Aeromodelling GR  σε Ελληνικά in English en Français in Deutch in Italiano
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide Ο θαυμαστός κόσμος των μικρών αεροπλάνων Σε φιλοξενία: Το Βιβλίο του jkon E-mail E-mail
Currently there are 0 Users in the Chat!
285.781 μηνύματα σε 11.354 θέματα από 5.948 Μέλη / Τελευταίο μέλος: giourgg.1
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 15 Δεκ 2017, 08:22:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 15 Δεκ 2017, 08:22:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Τελευταίες 10 φωνές:
Δευτέρα, 20 Νοέ 2017, 22:44:55
Τα βλέπω όλα πράσινα !!!
Πρόσφατα θέματα
[Σήμερα στις 00:50]

από bjtamp
[Χθες στις 22:51]

από twinspark
[Χθες στις 22:09]

από SOP
[Χθες στις 19:52]

[Χθες στις 16:13]

από Nikolas K
[Χθες στις 15:54]

από thana-psi
[Χθες στις 13:28]

από Phanislo
[Χθες στις 01:26]

[Τετάρτη, 13 Δεκ 2017, 21:31:05]

[Τρίτη, 12 Δεκ 2017, 21:42:30]

[Τρίτη, 12 Δεκ 2017, 18:39:15]

[Τρίτη, 12 Δεκ 2017, 10:53:05]

από dominicm
[Δευτέρα, 11 Δεκ 2017, 11:05:46]

από dhiotis
[Κυριακή, 10 Δεκ 2017, 12:49:29]

[Κυριακή, 10 Δεκ 2017, 11:52:52]
Google search


WWW
Aeromodelling GR
Μέλη
Σύνολο μελών: 5948
Τελευταίο: giourgg.1
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 285781
Σύνολο θεμάτων: 11354
Online σήμερα: 36
Online έως τώρα: 362
(Κυριακή, 2 Ιαν 2011, 08:42:40)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 13
Συνολικά: 21
Στυλ εμφάνισης

  Aeromodelling GR - 20 χρόνια
Aeromodelling GR  |  Forum  |  Διάφορα  |  FPV (Συντονιστής: kolotoympas)  |  Θέμα: Laptop για οθονη και προβλημα με Easy Cap « προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1]  Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Laptop για οθονη και προβλημα με Easy Cap  (Αναγνώστηκε 4159 φορές)
   
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« στις: Δευτέρα, 12 Μάι 2014, 23:43:52 »

Γεια σας φιλοι.
Τι θα χρειαστει για να αναπαραγω εικονα  σε ενα laptop;
Απλη αναπαραγωγη,χωρις εγγραφη.
Ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Ιούν 2014, 22:39:10 από Ταρτης » Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
vilisdev
Aeromodeller Hero Member
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 547


SV2BLH


Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 13 Μάι 2014, 01:02:33 »

Ενας απλός και οικονομικός τρόπος (ebay)
Easy capture usb 2.0


* EasyCap.JPG (26.78 KB, 400x400 - εμφανίστηκε 580 φορές.)
Καταγράφηκε
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 13 Μάι 2014, 06:07:48 »

Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Ιούν 2014, 22:38:03 από Ταρτης » Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 23 Ιούν 2014, 22:44:57 »

Γεια και χαρα σας φιλοι!

Πηρα που λετε το easy cap (οχι το γνησιο EZ cap) απο ebay.
Και ενω σαν λογισμικο (υποθετω καθως ασχετος γαρ με τα PC) παιζει μια χαρα γιατι προβαλει το ειδωλο απο την καμερα του λαπιτοπ,οταν βαζω να παιξει η συσκευη USB, μου δειχνει μια παραμοργομενη εικονα που κινηται...(σαν να βλεπεις εικονα με υπερυθρες...)
Δοκιμασα να παιξω με τις παραμετρους του προγραμματος αλλα τιποτα...
εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω!
Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
GV
Aeromodeller
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 26


Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 24 Ιούν 2014, 00:08:01 »

Εχεις συνδέσει καλή κάμερα στο κίτρινο φυσάκι του USB?
Καταγράφηκε
DEPRON MANIAC
Aeromodeller Hero Member
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 691


Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις


Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 24 Ιούν 2014, 00:12:44 »

  Επειδή το easy cap μπορεί να δουλέψει και σαν webcam προφανώς το πρόγραμμα "βλέπει" και τις δύο κάμερες

  Σαν αρχή δοκίμασε αν μπορείς (αφού έχεις αποσυνδέσει πρώτα το easy cap) να απενεργοποιήσεις την webcam του φορητού με

  1ον απο τον Υπολογιστή μου
  2ον απο την διαχείρηση συσκευών
  3ον ίσως πιο δραστικό, να κάνεις κατάργηση της εγκατάστασης της

 
Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ!!!

Βρε μανία με το depron!!!

  Ο flight controller δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

 "γκουγκλ" ..........τρομάξατε;;;
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 24 Ιούν 2014, 13:22:30 »

Γεια σας φιλοι!

heliad
Ειναι συνδεδεμενο σωστα με το κιτρινο φισακ.
Δειχνει το ειδωλο που στοχευει η καμερα με παραμορφωση και κινηται η εικονα.

DEPRON MANIAC
Απενεργοποιησα την καμερα του λαπιτοπ(ετσι και αλλιως μου εδινε την επιλογη να διαλεξω καμερα)
αλλα παλι τα ιδια...

Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
amorealex
Aeromodeller
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 34


Θέλω να (ξανά)πετάξω!


Προφίλ WWW
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 24 Ιούν 2014, 14:51:43 »

Μήπως η κάμερα είναι NTSC?
Καταγράφηκε

Αλέξανδρος
DEPRON MANIAC
Aeromodeller Hero Member
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 691


Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις


Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 24 Ιούν 2014, 21:21:16 »

Μήπως η κάμερα είναι NTSC?

  Συμφωνώ και γω, ίσως έχει να κάνει με το σύστημα της εικόνας,

  αλλά, και άλλο ένα να κοιτάξεις,
  αν συνδέεις την κάμερα μέσω ασύρματης αναμετάδοσης, υπάρχει περίπτωση να μην "κλειδώνει" καλά στην συχνότητα πομπός-δέκτη ή σε αυτό το κανάλι που είσαι ίσως εκπέμπει και άλλος πομπός π.χ. απο σύστημα παρακολούθησης
Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ!!!

Βρε μανία με το depron!!!

  Ο flight controller δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

 "γκουγκλ" ..........τρομάξατε;;;
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 24 Ιούν 2014, 23:14:09 »

Κοιταξα τα  specs απο το hobbyking και οντως η καμερα ειναι  NTSC.
Τι σημαινει αυτο;
Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
DEPRON MANIAC
Aeromodeller Hero Member
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 691


Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις


Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 25 Ιούν 2014, 01:53:39 »

  Το NTSC είναι σύστημα εικόνας που μεταδίδεται στην Αμερική.
  Ενώ στην Ευρώπη το σύστημα μετάδοσης που επικρατεί είναι το PAL (παλιότερα υπήρχε και το SECAM)

  Οπότε αυτό που μένει να κανεις είναι να αλλάξεις στις ιδιότητες το Video Standard απο PAL σε NTSC (φωτό απο κάποιο manual που βρήκα απο μια αναζήτηση)

 


* properties.JPG (30.38 KB, 583x420 - εμφανίστηκε 315 φορές.)
Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ!!!

Βρε μανία με το depron!!!

  Ο flight controller δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

 "γκουγκλ" ..........τρομάξατε;;;
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 25 Ιούν 2014, 23:31:05 »

Αχχχ,και με NTSC παλι τα ιδια...
Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
DEPRON MANIAC
Aeromodeller Hero Member
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 691


Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις


Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 26 Ιούν 2014, 07:22:12 »

  Ένα ακόμα που μένει να δοκιμάσεις είναι να δεις αν το easy cap ή και η κάμερα δουλεύουν σωστά.

  Για το μεν easy cap βάζεις άλλη είσοδο π.χ. απο ένα βίντεο (εδώ αλλάζεις σε PAL)

  και για την κάμερα την συνδέεις στην είσοδο βίντεο της τηλεόρασης.

  Επίσης

συνδέεις την κάμερα μέσω ασύρματης αναμετάδοσης;;;;

  αν Ναι, υπάρχει περίπτωση να φταίει και ο πομποδέκτης
Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ!!!

Βρε μανία με το depron!!!

  Ο flight controller δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

 "γκουγκλ" ..........τρομάξατε;;;
Kiril
Aeromodeller Hero Member
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 1.211


Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 26 Ιούν 2014, 16:00:01 »

Μηπως ειναι παλαια εκδοση το  Easy Cap 2.0 και δεν παιζει με win που εχει το λαπτοπ.
Σε εμενα παρομοιο στικακι παιζει μονο στα XP και οχι  σε νεοτερα λειτουργικα. Τσεκαρε να ο τυπος
που το αγορασες αναφερει κατι σχετικο.
Κατι αλλο δεν μου ερχεται τωρα στο νου.
Καταγράφηκε
Ταρτης
Aeromodeller Sr. Member
****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 268



Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 9 Αύγ 2014, 17:19:17 »

Λοιπον update!!!

Μετα απο ενα μηνα και κατι,ολα λειτουργουν!!!
Η λυση;
Αποστολη απο τον προμηθευτη καινουριου Easy Cap(ας ειναι καλα το ebay)
Το προγραμμα του βεβαια ειναι διαφορετικο οποτε μαλλον αυτο ηταν το προβλημα(συμβατικοτητα...)

Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας και σας ευχομαι καλα μπανια και καλες προσγειωσεις!
Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
Σελίδες: [1]  Πάνω Εκτύπωση 
Aeromodelling GR  |  Forum  |  Διάφορα  |  FPV (Συντονιστής: kolotoympas)  |  Θέμα: Laptop για οθονη και προβλημα με Easy Cap « προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines
TinyPortal v0.9.7 © Bloc
Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
Δημιουργία σελίδας σε 0.169 δευτερόλεπτα. 31 ερωτήματα.