πριν πολλα χρονια ειχα ενα 250αρι το αγαπαγα πολυ και το ελιωνα χαμηλα και πολυ 3d. αποφασισα επειδη μου αρεσε πολυ να το κανω fbl. πηρα dfc κεφαλη και beastx.
ειχα σεταρει πολλα ελικοπτερα με beast και ειπα οτι θα ειναι ευκολο. μετα απο πολυ παιδεμα το ελικοπτερο δεν δουλευε. δεν πεταγε σωστα δεν κραταγε και λοιπα.
τελικα το εδωσα οπως ηταν γιατι ξενερωσα..... αυτη η εμπειρια μου με το 250
Ευχαριστώ για την απάντηση, από ένα κοινό μας γνωστό που σε εκτιμά αφάνταστα, είχα την συμβουλή να σεβαστώ τη γνώμη σου. Όμως εμένα προσωπικά μου αρέσουν σχεδόν απολειστικά τα μικρά helis και βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Τα μικρά της blade όσο και αν τα μαστορεύεις δεν πετάνε σωστά. Από την άλλη το τ-ρεξάκι το έχω ήδη και αν δοκιμάσω να το μετατρέψω το χειρότερο θα βρεθώ με μία αχρηστη κεφαλή. Τη μονάδα θα τη χρησιμοποιήσω σε άλλο heli. Οπότε ίσως και νο το δοκιμάσω.
Θα ήθελα να ρωτήσω: Αγοράζω το ακόλουθο,
http://www.amain.com/product_info.php/cPath/2_375_1498_1047/products_id/232377/n/Align-250DFC-Main-Rotor-Head-Upgrade-Setκαι το χρησιμοποιώ χρησιμοποιώντας το μαμά swashplate και main gear και γενικότερα όλα τα άλλα μαμά??
Ευχαριστώ για το χρόνο σου,
καλές πτήσεις!