Θα παρακαλέσω όλους να μειώσουν τους τόνους γιατί έχουν ξεφύγει αρκετά.
Πιστεύω ότι όλοι έχουν διάθεση για βήθεια και καλή παρέα αλλά ο τρόπος δεν είναι πάντα σωστός. Ακόμα υπήρξαν λανθασμένες πράξεις και δηλώσεις, με καλή πρέπει να αναγνωρίσω πρόθεση για τον αερομοντελλισμό. Επισημαίνω τα εξής:
2. Προσωπικά μηνύματα άλλου δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται.
κύριε κωστόπουλε
πάνω στη προσπάθεια σας να βάλετε ταξh πήρατε και θέση και γίνατε και άδικος.
μετά από αυτή τι παρατήρηση που αφορούσε εμενα"μη κρυβόμαστε"εγώ
αποχωρώ από το site και το forum.
γιατί με αδικήσατε και με προσβάλατεμε λιγόψυχους ανθρώπους που δεν έχουν επίπεδο δεν ασχολούμαι όπως είδατε.........ο τροχός γυρίζει

.αλλα εσάς pou kerdisate ton sevasmo mou
θα πρέπει να σας εξηγήσω κάποια πράγματα.kai as min piasoun topo
αναφέρεται:
(Προσωπικά μηνύματα
άλλου δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται)
κύριε κωστόπουλε δεν είμαι κανένας κλέφτης.
αυτό το μήνυμα ήταν στα εισερχόμενα τις αλληλογραφίας μου.δεν το υπέκλεψα από κάποιον άλλον όπως εννοείτεαπό τι στιγμή που ο αποστολέας αποφασίζει την αποστολή,ο παραλήπτης γίνετε ιδιοκτητης του μηνύματος με εξουσία να κάνει
ότι θέλει.
έως και να το aliosi.
o αποστολέας σε
μια περίπτωση μπορεί να απαγόρευση την διαχείριση τον κείμενον του από άλλους.
kai αυτή είναι
να μην αποστείλει το μήνυμα poteκύριε κωστόπουλε.
επικαλούμαι τους νομους τον προσωπικόν δεδομένων ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΏΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚA ΝΑ ΚΑΤΑΛAΒΕΤΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ
ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚʼΝΩ
ΌΤΙ THELOΑΦΟΎ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΜΟΥ
.sto μονο που μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι για αλλοίωση του και προκαλώ.
τον αποστολέα του εάν έχει τιμή να pi εάν έκανα αλλοίωση η όχι του μηνύματος.
θα χαρώ πολύ αν σας έδωσα τι βάση να καταλάβετε σε ποιον ανήκει πια αυτό το μήνυμα.γιατί τότε θα καταλάβετε ότι οι άνθρωποι σπανια δίνουν στοιχεια τις προσωπικότητας του για να τους μάθοuμε.
θα καταλάβετε ότι σας έδειξα τίμια και όχι ύπουλα την pasta ενός "σινανthropou" μας.και τις αντίδρασης του σε τυχόν μελλοντικές συναλλαγές μαζί του περισσότερο σοβαρές από τον μοντελισμό
αυτός επέλεξε τον στιγματισμό του και όχι εγώ..
κύριε κωστόπουλε
λυπάμαι για την κατάληξη και σας χαιρετώ εσάς και τα υπόλοιπα melη του forum για τελευταία φορα.
"ο άνθρωπος είναι το μονο ζώο που κοκκινιζει. ή που τουλάχιστον θα έπρεπε να το κάνει"Παπαγιάννης Γεώργιος
Μηχανολόγος / Τεχνολόγος Ιατρικών Οργάνων