Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.912 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 14 Αυγ 2026, 10:47:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 14 Αυγ 2026, 10:47:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Yiannis_S
    [Χθες στις 15:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:06]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309912
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 157
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις για την κατηγορία F5J GR για το 2015  (Αναγνώστηκε 27681 φορές)
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 01:51:14 »

Δηλαδή ποιος θα είναι καλύτερος, αυτός που ανέβηκε στα 200++ μέτρα και έκανε 10 λεπτά ή αυτός που ανέβηκε στα 70μέτρα και έκανε 9:55?

Εδω χρειάζεται μια διευκρίνηση απο τον Grele.Ειναι όντως αδικία αλλα ειναι και ο τρόπος να παίξουν παλιά και νέα αλτιμετρα μαζί αν το σκέφτομαι σωστά.Αν ειναι το σκεπτικό αυτο τέτοιο πάντρεμα μου φαίνεται δύσκολο.

Κατα τη γνώμη μου η χρήση των κανονισμών της FAI (με προτάσεις για το κομμάτι της προσγείωσης λόγω χώρου) ειναι αυτο που χρειαζόμαστε.Η παράταση του χρόνου εργασίας σε 12-15 λεπτά θα ήταν χρήσιμη αν το start height παρέμενε στα 200++,πράγμα που παει πίσω την βελτίωση που θελουμε.
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 09:23:35 »

[/quote]

Προσωπικά είμαι υπέρ του start height, με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Grele, εσύ δεν είσαι, γι' αυτό θα ήθελα να μου αναλύσεις τις σκέψεις σου.

[/quote]

Καλημέρα.
    Θείε, βλέπω και ακούω γύρω μου, έστω και στο μικρό περίγυρο που κινούμε, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να εισέλθουν στην κατηγορία χάριν της απλότητας που έχει αλλά και τις σχετικής ευκολίας (που νομίζω ότι δεν είναι έτσι, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες), στο να καταφέρει κάποιος να "πιάσει" έστω και ένα δεκάλεπτο.
    Η αλλαγή της σε starth height σίγουρα θα αποθάρρυνε πολλούς από αυτούς να μπουν, πιθανά γιατι θα θεωρηθεί ότι η κατηγορία "δυσκόλεψε'. Θεωρώντας λοιπόν πως η δυναμική της κατηγορίας  δεν έχει φτάσει στο pick από άποψης συμμετοχών και πως ακόμη δίνει την ευκαιρία να εισέλθουν  ακόμη περισσότερα άτομα, μια τόσο μεγάλη (πάντα κατά την άποψη μου), αλλαγή θα αποθάρρυνε νέο αίμα να μπει, αλλά πιθανά θα έδιωχνε και κάποιους ήδη συμμετέχοντες.
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #47 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 09:50:08 »

Θείε, βλέπω και ακούω γύρω μου, έστω και στο μικρό περίγυρο που κινούμε, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να εισέλθουν στην κατηγορία χάριν της απλότητας που έχει αλλά και τις σχετικής ευκολίας (που νομίζω ότι δεν είναι έτσι, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες), στο να καταφέρει κάποιος να "πιάσει" έστω και ένα δεκάλεπτο.
    Η αλλαγή της σε starth height σίγουρα θα αποθάρρυνε πολλούς από αυτούς να μπουν, πιθανά γιατι θα θεωρηθεί ότι η κατηγορία "δυσκόλεψε'. Θεωρώντας λοιπόν πως η δυναμική της κατηγορίας  δεν έχει φτάσει στο pick από άποψης συμμετοχών και πως ακόμη δίνει την ευκαιρία να εισέλθουν  ακόμη περισσότερα άτομα, μια τόσο μεγάλη (πάντα κατά την άποψη μου), αλλαγή θα αποθάρρυνε νέο αίμα να μπει, αλλά πιθανά θα έδιωχνε και κάποιους ήδη συμμετέχοντες.

Χαίρομαι γιατί η ανάλυση που έκανες, και εσύ και ο μικρός Δαίδαλος είναι υπέρ της εισαγωγής νέων.
    Αυτό που είπες είναι ότι πρέπει και οι νεώτεροι, λιγότερο έμπειροι να μπορούν να πιάσουν "δεκάρια". Ακούγεται σωστό.
    Αλλά δεν είναι το ζητούμενο.

Ομως κανείς ακόμα δεν δίνει λύση στο θέμα που έχει προκύψει, πως θα διαχωριστούν οι αθλητές που μπαίνουν στον τελικό με φουλ δεκάρια, και πιάνουν και τριαντάλεπτο.

Εγω θα κάνω μία προσπάθεια να δώσω μία λύση που ίσως ικανοποιήσει τους περισσότερους. Να πετάμε χωρίς start height, (ο χρόνος εργασίας να αυξηθεί) , και όσοι μπαίνουν στον τελικό να δανείζονται από τον οργανωτή αλτίμετρα με start height και να βγαίνει καθαρή κατάταξη. Ακόμα και με ένα δεκάλεπτο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 10:03:16 »

Με γνώμονα την απλή λογική θεωρώ ότι το start height χωρίς την ύπαρξη χρονομέτρου δεν μπορεί να υπάρξει.

Αν μπει μόνο το start height θα δημιουργηθούν αδικίες στη βαθμολογία που δεν συνάδουν με κανονισμό αγώνων. Η FAI τον έχει γράψει τον κανονισμό και τον βελτιώνει εδώ και μερικά χρόνια. Ας μην προσπαθούμε να εφεύρουμε τον τροχό, τον έχουν εφεύρει ήδη και τον χρησιμοποιούν σε όλη την Ευρώπη.

Δηλαδή ποιος θα είναι καλύτερος, αυτός που ανέβηκε στα 200++ μέτρα και έκανε 10 λεπτά ή αυτός που ανέβηκε στα 70μέτρα και έκανε 9:55?

Αγαπητέ Νϊκο,

πρέπει να σου διευκρινίσω, ότι αν τελικά εισαχθεί το start height, η σκέψη είναι να χρησιμοποιείται για να κατατάσει τους αθλητές που έπιασαν δεκάλεπτο και μονο αυτούς, με την σειρά ποινολόγησης που ισχύει τώρα.

Οποιος δεν έπιασε δεκάλεπτο, σίγουρα πρέπει να καταταχθεί κάτω από αυτούς που έπιασαν δεκάλεπτο, δεν μας νοιάζει αν ξεκίνησε από 70 μέτρα και έκανε 9:55. Δική του ήταν η στρατηγική.

Ομως αυτοί που έπιασαν δεκάλεπτο δεν αξίζουν όλοι την μηδενική ποινή. Εδώ θα υπάρξει μόνο ένα μηδέν, σ' αυτόν που έκανε το δεκάλεπτο από το χαμηλόγερο ύψος κ.ο.κ.

Θα μου επαναλάβεις το παραπάνω παράδειγμά σου ότι κάποιος έκανε δεκάλεπτο από τα 200 ++ μέτρα, γιατί να καταγεί σε καλύτερη θέση από αυτόν με τα 70 /9:55.
    Εδώ θα γίνει η προσπάθεια όλα τα νέα αλτίμετρα με start height να κόβουν στο ίδιο ύψος που κόβουν και τα σημερινά.

Αυτό δεν θα αφορά άμεσα αυτόν που έχει διάθεση να ανέβει έως το μέγιστο επιτρεπτό ύψος, αλλά τους υπόλοιπους που θέλουν να στήσουν την στρατηγική τους απέναντι στον πρώτο.

Και ας μην έχουμε αυταπάτες . Ακόμα και με τα stasrt height, και με κατάταξη man on man οι "καλοί" θα κόβουν  στα 180 - 190 μέτρα. Μικρή η διαφορά, στην πράξη θεωρείται ισότιμο με τα 200,  που όμως θα μπορεί να διαχωρίσει την κατάταξη,
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 10:11:25 »

Εδω χρειάζεται μια διευκρίνηση απο τον Grele.Ειναι όντως αδικία αλλα ειναι και ο τρόπος να παίξουν παλιά και νέα αλτιμετρα μαζί αν το σκέφτομαι σωστά.Αν ειναι το σκεπτικό αυτο τέτοιο πάντρεμα μου φαίνεται δύσκολο.

Κατα τη γνώμη μου η χρήση των κανονισμών της FAI (με προτάσεις για το κομμάτι της προσγείωσης λόγω χώρου) ειναι αυτο που χρειαζόμαστε.Η παράταση του χρόνου εργασίας σε 12-15 λεπτά θα ήταν χρήσιμη αν το start height παρέμενε στα 200++,πράγμα που παει πίσω την βελτίωση που θελουμε.
    Αγαπητέ Κώστα,
    Αυτό που εννοεί ο Grele είναι ότι ένας που δεν αισθάνεται άνετα να κόψει κάτω από τα 200 μέτρα, θα μπορεί με δική του απόφαση να δηλώσει ότι έχει το αλτίμετρο που κόβει στα 200. Οπως απάντησα και στον Νίκο, ακόμα και οι καλοί θα διστάζουν να κόψουν πολύ χαμηλά, θα προτιμούν να πιάσουν δεκάλεπτο με μεγάλο ύψος εκκίνησης, παρά να μείνουν έξω από το δεκάλεπτο.  Αρα η απόσταση στην κατάταξη αυτών θα είναι δίκαιη. Οπως είπα η απόφαση για την χρήση του παλιού αλτίμετρου επαφίεται στον ίδιο τον αγωνιζόμενο.

Κατ' αρχή δεν νομίζω ότι το κόστος ενός νέου αλτίμετρου θα είναι δισβάσταχτο.

Α’λά με την πρόταση που έκανα προηγουμένως, ίσως να μην φθάσουμε σ' αυτή την περίπτωση.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 10:50:13 »

Καλημέρα ,

Απο τη συζήτηση που κάνουμε βλέπω οτι το start height και με τον τροπο που θελουμε να εφαρμοστεί παραμένει ασαφής η χρησιμότητα του .Εφοσον και κάποιος που βρηκε κατι χαμηλά για λόγους ασφαλείας θα ανεβεί περίπου στα 200 μαζί με τους άλλους χάνει την αξία του το start height.Μαλλον οδηγούμαστε σε αύξηση του χρόνου εργασίας.Με αυτο θα γίνει μια βελτίωση και όχι αλλαγή φιλοσοφίας του αγώνα που πλησιάζει την κατηγορία f5j FAI.
    Καταγράφηκε
    albatros
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 10:58:04 »

Χριστός Ανέστη,
    Περι αδικίας η δικαιοσύνης αποτελεσμάτων στην κατηγορία f5J-GR .
    Εκείνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι ότι η κατηγορία δεν δημιουργήθηκε για να αποδώσει δικαιοσύνη αλλά την χαρά της ανεμοπορικής πτήσης στον συμμετέχοντα και την δυνατότητα  πετώντας μαζί με  ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη για την ανεμοπορία να βελτειώνεται σε όλα τα επίπεδα.
    Οι πύλες άνοιξαν μετά από πολύ κόπο και εισέρχονται  νέοι στο κόσμο του ανεμοπτέρου έστω και σε μορφή αγώνα και δεν πρέπει να τους  απογοητευσουμε!
    Πρόταση;έχουμε και πρόταση, όχι τέλεια ούτε εξασφαλίζει σίγουρα έναν νικητή.
    ’ν σε αγώνα υπάρχουν αθλητές στο fly off πάνω απο 12 τότε να προσμετράται και ο ή οι απορριφθέντες γύροι ,πριν το fly off ,ώστε να έχουμε λιγότερες συμμετοχές σε αυτόν.
    Είναι ένα βημα παραπέρα τώρα αν στο Fly off έχουμε 12 νικητές ,κομψότατο και πολύ όμορφη εικόνα ,ουδείς παραπονεμένος,εκτος ίσως αυτού που ήθελε να βγεί πρώτος,έ τι να κάνουμε στον επόμενο αγώνα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 11:27:22 από albatros » Καταγράφηκε

Μπάμπης  Παραστατίδης - ΕΑΘΘ
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #52 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 11:01:24 »

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!

Καλημέρα σε ολους και ελπίζω να χωνεψαν αυτά που έφαγανχ χχθες !

Διαπίστωση μου είναι , φαντάζομαι και δική σας οτι εεδώ γράφουμε 10 ατομα απο τους 60 η 70 που ασχολούνται με το F5J στην Ελλάδα .

Προτείνω να ηρεμησουμε και να ξανσκεφτουμε τι χρειαζομαστε και όταν μαζευτουμε Λάρισα να γίνει η εεισήγηση των ννέων κανονισμών / τροποιησεων και να δουμε τι θέλουν οι ππιλότοι σάν ππλειονότητα.

Θα μου πείτε οτι τα σωματεία κλπ κλπ αλλά τα σωματεία σε τελική ανάλυση είμαστε εμείς !!!!

Εγώ ππάντως σστηρίζω σθεναρά Dr. Albatros
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 11:46:45 »

Προτείνω να ηρεμησουμε και να ξανσκεφτουμε τι χρειαζομαστε και όταν μαζευτουμε Λάρισα να γίνει η εεισήγηση των ννέων κανονισμών / τροποιησεων και να δουμε τι θέλουν οι ππιλότοι σάν ππλειονότητα.

Τάσο μου είδες κάποιον ότι δεν είναι ήρεμος;

Οσο για το ότι εδώ μιλάμε 10 από τους 60 είναι φυσιολογική αναλογία, ίσως και να αποδεικνύει ότι εμείς οι 10 έχουμε μαγαλύτερη ζέση για την τύχη της κατηγορίας.

Τέλος θα προσπαθήσω να κάνω μία περίληψη του τι αντιλήφθηκα ότι θα ήθελαν οι περισσότεροι συνάδελφοι.

α) όχι start height, στις προκριματικές πτήσεις.
    b) αύξηση του χρόνου εργασίας στα 12 ή 15 λεπτά
    γ) να μετράνε τα αποτελέσματα όλων των πτήσεων, για να γίνεται ευκολώτερη η κατάταξη των προκριματικών, και να περιοριστεί ο αριθμός των μετέχοντων στο fly-off. Εδώ θα επιμείνω ότι πρέπει να επιλεγεί λύση, για να καταλήγουμε πάντα σε φυσιολογική κατάταξη. 1, 2, 3 κ.λ.π.
    δ) να τελειώνουμε τον αγώνα γρήγορα για να φάμε τα σουβλάκια.

Προσωπικά θα συνεχίσω να μετέχω, θεού θέλοντος, όποιες αλλαγές γίνουν ή δεν γίνουν.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #54 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 11:47:21 »

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη.

Αφού όλοι συμφωνείτε ότι δεν πρέπει να αλλαχθεί η βασική δομή του αγώνα τότε πρέπει ή να ανεβεί ο χρόνος εργασίας σε 12-15 λεπτά ή να ξαναρυθμιστούν όλα τα αλτίμετρα να κόβουν στα 160-180 μέτρα έτσι ώστε να ανεβεί ο συναγωνισμός.....

Διαφορετικά και εγώ υποστηρίζω την ένταξη του start high σαν πρώτη αλλαγή- αναβάθμιση του αγώνα.

Φιλικά Χάρης
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 11:55:21 »

θα ήθελα να βοηθήσω τις σκέψεις όλων, θυμίζοντας ότι η κατηγορία F5J-GR-BF1 βασίστηκε στην στρατηγική , ήτοι ή να βάλεις ελαφρύτερη μπαταρία, ή να βάλεις έρμα στο σκάφος, ή και τα δυο.

Αν η στρατηγική σου αποτύγει, δεν έχεις καλή κατάταξη. Αν πετύχει και βγάλεις τα 30 λεπτά, η κατάταξη γίναται βάσει του λόγου μάζας μπαταρίας/σκάφους.

Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε τότε ή τώρα ότι η κατηγορία αυτή στηρίζεται σε λανθασμένες παραμέτρους.

Επομένως δεν είναι λάθος, να συζητάμε και για την υιοθέτηση του start height που δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά όμοια στρατηγική.

Φυσικά ότι αποφασίσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες. Οι οποίες θα είναι πιό αποδεκτές αν γνωρίζουμε ότι έχουμε ήδη γνωρίσει και συζητήσει όλες τις πιθανότητες. 
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 12:00:00 »

... ή να ξαναρυθμιστούν όλα τα αλτίμετρα να κόβουν στα 160-180 μέτρα.

Αυτή την πρόταση την είχα ξεχάσει, και αναφέρω ότι την έχω ακούσει και από άλλους συναδέλφους, άρα μπορεί να προστεθεί στο προηγούμενο μήνυμά μου μαζί με τις άλλες.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 12:00:28 »

Αυτό  το ερώτημα που τελικά προκύπτει (και καλό είναι ο κάθε ένας να αναρωτηθεί)
     είναι  που αποσκοπεί η εξέλιξη της κατηγορίας που θέλει να  καταλήξει ?

Μέχρι τώρα είναι σε συμμετοχές μια επιτυχημένη κατηγορία
    Ενδεχόμενος μια σοβαρή τροποποίηση της ενδεχόμενος να αλλοιώσει τις πολυάριθμες συμμετοχές

τελικά χιάζετε?

Η δική μου απάντηση που δίνω είναι ότι δεν χιάζετε κάτι που θα αλλοιώσει τις συμμετοχές
    Η αύξηση του χρόνου είναι το πιο ανώδυνο και κρατά της ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί έως τώρα.
    Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!
    Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!

(Νεραιδοκυνηγός )
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 12:06:09 »

Αυτό  το ερώτημα που τελικά προκύπτει (και καλό είναι ο κάθε ένας να αναρωτηθεί)
     είναι  που αποσκοπεί η εξέλιξη της κατηγορίας που θέλει να  καταλήξει ?

Μέχρι τώρα είναι σε συμμετοχές μια επιτυχημένη κατηγορία
    Ενδεχόμενος μια σοβαρή τροποποίηση της ενδεχόμενος να αλλοιώσει τις πολυάριθμες συμμετοχές

τελικά χιάζετε?

Η δική μου απάντηση που δίνω είναι ότι δεν χιάζετε κάτι που θα αλλοιώσει τις συμμετοχές
    Η αύξηση του χρόνου είναι το πιο ανώδυνο και κρατά της ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί έως τώρα.

Αγαπητέ Γιώργο, όπως είπα και προηγουμένως συμφωνώ με την πρότασή σου για την αύξηση του χρόνου εργασίας.

Κυρίως συμφωνώ με την συνθήκη ότι ότι και αν κάνουμε δεν πρέπει να αποβεί σε βάρος των συμμετοχών.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #59 στις: Δευτέρα, 21 Απρ 2014, 12:20:48 »

Προβλεπω ότι και τον αυξημένο χρονο θα τον ππετυχαίνουν πολλοί, οποτε το ίδιο θεμα θα υυπάρχει.
    Εαν τα αλτιμετρα ξανά ρυθμιστούν σε άλλο υψος παλι το ίδιο φαινόμενο θα υπάρξει οτι παλι πολλοί θα πετυχαίνουν το 10λεπτο
    Όσοι αποφασίζουν χρηση srartheight θα κλαίνε και φυσικά δεν θα είναι δίκαιο για αυτους που πετάνε με τεχνολογικά χαμηλότερης ποιότητας ανεμόπτερα.

Γνωρίζουμε όλοι οτι F5J ααδυνατουμε να κάνουμε γιατί πάμε να το χαλασουμε αυτό το μικρο θαύμα?

Περιμένετε την Λάρισα να δουμε πόσοι θα πετάξουν fly off και μετα το ξανά συζητάμε
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Προτάσεις για την κατηγορία F5J GR για το 2015
    Μεταπήδηση σε: