Να ξεκινήσω από τα εύκολα...!
Σακουλάκια έχω πάρει από το'' jumbo''. βολεύει το μικρό μέγεθος (250 gr αν το γεμίσεις με αμμο) και το μεσαίο (750gr αντίστοιχα), έχουν και τα δύο ειδική ραφή ''κλιπς'', και κλείνουν πολύ καλά χωρίς κόπο. ποιό καλά να τα γεμίσεις με άμμο θαλασσης, ελαφρά νοτισμένη,πατάνε καλά στήν επιφάνεια, δέν γλιστράνε στιβάζονται εύκολα το ένα πάνω στο άλλο, και αν κατα λάθος σου τρυπίσουν δεν γεμίζεις το τόπο σκόνη και μπουχό ....!
Η σέλλα του φτερού έχει μήκος 21 cm. Από κάτω σε όλες μου τισ κατασκευές πάντα μπαίνουν τα σέρβο, υπάρχει σχετική φώτο στην προηγούμενη σελίδα, που δείχνει τις εγκοπές.
Το βάρος ηταν 126 gr σκέτη μπάλσα με την μπούμα (33gr) . Περάστηκε όμως δύο στρώσεις γιαλί 50άρι όλη η άτρακτος συν δύο ακόμη στην περιοχή τις ''γαστρας'', συν το τελικό βάψιμο έφτασε τα 168 περίπου γραμμάρια αν θυμάμαι καλά.
Έχω καιρό να τό πετάξω... για΄τι ασχολούμε τον τελευταίο καιρό με το τριμάρισμα του καινούργιου ανεμόπτερου (''vendus 1'' τo όνομα αυτού)

, αλλά γενικα είναι εύκολο ανεμόπτερο , μπορείς ας πούμε να πιείς μια γουλιά καφέ, να αλλάξεις σταθμό στο ραδιόφωνο, και να τα ξαναπιάσεις από εκεί που το άφησες.
azurea 2000 και ventus 1 παρέα.