Μιας και ειναι ηδη παρελθον ενα απιστευτο διημερο ανεμοποριας της κατηγοριας
F5j Fai θα ηθελα με την σειρα μου να πω τα εξης...
Κατ αρχην θα ηθελα να ευχαριστησω απο καρδιας τον φιλο και συναθλητη
Γιωργο Σκαργιωτη για την απιστευτη φιλοξενια που εδειξε στο
προσωπο μου και φυσικα στην
αλυταρχη του αγωνα Αννα,Νιωσαμε πραγματικα σαν να ειμαστε σε δικο μας σπιτι,Γιωργο πραγματικα σε ευχαριστω πολυ..
Απο πλευρας αγωνιστικου χωρου,οι φωτογραφιες αδικουν πραγματικα την εκταση και το πραγματικο φανταστικο τοπιο που ζησαμε 2 ημερες,εγω προσωπικα νομιζα οτι ημουν σε αγωνα του εξωτερικου.!!
Απο θεμα καιρου τα ειχαμε ολα σε υπερθετικο βαθμο!!Απο μικρα κυματα ηρεμιας του αερα,μεχρι και 9m/sec οπως μετρηθηκε απο τον φιλο και συναθλητη ανδρεα μανδαρακα..Ηλιος για λιγο,ψιλοβροχο μετα,ξανα ηρεμια και ολο αυτο το σκηνικο μας εκανε να ειμαστε σε εντονους αγωνιστικους ρυθμους...τολμω να πω οτι δεν εχω ζησει αγωνιστικα τετοια ενταση.!!
Απο θεμα οργανωσης δεν ειχαμε τιποτα να ζηλεψουμε απο παγκοσμια προταθληματα F5j FAi του εξωτερικου,ολα ηταν αψογα και στα χρονοδιαγραμματα που ειχαν αναφερθει.
Γνωρισα αξιολογα ατομα της περιοχης και στον αγωνιστικο χωρο αλλα και μετα την ωρα του φαγητου,Φυσικα δεν θελω να ξεχασω και να μην αναφερθω στον
Προεδρο της αερολεσχης Φθιωτιδος τον κυριο
Βαγενα χρηστο και φυσικα την αξιολατρευτη συζυγο του,που πραγματικα εκαναν τα παντα ωστε να ειμαστε ολοι ανετα ολο το 2ημερο,επεισης μεγαλη εντυπωση απο θεμα οργανωσης μου εκανε οτι ολη η περιοχη ειχε ενημερωθει μεσω τοπικης εφημεριδας και τοπικου καναλιου για την διεξαγωγη του αγωνα.!!
Τωρα στο θεμα του αγωνα,το διημερο ηταν εντονοτατο,και το λεω σε αυτο τον τονο γιατι πραγματικα οι θεσεις ηταν ρευστες μεχρι τον τελευταιο γυρο..η μαχες ομηρικες μεταξυ μας,με αποκορυφωμα σε εναν γυρο μεταξυ του γιωργου σκαριωτη και του φιλου μου γιαννη κουρμπανη,οπου εσπασαν καρδιες απο την αγωνια ποιος θα παρει τον γυρο...Φυσικα μετα απο πολυ πιεση (υπεκυψε

) ο φιλος γιαννης στον πραγματικα αξιο πρωταθλητη Γιωργο...
Ειναι πολλα που θελει κανεις να πει,αλλα θα χρειαστουν μερες γραψηματος,μενω μονο στο οτι αξιζει τον κοπο καποιος να δοκιμασει και αυτη την κατηγορια (φυσικα ο καθενας βαζει απο μονος του τον βαθμο δυσκολιας που οριζει ο ιδιος) και να ζησει εστω για μια φορα αγωνιστικα οτι ζει ολη η υφηλιος τοσα χρονια ανεμοπορικα (Fai),ευχομαι να υπαρχουν στο μελλον περισσοτερες συμμετοχες σε ολα τα επιπεδα.
Τελος να ευχαριστησω ολους τους αγωνιζομενους και συναθλητες μου για τις εμπειριες που ζησαμε..
Συνχαρητηρια στον 1ο Νικητη Γιωργο Σκαριωτη, στον 2ο Νικητη Νικο ΛιακοΤελος να αναφερω οτι την 3η θεση μου μαζι με το κυπελακι,ειναι αφιερωμενο στην συζυγο μου και (Την αψογη αλυταρχη του αγωνα)
ΑΝΝΑ για την αμεριστη βοηθεια της στην αγωνιστικη-ανεμοπορικη μου πορεια...