Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.774 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 02:04:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 02:04:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:28]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:38]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309774
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 123
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 144
    Συνολικά: 144
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: hobbyking-προσοχη!!!  (Αναγνώστηκε 7498 φορές)
    errikos
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 22 Μαΐ 2014, 22:09:43 »

λοιπον ακουστε μια περιπετεια που ειχα με τον φιλο μας τον κινεζο.......αγορασα την JR XG8 DMSS 2,4 με 423 δολαρια μαζι με μεταφορικα ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ,
    δεν ξερω αν εχετε προσεξει σε καποια προιοντα μετα την αγορα σου λεει οτι αν βρεις το προιον φθηνοτερο αποτι στον κινεζο ,στελνεις την τιμη και το link και αφου τον τσεκαρουν σου στελνει την διαφορα ετσι λοιπον ετυχε και την βρηκα στα 386 δολαρια του στελνω το link τιποτα........του στελνω email τιποτα.....μου ελεγαν αλλα ντι αλλων τελος παντων το θεμα ειναι αλλο.ο φιλτατος κινεζος μου εστειλε το δεμα με fedex και ενα ωραιο πρωινο με περνουν απο αεροδρομιο και μου λενε ......190 ακατεβατα ευρο!!!!!!τους λεω θα παρετε 190....................email στο καπακι στον κινεζο για το πρωτο ξεχεσμα και να μου λενε οτι οι φοροι στην χωρα σας ειναι δικο σας θεμα και κατι τετοια κινεζικα ,για να μην το πολυλογω μετα απο πολυ συνομιλια sto chat και με καθε ατομο να μου λεει και διαφορετικα πραγματα περνω την fedex τηλ.και τους λεω οτι η παραγγελεια ειναι λαθος και να την στειλουν πισω στον κινεζο ο οποιος το δεχτηκε μετα απο απειλες για δημοσιοποιηση του θεματος και τελικα εχθες μου εκανε επιστροφη στον λογαριασμο μου μεχρι το τελευταιο ευρο..λοιπον ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!συγνωμη αν σας κουρασα
    Καταγράφηκε
    jimm
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 22 Μαΐ 2014, 23:51:37 »

ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!
    Αυτο το συνυπογραφω.....εχω κι εγω κακιστες εμπειριες με δαυτους, και το χειροτερο.. εχω παραγγελια σε εξελιξη
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 00:27:53 »

δεν ξερω αν εχετε προσεξει σε καποια προιοντα μετα την αγορα σου λεει οτι αν βρεις το προιον φθηνοτερο αποτι στον κινεζο ,στελνεις την τιμη και το link και αφου τον τσεκαρουν σου στελνει την διαφορα ετσι λοιπον ετυχε και την βρηκα στα 386 δολαρια του στελνω το link τιποτα........του στελνω email τιποτα.....μου ελεγαν αλλα ντι αλλων

Φίλε είναι απάτη όλη αυτή η διαφήμιση που κάνει, μου έτυχε και σε εμένα με ένα gimbal για κάμερα το οποίο το
    αγόρασα 151$ και αφού έκλεισα την παραγγελία έτυχε να το δω αλλού 146$, η διαφορά μόλις 5$ και λέω δεν το
    βάζω να δω αντιδράσεις!!
    Ερρίκε μέσα σε χρόνο DT τα υπόλοιπα gimbal τα έθεσαν εκτός στοκ και με τιμή 139$ και μάλιστα free shiping, αφού
    αυτοί που γράφουν από κάτω τα σχόλια έπαθαν πλάκα, αυτό κράτησε για 3 - 4 ημέρες και μετά πήγαν την τιμή στα
    146$ και απέσυραν το free shiping και φυσικά δεν μου είπαν τίποτα για επιστροφή!!
    Είναι αλήτες και δεν ήθελα να χαλαστώ για 5$ να τους κάνω ολόκληρη ιστορία και απλά σταμάτησα από εκεί να ψωνίζω!!
    Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 02:21:02 »

δεν ξερω αν εχετε προσεξει σε καποια προιοντα μετα την αγορα σου λεει οτι αν βρεις το προιον φθηνοτερο αποτι στον κινεζο ,στελνεις την τιμη και το link και αφου τον τσεκαρουν σου στελνει την διαφορα ετσι λοιπον ετυχε και την βρηκα στα 386 δολαρια του στελνω το link τιποτα........του στελνω email τιποτα.....μου ελεγαν αλλα ντι αλλων

Φίλε είναι απάτη όλη αυτή η διαφήμιση που κάνει, μου έτυχε και σε εμένα με ένα gimbal για κάμερα το οποίο το
    αγόρασα 151$ και αφού έκλεισα την παραγγελία έτυχε να το δω αλλού 146$, η διαφορά μόλις 5$ και λέω δεν το
    βάζω να δω αντιδράσεις!!
    Ερρίκε μέσα σε χρόνο DT τα υπόλοιπα gimbal τα έθεσαν εκτός στοκ και με τιμή 139$ και μάλιστα free shiping, αφού
    αυτοί που γράφουν από κάτω τα σχόλια έπαθαν πλάκα, αυτό κράτησε για 3 - 4 ημέρες και μετά πήγαν την τιμή στα
    146$ και απέσυραν το free shiping και φυσικά δεν μου είπαν τίποτα για επιστροφή!!
    Είναι αλήτες και δεν ήθελα να χαλαστώ για 5$ να τους κάνω ολόκληρη ιστορία και απλά σταμάτησα από εκεί να ψωνίζω!!

Καμια φορα σκεπτομε μηπως θα επρεπε να νιωθουμε τυψεις για τα μαγαζακια που έκλεισαν επειδη αυτα τα 5 ευρω που και εμας δεν μας περισσεύουνε κλείσανε εξαιτιας τετοιον λανθασμένον επιλογών μας......  Undecided
    Καταγράφηκε
    stathis r1
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 08:23:08 »

καλημερα εγω εχω παραγγηλει 2 servo ειναι 3 μηνες δεν εχω παραλαβη ακομα τιποτα και στα email μου λενε τα δικα τους
    Καταγράφηκε
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 09:18:17 »

γιαυτο πληρωνουμε με paypal και αν μεσα σε 20 μερες δεν εχει ερθει, κανουμε ακυρωση της παραγγελιας απο το paypal και τελος.... εγω πηρα καποια πραγματα πριν 2-3 εβδομαδες και ηρθαν μεσα σε 10 μερες παντως, ολα οκ....
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 09:43:38 »

Κύριοι καλημέρα...τα κινεζάκια έχουν ξεψαρώσει πάρα πολύ και αυτο υσχείει και στο ebay ..προσοχη στην περιγραφη..item location !!! για να πουλανε σε εμας τους ευρωπαίους..γραφουν στην περιγραφη ότι το προιον βρίσκεται σε ευρωπαική χώρα ..και οι μάγκες το αποστελουν ....απο Κϊνα αλλά με τιμή Ευρώπης !!!την πάτησα 2 φορές..ο ένας έλεγε απο Αγγλία & ο άλλος απο Γερμανία...καμία σχέση και τα 2 πράγματα έφυγαν απο Χόνκ-Κόνκ !! στον πρώτο ζητησα και καταφερα να παρω πίσω 53 ευρω που ηταν η διαφορα τιμής .. στον άλλο που η τιμη δεν εχει διαφορα 3-4 ευρω θα τον μαυρισω στο feedback βρε αϊ στο διαολο τα κολοκιναζακια λεω εγω..ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !!
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    aerojet
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 10:56:37 »

βάζω να δω αντιδράσεις!!

Καμια φορα σκεπτομε μηπως θα επρεπε να νιωθουμε τυψεις για τα μαγαζακια που έκλεισαν επειδη αυτα τα 5 ευρω που και εμας δεν μας περισσεύουνε κλείσανε εξαιτιας τετοιον λανθασμένον επιλογών μας......  Undecided
                                                                           σωστος, καποτε βριζαμε τα ελληνικα μαγαζιατωρα το κινεζο μετα το γερμανο το μογγολο κλπ λκπ
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 12:07:21 »

βάζω να δω αντιδράσεις!!

Να μετανιώσω για δικές μου επιλογές...ΝΑΙ. Για το ότι έκλεισε ο άλλος το μαγαζί του για λόγους που δεν γνωρίζω ...ΟΧΙ. Άποψη μου ε ?
    Καταγράφηκε

dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 12:35:23 »

Καταρχήν το χόμπι είναι χόμπι και σαν χόμπι προϋποθέτει  χρήμα οπότε θεωρείτε πολυτέλεια πόσο μαλον εν καιρό κρίσης.
    Το να αγοράσεις κάτι από ένα μαγαζί με μια μικρή διαφορα ακόμα και τις καλές ημέρες δεν χάθηκε ο κόσμος για μια διαφορά λιγον ευρώ.
    Αλλά σε πολλά πράγματα μαζεύεται ένα σημαντικό ποσό που πολλές φορές είναι αποτρεπτικό στο να μπορέσεις να το αγοράσεις.
    Εδω για παράδειγμα πουλιέται ένα δικινητήριο 120 ευρώ που για να φτιαχτεί ακόμα και τώρα θέλει ένα 180-200 και να συναρμολογηθεί και πάλι δύσκολα το αγοράζει κανείς περιμένουν να τους το δώσεις σχεδόν τσάμπα κάτω από 100ευρω.
    Πόσο μαλον από ένα μαγαζί που δεν μπορεί να κατεβάσει πολύ την τιμή γιατί θα έχει χασούρα οπoτε δεν θα μπορεί να επιβίωση αλλά πάντα θα υπάρχει το λογικό κέρδος που κανείς δεν το βάζει γιατί κοιτάζει να βγάλει πολλά από τους λίγους και όχι τα προστοζιν από τους πολους.
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 12:59:46 »

Κύριοι καλημέρα...τα κινεζάκια έχουν ξεψαρώσει πάρα πολύ και αυτο υσχείει και στο ebay ..προσοχη στην περιγραφη..item location !!! για να πουλανε σε εμας τους ευρωπαίους..γραφουν στην περιγραφη ότι το προιον βρίσκεται σε ευρωπαική χώρα ..και οι μάγκες το αποστελουν ....απο Κϊνα αλλά με τιμή Ευρώπης !!!την πάτησα 2 φορές..ο ένας έλεγε απο Αγγλία & ο άλλος απο Γερμανία...καμία σχέση και τα 2 πράγματα έφυγαν απο Χόνκ-Κόνκ !! στον πρώτο ζητησα και καταφερα να παρω πίσω 53 ευρω που ηταν η διαφορα τιμής .. στον άλλο που η τιμη δεν εχει διαφορα 3-4 ευρω θα τον μαυρισω στο feedback oβρε αϊ στο διαολο τα κολοκιναζακια λεω εγω..ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !!

Μην μου λες τετοια γιατι πηρα απο κινεζο πωλητη μια καμερα η οποια εγραφε οτι βρισκεται στην Αγγλια. Την πηρα απο εκει για να ερθει πιο γρηγορα. Νομιζα οτι απλα εχει αποθηκη και στην αγγλια οπως κανει ο hobbyking.Θα του ζητησω tracking number και αν δεν εχει θα το δω στον φακελο που θα ερθει. Αν εχει παιχτει τετοια απατη θα του ζητησω πισω 20 ευρω που πληρωσα παραπανω και θα τον κυνηγησω μεσω paypal.
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 13:21:00 »

Κύριοι καλημέρα...τα κινεζάκια έχουν ξεψαρώσει πάρα πολύ και αυτο υσχείει και στο ebay ..προσοχη στην περιγραφη..item location !!! για να πουλανε σε εμας τους ευρωπαίους..γραφουν στην περιγραφη ότι το προιον βρίσκεται σε ευρωπαική χώρα ..και οι μάγκες το αποστελουν ....απο Κϊνα αλλά με τιμή Ευρώπης !!!την πάτησα 2 φορές..ο ένας έλεγε απο Αγγλία & ο άλλος απο Γερμανία...καμία σχέση και τα 2 πράγματα έφυγαν απο Χόνκ-Κόνκ !! στον πρώτο ζητησα και καταφερα να παρω πίσω 53 ευρω που ηταν η διαφορα τιμής .. στον άλλο που η τιμη δεν εχει διαφορα 3-4 ευρω θα τον μαυρισω στο feedback oβρε αϊ στο διαολο τα κολοκιναζακια λεω εγω..ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !!

Μην μου λες τετοια γιατι πηρα απο κινεζο πωλητη μια καμερα η οποια εγραφε οτι βρισκεται στην Αγγλια. Την πηρα απο εκει για να ερθει πιο γρηγορα. Νομιζα οτι απλα εχει αποθηκη και στην αγγλια οπως κανει ο hobbyking.Θα του ζητησω tracking number και αν δεν εχει θα το δω στον φακελο που θα ερθει. Αν εχει παιχτει τετοια απατη θα του ζητησω πισω 20 ευρω που πληρωσα παραπανω και θα τον κυνηγησω μεσω paypal.
    δες το γιατι αρκετα μαγκες νομιζουν οτι ειναι..εμενα μου ειχε πει ο τυπος απο αγγλια οτι ναι μεν υπαρχει εκει αποθηκη αλλα εξυπηρετει μονο αγγλια και γερμανια..ακουσων μαγκιες..μωρε μολις τους τα χωσεις γινονται αρνακια..
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 13:48:13 »

Να μετανιώσω για δικές μου επιλογές...ΝΑΙ. Για το ότι έκλεισε ο άλλος το μαγαζί του για λόγους που δεν γνωρίζω ...ΟΧΙ. Άποψη μου ε ?

Πολύ σωστά φίλε Σωκράτη και συμφωνώ μαζί σου!!  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 14:23:24 »

δες το γιατι αρκετα μαγκες νομιζουν οτι ειναι..εμενα μου ειχε πει ο τυπος απο αγγλια οτι ναι μεν υπαρχει εκει αποθηκη αλλα εξυπηρετει μονο αγγλια και γερμανια..ακουσων μαγκιες..μωρε μολις τους τα χωσεις γινονται αρνακια..

Εχω σκεφτει τι θα πω...ειδικα εαν κανει κανενα αστειο και δεν γραψει επανω τιμη η το στειλει σαν δωρο απο κινα θα του πω για φοροδιαφυγες κτλ και οτι με εμεσο τροπο με εκανε συνεργο του και με αναγκασε χωρις μα το ξερω να εξαπατησω το ελληνικο δημοσιο και αλλες τετοιες σαλτσες. Πιστευω θα τσιμπησει. Και φυσικα απο paypal θα πω οτι με παραπλανησε καθως ανεφερε ξεκαθαρα οτι το αντικειμενο βρισκεται στην ευρωπη.
    Ηδη του ζητησα tracking number και περιμενω. Θα του πω να μου επιβεβαιωσει οτι το αντικειμενο ερχεται απο αγγλια και θα κρατησω και το μηνυμα. Εβγαλα και φωτο τη σελιδα που αναφερει οτι το αντικειμενο ειναι στη αγγλια. Γενικα ετοιμαζομαι...θα εχω κατι να παιζω οταν σταματαω το διαβασμα γιατην εξεταστικη χαχα.
    Καταγράφηκε
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 23 Μαΐ 2014, 22:00:35 »

Σοβαρολογείτε Huh??  Προσπαθείτε με κάθε "απατεωνιά" να γλυτώσετε από το κακο Τελωνειο και από τους "απατεωνες" μαγαζάτορες μερικα ευρουλακια (αρκετα σε μερικες περιπτώσεις) αγοράζοντας από κάθε απιθανο κινεζο και σας φταιει ο "γνωστος κινεζος" που εχει παρει ειδηση μαλλον τι απίθανοι τυποι ειμαστε και σαφως το εκμεταλλευεται όπως μπορει....  Τωρα για αυτά τα ωραια που διαβαζω ( δεν στελνει από αλασκα , τζιμπουτι,  περου κλπ  η  το  .....ααααα   ο τσουνγκ    χι το εχει 2,50  $  φτηνοτερο ( παρτο από κει μαστορα)  τι  να  πω  Huh   Τοσα χρονια  ξερουμε  τι  παιζει  με  τον  τυπο  και  το  δεχομαστε...  αν δεν  γουστάρουμε παμε  σε  ένα Ελληνικοτατο  μαγαζι και  κανουμε  κουμαντο με  το  πατριωτακι μας.  Παρεπιπτοντως εχω παρει απειρα πραγματα από Hobbyking , στα περισσοτερα ευχαριστημένος και σε μερικα όχι , με σχεδόν αμεση παραδοση αλλα  και  με διμηνη +  αναμονη , όπως επισης και παααρα πολες αγορες από Ελλαδα (25+ χρονια μοντελιστης )  Αυτά  και  καλες  αγορες ... ( λινκ για μαγαζακι από Ουγκαντα θελετε Huh??  )
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: hobbyking-προσοχη!!!
    Μεταπήδηση σε: