Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.912 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 14 Αυγ 2026, 10:47:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 14 Αυγ 2026, 10:47:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Yiannis_S
    [Χθες στις 15:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:06]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309912
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 157
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις για την κατηγορία F5J GR για το 2015  (Αναγνώστηκε 27681 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2014, 17:51:34 »

Μακάρι να υπάρχουν όχι 12 στα 26 όπως στον περιφερειακό, αλλά 20 ακόμη και 26 που θα πετάξουν play off.
    Σημασία έχει η συμμετοχή, η χαρά της πτήσης, της προσπάθειας και η συνάντηση σε ένα χώρο, με ένα σκοπό  παλαιών και νέων.
    Αγαπητέ Παντελή,

Ο τελικός έχει σκοπό να ξεχωρίσει μία ισοβαθμία στην πρώτη θέση. Το θέμα που καλούμεθα να λύσουμε είναι πως θα περνάει στον τελικό ο μικρότερος αριθμός αθλητών και όχι ο μεγαλύτερος.

Και η μεγάλη συμμετοχή, και η χαρά της πτήσης, και η προσπάθεια και συνάντηση, δεν θα υποβαθμιστούν όταν μπούν στον τελικό 2 αθλητές αντί 26.

Με άλλα λόγια αν ο κανονισμός επιτρέπει να περάσουν σε τελικό πολλοί αθλητές, κάπου πάσχει και πρέπει να τον διορθώσουμε.   
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    albatros
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2014, 18:01:04 »

Καλησπέρα.
    Συμφωνώ με τις σκέψεις του Παντελή(dapan) ότι η απλότητα είναι αυτή που έδωσε στον αγώνα την μεγάλη του επιτυχία και όπως αναφέρει και ο Αντώνης και την δυνατότητα σε συλλόγους με μικρό ανθρώπινο δυναμικό να τον διοργανώνουν με επιτυχία.
    Όσο περνά ο καιρός εδραιώνεται μεσα μου η άποψη οτι προς το παρόν μάλλον δεν χρειάζεται να τροποποιησουμε τον αγώνα στα βασικά του σημεία και δεν ειμαι σίγουρος πόσο θα μας βοηθήσει η εισαγωγή του start high στα 10λεπτά.
    Νομίζω καλλίτερα είναι να αφήσουμε τον αγώνα να κυλήσει ώστε να τον κάνουν κτήμα τους οι νέοι και μετά βλέπουμε.
    Αυτά προς το παρόν.

Εύχομαι σε όλους
    Καλή Ανάσταση.
    Καταγράφηκε

Μπάμπης  Παραστατίδης - ΕΑΘΘ
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2014, 18:06:43 »

Μπάμπη με πρόλαβες,

Για αυτό το οποίο σήμερα καυχιόμαστε είναι η απλότητα του αγώνα και η μοναδικότητα του μιας και με αυτούς τους κανονισμούς καταφέρνει και μαζεύει 30 αθλητές σε περιφερεακούς αγώνες την στιγμή που άλλοι αγώνες ουτε 5 σε Πανελλήνιο επίπεδο !

Με την ένταξη νέων τροποποιήσεων και μπερδεύοντας περισσότερο τον κανονισμό το μόνο που θα πετύχουμε θα είναι η απομάκρυνση ανθρώπων.

Θυμηθήτε το !!!!

Καλή Ανάσταση
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2014, 18:18:30 »

Καλησπέρα.
    Συμφωνώ με τις σκέψεις του Παντελή(dapan) ότι η απλότητα είναι αυτή που έδωσε στον αγώνα την μεγάλη του επιτυχία και όπως αναφέρει και ο Αντώνης και την δυνατότητα σε συλλόγους με μικρό ανθρώπινο δυναμικό να τον διοργανώνουν με επιτυχία.
    Όσο περνά ο καιρός εδραιώνεται μεσα μου η άποψη οτι προς το παρόν μάλλον δεν χρειάζεται να τροποποιησουμε τον αγώνα στα βασικά του σημεία και δεν ειμαι σίγουρος πόσο θα μας βοηθήσει η εισαγωγή του start high στα 10λεπτά.
    Νομίζω καλλίτερα είναι να αφήσουμε τον αγώνα να κυλήσει ώστε να τον κάνουν κτήμα τους οι νέοι και μετά βλέπουμε.
    Αυτά προς το παρόν.

Εύχομαι σε όλους
    Καλή Ανάσταση.

Αγαπητέ γιατρέ,
    Αν αφήσουμε έξω το start height πως θα αποφύγουμε να έχουμε τελικό με πολλά άτομα;
    Δεν το είχαμε βιώσει αλλά να που συνέβει στο ακραίφνιο με 12 άτομα.
    Το ξαναλέω, ότι αν είναι δυνατόν να ισοβαθμήσουν πολλοί αθλητές στην κατάταξη των προκριματικών, σημαίνει ότι ο κανονισμός κάπου πάσχει.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2014, 18:22:59 »

Καλησπερα και απο εμενα...
    Διαβασα ολες τις προτασεις σας,και ειμαι συμφωνος να μεινει απλος και προσιτος σε περισσοτερο κοσμο ο αγωνας...

Φυσικα και θα πρεπει να μπει λιγο δυσκολια για το fly off..
    Οπως ας πουμε,να μπαινουν για αρχη μονο οσοι εχουν σε ολους τους γυρους μονο "0"

Πιστευω ομως οτι οποια αποφαση και αν παρθει,εχουμε χρονο σε προπονησεις μας να δοκιμασουμε οτι προτασεις εχουν πεσει στο τραπεζι,και να δουμε τα υπερ και τα κατα για να εχουμε μια ποιο σφαιρικη αποψη..

Καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους!!

Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 18 Απρ 2014, 18:50:22 »

Καλησπερα και απο εμενα...
    Διαβασα ολες τις προτασεις σας,και ειμαι συμφωνος να μεινει απλος και προσιτος σε περισσοτερο κοσμο ο αγωνας...

Φυσικα και θα πρεπει να μπει λιγο δυσκολια για το fly off..
    Οπως ας πουμε,να μπαινουν για αρχη μονο οσοι εχουν σε ολους τους γυρους μονο "0"

Αγαπητέ πρωταθλητή,

Ούτως ή άλλως μπαίνουν στον τελικό όσοι έχουν μόνο μηδενικά. Αλλά θα συμβεί αυτό που συνέβη στο ακραίφνιο. Αν όλοι αυτοί κάνουν 30λεπτά πως θα τους ξεχωρίσεις στη συνέχεια; Στο ακραίφνιο ήταν μόνο δύο οι ισοβαθμήσαντες  Αν είναι 5,6,10 και πετύχουν όλοι αυτοί το 30λεπτο;
    Αντε να ανακηρύξουμε δύο ισότιμους νικητές αλλά και 5 και 6 ή και 10 μήπως είναι άκομψο;

Αυτό σημαίνει ότι ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει ώστε να καταλήγουμε σε ένα νικητή.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 19 Απρ 2014, 19:31:48 »

Αγαπητοι φιλοι
    Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να προχωρησουμε προς την κατευθυνση του start-height για το 2015 διοτι ετσι αναβαθμιζουμε τον αγωνα.
    Περιληπτικα περγραφω ξανα την προταση .
    Κοψιμο στα 200 μετρα η στα 30 δευτερολεπτα η οπου(κατω απο τα 200μ)κοψει ο πιλοτος συμπεριλαμβανομενου και του χρονου μετρησης 10 δευτ. μετα το κοψιμο(κατ αναλογια με τον FAI κανονισμο για εξισσοροπιση zoom ).
    Ο απλος και γνωριμος χαρακτηρας του αγωνα διατηρειται ενω ταυτοχρονως  μπαινουμε σε μια εποχη οπου η επιλογη στρατηγικης  του καθ'ενος θα μετραει οσο και η ικανοτητα πτησης.
    Ο αγωνας γινεται ΠΟΛΥ πιο ενδιαφεροντας και οχι απαραιτητα πιο δυσκολος διοτι ενας "καλος" που θα κοβει πριν τα 200μετρα , προκειμενου
    να κερδισει το πλεονεκτημα , θα χανει απο οποιους βγαλανε το 10λεπτο ενω κοψανε στα 200( η απλως πιο ψηλα απο αυτον) οταν αυτος δεν καταφερνει να συμπληρωσει το 10λεπτο.
    Η σωστη αναγνωριση του καιρου θα παιζει πολυ μεγαλο ρολο και θα μπορει να φερει πιο κοντα τα super-duper εποξικα με τα απλα παραδοσιακου τυπου ανεμοπτερα.
    Η χρονικη επιβαρυνση ελεγχου του start-height θα ειναι  απο 0-5 λεπτα ανα γυρο αφου θα γινεται μονον σε οσους κανουν 10λεπτο.
    Τιποτε αλλο δεν αλλαζει.

Θα πρεπει να εγκριθουν/χρησιμοποιηθουν νεα καταλληλα αλτιμετρα .
    Θα μπορουν να συμμετεχουν και τα παλαια ALTMR1 με "fixed" υψος καταγραφης τα 208 μετρα καθως σε αυτα δεν υπαρχουν αυτες οι
    δυνατοτητες.(οι ανοχες  ειναι 200μ +/- 8μετρα)

Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

Η κρίση θέλει καλοπέραση και καλή παρέα !

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 19 Απρ 2014, 21:59:42 »

Δηλαδή όποιος έχει το Καινούργιο αλτίμετρο και σταματά στα 195 η στα 199 μέτρα, νικά όλα τα παλιά αλτίμετρα οταν κάνουν δεκάλεπτο;
    Καταγράφηκε

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΛΑΓΙΑ:

http://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=32374.0
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 19 Απρ 2014, 22:37:24 »

Διάβασα όλα τα παραπάνω και δεν κατάλαβα ποια προβλήματα λύνει η αλλαγή του κανονισμού.

Θα κατεβάσουμε εθνικη ομάδα, σε διεθνείς αγώνες και πρεπει να προετοιμαστούμε;

Έχουμε προβλήματα ισοβαθμίας, τα οποία δεν βγάζουν νικητή;

Τι αλλο;

Επειδή η επιλογη του ύψους αλλάζει τελείως τις προδιαγραφές του αγωνα , ας γίνει μια νέα κατηγορία, χωρίς να πειραχθεί η f5j gr.

Αν θυμάμαι καλά όταν δημιουργηθηκε  η f5j gr, θα ηταν η απλή λαϊκή κατηγορία χαμηλού κοστους.

Η νέα κατηγορία απευθύνεται στους πολύ έμπειρους οι οποίοι έχουν και τα κατάλληλα αεροπλάνα, ώστε να κάνουν δεκάλεπτα από τα 100 η τα 150 μέτρα.

Οι υπόλοιποι με το ζόρι κρατιώμαστε για δεκα λεπτά στον αέρα. Και ειμαστε οι περισσότεροι.

Τι νοημα έχει για εμάς, να συρθούμε σε μια νέα κατηγορία και να ξοδευτούμε  για νέο εξοπλισμό;

Όποιοι θέλουν να γίνει μια νέα κατηγορία, για να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους που ενδεχομένως τώρα συμπιέζονται από τον υπάρχοντα κανονισμό και θέλουν μια νεα κατηγορια, που θα πετάει ίσως ταυτοχρονα με την f5j gr, απλά  να το δηλώσουν.

Με εκτίμηση
    md
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Απρ 2014, 10:41:35 από mikrosdedalos » Καταγράφηκε

_ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 19 Απρ 2014, 22:51:31 »

Δηλαδή όποιος έχει το Καινούργιο αλτίμετρο και σταματά στα 195 η στα 199 μέτρα, νικά όλα τα παλιά αλτίμετρα οταν κάνουν δεκάλεπτο;

ΑΚΡΙΒΩΣ
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 20 Απρ 2014, 09:38:05 »

Διάβασα όλα τα παραπάνω και δεν κατάλαβα ποια προβλήματα λύνει η αλλαγή του κανονισμού.
    Θα κατεβάσουμε εθνικη ομάδα, σε διεθνείς αγώνες και πρεπει να προετοιμαστούμε;
    Ανεξάρτητη η ετοιμασία Ε.Ο.

Παράθεση
    Έχουμε προβλήματα ισοβαθμίας, τα οποία δεν βγάζουν νικητή;

Ακριβώς

Παράθεση
    Τι αλλο;

Εκσυγχρονισμός/αναβάθμιση.

Παράθεση
    Επειδή η επιλογη του ύψους αλλάζει τελείως τις προδιαγραφές του αγωνα , ας γίνει μια νέα κατηγορία χωρίς να πειραχθεί η f5j gr.

Δεν αλλάζουν οι προδιαγραφές. Ιδια ανεμόπτερα, ίδιος στόχος. Απλά δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες σε ένα αθλητή να βγει πρώτος, ΑΝ μπορεί να επιλέξει την σωστή στρατηγική για κάθε γύρο που πετάει.
    Αντίθετα μπορεί να δώσει πιθανότητες σε ένα μέτριο αθλητή να βγει πρώτος ΑΝ ο καλός αποτύχει στην επιλογής της στρατηγικής του.

Παράθεση
    Αν θυμάμαι καλά όταν δημιουργηθηκε  η f5j gr θα ηταν η απλή λαϊκή κατηγορία χαμηλού κοστους.
    Δεν αλλάζει η απλότητα της κατηγορίας. Δεν αλλάζει το κόστος. Απλά μπαίνει στο παιχνίδι και η στρατηγική.

Παράθεση
    Όποιοι θελουν να γίνει μια νέα κατηγορία που θα πετάει ίσως ταυτοχρονα με την f5j gr απλά το δηλώσουν.

Ημαρτον
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 20 Απρ 2014, 09:42:01 »

ΑΚΡΙΒΩΣ

Πόσο κοστίζει ένα ανεμόπτερο;

Πόσο κοστίζει ο εξοπλισμός του;

Πόσο κοστίζουν οι προπονήσεις;

Το κόστος του νέου αλτίμετρου είναι το πρόβλημα;

Αλλά το κυριώτερο που κανείς δεν αναφέρει, είναι ότι κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ουδείς θα μπορεί να πιάσει μεγαλύτερο ύψος από τα 208 μέτρα, χωρίς να δώσει εξηγήσεις το πως το κατάφερε. Οποιο και αν είναι το ύψος εκκίνησης με τα νέα αλτίμετρα θα καταγραφεί.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 20 Απρ 2014, 11:11:47 »

Πόσο κοστίζει ένα ανεμόπτερο;

Πόσο κοστίζει ο εξοπλισμός του;

Πόσο κοστίζουν οι προπονήσεις;

Το κόστος του νέου αλτίμετρου είναι το πρόβλημα;

Αλλά το κυριώτερο που κανείς δεν αναφέρει, είναι ότι κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ουδείς θα μπορεί να πιάσει μεγαλύτερο ύψος από τα 208 μέτρα, χωρίς να δώσει εξηγήσεις το πως το κατάφερε. Οποιο και αν είναι το ύψος εκκίνησης με τα νέα αλτίμετρα θα καταγραφεί.
    [/quote]

Θείε, θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι δεν έχω αντίρρηση να γίνει μια νέα κατηγορία.
    Αντιθέτως, είναι για μένα εξέλιξη να έχουμε δυο κατηγορίες,  και να επιλέγει ο αθλητής ποια κατηγορία του ταιριάζει.
    Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και έχω το θάρος και τη  χαρά να την μοιράζομαι με εσάς.
    Πιστεύω, όπως ανέπτυξα στα παραπάνω μηνύματά μου, ότι,  αν όλοι μπουν σε μια καινούργια κατηγορία, αδικούνται κατάφωρα τα ήδη αδικημένα ξύλινα ανεμόπτερα.

Κατά την ταπεινή άποψή μου, ο αγώνας που θέλετε να κάνετε είναι ραμμένος στα μέτρα των κάρμπον μοντέλων, αλλά και των έμπειρων αθλητών.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι το μοντέλο μου είναι ταπεινό,  παλιό, με φθηνό εξοπλισμό,  παλιό τηλεχειρισμό και δεν θέλω να το αλλάξω.

Επίσης θα ήθελα να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου να μην αλλάξω κατηγορία.
    Κάνετε μια κατηγορία για τους καλύτερους,  αλλά αφήστε και την f5j gr, έστω για ιστορικούς λόγους και οι αθλητές ας αποφασίσουν με τις συμμετοχές τους.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε.

Με εκτίμηση.
    md

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 20 Απρ 2014, 12:31:35 »

Αντιθέτως, είναι για μένα εξέλιξη να έχουμε δυο κατηγορίες,  και να επιλέγει ο αθλητής ποια κατηγορία του ταιριάζει.
    Δεν πρόκειται να στηθεί νέα παρεμφερής κατηγορία, μπορεί όμως να τροποποιηθεί η υποκατηγορία -235
    Παράθεση
    Κατά την ταπεινή άποψή μου, ο αγώνας που θέλετε να κάνετε είναι ραμμένος στα μέτρα των κάρμπον μοντέλων, αλλά και των έμπειρων αθλητών.
    Δεν θα κάνουμε κάτι καινούργιο. Οτι ισχύει σήμερα για τα μοντέλα και την εμπειρία των αθλητών θα ισχύει και με την μεταβολή που αναμένεται.
    Παράθεση
    Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι το μοντέλο μου είναι ταπεινό,  παλιό, με φθηνό εξοπλισμό,  παλιό τηλεχειρισμό και δεν θέλω να το αλλάξω.
    Ολα τα μοντέλα παίζουν αρκεί να έχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά. Στο κάτω - κάτω αγώνα κάνουμε, δεν θα ακολουθήσουμε το γνωστό: " βάστα Τούρκο να γεμίσω"
    Παράθεση
    Επίσης θα ήθελα να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου να μην αλλάξω κατηγορία.
    Κάνετε μια κατηγορία για τους καλύτερους,  αλλά αφήστε και την f5j gr, έστω για ιστορικούς λόγους και οι αθλητές ας αποφασίσουν με τις συμμετοχές τους.
    Το απάντησα παραπάνω
    Υπάρχει και η F5-BF1-GR, η F5J-GR με την υποκατηγορία της, και η καθαρόαιμη F5J FAI. Η Αερολέσχη Φθιώτιδας προτείνει και την F5-EN-GR. Δεν υπάρχει λογική για τόσες πολλές κατηγορίες σε ένα θέμα που λέγεται: "πτήση σε θερμικά με μοτο-ανεμόπτερο"
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mikrosdedalos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 20 Απρ 2014, 12:45:17 »

Θείε Λυπάμαι, αλλά θα επιμείνω στις θέσεις μου.

Βέβαια δεν έχει και τόση σημασία,  τι λέω εγώ και εσύ,  αλλά τι λένε και οι υπόλοιποι αθλητές και να μετρήσει η γνώμη των πολλών γιατί αυτές οι αλλαγές αφορούν όλους.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο

Με εκτίμηση.
    md

Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Προτάσεις για την κατηγορία F5J GR για το 2015
    Μεταπήδηση σε: