Αγαπητε Κώστα Ζαπαντιώτη
Ακόμη και σε θέμα που έχει ανοίξει αυτή η παρέα και έχω ποστάρει εγώ προσωπικά ανέβηκαν άσχετες φωτογραφίες από άλλον.Και παρόλη την αναφορά μου στο διαχειριστή δεν έγινε τίποτα και αυτό για να μη γίνει θέμα.Μήπως να βάλω και εγώ σε αυτό το θέμα καμιά φώτο από πασχαλινό τραπέζι με το κοψίδι στο χέρι?Τσέκαρε τα τελευταία μου post.
Γιατι "γκρινιαζεις"?
Εβαλες αρχικα καποιες φωτογραφιες ανεμοπτερικου περιεχομενου χωρις κανενα κειμενο και το ιδιο εκανα και εγω για να πλαισιωθει με ομορφο τροπο το θεμα.
Εκ των υστερων προσεθεσες και κειμενα.
Εαν οπως γραφεις το θεμα ηταν "ιδιωτικο" και της παρεας σας τοτε επρεπε να το γραψετε για να το ξερουμε.
Απο ποτε ενα θεμα σχετικο με το F5J της FAI ειναι υποθεση μονον της "παρεας" σας?
Ελπίζω να βρεθούμε Λάρισα ,να γνωριστούμε όλοι μας και να διατυπωθούν όλες οι απόψεις για το F5J.
Και κάτι τελευταίο.Είμαστε 5 άτομα που έχουμε το ALTIS V4 το οποίιο πιστοποιήθηκε με το 5.3 firmware το οποίο κλειδώνει και δεν αλλάζει παραμέτρους.Δε μπορούμε ούτε να αγοράσουμε του GRELE και ούτε βρίσκω και το λόγο αφού είναι και αυτό πιστοποιημένο.Μπορούμε να έχουμε μια επίσημη απάντηση να ξέρουμε και εμείς αν μπορούμε να συμμετέχουμε με το συγκεκριμένο μαραφέτι???
Για να παρεις μια επισημη απαντηση πρεπει να απευθυνθεις αρμοδιως (και δεν ειμαι εγω ο αρμοδιος).
Μπορω ομως να πω τα εξης που γνωριζουν "οι παροικουντες την Ιερουσαλημ"
Ο κανονισμος F5J GR αναφερει
"3. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεγκτές ανόδου διαφορετικών κατασκευαστών, αρκεί να είναι
πιστοποιημένοι από την ΕΛ.Α.Ο. για χρήση για την συγκεκριμένη κατηγορία"Απο οσα γνωριζω το ALTIS V4 με το 5.3 firmware ΔΕΝ κανει αυτα που θελει ο κανονισμος F5J GR και αρα με τετοιο "μαραφετι" μαλλον δεν θα επιτραπει η συμμετοχη σας σε αγωνα F5J GR.
Ρωτηστε ομως αρμοδιως για να σας πουν αυτα που ηδη ξερετε.
Φιλικα
Βασιλης Παπαδοπουλος