Καλησπέρα και από εμένα.
Η πρώτη μου συμμετοχή σε ανεμοπορικούς αγώνες είναι πλέον γεγονός !! Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και νομίζω ότι αυτό ολοκλήρωσε το "δέσιμο"
μου με τα ανεμόπτερα σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή στην ενασχόληση μου με το άθλημα.
Ο αγώνας με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα και με κράτησε σε ένταση απο το πρώτο δευτερόλεπτο απογείωσης έως και την τελευταία προσγείωση ακριβείας (Λέμε τώρα γιατί κανα 2 φορές το έψαχνα στα χόρτα.) Κατάλαβα επίσης την διαφορά του να πετάς μόνος σου σε ένα χωράφι και να πετάς οργανωμένα και με συγκεκριμένο στόχο καταλήγοντας ότι μόνο ο 2ος τρόπος είναι αυτός που σε πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και αυτόν σκοπεύω να ακολουθήσω από εδώ και στο εξής.
Επίσης, έχω την τύχη να είμαι μέλος μιας πολύ δυνατής ομάδας με μεγάλη εμπειρία, που ήδη έχει αρχίσει να μεταλαμπαδεύεται σε μένα με ωραίο και δομημένο τρόπο, πράγμα που σίγουρα θα συμβάλει στην ανάπτυξη μου στο άθλημα και τους ευχαριστώ γι αυτό.
Να πω ακόμα πως εκτός από τις πτήσεις που έκανα, ευχαριστήθηκα πολύ την ομαδικότητα που δημιουργούσε ο τρόπος χρονομέτρησης και μαζί με τον Κώστα και τον Μιχάλη κάναμε πολύ ωραία πράγματα και αν αυτό δεν είναι το ευ αγωνίζεσθε τότε τι είναι.
9η θέση λοιπόν, αλλά με το κύπελλο της 2ης θέσης στο αυτοκίνητο στην επιστροφή δεν έχω λόγους να παραπονιέμαι. Κώστα αντί να ξεχνάς το altis φρόντισε την άλλη φορά να ξεχάσεις το κύπελλο στο αυτοκίνητο, να κάνω και μούρη...

Περιμένω πως και πως την επόμενη προπόνηση και τον επόμενο αγώνα και ελπίζω η πρώτη μου εμφάνιση να άφησε καλές εντυπώσεις...! (Είμαι και ψωνάρα τι να κάνω !)
Στην φωτό είναι μια απο τις πτήσεις μου (Προφανές ότι είναι η καλύτερη μου σε χρόνο - Ευτυχώς δεν δείχνει απο που μάζεψα το ανεμόπτερο

)
Ευχαριστώ !