτες που να μην τους γνωριζει κανενας, (δυστυχως ή ευτυχως δεν ειμαστε τοσοι πολλοι που να μην γνωριζομαστε).
                Το παραπονο σου μπορει μεχρι ενα σημειο να εχει καποια βαση, αλλα μην ξεχνας οτι το συνολο των αγωνων οπως το F3A οσο και το F3C, (αναφερω τις κατηγοριες γιατι εχουν ηδη γινει), αντιμετωπιζουν πλεον προβλημα με τον αριθμο των συμμετοχων ,σημειο των καιρων θα μπορουσε να πει καποιος.Εγω δεν συμφωνω, σε ενα hobby που ξοδευοντα μεγαλα ποσα σε μοντελα, ή χρονος σε προπονησεις, να μην υπαρχει ο προγραμματισμος, απο τον καθεναν μας ,για να κανουμε ενα Σ/Κ αυτο που αγαπαμε, και που ειναι τελικα οι αγωνες.
                 Φτανουμε λοιπον στο σημειο να φταιει ο καθε Τετραδακος, μελος της ΕΠΑΕ Αερομοντελισμου, (αναφερω μονο τον εαυτο μου γιατι μονο γι αυτον νομιμοποιουμαι να μιλησω), ο οποιος δεν παραυρισκεται σε ολους τοους αγωνες, (οπως ηθικα ενδεχομενως, θα ηταν υποχρεωμενος), λες και αν ημουνα εγω, θα ο αγωνας θα ειχε αλλη αξια απο αυτη που πραγματικα εχει, την στιγμη μαλιστα που διακεκριμενοι αθλητες, σχεδον ολων των κατηγοριων απεχουν τον τελευταιο καιρο απο τους αγωνες, για λογους, τους οποιους ειμαι αναρμοδιος να κρινω.
                 Αυτο που σιγουρα μπορω να πω, ειναι οτι το μεγεθος, το επιπεδο,και την ποιοτητα της καθε κατηγοριας τα φτιαχνουν οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι, με την παρουσια τους στους αγωνες πρωτιστος, με την ενασχοληση τους με την κατηγορια σε περιοδους μη αγωνων, μεταφρασεις κανονισμων, σεμιναρια κριτων, ιδεες για δημιουργια νεων GR κατηγοριων, κ.τ.λ.Αν μπεις στο site της ΕΛΑΟ/Site επιτροπης, για τα Ε/Π υπαρχει ειδη για το προγραμματα των κατ. F3C και F3N, που ισχυουν απο ηδη απο 1/1/2014, μεταφραση, στην διαθεση των σωματειων και των εμπλεκομενων αθλητων.
                  Οπως αντιλαμβανεσαι αυτο δεν το εκανε η Ομοσπονδια αλλα καποιος απο εμας που πεταμε, το εστειλε στην Ομοσπονδια, ενεκριθει και αναρτηθηκε.Δεν μπορω να φανταστω λοιπον, οτι καποιος απο τουσ εμπλεκομενους στο F3A με καποιες γνωσεις αγγλικων, δεν θα μπορουσε να κανει κατι αντστοιχο, και στην δικη σας κατηγορια.
                  Στον προσεχη αγωνα του F4C, ειναι προσκεκλημενος ο διεθνης κριτης  GRAHAM, που ειναι και ο chaiman της κατηγοριας.Αυτο δεν το εκανε η Ομοσπονδια αλλα καποιοι απο τους εμπλεκομενους, που ενδιαφερονται να προχωρησει η κατηγορια.Ο ρολος της Ομοσπονδιας ειναι να συνδραμει και να διευκολυνει τετοιες προσπαθειες.Το moto το δινουν πρωτα και πανω απ' ολα οι εμπλεκομενοι.
                  Θα πρεπει πανω απ' ολα εμεις που ασχολουμαστε με τις διαφορες κατηγοριες να ειμαστε οι εργατες για να παμε τους αγωνες λιγο πιο μπροστα.Αν ολοι λειτουργουσαμε οπως σου λεω και περισοτερες συμμετοχες ενδεχομενως θα ειχαμε, και το επιπεδο καλυτερο θα ηταν.Δεν αποτελει ουτε λυση, ουτε και νοοτροποια κατα την αποψη μου, να μαζευομαστε μια φορα τον χρονο σε ενα μοντελοδρομιο και να μας φταινε για ολα τρεις ανθρωποι που εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη τυχαινει να ειναι στην Ομπσπονδια.
                                             Ελπιζω να μην κουρασα, παντα φιλικα Δημητρης
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 17:52:37 από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ » Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 18:11:49 »

ΕΣΕΙΣ  δουλεύετε  και  προσφέρετε  στο  αγωνιστικό  κομμάτι  του  Hobby.
    ΄Οτι  και  να  πείτε  έχει  αξία.  Οι  εργαζόμενοι  εστιέτο.  Ο  έχον  νουν  νοών  νοείτο.

Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 23:48:10 »

Κ.Δημητρη
    Καταρχην σε ευχαριστω που διαβασες και εδωσες σημασια σε οτι εγραψα.Σε εμενα δεν υποσχεθηκες τιποτα ουτε εγραψα κατι τετιο. Εμαθα απο φιλο για το προβλημα υγειας
    και του ειπα οτι θα σε καλεσω για τα περαστικα μετα απο 4 ημερες για να μη σε ενοχλω στο νοσοκομειο, μπορει να του διεφυγε να σου το πει.
    Προσπαθω να βρω σε οσα γραφεις  καπου να διαφωνησω αλα δεν βρισκω . Μαλον γραφεις καλυτερα  γιαυτο.
    Εγω εχω ξανα γραψει οτι με βαση τα χρονια που ειμαι στο f3a θα επρεπε να δηλωνω απλος συμετωχη και να μην ασχολουμε με πραγματα που δεν ξερω.
    Ωμως ζηλευω τα σεμιναρια που γηνωνται απο τον ΓΚΡΑΧΑΜ, ζηλευω τα οσα αναφαιρεις που γηνωνται για το f3c αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να τα κανω εγω. Παραλληλα
    ακουω απο τα περασμενα χριστουγενα οτι μαλον δεν θα γηνουν αγωνες f3a to 2014 . Ελα στη θεση μου και πες μου τι .
    Εγω πηρα τους φιλους του f3a τηλεφωνο και μηλουσαμε συχνα και με τη βοηθεια του ηλια Σοπε. και των αλλων φιλων  ο αγωνας εγηνε με επιτυχια.
    Πριν τον αγωνα κανεις δεν με  ειχε ενημερωσει οτι πυθανο να ημουν κριτης και το φερω βαρεως να αδικησω καποιον.
    Επιπλεον επι 3 χρονια πριν τους αγωνες πεταω με τον Ακη, και στον αγωνα πεταω με αλλον.  Και 3 χρονια οι κριτες μαθαινουμε τις μανουβρες την ημερα του αγωνα.
    Κ.Δημητρη βλεπω καθαρα οτι μπορουμε να βελτιωσουμε πραγματα, και γιαυτο γηνομαι κακος και φλυαρος τουλαχιστον ελπιζω να βλεπεις οτι δεν το κανω για μενα
    το κανω γιατι αγαπαω αυτο που κανω και αυτους που το αγαπουν. Ολα αυτα ειναι οι προσωπικες μου αποψεις και δεν ειναι κανεις υποχρεομενος να συμφωνει. Αυτο που δεν θα επιτρεψω ειναι να μου πει καποιος οτι εγραψα κανενα ψεμα.

φιλικα Γιαννης    

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Σεπ 2014, 23:58:51 από Γιαννης Ζακυνθος » Καταγράφηκε
    ΒΟΝΤΣΑΣ ΚΟΖΑΝΗ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 24 Σεπ 2014, 12:17:19 »

Εκ μέρους του Συλλόγου Αερομοντελιστών Κοζάνης ευχαριστούμε τον ΟΑΜΕΛ για την άψογη φιλοξενία του αγώνα.
    Η παρουσία του Προέδρου, γραμματέα και όλων των υπολοίπων ήταν υποδειγματική με συνεχή παρουσία ακόμα και στο βραδυνό φαγητό.Ευελπιστούμε το αγωνιστικό τμήμα του Αερομοντελισμού στα pattern να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη και ορμή με συμμετοχή περισσότερων αθλητών.
    Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν αλλά εάν υπάρχει σύμπνοια και ομόνοια όλα ξεπερνιούνται. Υπάρχει μία παλιά αφρικανική παροιμία. Λέει πως εάν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου εάν όμως θέλεις να πας μακριά πήγαινε με παρέα.
    Εμείς από την Κοζάνη ζηλέψαμε τον χώρο του Μοντελοδρομίου. Χαρήκαμε που είδαμε τόσους γνωστούς και ανταλλάξαμε απόψεις. Να  είστε όλοι καλά και του χρόνου πιο πολλοί.
    Με εκτίμηση Γιάννης Βόντσας. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιοι ακροβατικών F3A 2014, 20-21 Σεπτ. Μελισσοχώρι
    Μεταπήδηση σε: