|
tasosgreece
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 20:32:35 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 20:53:02 από evan »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 20:49:08 » |
|
πολυ καλό τάσο !!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Θέλει διάβασμα δεν είναι Wookong..."
|
|
|
|
tasosgreece
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 21:01:24 » |
|
Σε ευχαριστω.Αυτο το βιντεο ειναι παλιο και για αυτο ειναι λιγο προχειρο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 21:03:05 » |
|
Το naza που το έβαλες ;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tasosgreece
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 21:30:20 » |
|
να και το μαναρι μου μετα απο αρκετες βελτιωσεις  τα παντα ειναι μεσα στις carbon πλακες  οι μπαταριες εχουν την τελεια πατεντα απανω τους με το checker  και το τελευταιο που εκανα τρεια ποδια καλυτερα απο τα δυο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 21:41:49 » |
|
πολυ καλό Τάσο και εγώ εχω παραγγείλει carbon πλάκα για ενισχύσεις και μπαταρίες αλλά μάλλον θα βάλω τις μπαταρίες απο κάτω ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tasosgreece
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 22:07:28 » |
|
και εγω απο κατω θα τις βαλω απλα δεν ειχα και πολυ χρονο τελευταια λογο δουλειας και απλα θελω ν κανω μια καλη βαση για να τις προφιλαζει ταυτοχρονα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 22:21:27 » |
|
Γ@Μ@ΤΟ Τασο συγχαρητηρια!!!Οι πλακες καρμπον ειναι πιο ελαφριες απο τις μαμα dji?θελω λινκ απο που τα πηρες ολα αυτα ποδια πλακες κτλ εαν ειναι ευκολο θα σου ημουν υποχρεως ειτε να τα στειλεις εδω ειτε με πμ,σ ευχαριστω φιλικα με εκτιμηση Νικος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tasosgreece
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 29 Ιουν 2014, 23:03:58 » |
|
οι πλακες οι μαμα αν θυμαμε καλα ειναι η μια 60 γραμμ και ειναι 2 χιλ παχος αυτη η πλακα ειναι 3χιλ και ειναι 100 γραμ δεν εχω κανει τις καμπιλες ουτε τα ελαφροματα γιατι θελω καπια στιγμη να βαλω τα καπακια που εχω φτιαξει για να μην μπαινει τοσο πολυ αερας και να μην σκονιζεται και θα προσπαθισω να το κανω και αδιαβροχο το εξακοπτερο(οχι αν θα πεσει στην θαλασσα απλα να αντεχει σε βροχη κλπ)..το κατω μερος που ειναι τα 3 ποδια οι σφιχτιρες ειναι για φ16 καλαμι και δεν ειχα αλλο carboσωληνα και εβαλα αλουμινενιο....
δεν ειπα και κατι βασικο το ελικοπτερο ειναι με ολα απανω στα 4800 και πεταω 14 λεπτα με 4s και χωρις καμερα 19-20 λεπτα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 2 Ιουλ 2014, 22:04:45 » |
|
Μετά απο λίγη δουλειά στο autocad έτοιμο και το σχέδιο που θα πάει για υδροκοπή :  Όλο σε φύλλο κάμπον 2.5mm 50x25cm Ευτυχώς χώρεσαν όλα τα κομμάτια που ήθελα να φτιάξω . 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest713
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 4 Ιουλ 2014, 07:24:10 » |
|
osergios,
το σχεδιο στο Autocad με τί κλιμακα το σχεδιασες;
Επισης, ποιά καμερα χρησιμοποιεις στο βιντεακι απο πανω και σε τί mode τραβας;
Φιλικά, Κωστας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 4 Ιουλ 2014, 09:53:53 » |
|
Κώστα σε κλιμακα 1:1 έχω τις μονάδες του autocad σε χιλιοστά και σχεδίασα ακριβώς τα χιλιοστά που πρεπει να κοπούν. όσο για το βίντεο δεν είναι δικό μου αλλά απο τον φίλο tasosgreece απο μια παρόμοια κατασκευή αν μπορεί ας μας απαντήσει ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 4 Ιουλ 2014, 13:19:55 » |
|
Παρακάτω παραθέτω την τελική έκδοση του σχεδίου που πήγε για την υδροκοπή με κάποιες βελτιώσεις όπως ειδική θέση για το μόντεμ τηλεμετρίας όπως και για τον πομπό fpv κλπ Επίσης έχω κομμάτια για την κατασκευή retracts με εύκολο και οικονομικό τρόπο και πολύ αξιόπιστα όπως και πτυσσόμενη βάση για μπαταρίες και βάση για τυχόν gimbal που θα κατασκευαστεί μετά.  Και εδώ το κομμάτι carbon 2.5mm που μόλις μου ήρθε φρέσκο απο Κατερίνη και θα κοπεί την Δευτέρα.  Τέλειο  που να το δείτε απο κοντά ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|