Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.694 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 23:13:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 23:13:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Χθες στις 00:24]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309694
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 125
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 87
    Συνολικά: 88
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ...(μετα τη 'ΔΗΛΩΣΗ' και διαφορα αλλα θεματα.... :) )  (Αναγνώστηκε 9172 φορές)
    andreas
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 21:46:38 »

white flag white flag white flag white flag white flag uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2Μηπως πρεπει νς αλαξει ονομασια το site ? ? Θελω να πιστευω οτι τους περισοτερους εδω μεσα δεν μας ενδοιαφερουν τα προσωπικα οι κοντρες οι αντιπαθειες και οι αντιζηλιες ορισμενων ......εχουν καταντισει τα post να ειναι ενα για μοντελισμο και ενα για προσωπικες διαφορες .....απορω  Undecided!!!
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **

Live to Fly.. Fly to Live!

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 22:35:03 »

white flag white flag white flag white flag white flag uglystupid2 uglystupid2 uglystupid2Μηπως πρεπει νς αλαξει ονομασια το site ? ? Θελω να πιστευω οτι τους περισοτερους εδω μεσα δεν μας ενδοιαφερουν τα προσωπικα οι κοντρες οι αντιπαθειες και οι αντιζηλιες ορισμενων ......εχουν καταντισει τα post να ειναι ενα για μοντελισμο και ενα για προσωπικες διαφορες .....απορω  Undecided!!!

Για αυτο ακριβως το λογο μου δημιουργηθηκε η απορια !!!  laugh
    Καταγράφηκε

gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 22:41:37 »

Βλεπετε κυριοι ? ... χωρις να κατηγορησω προσωπικα κανενα, και το θεμα αυτο, λες και εχει καταρα οπως και πολλα αλλα για να καταληξει σε παρεξηγηση... μα τελικα αναρωτιεμαι... ειναι ιος αραγε που εχει κολλησει ο αερομοντελισμος? Τι μας πιανει γενικοτερα... υπαρχουν 'ανοικτοι λογαριασμοι' ?

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ (αν οχι ολοι) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ?

To θεμα που ανοιξες Γιωργο εχει τιτλο " ΑΠΟΡΙΑ....[μετα τη 'ΔΗΛΩΣΗ' και διαφορα αλλα θεματα.....]

Τα διαφορα αλλα επικαιρα θεματα ειναι και το προσφατο θεμα "λίαν επιεικώς απαράδεκτοι " οπου εκει διαδραματίστηκαν καταστάσεις ανεξέλεγκτες , όντως με ανοιχτούς λογαριασμούς και οχι με καποιον ιο που εχει κολλησει ο αερομοντελισμος .

Οσο για εμενα θα σου πως ναι , ειμαι στην "ΤΣΙΤΑ" διοτι προσφατως δημιουργηθηκε θεμα [κακοπροαιρετα θα πω εγω απο λιγους] γυρω απο το ατομο μου , πρωτα στον συλλογο μου , και επειτα σε ανθρωπους της ομοσπονδιας , επειδη τολμησα   να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου για την ομοσπονδια .

Το παραπονο μου το εξεθεσα σε Δ.Σ. του συλλογου μου , οπως νομιζω οτι επρεπε να κανω ,
    οχι δημοσια οπως κατηγορηθηκα , ουτε στο φορουμ , ουτε σε εφημεριδα .

Παρολα αυτα ενας αθλητης της ομοσπονδιας διασυρθηκε δημοσια στο φορουμ . Χωρις καν οι κυριοι αυτοι  να γνωριζουν τον πραγματικο λογο για τα οσα ειπωθηκαν .

mastoras καλα τα λες, η τουλαχιστον ετσι φαινεται αφου εγω δεν μπορω σιγουρα να κρινω... Ομως για τετοιου ειδους υποθεσεις ή οποιεσδηποτε αλλες παρομοιες ισως θα ηταν καλυτερο να γινονται καποιες συζητησεις με φυσικες παρουσιες των ατομων που εμπλεκονται (εννοω φυσικα εκτος forum) και οχι να υπαρχει μια 'ετοιμοτητα' εδω μεσα για το ποιος 'θα την πει' στον αλλον..(γνωμη μου)...

Απο την αλλη πλευρα παλι αν νομιζεις οτι καποιος κακοβουλα δημιουργησε κατι εναντιον σου εδω πιθανοτατα να εχεις και καπου δικιο... αλλα το αποτελεσμα δεν παυει να ειναι το ιδιο τελικα οπως αναφερει ο συναδελφος παραπανω... ενα μηνυμα μοντελισμου, ενα (η και παραπανω) αντιπαραθεσης... εκτος και αν συμφωνησουν ολοι να φτιαχτει μια θεματικη ενοτητα "Combat forum" ωστε εκει μεσα να γινονται οι αναμετρησεις...(αν και μονο που το σκεφτομαι γελαω... laugh).... τι αλλο να πω... Huh

Καταγράφηκε

Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 22:47:13 »

Το site είναι μια χαρά, όπως και το όνομά του.

Το θέμα είναι τι γράφουμε σε αυτό. Όχι όμως ότι αυτό είναι πρόβλημα. Αυτοί είμαστε, αυτά γράφουμε...

Σε όσους διαμαρτύρονται για τα γραφόμενα που διαβάζουν, για τις διαφωνίες ή για το επίπεδο (που πάντως κρατιέται καλά), θα πω απλά να μην διαβάζουν θέματα που ξέρουν ότι δεν τους ενδιαφέρουν και δεν τους αρέσουν...Βλέπετε καφενείο και μυρίζεστε μια από τα ίδια? Μακριά...

Άλλο τρόπο αποφυγής δεν γνωρίζω. Ούτε πρόκειται και να κυνηγάμε ποιός έγραψε κάτι παρεξηγήσιμο για να το προλάβουμε. Θα αρχίσουν πάλι τα καρφιά για φίμωτρα κλπ.

Όσο αφορά στο ίδιο το θέμα, δεν ξέρω καν ποιό είναι, πέρα από το ότι υπάρχουν διαφωνούντες-δυσαρεστημένοι-θιγμένοι με την ομοσπονδία, με τους συλλόγους, με το forum και τους moderator (ενίοτε, όχι πάντα) και πότε πότε δημιουργούν νέα ή ανακινούν παλιά θέματα, για να μας θυμίσουν την διαφωνία-δυσαρέσκεια-θίξιμό τους.

Έχει καταντήσει βαρετό για μένα, ειδικά τα μισόλογα, τα υπονοούμενα και οι βαρύγδουπες δηλώσεις. Καμιά φορά χοντραίνει κιόλας...

Διαφωνώ με το κλείδωμα ενός θέματος (όχι ότι δεν έπραξε σωστά ο Σεραφείμ), με την ένοια, ότι όταν κάποιοι γράφουν ότι θέλουν ή ότι τους κατεβαίνει, αυτοί κρίνονται και πέφτουν σε επίπεδο. Όχι το forum ή όσοι διαβάζουν τα γραφόμενά τους. Ας τους αφήσουμε σε ατυή την πορεία.

Οποιος θελει να αλλάξει κατι , μπορεί να το παλέψει μέσα απο τα θεσμοθετημένα όργανα , που είναι τα σωματεία και η Ομοσπονδία

Κ. Γιαννη τι εννοειτε να παλεψει ?

Αυτό που έγραψε ο Γιάννης, είναι για μένα το κλειδί. Ακόμα και αν προκάλεσε τον Δημήτρη η λέξη "παλέψει" (για όλα χρειάζεται πάλη, με την καλή ένοια, όχι αμέσως με την κακή).

Υπάρχουν οι διαδικασίες, υπάρχουν οι τρόποι. Υπάρχει όμως υποστήριξη ? Μήπως είναι μόνοι τους αυτοί που διαμαρτύρονται ? Και μήπως δεν είναι Δον Κιχώτες, αλλά απλά δεν τους συμμερίζονται και δεν τους υποστηρίζουν οι πολλοί?
    Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα είχαν ήδη τον έλεγχο?

Αλλά ξέχασα, όλοι όσοι δεν είμαστε μαζί τους, είμαστε άβουλα όργανα των κρατούντων...

Όσο για τους συλλόγους και την αναγκαιότητά τους, ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει. Μόνο μια ερώτηση στους "ελληνάρες" (με την καλή ένοια, όχι κοροϊδευτικά), σε άλλη χώρα του ανεπτυγμένου κόσμου, θα μπορούσαν να κάνουν ότι κάνουν χωρίς σύλλογο (οποιασδήποτε μορφής) ? Η ασφάλιση από μόνη της είναι λίγο πράγμα? Ας πάει κανείς να ασφαλιστεί μόνος του. Ή ας μην ασφαλιστεί καθόλου, και άμα γίνει τίποτα βλέπουμε τότε...

Αχ βρε Blackbird, τι μας έκανες πάλι. Πέταξες από λάθος μια σπίθα και καίμε δάση ολόκληρα.

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 23:59:12 »

Με όλο τον σεβασμό μια ερώτηση, εαν γινω μελος της ΕΛΑΟ και ασφαλιστώ, θα μπορω να πετάω στο ΣΕΦ ή αλλη αλάνα?HuhHuhHuh??

Διοτι εαν ισχύει αυτο τοτε ειμαι βλάκας που δεν το εχω κανει τοσο καιρο να μπω σε σωματειο-συλογο και να ειμαι ασφαλισμενος κτλ.

Εαν δεν ισχύει και πρεπει να μπω στο σκεπτικο ωργανωμενος χωροσ κλπ, τοτε     α) μου ειναι αδυνατο να κανω δυο ωρεσ να παω εκει, δυο ωρες να γυρισω, διοδια βενζίνες,  και ολα αυτα για να πετάξω ενα ηλεκτρικο ε/π.

β) Δεν είμαι αερομοντελιστης με μεγάλα και ακριβα συστηματα, και μοντελα , ειμαι του επιπεδου formoza, αλλα εαν υπηρχε συλογος- σωματειο κτλ, που να εχει χωρο στο λεκανοπεδιο ή κοντα , τοτε εαν δεν ειχα γραφτει θα ξαναημουν βλακας!!!!!!!!!!!!

Εαν υπαρχει κινητρο ολοι θα μπουν ωργανομενοι, ενω εδω σκεπτομαστε  police, δια νόμου δηλαδη απαγορευση, για να παει ο κοσμος να γραφτει, αυτη πιστευω ειναι η ειδοπιως διαφορα με τα αναπτυγμενα κρατη, δινουν κινητρα  Thumbs up Thumbs up Thumbs up.

ολα αυτα τα γραφω ξεκαθεριζοντας οτι δεν εχω καμια σχεση με αυτα οσον αφορα συλογους σωματεια κτλ, απλως ευχαριστω τους κινεζους που φτηνηναν τον αερομοντελισμο και ετσι μπορουν ολοι να τον γευτουν, μην τον κανουνε ακριβο σπορ για ολιγους.

Με ειλικρινεια

Βαγγέλης

Υ.Γ Το αλαθητο δεν το εχει κανενας, οποτε ουτε και εγω!!!!!!
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 00:39:37 »

Φίλε Βαγγέλη, δεν λέω πως δεν έχεις δίκηο από την πλευρά σου. Ίσως και από περισσότερες πλευρές...

Πράγματι, η ασφάλιση της ΕΛΑΟ ισχύει για πτήσεις σε "εγκεκριμένους και κατάλληλους χώρους" (τα εισαγωγικά για αποφυγή παρεξηγήσεων), και όχι για οποιοδήποτε ανοιχτό χώρο ή αλάνα, οπότε αν μόνο εκεί πετάς, πράγματι γιατί να είσαι μέλος ?

Επίσης, θα πάρω το μέρος σου, απαντώντας στον εαυτό μου, σκεφτόμενος ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του ανεπτυγμένου χώρου, δεν θα υπήρχε καν θέμα αλάνας ή ανένταχτων, ίσως γιατί θα υπήρχε ήδη πρόνοια για οργανωμένους και κατάλληλους χώρους (το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό...).

Προς θεού, δεν υποτιμώ τα μικρά φτηνά μοντέλα (πως θα μπορούσα άλλωστε με ότι φτιάχνω  idiot2) και ίσως αυτά να μην αποτελούν και τον μεγάλο κίνδυνο. Με τρομάζει όμως η σκέψη ενός μεγάλου θερμικού αεροπλάνου ή ελικοπτέρου, που κάποτε θα χτυπήσει κάποιον (shit happens, θέμα χρόνου φοβάμαι). Εκεί τί λέμε ?

Δεν γνωρίζω πόσο αρνητικά μεταφράζεται η απαγόρευση και το υποχρεωτικό. Μου θυμίζει λίγο το θέμα κράνος μοτοσυκλέτας ή τη ζώνη αυτοκινήτου. Μας υποχρεώνουν. Για να μας τα παίρνουν όταν κάνουμε παράβαση ? Ή μήπως γιατί είναι το σωστό?

Συμφωνώ, δεν έχετε πολλές επιλογές, ούτε εύκολα λες "δεν ασχολούμαι" με κάτι που μου αρέσει, για κανόνες που θέτουν άλλοι. Μακάρι πάντως να υπάρχει υπευθυνότητα...

Βέβαια, το θέμα "σύλλογοι" ξεκίνησε με την έννοια ότι εκεί υπάρχουν ίντριγκες, συμφέροντα, καταδιώξεις κλπ οπότε τι καλά είμαστε μόνοι μας... Σαν να φταίνε οι σύλλογοι για τα μηνύματα που γράφονται εδώ κατά καιρούς. Εκεί διαφωνώ (με την άποψη, όχι με σένα)

φιλικά

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 00:45:46 »

Αγαπητέ Βαγγέλη (coolvag)
    Έχεις σκεφτεί πως εσύ (το προσωποποιώ γιατί εσύ μου δίνεις την αφορμή) πετώντας ανεξέλεγκτα στο ΣΕΦ ή σε οποιαδήποτε άλλη αλάνα μπορείτε να κάνετε τόσο κακό στον αερομοντελισμό της χώρας πετώντας σε μη εγκεκριμένα μέρη χωρίς να υπολογίζεται τον κόπο και τις θυσίες ανθρώπων που δούλεψαν πριν απο μας για  μας με μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσετε ατύχημα??
    δυστυχώς με λυπεί η εμμονή ορισμένων να θεωρούν πως ο αερομοντελισμός είναι προνόμιο της Αθήνας.... Δυστυχώς για εσάς,  εμεις εδώ στην επαρχία παλεύουμε για αυτό που αγαπάμε και προσπαθούμε να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο... όσο μπορούμε...
    Για αυτό θα σας παρακαλούσα πολύ όταν εκφράζεται την άποψη σας για τον αερομοντελισμό να θεωρείται ως δεδομένο πως υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται με το hobby μας, και τηρούν το δυνατό περισσότερο τα νόμιμα και δεν χρωστούν να πληρώσουν για κάποιους που θεωρούν το hobby παιχνίδι.

dapan

Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    jek
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 09:12:26 »

Φίλε dapan δηλαδή εμείς που δεν έχουμε την δυνατότητα για διάφορους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω να είμαστε σε κάποιο σύλλογο και να πετάμε σε μοντελοδρόμια, δεν πρέπει να ασχολούμαστε  με hobby μας ? θα ήθελα να σου πω επίσης ότι μοντελοδρόμια δεν υπάρχουν στην Αθήνα,  και τέλος άμα είναι και κάνουμε τόσο μεγάλο κακό στο μοντελισμό και στη χώρα μας……τι να πω…… idiot2
    Επειδή λοιπών είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος με τα λεγόμενα σου σταματάω εδώ, και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το Σάββατο να πάρω τα φενιζολακια μου και να βρεθώ μαζί με τα φιλαράκια μου στο σεφ, και σας μιλάω ειλικρινά, οι λίγες  ώρες που είμαι μαζί με τους φίλους και πετάμε είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ   beer
    Και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας  Thumbs up
    Καταγράφηκε

δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 12:56:51 »

Κύριε Κανδυλάκη οπως το εχετε πει εσεις αρκετες φορές απο αυτα που γράφουμε κρινόμαστε, σας ευχαριστω πολυ για την δικαιη, και σοφή απαντησή σας, σας εκτιμω για αυτα που γραφετε, και ειμαι συμφωνος 100%.

Φυσικα οταν ερχονται και πετανε στο ΣΕΦ θερμικο ελικοπτερο εκεινη την στιγμη σταματαμε ολοι οι αλλοι διοτι φοβομαστε, υπαρχουν οχι ευτυχως πολλοι, και καποιοι θερμοκεφαλοι που κανουν 3D πτήση  σχεδον πανω απο τα κεφαλια μας, αυτο ειναι πολυ κακό, και φοβομαστε, αλλα μαζι με τα ξερά να μην καουν και τα χλωρά!!!!!!!!!

Αγαπητέ Παντελή dapan δυστυχώς απο τα γραφομενά σου εκφράζεις ενα κόμπλεχ επαρχία με αθηνα που εγω δεν αναφερθηκα καθόλου, και αν αυτο σε κανει να αισθανθείς καλυτερα να σου πω οτι ειστε καλυτερα απο εμας και σε ποιοτητα ζωης αλλα και σε αερομοντελιστικη δραση, εχετε χωρους (ευκολο ειναι σε ενα χωραφι διπλα ) , ενω εμεις ψαχνόμαστε....

Γινανε και εδω πολεμοι για χωρους αγαπητε Παντελή απο πολυ αξια ατομα αλλα δεν εγινε τιποτα πολλοι οι λογοι αλλα δεν εχει νοημα να το αναπτυξουμε εδω.

Για αυτό θα σας παρακαλούσα πολύ όταν εκφράζεται την άποψη σας για τον αερομοντελισμό να θεωρείται ως δεδομένο πως υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται με το hobby μας, και τηρούν το δυνατό περισσότερο τα νόμιμα και δεν χρωστούν να πληρώσουν για κάποιους που θεωρούν το hobby παιχνίδι.

dapan

θα ηθελα ομως να μου πείς πως εγω (παντα προσωπικα μιλώ), θα κανω κακο στο Αερομοντελισμο πετωτντας ενα φελιζολενιο αεροπλανακι, σε ενα χωραφι, ενω εσυ εχεις τον χωρο σου και πετας οργανωμενα, τι θα αλλάξει σε εσένα.

Θελω να σε ενημερώσω οτι Αερομοντελιστης δεν χρειαζεται να λεγεσαι μονο οταν εχεις μεγαλα θερμικα και ακριβα συστήματα, ή οταν είσαι αθλητής,   ή οταν εισαι σε οργανωμενο χωρο, Αερομοντελιστης ειναι και αυτος με το λαστιχοκίνητο, και αυτος με το estarter, και ο καθε Ανρθρωπος που θελει να γνωρισει το χομπυ μας, το οτι εισαι αθλητης, το οτι πολεμάς για αυτο ειναι προς τιμή σου, το οτι μπορεις και εχεις ακριβο εξοπλισμο, μεγιά σου και χαρά σου, αλλα δεν εχουμε ολοι την ανεση , ετσι λοιπον εσυ το βλεπεις πιο σοβαρά διοτι εχεις επενδυσει σε αυτο πολλα χιλάρικα και μπράβο σου, που υπάρχετε και εσεις να μας υποστηριζετε και προς τα εξω!!!!!!!!!!!!, ΕΥΓΕ , σε ολου σας,   αλλα υπαρχουν και εκεινοι που για πολλους λογους δεν εχουν την δυνατοτητα για ολα αυτα τα πραγματα, την υποδομη που χρειάζεται για αυτο το επιπεδο αερομοντελισμου.

Ευελπιστω να αναθεωρήσεις αυτο σχετικα με αερομοντελισμο και παιχνιδι, διοτι το δικό μου σκεπτικο ειναι οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα, και αυτο γίνεται καθε μερα που περνα, και με τους κινέζους, και με τα φορουμ, ιντερνετ, και γενικά ο κοσμος ερχεται, στην αρχη με κατι πολυ φθηνο, μετα σιγα-σιγα τον αλλαζει σε κατι καλλυτερο, και μετα αυτο ο ιδιος ανθρωπος θα φερει και τον φιλο του, ετσι γιναμε και στο ΣΕΦ, στην αρχη ειμασταν πολυυυυυυ λιγοι , μετα ομως γιναμε πολλοι , και θα μεγαλωνει μερα με την ημέρα.

Παντα προσωπικη εκτιμηση εκφράζω, και αν ειμαι καπου λαθος παρακαλω διωρθωστε με !!!!!!  με επιχειρήματα ομως!!!!!!!

Βαγγέλης

Υ.Γ Τα γραφόμενα μου δεν εχουν σχέση με συλόγους, σωματεια, ομοσπονδια, ίντριγκες,  και λοιπα, απλως εκφραζω μια σταση και αποψη, δεν υπαρχει στοχος κανενα επισημου φορεα, ειμαι και εγω θεατης και ακουω και προσβλέπω για το καλλυτερο !!!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 13:08:57 από coolvag » Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 13:28:09 »

Καλησπερα σας με ενδιαφερον διαβαζω αυτα που γραφονται εδω.

Προσωπικα πεταω τοσο σε οργανωμενους οσο και μη οργανωμενους χωρους. Ναι στους μη οργανωμενους χωρους υπαρχει  η πιθανοτητα να γινει καποιο ατυχημα και προσωπικα μου εχει συμβει στο παρατριχα να μην πεσει το ηλεκτρικο αεροπλανο μου μετα απο cut off στο δρομο διπλα στο χωρο που πεταω στα Σπατα. Ενα πιθανο ατυχημα μπορει παντα να εχει αρνητικες επιπτωσεις για το hobby, οπως αρνητικες επιπτωσεις για το hobby εχει το γεγονος να μη πεταμε καθολου και να μην ασχολουμαστε με αυτο. Ειναι αρκετα λεπτη η ισσοροπια, αλλα με καλη συνεννοηση και μετρα ασφαλειας νομιζω οτι δε θα εχουμε τετοιου ειδους συμβαντα.

Επισης αναφορικα με την Αθηνα, εχω να πω πως καλο ειναι που υπαρχουν τετοιες αλλανες γιατι με αυτο τον τροπο αποσυμφορουνται οι οργανωμενοι χωροι που κανουμε τοσο χρονο και ξοδευουμε αρκετα χρηματα για να παμε και να κανουμε προπονηση. Και κατι τελευταιο, το επιπεδο αερμοντελιστικο, αεραθλητικο κτλ,  δε το διαμορφωνουν ουτε τα "καλα" μοντελοδρομια ουτε τα "ακριβα" μοντελα ουτε η γεωγραφικη περιοχη που κανει κανεις αερομοντελισμο αλλα οι αερομοντελιστες και οι ικανοτητες σε πολλους τομεις αναλογα με την κατηγορια που ασχολουνται. Φυσικα οταν συνδιαζονται ολα τα προηγουμενα, καταληγουμε στο ιδανικο μοντελο ενασχολησης με τον αερομοντελισμο....βλεπε...Ευρωπη, Αμερικη κτλ.

Χαιρετισμους,
    Νικος

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 14:00:11 από Νικόλας » Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 13:35:36 »

Hey Coolvag,

Τι κάνεις ρε θηρίο;; Πάλι τα πήρες στο κρανίο;;;;
    Αυτό που εννοείται απο τους συναδέλφους - φίλους δεν είναι να σταματήσεις εσύ και οι υπόλοιποι μοντελιστές να πετάτε τα "φελιζολάκια"...Αυτό που εννοείται είναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που και εσύ έθιξες στο δικό σου πόστ, αλλά και οι υπόλοιποι. Δεν είναι φυσιολογικό να έρχεται ο κάθε "θερμοκέφαλος" και να πετάει το ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ - για διάφορους λόγους (παρεμβολές, μπαταρίες, και ένα κάρο πράγμτα που μπορούν ανα πάσα στιγμή να ΑΣΤΟΧΗΣΟΥΝ) θερμικό ελικόπτερο ή αεροπλάνο σε περιοχή που είναι κατοικημένη με χίλιους δυό περαστικούς που δεν φταίνε σε τίποτα να ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΟΥΝ απο το αεροπλάνο ή ελικόπτερό του....
    Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ....Και δεν μπορούν οι μειονότητες ( των διαφόρων "θερμοκεφάλων") και καλλά με την "λανθασμένη" έννοια της κατά-χρήσης της (της Δημοκρατίας) να μας επιβάλλουν την θέση τους. Καμία αλάνα (και τον χώρο που την περιβάλλει) δεν μπορεί να την οικοιοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ. Είναι για χρήση και απο τους περαστικούς και απο όλους μας  - ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ -  Και κατάχρηση είναι να ΦΟΒΑΤΑΙ κάποιος να περάσει απο εκεί επιεδή υπάρχει ο "Θερμοκέφαλος" που κάνει κολοτούμπες με το "θερμικό" του πάνω απο τα κεφάλια των "υπο προυπόθεση" ΘΥΜΑΤΩΝ του.
    Αυτά και ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την σημασία των γραφωμένων μου. Αλλά σαν ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος πιστεύω οτι πρέπει να ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες των ατυχημάτων και όχι να τις πολλαπλασιάζουμε με την ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ.
    Φιλικά
    Τρύφωνας
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 18:12:19 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 13:51:08 »

Χαιρομαι που διαβαζω την εξελιξη αυτου του θεματος το οποιο ευτυχως μεχρι τωρα κραταει χαμηλους τονους γενικα, και μου αρεσει το γεγονος οτι εχουν ηδη ακουστει αρκετες αποψεις και μαλιστα σωστες. Ευτυχως επισης απο τα γραφομενα φαινεται να πηγαζει η αγαπη μας προς τα ιπταμενα αυτα αντικειμενα... ειτε ελικοπτερα ειτε αεροπλανα. Αρα τελικα ειναι και ο πιο βασικος παραγοντας που μας ενωνει.. αυτος ο ζηλος προς το hobby/αθλημα μας...

Επανερχομαι λοιπον και λεω οτι μαλλον αυτο επρεπε να σκεφτονται πρωτα οι 'τσιτωμενοι', οι 'θερμοκεφαλοι' ή οπως αλλιως τους αποκαλειτε, και σε επιπεδο συμπεριφορας στους χωρους (και εννοω κυριως ασφαλεια) και σε επιπεδο συμπεριφορας εδω μεσα...

Ευχομαι μονο αυτο το θεμα να γινει κινητηρια δυναμη για θετικες σκεψεις στα κεφαλια μας, τα οποια καλα θα κανουν να μενουν "σιδερενια" μεσα σε αυτο το χωρο. Εχω χτυπηθει και εγω προσφατα "ευτυχως" απο καθαρα δικη μου βλακεια και οχι στο κεφαλι(!)...

Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 13:56:49 »

Εχω χτυπηθει και εγω προσφατα "ευτυχως" απο καθαρα δικη μου βλακεια και οχι στο κεφαλι(!)...

Ευτυχώς να λές γιατι αν είχες χτυπηθεί στο κεφάλι μπορεί να μην ήσουν εδώ για να γράφεις.... Wink Thumbs up
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 14:28:48 »

Εχω χτυπηθει και εγω προσφατα "ευτυχως" απο καθαρα δικη μου βλακεια και οχι στο κεφαλι(!)...

Ευτυχώς να λές γιατι αν είχες χτυπηθεί στο κεφάλι μπορεί να μην ήσουν εδώ για να γράφεις.... Wink Thumbs up

Χα χα.. ναι, το ευτυχως το ειπα γιατι οχι μονο δεν χτυπησα στο κεφαλι αλλα δεν εχασα και το δαχτυλο μου απο μια MVVS 13cc (14X6 APC).. ομως κοστισε 27 ραμματα και απιστευτους πονους... και φυσικα μερικα "σουβενιρ" για να το θυμαμαι idiot2
    Καταγράφηκε

dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 22 Νοε 2007, 17:58:29 »

καλησπέρα
    Φίλε coolvag το ότι αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα νομίζω ότι στο πρώτο μου μήνυμα έκανα ξεκάθαρο πως το κάνω λόγω του μηνύματος σου και μόνο. Άρα αν θα κάνεις εσύ με το φελιζόλ ή κάποιος άλλος με το θερμικό ελικόπτερο που πετάει 3d 100 ή 200 μέτρα από την λεωφόρο την ζημιά δεν ήταν προσωπικό αλλά το χρησιμοποίησα ως παράδειγμα. Και μη μου πει κανένας πως αν σκάσει κάνα μοντέλο σε καμιά λεωφόρο ή σε καμιά βεράντα δεν θα έχουμε (ως hobby) ντράβαλα??
    Όσον αφορά το κόμπλεξ της επαρχίας που αναφέρεις να σαι σίγουρος πως από την πλευρά μου τουλάχιστο δεν υπάρχει, το ότι όλοι οι ανένταχτοι στην Αθήνα τους ενοχλεί που δεν έχουν χώρο να πετάνε, αλλά ταυτόχρονα  δεν οργανώνονται σε συλλόγους για να μπορέσουν ως μια γροθιά να καταφέρουν να αποκτήσουν κάτι περισσότερο από αυτό που έχουν σήμερα, μου δείχνει αδιαφορία σε αυτό που λέμε hobby, και για να το πω πιο "χοντρα" το βλέπω ως βόλεμα, ωχαδερφισμό, και ο καθένας την πάρτη του.... Συγνώμη αν με αυτό μου το μήνυμα στεναχωρώ κάποιους αλλά αν το δείτε από μακριά έτσι δείχνει.

φιλικά

dapan

Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ...(μετα τη 'ΔΗΛΩΣΗ' και διαφορα αλλα θεματα.... :) )
    Μεταπήδηση σε: