Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.787 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 16:32:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 16:32:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από UH-1H
    [Σήμερα στις 16:25]

[Σήμερα στις 15:43]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

[Χθες στις 14:35]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309787
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 172
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 6
    Επισκέπτες: 69
    Συνολικά: 75
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: αποχωρώ από το forum  (Αναγνώστηκε 4458 φορές)
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

when you see a bird walking, don't fly.

« στις: Πέμπτη, 1 Δεκ 2005, 18:55:10 »

Θα παρακαλέσω όλους να μειώσουν τους τόνους γιατί έχουν ξεφύγει αρκετά.

Πιστεύω ότι όλοι έχουν διάθεση για βήθεια και καλή παρέα αλλά ο τρόπος δεν είναι πάντα σωστός. Ακόμα υπήρξαν λανθασμένες πράξεις και δηλώσεις, με καλή πρέπει να αναγνωρίσω πρόθεση για τον αερομοντελλισμό. Επισημαίνω τα εξής:

2. Προσωπικά μηνύματα άλλου δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται.

κύριε κωστόπουλε

πάνω στη προσπάθεια σας να βάλετε ταξh πήρατε και θέση και γίνατε και άδικος.

μετά από αυτή τι παρατήρηση που αφορούσε εμενα"μη κρυβόμαστε"εγώ αποχωρώ από το site και το forum.

γιατί με αδικήσατε και με προσβάλατε

με λιγόψυχους ανθρώπους που δεν έχουν επίπεδο δεν ασχολούμαι όπως είδατε.........ο τροχός γυρίζει   

.αλλα εσάς pou kerdisate ton sevasmo mou
     θα πρέπει να σας εξηγήσω κάποια πράγματα.kai as min piasoun topo

αναφέρεται:

(Προσωπικά μηνύματα άλλου      δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται)

κύριε κωστόπουλε δεν είμαι κανένας κλέφτης.

αυτό το μήνυμα ήταν στα εισερχόμενα τις αλληλογραφίας μου.δεν το υπέκλεψα από κάποιον άλλον όπως εννοείτε

από τι στιγμή που ο αποστολέας αποφασίζει την αποστολή,ο παραλήπτης γίνετε ιδιοκτητης του μηνύματος με εξουσία να κάνει ότι θέλει.

έως και να το aliosi.

o αποστολέας σε μια περίπτωση μπορεί να απαγόρευση την διαχείριση τον κείμενον του από άλλους.

kai αυτή είναι να μην αποστείλει το μήνυμα pote

κύριε κωστόπουλε.

επικαλούμαι τους νομους τον προσωπικόν δεδομένων

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΏΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚA ΝΑ ΚΑΤΑΛAΒΕΤΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚʼΝΩ ΌΤΙ THELOΑΦΟΎ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΜΟΥ

.sto μονο που μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι για αλλοίωση του και  προκαλώ.
    τον αποστολέα του εάν έχει τιμή να pi εάν έκανα αλλοίωση η όχι του μηνύματος.

θα χαρώ πολύ αν σας έδωσα τι βάση να καταλάβετε σε ποιον ανήκει πια αυτό το μήνυμα.γιατί τότε θα καταλάβετε ότι οι άνθρωποι σπανια δίνουν στοιχεια τις προσωπικότητας του για να τους μάθοuμε.

θα καταλάβετε ότι σας έδειξα τίμια και όχι ύπουλα την pasta ενός "σινανthropou" μας.και τις αντίδρασης του σε τυχόν μελλοντικές συναλλαγές μαζί του περισσότερο σοβαρές από τον μοντελισμό

αυτός επέλεξε τον στιγματισμό του και όχι εγώ..

κύριε κωστόπουλε
    λυπάμαι για την κατάληξη και σας χαιρετώ εσάς και τα υπόλοιπα melη του forum για τελευταία φορα.

"ο άνθρωπος είναι το μονο ζώο που κοκκινιζει. ή που τουλάχιστον θα έπρεπε να το κάνει"

Παπαγιάννης Γεώργιος

Μηχανολόγος / Τεχνολόγος Ιατρικών Οργάνων

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 1 Δεκ 2005, 18:58:05 από Dell Gatto Grande » Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Proud Official Pilot of www.powerbox-systems.com
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 1 Δεκ 2005, 19:01:42 »

για όσους δεν έχουν καταλάβει τι γίνετε μπορείτε να διαβάσετε στο link αυτό

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,266.from1133455758/topicseen.html#msg2212

επί ευκαιρίας κύριε κωστόπουλε "ενιμεροστεμε" πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου εδώ
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 1 Δεκ 2005, 20:51:30 »

Γιώργο, κάνεις λάθος.  Δεν είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.  Είναι θέμα δεοντολογίας.  Θα φέρω ένα αντίστοιχο παράδειγμα.  Η αερομοντελιστική λέσχη κάνει μια συνάντηση.  Λίγο πριν έχετε πει κάποια πράγματα προσωπικά με κάποιο άλλο μέλος.  Θα σηκωθείς μπροστά σε όλους και θα πεις ότι ο τάδε μου είπε αυτό κι αυτό;  Πιστεύω ή τουλάχιστον ελπίζω ότι όχι.  Κάτι αντίστοιχο γίνεται κι εδώ .  Το forum είναι μια ανοιχτή συνάντηση.  Από κει και πέρα πρέπει να υπάρχει και μια δεοντολογία για να μην καταλήξουμε σαν τις συνελεύσεις της ΕΠΑΕ  Grin.

Όπως είχα πει και σε κάποιον άλλο, δεν είναι δυνατόν να παρατάμε το forum για τέτοια πράγματα.  Λίγη ηρεμία χρειάζεται.  Πάνω στα νεύρα και πάνω στην στιγμή μπορεί να πει ο καθένας μια κουβέντα παραπάνω.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!  Και είναι κρίμα, όπως είπε και ο Κώστας, γιατί προσφέρεις.  Έχουν περάσει κι άλλοι που γράφανε μόνο για συγκεκριμένους λόγους.  Αυτοί μπορούν να πάνε στο καλό.

Ελπίζω να το ξανασκεφτείς.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 1 Δεκ 2005, 22:50:58 »

Αγαπητέ Γιώργο ή Μεγάλε Γάτε (Dell Gatto Grande)

Με λύπη μου βλέπω το μήνυμα αυτό αν και πιστεύω ότι γρήγορα θα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Δεν νομίζω ότι αδίκησα ή πρόσβαλα κανένα αναφέροντας μια απλή αρχή που ισχύει σε όλα τα φόρουμ.

Παράθεση
    2. Προσωπικά μηνύματα άλλου δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται. Προσωπικό μήνυμα κάποιου που έχει στείλει ο ίδιος μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Δεν πρέπει βέβαια να γίνεται κατάχρηση των προσωπικών μηνυμάτων για να βγάλουμε το άχτι μας. Η υπερβολή μπορεί να υπάρξει και εδώ.

3. Αν δεν θέλετε να παίρνετε προσωπικά μηνύματα από κάποιον μπορεί να τον απομονώσετε από το προφίλ σας. Δημόσιες αντεγκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι σωστές για την λειτουργία οποιουδήποτε φόρουμ.

Δεν αναφέρομαι σε νόμους του κράτους αλλά σε απλούς κανόνες που διέπουν τα φόρουμ αλλά και την καθημερινή μας ζωή. Ηδη ο Σεραφείμ  Thumbs up εξήγησε το θέμα ωραία. Είναι θέμα δεοντολογίας αλλά και ουσίας για ν' αποφεύγονται προσωπικές διαμάχες. Δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανένα αυτή η σωρεία μυνημάτων για θέματα που εξελίχθηκαν σε προσωπικά γιατί δεν μπορέσαμε να συγκρατηθούμε.

Πρέπει να μάθουμε να συζητάμε και να λύνουμε τις διαφορές μας χωρίς προσβολές. Που και που θα γίνει και κανένα στραβοπάτημα, αναπόφευκτο είναι αλλά η πορεία συνεχίζεται 

Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αυτά τα απλά πράγματα και ότι ήταν μια έκρηξη θυμού  tickedoff

Αν πάλι εξακολουθείς να θέλεις ν' αποχωρήσεις επιλέγεις Προφίλ και από εκεί Διαγραφή λογαριασμού.

Πάντως δεν νομίζω ότι θα το χρειαστείς  Wink Η επιλογή δική σου.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 1 Δεκ 2005, 22:56:45 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 2 Δεκ 2005, 00:07:48 »

kalispera pedia!.....kirie kosta signomi alla den exo xrono twra na kano metafrasi sta elinika to kimeno...

....keros na paradexto oti kai ego ipervala ligo

ara ....signomi.  gia kalo pate kai ta kanoume salata...

serafim to ksanaskeftika ..kai me anisixise i periptosi na apoxoriso kai na diekdikisi alos to psevdonimo mou... Crazy2

ara  signomi kai se esena pou se kaname na asxolithis me aftes tis anousies logomaxies.... Undecided
    fantazome exis kai ala sovarotera sti zoi sou na kanis

NIKFRANCE...........efxaristo gia tin prosklisi  Wink kseris esi  Wink...den arnoume aplos  pistepse oti o eleftheros xronos 
    mou ine poli ligos kai gia mena ine politelia akoma kai na kathome sto forum afto.. Undecided

....ap oti fenete  kai oi dio de sikonoume miga sto spathi mas kai giafto ginane ola afta...protino anakoxi kai sorry
    ean ipa kati toso pou se evgale apo ta rouxa sou  Wink

.......kirie kostopoule......

afiste afti tin apantisi mou kamia mera na enimerothi o nifrance kai o serafim  kai meta diagrapste olo afto to "POST"

...to thema teliose edo.

oute apantisi

xerete Wink

.........
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 2 Δεκ 2005, 00:30:30 »

Αντε τα βρήκαμε τώρα  smitten

Οσο για διαγραφές μηνυμάτων ούτε λόγος   

Μόνο διπλά μηνύματα έχω διαγράψει και spam στο παλιό Aeromodelling GR στο Yahoo!.

Με καλή διάθεση θα βρίσκουμε πάντα λύσεις  Wink
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 2 Δεκ 2005, 05:38:02 »

Φιλε Dell Gatto Grande  και εγώ πιστεύω ότι ήμουν υπερβολικός..... καλύτερα όλοι μας την επομενη φορα που θα κάνουμε post να προσέξουμε λίγο παραπάνω....Από την άλλη μεριά καλά είναι ανάβουν λίγο τα αίματα...
    Συγγνώμη και από μένα!
    Κρίμα που δεν θα διαγραφτείς, είχα σκοπό να επωφεληθώ το ψευδώνυμο σου.... Crazy2
    Όταν έχεις χρόνο τα λέμε και on line Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 2 Δεκ 2005, 08:08:22 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    George Tokalatsidis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 11:43:15 »

Από τις λίγες φορές που βλέπω σε forum να γίνεται η παρεξήγηση και να τα βρίσκουν οι εμπλεκόμενοι. Ισως μερικές φορές η έλειψη προσωπικής επαφής με τον συνομιλούντα μέσα από ένα forum να δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις. Γιατί?
    -Δεν είσαι εκεί το να εξηγήσεις ακριβώς το τι ενοείς. Ο απέναντι μπορεί να το ερμηνέυσει έτσι ή και αλλιώς.
    -Δεν υπάρχει η επαφή της γριμάτσας. Δεν βλέπεις τον άλλον να καταλάβεις από το πρόσωπο του πως λέει κάτι και γιατι το λέει.
    -Μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι αφήνονται υπονοούμενα που τον αφορούν.Στην προσωπική συζήτηση δίνονται επεξηγήσεις αμέσως ενώ στα forum η απάντηση δίνεται μετά που ίσως έχει ανάψει ο καυγάς.
    και άλλοι λόγοι για να μην σας κουράζω.
    Οταν οι διαπροσωπικές σχέσεις περνάνε μέσα από καλώδια τα πάντα γίνονται χωρίς να το θέλουμε ψυχρά. Ετσι είναι τα έχει η τεχνολογία αυτά... Και μη ξεχνάτε τα γραπτά μένουν πάντα.
    Πρέπει να έχουμε την δύναμη να αναγνωρίζουμε το λάθος μας ειδικά μέσα στα forum.
    Eλπίζω να έδωσα μία άποψη διαφορετική για τους καβγάδες μέσω forum.
    Στην Αμερική έχει ανοίξει forum για το πως θα αποφεύγονται καβγάδες μέσω forum. Aν το βρω θα σας το δώσω.
    Να στε καλά.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 11:45:07 από George Tokalatsidis » Καταγράφηκε

Αεροπλάνο αξία: 258 ευρώ.
    Μηχανή αξία: 300 ευρώ.
    Τηλεκατεύθυνση αξία: 350 ευρώ.
    Παρελκόμενα αξία: 70 ευρώ.
    Το να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου μικρό αεροπλάνο και να το πετάξεις στα ουράνια αξία: Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Η

George Tokalatsidis
    http://www.aerolesxi.gr
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 12:53:18 »

Εγω λεω οσοι αρπαζομαστε να παιζουμε κανα ΤΕΚΕΝ online και να επικρατει ο νικητης σε 3 γυρους  uglystupid2και να κανουμε τη κηδεια του ητημενου  devil knuppel2 uglystupid2 uglystupid2
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 16:13:23 »

Για TEKEN ειμαι και εγω μεσα Δημητρη αλλα να εχει και αερομαχιες με ελικοπτερα αλλιωσ δεν παιζω   
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: αποχωρώ από το forum
    Μεταπήδηση σε: