Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.694 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 23:11:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 23:11:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Χθες στις 00:24]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309694
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 125
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 82
    Συνολικά: 82
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ...(μετα τη 'ΔΗΛΩΣΗ' και διαφορα αλλα θεματα.... :) )  (Αναγνώστηκε 9165 φορές)
    gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Live to Fly.. Fly to Live!

« στις: Τρίτη, 20 Νοε 2007, 23:29:25 »

Βρισκομαι σε αυτο το forum πολυ μικρο διαστημα και σχετικα μικρο διαστημα στο χωρο του αερομοντελισμου συγκρινοντας καποιες χρονολογιες αναφερομενες απο καποιους ανθρωπους εδω μεσα αυτοαποκαλουμενους "παλαιους" και μη...

Διαβαζω και διαφορα ξενογλωσσα forums καταξιωμενα και πασιγνωστα στο χωρο...

ΟΜΩΣ.... εχω σπασει το κεφαλι μου... εχω ξοδεψει (ασκοπα μαλλον) χρονο να διαβαζω διαφορα περιεργα θεματα εδω... ευτυχως και καποια αλλα με ιδιαιτερο ενδιαφερον.

Και ενω ευτυχως (μαλλον) δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα κοινα του αερομοντελισμου, διοτι τυγχανει να ανηκω σε ιδιωτικο club και οχι σε καποιο που υπαγεται στην ΕΛΑΟ...,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΤΟ Δ****Ο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ).... και με το παραμικρο, το μονο που διαβαζει κανεις ειναι υπονοουμενα, αιχμες, σκληρες κριτικες, και κακοβουλα σχολια...

Ισως λιγο αστοχο παραδειγμα αλλα θα ελεγε κανεις οτι ειναι σαν να συγκρινεις τις ειδησεις του STAR σε σχεση με αλλα καναλια....(!)...(αναφερομενος στα ξενα forums)

Η ακομα, αν καποιοι ξενοι ηξεραν Ελληνικα και μας διαβαζαν θα εχουν πεθανει στα γελια.....(τουλαχιστον..)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παντως ειναι μεγαλη μου απορια αυτο... Ισως και να μην καταλαβω ποτε... ισως ομως να ειναι και καλυτερα ετσι, συνεχιζοντας να πετω μονος μου (οπως και ΠΑΡΑ πολλοι αλλοι οπως φαινεται....) κοροιδευοντας απλα και φανερα ή οχι, τετοιες συμπεριφορες και γραφομενα, σε ενα forum που ισως ή μαλλον σιγουρα, ειναι μοναδικο στο ειδος του στην Ελλαδα...

Ευχαριστω για το χρονο σας, να'στε ολοι καλα

Γιωργος - Ηρακλειο Κρητης
    Καταγράφηκε

zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 00:36:16 »

Το παρατράγουδο που σωστά αντελήφθηκες ότι κυκλοφορεί, είναι παλιό και είναι μέρος του hobby στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα αυτό το παρατράγουδο για τα φερόμενα συμφέροντα, κλίκες κλπ. έχει την τάση να επισκιάσει ότι καλό στον χώρο μας, είναι αποτέλεσμα του κατινισμού μας.
    Να σου εξηγήσω πως γίνεται για να μαθαίνεις... Αν έχεις την παραμικρή υποψία για κάτι στραβό, υποθέτεις ότι ο πιθανότερος ύποπτος είναι ο σύλλογος με τις κλίκες και τα συμφέροντα που περιλαμβάνει εξ'ορισμού. Κατόπιν εφαρμόζοντας τα "καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει" και "το ψάρι βρομάει από το κεφάλι" τεκμηριώνεις μια σοβαροφανή καταγγελία την οποία φροντίζεις να κάνεις δημόσια ώστε να τραβήξεις τη προσοχή επάνω σου και να σου αναγνωριστεί το χαρακτηριστικό της διάννοιας και της προσφοράς. Για να πετύχει πρέπει να αποφύγεις τον διάλογο και την ουσία.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 10:48:24 »

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΤΟ Δ****Ο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ).... και με το παραμικρο, το μονο που διαβαζει κανεις ειναι υπονοουμενα, αιχμες, σκληρες κριτικες, και κακοβουλα σχολια...

Να σου εξηγήσω πως γίνεται για να μαθαίνεις... Αν έχεις την παραμικρή υποψία για κάτι στραβό, υποθέτεις ότι ο πιθανότερος ύποπτος είναι ο σύλλογος με τις κλίκες και τα συμφέροντα που περιλαμβάνει εξ'ορισμού. Κατόπιν εφαρμόζοντας τα "καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει" και "το ψάρι βρομάει από το κεφάλι" τεκμηριώνεις μια σοβαροφανή καταγγελία την οποία φροντίζεις να κάνεις δημόσια ώστε να τραβήξεις τη προσοχή επάνω σου και να σου αναγνωριστεί το χαρακτηριστικό της διάννοιας και της προσφοράς. Για να πετύχει πρέπει να αποφύγεις τον διάλογο και την ουσία.
    zero_IQ

Φιλε Τασο καλημέρα . Αυτό που αναφέρεις δεν είναι εξήγηση στην ερώτηση του Γιωργου , αλλά μια άποψη και μάλιστα σεβαστή 
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 11:10:10 »

Εδώ είμαστε 10, στο εξωτερικό είναι 1000.  Εκεί είναι απρόσωπα τα πράγματα.  Οι προσωπικές σχέσεις κάνουν αυτό το forum διαφορετικό από του εξωτερικού.  Και αν σ' αυτό προσθέσεις τον κακοπροαίρετο τρόπο σκέψης κάποιων (όπως πολύ σωστά εξήγησε ο zero_IQ) τότε το μπάχαλο δεν αργεί να γίνει, ειδικά αν το επιδιώκουν.  Κι επειδή είμαστε λίγοι το μπάχαλο φαίνεται μεγάλο.  Οι πολλοί δεν μιλάνε, οι λίγοι την κάνουν την φασαρία.  Έχω διαβάσει πολλά post και σε forum του εξωτερικού για προβλήματα στο εσωτερικό συλλόγων.  Απλά εκεί χάνονται μέσα στα άπειρα άλλα μηνύματα.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 11:25:44 »

Κι ένα μικρό παράδειγμα.  Θέμα με τίτλο: Τι αλλαγές νομίζετε ότι χρειάζεται επειγόντως η ΑΜΑ; (ΑΜΑ είναι η αμερικάνικη ομοσπονδία αερομοντελισμού)

http://www.rcuniverse.com/forum/m_6544932/tm.htm

157 απαντήσεις.  Μία που είδα τυχαία:  'Θα ήθελα να μην θεωρούν ότι το χόμπυ είναι μόνο για τους λίγους και εκλεκτούς που αυτοί εγκρίνουν'.  Σας θυμίζει τίποτα;

I rest my case, που λένε κι οι Αμερικάνοι  Cheesy

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 14:23:47 »

Σεραφειμ ισως εχεις δικιο, αλλωστε γιαυτο εκανα και εγω την συγκριση με τα αλλα forums.. Οπως σωστα ειπες ειτε τα πραγματα ειναι πιο απροσωπα ειτε τετοια προβληματα χανονται μεσα στις χιλιαδες αλλα που αφορουν περισσοτερο τον πραγματικο σκοπο του καθε forum. Ωστοσο σιγουρα θα συμφωνησω και με τον χαρακτηρισμο κακοπροαιρετης σκεψης καποιων που αναφερεις, ετσι τελικα μαλλον ξετυλιγεται το κουβαρι...

Ομως ετσι γενιεται ενα ερωτημα: θα παψουν ποτε αυτα τα προβληματα? .. και φυσικα δεν εννοω να εξαφανιστουν γιατι ειναι προφανες οτι ειναι αδυνατο.. ομως φανταζομαι οτι μπορουν να 'καταπνιγουν' μεσα σε θεματα που προκυπτουν απο 'ανοιχτομυαλους' ανθρωπους και ανθρωπους που θελουν να βρισκονται στο χωρο χωρις διακρισεις του τυπου: ειμαι παλιος, ειμαι καποιος, πεταω καλυτερα απο τους αλλους, εχω καλυτερη εμπειρια, τα παιρνω, κανω... δειχνω... και διαφορα αλλα τετοια...

Οπως και να χει ευχαριστω που μοιραζεστε τις σκεψεις μου, εχω ηδη διασαφηνισει καποια πραγματα που δυστυχως ομως δεν με απομακρυνουν απο το αρχικο συμπερασμα, οτι δηλαδη ισως ειναι καλυτερα οποιος δεν θελει να χανει το χρονο του και να 'βγαινει εξω απο τα ρουχα του'... να κανει το αθλημα/hobby του μονος του, και να 'γυρευει την δουλεια του' οπως λεμε εμεις εδω...(!)...

Σας ευχαριστω και παλι
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 17:38:45 »

Παράθεση
    οτι δηλαδη ισως ειναι καλυτερα οποιος δεν θελει να χανει το χρονο του και να 'βγαινει εξω απο τα ρουχα του'... να κανει το αθλημα/hobby του μονος του,

Γιωργο ( σύντεκνε)  Wink

μερικες σκόρπιες σκέψεις

αυτό ειναι μία άποψη , υπάρχει και  άλλη μία ,  πάνω στην οποία παλεύω , και λεει  " η  ισχυς εν τη ενώσει " . πχ,ενα εύκολο παράδειγμα  όσοι περισσότεροι τοσο καλύτερος χώρος πτήσης

αλλα παράδειγμα,
    οταν ξεκινάει ,καποιος μοντελιστής εδω,να ανεβεί στο βουνο να πετάξει ενα ανεμόπτερο , προτιμάει να εχει παρέα κι άλλον μοντελιστή με ανεμόπτερο .παρα να βολοδέρνει στους αέρηδες μονο του 

ετσι δεν ειναι και εκει ? μας αρεσει ή παρέα . και σε κάθε παρέα υπάρχουν και διαφωνίες . το ποιο πιθανό ειναι οι αποφάσεις να παίρνονται δημοκρατικά .
    το ιδιο γινεται και στους συλλογους ,

το προβλημα δημιουργείται -νομιζω - απο οσους θέλουν να επιβάλουν την  άποψή τους έξω απο τα συλλογικά όργανα
    ε αυτο δεν νομίζω οτι ειναι σωστό . και σιγουρα είναι αντιδημοκρατικό .
    Οποιος θελει να αλλάξει κατι , μπορεί να το παλέψει μέσα απο τα θεσμοθετημένα όργανα , που είναι τα σωματεία και η Ομοσπονδία
     .
    εσυ αςπουμε , ανήκεις ειστε ιδιωτικό σύλλογο,  δεν διάλεξες να παραμείνεις μόνος
    ο συλλογος σας  μπορει να εχει εσωτερικά προβλήματα ή μη .
    το αν εχετε προβλήματα ή οχι νομίζω οτι ειναι ανεξάρτητα απο το αν ανήκετε στην ΕΛΑΟ . ετσι δεν ειναι .?

Το γεγονος ειναι ενα και σημαντικο . ειστε οργανωμενοι , οχι σκορπιοχώρι .

παρολα αυτα εξω απο την ομοσπονδια πχ δεν ειχατε λόγο , η δικαίωμα να διαμορφώσετε την τελικη άποψη για τις συχνότητες .
    Ετσι αν καποια στιγμη σας επιβληθει , η μη χρηση  καποιων συχνοτητων , ισως να ειναι κακο για καποια μελη σας.

Αν αυριο - μεθαυριο γίνουμε ενα ευνομούμενο κράτος , δεν θα μπορεί ο καθε πικραμένος να πετα όπου του καρφώσει , ετσι δεν ειναι ?

επειδή πρέπει να φύγω επιγόντως , σταματαω την καταγραφή των σκόρπιων σκεψεων  προς το παρον ,

μπορεί να επανέλθω .

ελπίζω να μην ακούστηκε σαν απειλή   Grin

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 18:13:03 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 19:05:27 »

Και αν σ' αυτό προσθέσεις τον κακοπροαίρετο τρόπο σκέψης κάποιων

Σεραφειμ κλειδωσες ενα θεμα που καποιοι περιμεναν απαντησεις , και αρχισες να κατηγορεις σε ενα αλλο παρομοιο .

Μπορεις να μου αναφερεις ποιοι ειναι αυτοι που επιδιωκουν να κανουν μπαχαλο το φορουμ με τις κακοπροαιρετες σκεψεις τους ? Και ποιες ειναι αυτες ?

(όπως πολύ σωστά εξήγησε ο zero_IQ)

Πιθανον πρεπει να εχεις τεραστια εμπειρια απο σωματεια , και συλλογικες προσπαθειες , για να μπορεις να κρινεις εαν τελικα η αναφορα του Τασου εχει να κανει με εξηγηση και οχι με αποψη .

Η μηπως αποκτηθηκαν απο τα αμερικανικα φορουμ ?

Υ.Γ "και εσυ Βρουτε "

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 19:11:50 »

Οποιος θελει να αλλάξει κατι , μπορεί να το παλέψει μέσα απο τα θεσμοθετημένα όργανα , που είναι τα σωματεία και η Ομοσπονδία

Κ. Γιαννη τι εννοειτε να παλεψει ?
    Καταγράφηκε

Serafim
    Administrator

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 19:46:29 »

Και αν σ' αυτό προσθέσεις τον κακοπροαίρετο τρόπο σκέψης κάποιων

Σεραφειμ κλειδωσες ενα θεμα που καποιοι περιμεναν απαντησεις , και αρχισες να κατηγορεις σε ενα αλλο παρομοιο .

Μπορεις να μου αναφερεις ποιοι ειναι αυτοι που επιδιωκουν να κανουν μπαχαλο το φορουμ με τις κακοπροαιρετες σκεψεις τους ? Και ποιες ειναι αυτες ?

(όπως πολύ σωστά εξήγησε ο zero_IQ)

Πιθανον πρεπει να εχεις τεραστια εμπειρια απο σωματεια , και συλλογικες προσπαθειες , για να μπορεις να κρινεις εαν τελικα η αναφορα του Τασου εχει να κανει με εξηγηση και οχι με αποψη .

Η μηπως αποκτηθηκαν απο τα αμερικανικα φορουμ ?

Υ.Γ "και εσυ Βρουτε "

1. Οι απαντήσεις που περίμεναν κάποιοι ήταν ήταν εκτός θέματος, και μπορείτε πολύ άνετα να ανοίξετε ένα καινούριο που ο τίτλος του να έχει σχέση με το περιεχόμενο.

2. Το παρόν θέμα αναφέρεται στο aeromodelling.gr και όχι σε σωματεία, συλλόγους ή παρέες.  Ο Γιώργος για αυτά που διαβάζει ρώτησε, ο Τάσος υπέθεσα ότι απάντησε γι' αυτά, και εγώ συμφώνησα.  Δεν έχω δηλώσει ποτέ ειδικός σε σωματεία και όλα τα άλλα που αναφέρεις, στο τι γίνεται στο forum όμως άσε με να ξέρω κι εγώ κάτι.  Όχι όμως από τα αμερικάνικα, γιατί απ' ότι είδες παραπάνω έγραψα ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα

3. Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι;  Ότι θα έπρεπε να ξέρεις τις απόψεις μου, μια και διαβάζεις αρκετό καιρό αυτά που γράφω, και δεν θα έπρεπε να λες ότι κατηγορώ εσένα ή οποιονδήποτε άλλο συγκεκριμένα.  Χάνεις το όποιο δίκιο έχεις αντιδρώντας έτσι (και δεν μιλάω μόνο για σένα).  Αλλά δυστυχώς και εσύ (όπως και πολλοί άλλοι) βλέπεις κακοπροαίρετα κάποια πράγματα.

Τέλος, κάτι σχετικό με το forum.  Ο Γιώργος είχε μια απορία.  Ο φυσιολογικός τρόπος για να απαντήσει κάποιος είναι να εκφράσει την άποψή του.  Όχι να σχολιάζει τις απόψεις όλων των άλλων.  Μην μπαίνεις σ' αυτή την διαδικασία, δεν έχει κανένα νόημα.

Τώρα όσο για τον Βρούτο,  Grin

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 20:35:47 »

1. Οι απαντήσεις που περίμεναν κάποιοι ήταν ήταν εκτός θέματος, και μπορείτε πολύ άνετα να ανοίξετε ένα καινούριο που ο τίτλος του να έχει σχέση με το περιεχόμενο.

Θα συμφωνουσα μαζι σου εαν κλειδωνες το θεμα οταν το σκεφτηκες , δεν χρειαστηκε ομως γιατι ο κωστης το εκλεισε με τον πιο ομορφο τροπο.
    Ελα ομως που δεν σταματησε εκει ........και μετα δεν μπορουσε κανενας moderator να το κλεισει , παρα μονο οταν ακουστηκαν, αυτα που καποιοι ηθελαν να ακουστουν .

Και βεβαια θα ανοιξω αλλο θεμα  Thumbs up

Υ.Γ Για τα υπολοιπα 2] 3] πρεπει να ερθεις στην θεση μου  Wink
    Καταγράφηκε

gsp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 20:46:03 »

Βλεπετε κυριοι ? ... χωρις να κατηγορησω προσωπικα κανενα...  Το θεμα αυτο, λες και εχει καταρα οπως και πολλα αλλα, και ηδη αρχιζουν οι εντασεις... μα τελικα αναρωτιεμαι... ειναι ιος αραγε που εχει κολλησει ο αερομοντελισμος? Τι μας πιανει γενικοτερα...(το ειδος μας..) υπαρχουν 'ανοικτοι λογαριασμοι' ?

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ (αν οχι ολοι) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ?

Για τις δε σκεψεις του κ. Γιαννη , (δεν τυχαινει να γνωριζομαστε) δεν θα διαφωνησω ουτε και θα το θεωρησω σαν απειλη.. Ειναι μαλλον σωστα αυτα που λεει ειδικοτερα αν τα πραγματα λειτουργουσαν σωστα και με διαδικασιες.... Λετε κ. Γιαννη να το διαλεξα και βρεθηκα εκει? Δεν λεω οτι δε μου αρεσει, αλλα με τοσο λιγες επιλογες στο Ηρακλειο και την τυχη/ατυχια να βρεις καποιον να σου δειξει τα πρωτα βηματα απλα κολλησα εκει... με ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ και ιδιαιτερα μεγαλο μαλιστα...Απλα να σου πω το καλο που συμβαινει εκει? Επειδη απλα δεν ειναι καποιος συλλογος και δεν εχει σχεση και με κανεναν αλλο μαλλον οι περισσοτεροι (η αυτοι οι λιγοι, γιατι τελευταια δεν βλεπω και πολυ συμμετοχη...) ερχονται, πετανε, περναει η ωρα τους και αυτο ηταν...

Τωρα οσο για τις συχνοτητες, ειμαστε πολυ μακρια για να ανησυχουμε για παρεμβολες μεταξυ μας, δε νομιζεις ?  laugh (πλακα κανω.. επιασα το νοημα)

Υ.Γ. Συντομα μας βλεπω εγγεγραμενους στην ΕΛΑΟ απο οσο εχω ακουσει και κυριως για λογους ασφαλειας...

Ευχαριστω
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 20:59:46 από gsp » Καταγράφηκε

Serafim
    Administrator

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 20:55:33 »

Ελα ομως που δεν σταματησε εκει ........και μετα δεν μπορουσε κανενας moderator να το κλεισει , παρα μονο οταν ακουστηκαν, αυτα που καποιοι ηθελαν να ακουστουν .

Βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα και τα διατυπώνεις και με πολύ σιγουριά.  Η γιαγιά μου έλεγε 'Το περίσσιο χαλάει το ίσιο'.  Σοφή παροιμία, όπως και όλες άλλωστε.

Ας μην χαλάμε άλλο αυτό το θέμα.

Καλό βράδυ

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 21:33:06 »

μερικες σκόρπιες σκέψεις

Αν αυριο - μεθαυριο γίνουμε ενα ευνομούμενο κράτος , δεν θα μπορεί ο καθε πικραμένος να πετα όπου του καρφώσει , ετσι δεν ειναι ?

Υ.Γ. Συντομα μας βλεπω εγγεγραμενους στην ΕΛΑΟ απο οσο εχω ακουσει και κυριως για λογους ασφαλειας...

χμ...............   Ευτυχώς που ειμαι Ελληνάρας, και ζω στην Ελλαδάρα μας,  τιποτε αλλο  police police police police police police
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2007, 21:39:04 »

Βλεπετε κυριοι ? ... χωρις να κατηγορησω προσωπικα κανενα, και το θεμα αυτο, λες και εχει καταρα οπως και πολλα αλλα για να καταληξει σε παρεξηγηση... μα τελικα αναρωτιεμαι... ειναι ιος αραγε που εχει κολλησει ο αερομοντελισμος? Τι μας πιανει γενικοτερα... υπαρχουν 'ανοικτοι λογαριασμοι' ?

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ (αν οχι ολοι) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ?

To θεμα που ανοιξες Γιωργο εχει τιτλο " ΑΠΟΡΙΑ....[μετα τη 'ΔΗΛΩΣΗ' και διαφορα αλλα θεματα.....]

Τα διαφορα αλλα επικαιρα θεματα ειναι και το προσφατο θεμα "λίαν επιεικώς απαράδεκτοι " οπου εκει διαδραματίστηκαν καταστάσεις ανεξέλεγκτες , όντως με ανοιχτούς λογαριασμούς και οχι με καποιον ιο που εχει κολλησει ο αερομοντελισμος .

Οσο για εμενα θα σου πως ναι , ειμαι στην "ΤΣΙΤΑ" διοτι προσφατως δημιουργηθηκε θεμα [κακοπροαιρετα θα πω εγω απο λιγους] γυρω απο το ατομο μου , πρωτα στον συλλογο μου , και επειτα σε ανθρωπους της ομοσπονδιας , επειδη τολμησα   να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου για την ομοσπονδια .

Το παραπονο μου το εξεθεσα σε Δ.Σ. του συλλογου μου , οπως νομιζω οτι επρεπε να κανω ,
    οχι δημοσια οπως κατηγορηθηκα , ουτε στο φορουμ , ουτε σε εφημεριδα .

Παρολα αυτα ενας αθλητης της ομοσπονδιας διασυρθηκε δημοσια στο φορουμ . Χωρις καν οι κυριοι αυτοι  να γνωριζουν τον πραγματικο λογο για τα οσα ειπωθηκαν .
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ...(μετα τη 'ΔΗΛΩΣΗ' και διαφορα αλλα θεματα.... :) )
    Μεταπήδηση σε: